Καλή βεράντα σε σκανδιναβικό στιλ

Καλή βεράντα σε σκανδιναβικό στιλ

Βεράντα ή μια βεράντα που συνδέεται με το σπίτι, επιτρέπει όχι μόνο την αύξηση της χρήσιμης περιοχής, αλλά και τη ριζική μετατροπή του αντικειμένου προς τα έξω. Για το σκοπό αυτό, οι περισσότεροι σχεδιαστές προτείνουν να προστεθεί ένα τέτοιο παράρτημα χωρίς αποτυχία. Λοιπόν, θα σας βοηθήσουμε να καθορίσετε περαιτέρω το σχέδιο και τα υλικά!

Περιεχόμενα:

 • Σχεδιασμός βεράντας: τύποι βεράντες και χαρακτηριστικά τους
 • Ποικιλίες κατασκευών και χρησιμοποιούμενων υλικών
 • Ξύλινη βεράντα με πολυμερή
 • Κατασκευή βεράντα
 • Το ίδρυμα κάτω από τη βεράντα και το θεμέλιο για τη βεράντα
 • Προσθέστε στο σπίτι από το μπαρ και το strapping από το μπαρ για τη βεράντα
 • Διαρρύθμιση βεράντα
 • Βεράντα στη ντάκα με τα χέρια τους: κατασκευή βεράντα
 • Διαρρύθμιση και σχεδιασμός μικρής βεράντας
 • Έργα από βεράντες που συνδέονται με το σπίτι: το κόστος της δημιουργίας
 • Βεράντα με δικά του χέρια: έργα και σημαντικές λεπτομέρειες
 • Συμπερασματικά
Ανοιχτή βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα

Ανοιχτή βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα

Κομψό εξοχικό σπίτι με βεράντα

Κομψό εξοχικό σπίτι με βεράντα

Προκειμένου το καλοκαίρι να περάσει ευτυχώς και άνετα στο στήθος της φύσης και χωρίς αποκόλληση από τον πολιτισμό, αρκεί να επισυνάψετε μια βεράντα στη χώρα ή στην εξοχή

Προκειμένου το καλοκαίρι να περάσει ευτυχώς και άνετα στο στήθος της φύσης και χωρίς αποκόλληση από τον πολιτισμό, αρκεί να επισυνάψετε μια βεράντα στη χώρα ή στην εξοχή

Σχεδιασμός βεράντας: τύποι βεράντες και χαρακτηριστικά τους

Η βεράντα είναι απλή, αλλά σε όλες τις αισθήσεις (λειτουργικότητα, κόστος, χρόνος κατασκευής) είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος επέκτασης του χώρου διαβίωσης. Ταυτόχρονα, η βεράντα που συνδέεται με το σπίτι, μπορούν να ενσωματωθούν και στο έργο αρχικά και να προστεθούν στο υπάρχον σπίτι. Σε γενικές γραμμές, η βεράντα στο ιδιωτικό σπίτι με τα χέρια και την κατασκευή του είναι μία από τις καλύτερες σύγχρονες λύσεις για τη βελτιστοποίηση του προσωπικού οικόπεδο.

Ομοίως, η ταράτσα μερικές φορές συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο του σπιτιού σε μεταγενέστερα στάδια. Αλλά εάν έχετε πάντα μια στέγη βεράντα, στη βεράντα, δεν έχει, και συχνά χρησιμεύει ως τόπος ξαπλώστρες θέση που προορίζεται για χαλαρό παιχνίδι κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, αφήνοντας ίχνη μαύρισμα στο σώμα.

Μικρή ζεστή βεράντα εξοχικής κατοικίας

Μικρή ζεστή βεράντα εξοχικής κατοικίας

Πολυτελής βεράντα, χτισμένη πάνω από την πισίνα. Για να μην παρεμβληθεί τίποτα με την εικόνα της θέασης στο βουνό, τα κιγκλιδώματα αυτής της βεράντας είναι γυαλί

Πολυτελής βεράντα, χτισμένη πάνω από την πισίνα. Για να μην εμποδίσουν την θέα στα βουνά, τα κιγκλιδώματα αυτής της βεράντας είναι γυαλί

Η βεράντα μπορεί να γίνει ένα αγαπημένο μέρος για πνευματικές συγκεντρώσεις με την οικογένεια ή τους φίλους

Οι βεράντες και οι βεράντες που συνδέονται με το σπίτι θα γίνουν ένα αγαπημένο μέρος για πνευματικές συγκεντρώσεις με την οικογένεια ή τους φίλους

Με την εμφάνιση των βεράντας, διακρίνονται δύο βασικές μορφές: ανοικτές και κλειστές.

 • Η πιο απλή έκδοση - ανοιχτή βεράντα, που έχει ένα κοινό σπίτι τοίχο και τέντες (στέγη), αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βεράντα. Αποδεικνύεται ένας ανοιχτός χώρος ή μια στέγη μιας επέκτασης στο σπίτι (όπως στη φωτογραφία) με τις μέγιστες ανέσεις (καρέκλες, πολυθρόνες, κρεβάτια, ως επιλογή - αιώρα), επίσης κλειστό από τον ήλιο και τη βροχή. Α φυτά αναρρίχησης, που διασχίζει τη βεράντα, θα προσθέσει άνεση και ευχάριστη οικειότητα. Αυτή είναι μία από τις επιλογές προϋπολογισμού που μπορεί να προσφέρει ο κάθε ιδιοκτήτης.
Βεράντα με μπαλκόνι (φωτογραφία) και υπέροχη θέα στη λίμνη

Βεράντα με μπαλκόνι και υπέροχη θέα στη λίμνη

 • Κλειστή βεράντα - πιο περίπλοκη και ακριβή επιλογή, αλλά στην πραγματικότητα, προστίθεται ένα ακόμη δωμάτιο, μόνο χωρίς συστήματα θέρμανσης. Θα καλύψει από κάθε καιρό, είναι άνετο στη μέση της άνοιξης και μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επισκευή της βεράντας ενός τέτοιου σχεδίου είναι ανάλογη με την επισκευή ενός πλήρους δωματίου στο σπίτι. Επίσης, η κλειστή βεράντα του σπιτιού με τα δικά του χέρια ανεβαίνει περισσότερο από άλλα είδη βεράντας.
Αίθριο - ένα μέρος για ξεκούραση και ανάκαμψη μετά από μια ημέρα εργασίας

Αίθριο - ένα μέρος για ξεκούραση και ανάκαμψη μετά από μια ημέρα εργασίας

Κλειστή βεράντα στο στυλ της χώρας

Σχεδιασμός κλειστής βεράντα ιδιωτικής κατοικίας (επιλογή φωτογραφίας σε στυλ χώρας)

Βεράντα με βεράντα με θόλο δίπλα σε διακοσμητική λίμνη

Βεράντα με βεράντα με θόλο δίπλα σε διακοσμητική λίμνη

Μια βεράντα προσαρτημένη στο σπίτι με πολυανθρακική στέγη

Επισυνάπτεται στο σπίτι είναι μια βεράντα με πολυανθρακική στέγη

Οι ποικιλίες των βεράντας είναι ακόμη μικρότερες και διαφέρουν ελαφρώς προς τα έξω, διατηρώντας ταυτόχρονα τις διαφορές στο σχεδιασμό.

Πώς να φτιάξετε μια βεράντα σε ένα ιδιωτικό σπίτι; Ποικιλίες κατασκευών και χρησιμοποιούμενων υλικών

Η παγκοσμιοποίηση επέτρεψε την ενοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των διαφόρων χωρών και τώρα ακόμη και τα γειτονικά σπίτια μπορούν να φαίνονται εντελώς διαφορετικά. Για παράδειγμα, προσπαθώντας να συνδέσετε το σκληρό πυθμένα πετρώδη και ένα ελαφρύ ξύλινη κατασκευή πάνω, ο πλοίαρχος λάβει παράταση στο γερμανικό ύφος, και την κατασκευή του μια εντελώς κατασκευασμένα από ξύλο, αλλά αφήνοντας άφθονο κενά εξαερισμού μεταξύ των σανίδων να δημιουργήσετε μια βεράντα στην αυστραλιανή στυλ.

Επέκταση στο σπίτι από πολυανθρακικό

Όσον αφορά τα σύγχρονα και όχι τα κλασικά υλικά, η εφαρμογή τους δικαιολογείται επίσης. Όταν χρησιμοποιούνται δομικά υλικά σε πολυμερή βάση, αποκτώνται φουτουριστικά σχήματα και ένα μοναδικό παράδειγμα είναι οι πολυανθρακικές βεράντες. Είναι εξαιρετικά βολικό στη χρήση και τη λειτουργία των δομικών υλικών, από τα οποία δημιουργούνται τέτοιες ασυνήθιστες δομές.

Μονοκατοικία με ανοιχτή βεράντα

Μονοκατοικία με ανοιχτή βεράντα

Το έργο μιας μονοκατοικίας με σκεπή και βεράντα

Το έργο μιας μονοκατοικίας με σκεπή και βεράντα

Ξύλινη βεράντα με πολυμερή

Σε ειδικό λογαριασμό των σχεδιαστών σύνθετων υλικών. Σας επιτρέπουν να διατηρείτε τις κλασικές μορφές στο εξωτερικό και το εσωτερικό, αυξάνοντας παράλληλα τη σταθερότητα του κτιρίου σε εξωτερικούς παράγοντες. Έτσι, οι ενώσεις του ξύλου και του πολυμερούς θα ενισχύσουν τις υδατοαπωθητικές ιδιότητες του ξύλου και ο συνδυασμός ορυκτών με πολυμερή θα τους προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά.

Σκελετός βεράντας

Κατά την επιλογή των υλικών για μελλοντική κατασκευή θα πρέπει να βασίζεται όχι μόνο στις προσωπικές προτιμήσεις γεύσης. Πρέπει επίσης να βασιστείτε στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούνται στο κεντρικό κτίριο. Για παράδειγμα, είναι απαραίτητο να επισυνάψετε ένα αντικείμενο στο ξύλινο σπίτι, το οποίο βασίζεται σε ένα πλαίσιο από ξύλο, το οποίο υπαγορεύεται από την ίδια την τεχνολογία.

Πώς να επισυνάψετε μια βεράντα σε ένα σπίτι από τούβλα; Αλλά σε οποιοδήποτε σπίτι μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε επιλογή, ωστόσο, η βεράντα από τούβλα (φωτογραφία παρακάτω) θα είναι η καλύτερη λύση. Μια επέκταση πλαισίου στο σπίτι με τα χέρια σας εμφανίζεται αργότερα στη συλλογή φωτογραφιών.

Κατασκευή βεράντα

Η κατασκευή της βεράντας μπορεί να γίνει ανεξάρτητα

Η κατασκευή της βεράντας μπορεί να γίνει ανεξάρτητα

Βεράντα από τούβλο, ανοιχτού τύπου, δίπλα στο σπίτι

Αρμονική επέκταση της βεράντας στο τούβλο

Το ίδρυμα κάτω από τη βεράντα και το θεμέλιο για τη βεράντα

Καλοκαίρι - αυτός ο ορισμός εμφανίζεται στις σκέψεις σας όταν αναφέρετε τη βεράντα και για καλό λόγο. Τέτοια αντικείμενα δημιουργούνται απλά για να περάσουν ζεστά καλοκαιρινές μέρες και βράδια. Στην πραγματικότητα, είναι μια επέκταση που αποτελείται μόνο από ένα υπερυψωμένο πάτωμα. Στην περίπτωση αυτή, το ίδιο το ίδρυμα είναι συνήθως ατομικό για το αντικείμενο και δεν δημιουργείται μαζί με το ίδρυμα. Κατά κανόνα, για τις ταράτσες δεν χρησιμοποιείται μονολιθικό θεμέλιο. Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μόνο ταινίες και στήλες εκδόσεις τέτοιων κατασκευών. Πολύ σπάνια είναι η έκδοση του σωρού. Οι σωροί τοποθετούνται μόνο όταν υπάρχει μια κοντινή λίμνη που μπορεί να αυξήσει γρήγορα το επίπεδο των υπόγειων υδάτων ή εάν υπάρχουν πολύ χαλαρά ή αμμώδη εδάφη στην περιοχή που δίνουν μια ισχυρή συρρίκνωση.

Προετοιμασία της βάσης βάσης

Προετοιμασία της βάσης βάσης

Το σχέδιο της συσκευής μιας ξύλινης βεράντας

Το σχέδιο της συσκευής μιας ξύλινης βεράντας

Εγκατάσταση δαπέδων

Εγκατάσταση δαπέδων

Προσθέστε στο σπίτι από το μπαρ και το strapping από το μπαρ για τη βεράντα

Δεδομένου ότι οι τοίχοι δεν έχουν βεράντα, το φορτίο στο θεμέλιο θα είναι ελάχιστο. Αλλά πριν την εγκαταστήσετε, θα πρέπει να κάνετε μια διάταξη της περιοχής. Σύμφωνα με τα λαμβανόμενα σήματα, σκάβουν στο βάθος της κατάψυξης της βαθιάς εμβάπτισης στο οποίο χύνεται το κιβώτιο, η ενίσχυση και στη συνέχεια το σκυρόδεμα. Για την ίδρυση είναι υποχρεωτική η στεγανοποίηση και η συγκόλληση από την ξυλεία, στην οποία αργότερα κόβονται τα κούτσουρα του ακατέργαστου δαπέδου από μία ράβδο με διατομή 100 x 50 mm.

Το καλύτερο υλικό για την κατασκευή μιας ξύλινης ταράτσας είναι οι σανίδες από μαλλί

Το καλύτερο υλικό για την κατασκευή μιας ξύλινης ταράτσας είναι οι σανίδες από μαλλί

Το ακατέργαστο δάπεδο συρράπτεται με OSB ή σανίδες, καλύπτονται ή τοποθετούνται με θερμαντήρα. Είναι καλυμμένη με μόνωση από πλεκτό, η οποία με τη σειρά της είναι ραμμένη με πλάκες OSB.

Οι σανίδες πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με αντισηπτικές ενώσεις και να τοποθετούνται με ένα κενό που αφήνει για καλύτερο αερισμό

Οι σανίδες πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με αντισηπτικό υλικό και να τοποθετούνται, αφήνοντας ένα κενό για καλύτερο εξαερισμό

Διαρρύθμιση βεράντα

Το πέτρινο σπίτι και η βεράντα από το μπαρ φαίνονται πολύ αρμονικά

Το πέτρινο σπίτι και η βεράντα από το μπαρ φαίνονται πολύ αρμονικά

Όταν σχεδόν όλα είναι έτοιμα, βάλτε το πάτωμα. Είναι καλύτερα γι 'αυτόν να χρησιμοποιούν υλικά που δεν υποκύπτουν στην υγρασία, για παράδειγμα, σύνθετα. Αυτή η επιλογή θα επιτρέψει, χωρίς τύψεις, να αφήσουμε τη βεράντα ανοιχτή για το χειμώνα.

Ανοιχτή βεράντα με κρεμαστό τζάκι

Ανοιχτή βεράντα με κρεμαστό τζάκι

Το ίδρυμα μπορεί να διακοσμηθεί με τις προτιμήσεις σας. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να είναι σε αρμονία με τη βάση του σπιτιού.

Εσωτερική βεράντα και βεράντα

Αν επιθυμείτε, στη βεράντα μπορείτε να εγκαταστήσετε πόλους με την κορυφαία πλεξούδα, η οποία θα συνδέεται με τις κουρτίνες το καλοκαίρι. Επίσης, τα αιωρούμενα αγγεία με φυτά ampel, τα οποία είναι συνδεδεμένα με τους τοίχους του κεντρικού κτηρίου, φαίνονται καλά εδώ. Εδώ μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε σφραγισμένα φωτιστικά για βραδινή διαμονή.

Στην περιοχή τοποθετούνται φορητά ή ακίνητα έπιπλα, όπως πάγκοι, ψάθινες καρέκλες, ξαπλώστρες, ομπρέλες ή ακόμα και μπάρμπεκιου. Εάν τα χρήματα είναι περιορισμένα, μια λογική απόφαση θα είναι να φτιάξετε έπιπλα για τη βεράντα με τα χέρια σας.

Μια κεραμικά σχεδιασμένη βεράντα μπορεί να είναι το πιο υπέροχο μέρος του site σας για να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας

Μια κεραμικά σχεδιασμένη βεράντα μπορεί να είναι το πιο υπέροχο μέρος του site σας για να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας

Βεράντα στη ντάκα με τα χέρια τους: κατασκευή βεράντα

Σχέδιο κλειστής βεράντα

Σχέδιο κλειστής βεράντα

Τύποι θεμελίωσης

Τύποι θεμελίωσης

Αυτή η διαδικασία είναι πολύ πιο χρονοβόρα και δαπανηρή. Εκτός από τα θεμέλια, είναι απαραίτητο να εγκατασταθούν στηρίγματα για τη στέγη, το σύστημα στέγης, τη στέγη. Όταν δημιουργείτε μια επιλογή για χρήση καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τοίχους, χωρίς να ξεχνάτε τα παράθυρα και τις πόρτες για τη βεράντα.

Όμορφο εσωτερικό της κλειστής βεράντα στο στυλ της Προβηγκίας

Όμορφο εσωτερικό της κλειστής βεράντα στο στυλ της Προβηγκίας

Η βεράντα αυξάνει τη χρήσιμη περιοχή και τη συνολική διάταξη των χώρων, έτσι ώστε για τέτοιες εργασίες, ακόμη και στον ιστότοπό σας, πρέπει να λάβετε άδεια από τις τοπικές αρχές. Το αίτημα για αυτό είναι καλύτερο να κανονιστεί (ιδανικά το χειμώνα) για να αποφευχθούν ουρές στην εποχή.

Έργο εξοχικής κατοικίας με γυάλινη βεράντα

Έργο εξοχικής κατοικίας με γυάλινη βεράντα

Οι βεράντες της ντάχας μπορούν να κατασκευαστούν με τα χέρια σας ή να προσκαλέσετε ειδικούς

Οι βεράντες της ντάχας μπορούν να κατασκευαστούν με τα χέρια σας ή να προσκαλέσετε ειδικούς

Το έργο ενός μικρού σπιτιού με ένα υπνοδωμάτιο και μια άνετη βεράντα

Το έργο ενός μικρού σπιτιού με ένα υπνοδωμάτιο και μια άνετη βεράντα

Η βεράντα είναι ουσιαστικά μια επέκταση της εισόδου στο δωμάτιο, και ένα τέτοιο κτίριο, χωρισμένο από το κυρίως δωμάτιο, θα θεωρείται ήδη κιόσκι. Επομένως, μετά την τοποθέτηση των στηριγμάτων στη βάση, συνδέονται με έναν κοινό επάνω επίδεσμο, αν είναι κατασκευασμένα από ξύλο 100 x 100 και συνδέονται με τη βοήθεια των Mauerlata στο κεντρικό κτίριο. Κάνετε αυτό με τη βοήθεια ξύλινων κορμών. Είναι εγκατεστημένοι πίνακες, οι οποίοι καλύπτονται με ένα στρώμα στεγανοποίησης και στη συνέχεια σχηματίζεται η κύρια στέγη, για παράδειγμα, από την ονδουλίνη ή άλλο ελαφρύ υλικό που δεν δημιουργεί φορτίο στο πλαίσιο.

Χωριό με βεράντα από στρογγυλό κούτσουρο

Χωριό με βεράντα από στρογγυλό κούτσουρο

Γαλλικά παράθυρα - η τέλεια λύση για μια ευρύχωρη βεράντα

Γαλλικά παράθυρα - η τέλεια λύση για μια ευρύχωρη βεράντα

Καλή βεράντα με μεγάλα παράθυρα

Καλή βεράντα με μεγάλα παράθυρα

Εάν χρησιμοποιείται μεταλλικό σκελετό, τότε όλα συμβαίνουν διαφορετικά και αν το κτίριο είναι κατασκευασμένο από τούβλο, τα στοιχεία τοίχου της πρόσοψης συμπληρώνονται με ενσωματωμένα στοιχεία στα οποία προσαρτάται το πλαίσιο. Σε αυτή την έκδοση του σχεδίου, είναι ευκολότερο να παίξετε με τη φόρμα και να πραγματοποιήσετε φαντασίες για το έργο.

Διαρρύθμιση και σχεδιασμός μικρής βεράντας

Μια βεράντα από ξύλο, προσαρτημένη σε ένα σπίτι από τούβλα

Μια βεράντα από ξύλο, προσαρτημένη σε ένα σπίτι από τούβλα

Μια καλά μονωμένη βεράντα μπορεί εύκολα να γίνει ένα πλήρες δωμάτιο της εξοχικής κατοικίας σας

Μια καλά μονωμένη βεράντα μπορεί εύκολα να γίνει ένα πλήρες δωμάτιο ενός εξοχικού σπιτιού

Παρά το γεγονός ότι οι τοίχοι σε ένα τέτοιο δωμάτιο είναι προαιρετικοί, μπορούν να αντικατασταθούν με πανιά με ελαφρύ πλέγμα ή να εγκατασταθούν σκαλιστές ράγες. Οι ενημερωμένοι θα είναι επίσης χαμηλοί τοίχοι με ανοιχτές κορυφές, αντικαθιστώντας τα παράθυρα ή ακόμα και αναδιπλώνοντας τα παραθυρόφυλλα στη θέση τους, επιτρέποντας να κάνετε ένα πραγματικό χόμπι σε ένα παράρτημα το χειμώνα και το καλοκαίρι.

Ήρεμοι μπεζ αποχρώσεις στο εσωτερικό της βεράντας με έναν καναπέ ταλάντευσης

Ήρεμοι μπεζ αποχρώσεις στο εσωτερικό της βεράντας με έναν καναπέ ταλάντευσης

Τα έπιπλα ψάθισης και τα χαλιά θα προσθέσουν άνεση στο εσωτερικό σας

Τα έπιπλα από ψάθινα έπιπλα και τα χαλιά θα σας δώσουν άνεση στο εσωτερικό σας

Το τζάκι στην ανοιχτή βεράντα δεν θα χρησιμεύσει μόνο ως στοιχείο διακόσμησης, αλλά θα σας ζεστάνει και στην κρύα εποχή

Το τζάκι στην ανοιχτή βεράντα δεν θα χρησιμεύσει μόνο ως στοιχείο διακόσμησης, αλλά θα σας ζεστάνει και στην κρύα εποχή

Βεράντα από παράθυρα με διπλά τζάμια και παράθυρα για βεράντα (φωτογραφία)

Μην ξεχάσετε ποιο κλίμα είναι εγγενές στην περιοχή. Εάν οι σοβαρές χειμώνες δεν είναι ασυνήθιστες, τότε αξίζει να σημειωθεί η επιλογή με μια πλήρως τζάμια βεράντα. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να διαθέσετε ένα εσωτερικό σύστημα θέρμανσης σε αυτήν την περιοχή, να εγκαταστήσετε έναν θερμαντήρα κάτω από τη στέγη, να κάνετε μια πλήρη οροφή και να σφραγίσετε όλες τις ραφές και να εγκαταστήσετε παράθυρα υψηλής ποιότητας με διπλά τζάμια. Έτσι, το φορτίο στο πλαίσιο θα αυξηθεί και θα πρέπει να ενισχυθεί για να το διανείμει, ωστόσο, ως αποτέλεσμα, θα έχετε μια ζεστή βεράντα κοντά στο σπίτι.

Μονοκατοικία εξοχική με μια συμπαγή ανοιχτή βεράντα

Μονοκατοικία εξοχική με μια συμπαγή ανοιχτή βεράντα

Η βεράντα από γυαλί φαίνεται πολύ όμορφη

Η βεράντα από γυαλί φαίνεται πολύ όμορφη

Ένας τέλειος συνδυασμός ακατέργαστης πέτρας και ελαφριάς κουρτίνας στο εσωτερικό της βεράντας

Αποτελεσματικός συνδυασμός ακατέργαστης πέτρας και ελαφριάς κουρτίνας στο εσωτερικό της βεράντας

Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο να συνδέσουμε ένα τέτοιο αντικείμενο. Πρέπει να γεμίσει με όλα τα απαραίτητα. Ένας επιτυχημένος συνδυασμός θα είναι μαλακά έπιπλα, ήδη προστατευμένα από εξωτερικούς παράγοντες, και τάπητα, το οποίο είναι πολύ πιο βολικό να περπατήσετε.

Βεράντα από πλαστικό: αντί για ξύλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ανθεκτική πλαστική οροφή και διακόσμηση από πολυουρεθάνη

Βεράντα από πλαστικό: αντί για ξύλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ανθεκτική πλαστική οροφή και διακόσμηση από πολυουρεθάνη

Γυάλινες βεράντες-βεράντες: τα παράθυρα με διπλά τζάμια και μια μπαταρία θέρμανσης θα σας επιτρέψουν να ξεκουραστείτε στη βεράντα ακόμη και σε σοβαρούς παγετούς

Γυάλινες βεράντες-βεράντες: τα παράθυρα με διπλά τζάμια και μια μπαταρία θέρμανσης θα σας επιτρέψουν να ξεκουραστείτε στη βεράντα ακόμη και σε σοβαρούς παγετούς

Οι σωστά επιλεγμένες κουρτίνες για μια ανοιχτή επέκταση στη ντέκα όχι μόνο θα το διακοσμούν, αλλά θα λύσουν και μερικά σημαντικά πρακτικά προβλήματα

Οι σωστά επιλεγμένες κουρτίνες για μια ανοιχτή επέκταση στη ντέκα όχι μόνο θα το διακοσμούν, αλλά θα λύσουν και μερικά σημαντικά πρακτικά προβλήματα

Η χρήση δερμάτων και γούνας στο εσωτερικό του δίνει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και κομψότητα

Η χρήση δερμάτων και γούνας στο εσωτερικό του δίνει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και κομψότητα

Εάν η χρήσιμη περιοχή επιτρέπει, εκτός από τα βασικά έπιπλα, είναι δυνατή η εγκατάσταση αρθρωτών ράφια στα οποία θα τοποθετηθεί η επιλεγμένη διακόσμηση. Τα παράθυρα μπορούν να κρεμαστούν με ρωμαϊκές ή κλασικές κουρτίνες για να δημιουργήσουν ένα άνετο περιβάλλον ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Έργα από βεράντες που συνδέονται με το σπίτι: το κόστος της δημιουργίας

Πριν από την έναρξη της κατασκευής της βεράντας, είναι απαραίτητο να καταρτίσει ένα σχέδιο και να υπολογίσει το κόστος του κτιρίου

Πριν από την έναρξη της κατασκευής της βεράντας, είναι απαραίτητο να καταρτίσει ένα σχέδιο και να υπολογίσει το κόστος του κτιρίου

Σε αντίθεση με το σχεδιασμό, η κατασκευή απαιτεί άμεσο οικονομικό κόστος ή άλλους υλικούς ή φυσικούς πόρους. Η κατασκευή ακόμα και σε μια τέτοια μινιατούρα μορφή απαιτεί χρόνο, ακόμα και όταν η όλη διαδικασία εξυπηρετείται από μισθωμένο προσωπικό. Είναι υποχρεωτικό να συζητείται το έργο, η έγκρισή του, η έγκριση του σχεδίου κατασκευής από τις αρχές της πόλης. Η τελευταία λειτουργία μπορεί να διαρκέσει μήνες. Η αναμονή για την ουρά και άλλες αδικαιολόγητες καθυστερούν την εφαρμογή και η μείωση της περιόδου αναμονής με την προσέλκυση υπηρεσιών τρίτου επηρεάζει σημαντικά τη διαδικασία. Από αυτό, η τιμή αυξάνεται σαφώς, γεγονός που σε ορισμένες περιπτώσεις αναγκάζει για άλλη μια φορά το έργο να αναβληθεί. Αξίζει να θυμηθούμε ότι η οικοδόμηση μιας βεράντας, η τιμή της οποίας δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, είναι απίθανο να κάνει κάποιον ευτυχισμένο κάτω από τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.

Υπερκατασκευή: βεράντα δίπλα στην πισίνα. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να επεκτείνετε το σπίτι σας, και να του δώσετε μια νέα και πάντα εορταστική εμφάνιση

Το παράρτημα της πρωτεύουσας - η βεράντα δίπλα στην πισίνα - είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να επεκτείνει το σπίτι και να του δώσει μια φρέσκια και πάντα επίσημη εμφάνιση

Κουνουπιέρες στη βεράντα

Κουνουπιέρες στη βεράντα

Ανασταλμένοι καναπέδες-κούνιες: πλήρης χαλάρωση στη βεράντα

Ανασταλμένοι καναπέδες-κούνιες: πλήρης χαλάρωση στη βεράντα

Μωσαϊκό στο σχεδιασμό του δαπέδου βεράντας ενός ιδιωτικού σπιτιού

Μωσαϊκό στο σχεδιασμό του δαπέδου βεράντας ενός ιδιωτικού σπιτιού

Άνετο καλοκαιρινό εξωτερικό κτίριο με πολυανθρακική στέγη

Άνετο καλοκαιρινό εξωτερικό κτίριο με πολυανθρακική στέγη

Συμβουλές! Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αρχική δημιουργία της ταράτσας είναι επιτρεπτή, και στη συνέχεια η μετατροπή της σε ένα πιο σύνθετο αντικείμενο - η βεράντα. Επομένως, θα ήταν πιο ορθολογικό να χρησιμοποιηθούν τα κεφάλαια και οι πόροι που διατέθηκαν για αυτή τη σειρά.

 Βεράντα με δικά του χέρια: έργα και σημαντικές λεπτομέρειες

Αξίζει να θυμηθούμε ότι αυτό που ένα συνημμένο αντικείμενο μοιάζει με τη φωτογραφία είναι μόνο μία πλευρά του νομίσματος. Κατά το σχεδιασμό αξίζει να ληφθούν υπόψη πολλά μικρά πράγματα. Εάν πρόκειται για ένα περιφραγμένο αντικείμενο, πρέπει να λάβετε υπόψη τις ροές αέρα, ανεξάρτητα από το αν δημιουργούν δυσφορία. Το ίδιο ισχύει και για τον διαθέσιμο χώρο για τη βεράντα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πόσα και ποια έπιπλα θα χωρέσουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Εάν τα φυτά φυτεύονται στον τόπο, θα χρειαστούν περιοδική φροντίδα, και διαφορετικά δεν θα επιβιώσουν μια εποχή.

Κατά το σχεδιασμό ή την περαιτέρω λειτουργία, είναι απαραίτητο να συμμορφώνεστε με τους κανόνες εγκατάστασης των ηλεκτρικών δικτύων, εάν απαιτείται επιπλέον φωτισμός στον χώρο (βλ. Παρακάτω φωτογραφία), διαφορετικά τα προβλήματα πυρασφάλειας είναι αναπόφευκτα.

Η βεράντα που συνδέεται με το σπίτι: σε αντίθεση με το ανοιχτό, η τζάμια βεράντα μπορεί να κανονιστεί σαν ένα πραγματικό δωμάτιο

Σε αντίθεση με το ανοιχτό, η τζάμια μπορεί να κανονιστεί ως ένα πραγματικό δωμάτιο

Βεράντα επισυνάπτεται στο σπίτι: τελικά

Ευρύχωρο, φωτεινό, άνετο - στη βεράντα είναι ωραίο να χαλαρώσετε καναπέ ή στο καρέκλα, Απολαύστε τον ήλιο, το άρωμα λουλούδια και ο άνεμος φυσάει. Και το βράδυ - για να συναντήσετε την εταιρεία ή να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Τον χειμώνα, θα χρησιμεύσει τέλεια ως ένα ταμπούρο, που σας επιτρέπει να κρατήσετε τη θερμότητα μέσα στο δωμάτιο. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό με τα χέρια σας ή να προσκαλέσετε επαγγελματίες εργολάβους οι οποίοι, σύμφωνα με το γούστο σας, θα κάνουν ένα πρόσθετο στην παραγγελία από οποιοδήποτε υλικό που θα επιλέξετε.

Ξύλινη βεράντα με κουβούκλιο: η πέργκολα χρησιμεύει ως ένα εξαιρετικό θόλο για την καλοκαιρινή βεράντα

Ξύλινη βεράντα με κουβούκλιο: η πέργκολα χρησιμεύει ως ένα εξαιρετικό θόλο για την καλοκαιρινή βεράντα

Πόσο ωραία, αφού τελειώσετε όλη την επιχείρησή σας, να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι άρωμα καφέ ή το αγαπημένο σας βιβλίο, καλύπτοντας από τον ζεστό ήλιο σε μια ζεστή βεράντα!

Πόσο ωραία, αφού τελειώσετε όλη την επιχείρηση, να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα αγαπημένο βιβλίο, καταφύγιο από τον καυτό ήλιο σε μια άνετη βεράντα!

Κλασικό στιλ στο εσωτερικό της βεράντας και του σχεδιασμού τοπίου του οικοπέδου

Κλασικό στιλ στο εσωτερικό της βεράντας και του σχεδιασμού τοπίου του οικοπέδου

Επισυνάπτεται στο σπίτι είναι μια βεράντα: επεκτείνει το χρήσιμο χώρο (120+ καλύτερα έργα)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 9