Περιεχόμενα

 • Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από ένα αρχείο καταγραφής: χαρακτηριστικά του υλικού
 • Είδη υλικού
 • Χρώματα της τοποθέτησης του πλαισίου
 • Σημαντικές λεπτομέρειες: συμβουλές και κόλπα
 • Πρόσοψη βινυλίου πλαισιώνοντας κάτω από ένα αρχείο καταγραφής - βίντεο, φωτογραφίες
Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Vinyl παρακαμπτήριος - ένα μοντέρνο ανθεκτικό, ελαφρύ και όμορφο υλικό φινιρίσματος

Vinyl παρακαμπτήριος - ένα μοντέρνο ανθεκτικό, ελαφρύ και όμορφο υλικό φινιρίσματος

Ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά για φινίρισμα σύγχρονη εξοχικές κατοικίες είναι μια παρακαμπτήριος δέσμη: οι φωτογραφίες και οι τιμές αυτού του υλικού μπορούν να βρεθούν στο δίκτυο για ένα παρόμοιο αίτημα κειμένου. Έχοντας επαρκείς πληροφορίες σχετικά με το επιθυμητό υλικό και τους τύπους, τα χαρακτηριστικά λειτουργίας και την εγκατάστασή του, είναι δυνατό να γίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα, επιτρέποντας τη λήψη μιας μετρημένης απόφασης σχετικά με τη χρήση ή τη μη χρήση της παρακαμπτήριάς.

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Αποτελεσματικά φαίνεται να πλαισιώσει, μιμώντας χρωματισμένο ξύλο

Αποτελεσματικά φαίνεται να πλαισιώσει, μιμώντας χρωματισμένο ξύλο

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από ένα αρχείο καταγραφής: χαρακτηριστικά του υλικού

Βινύλιο πλαισιώσει κάτω από ένα αρχείο καταγραφής είναι μια προσιτή επιλογή για τη δημιουργία μιας θεαματικής εμφάνισης στο σπίτι σχετικά μικρά οικονομικά μέσα. Ασφαλώς, τα σπίτια και άλλες κατασκευές από φυσικά κορμούς ήταν πάντοτε και πάντα προτιμότερα, όμως το κόστος αυτών των σπιτιών και η πολυπλοκότητα των κατασκευών τους αναγκάζουν πολλούς να εγκαταλείψουν το όνειρο να έχουν το δικό τους ξύλινο σπίτι. Ένας πρακτικός και δημοσιονομικός τρόπος έξω από την κατάσταση είναι η χρήση της παρακαμπτήριάς - ένα υλικό σύγχρονο, αξιόπιστο και ελκυστικό.

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Τα πάνελ με βινυλίου που μοιάζουν με ημικυκλικά κούτσουρα είναι τέλεια ομοιόμορφα και επιτρέπουν απρόσκοπτη επένδυση

Τα πάνελ με βινυλίου που μοιάζουν με ημικυκλικά κούτσουρα είναι τέλεια ομοιόμορφα και επιτρέπουν απρόσκοπτη επένδυση

Πρόσφατα, η παρακαμπτήριος βινυλίου είναι όλο και πιο δημοφιλής και διαδεδομένη, επωφελούμενη σημαντικά όχι μόνο από το φυσικό ξύλο αλλά και από το παραπέτασμα μέταλλο. Μεταξύ των χαρακτηριστικών αυτού του υλικού αξίζει να σημειωθεί:

 • Δύναμη και αξιοπιστία σε όλη την περίοδο εγγύησης (για εταιρείες με φήμη αυτή η περίοδος είναι από 25 έως 50 έτη). Τέτοια πάνελ δεν σαπίζουν, δεν αποσυντίθενται και δεν καλύπτονται από σκουριά, διατηρώντας μια ελκυστική εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Το βινύλιο με ειδική επεξεργασία είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε διάφορες μηχανικές βλάβες, αλλαγές θερμοκρασίας, υγρασία και άλλες περιπλοκές περιβάλλοντος.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Το εύρος θερμοκρασίας από +50 έως -60 μοίρες καθιστά το βινύλιο να βρίσκεται κάτω από το κούτσουρο ένα ιδανικό υλικό για εργασία οπουδήποτε στη χώρα.

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Παρακαμπτήριος, που μιμείται το φυσικό χρώμα του αμερικανικού πεύκου

Παρακαμπτήριος, που μιμείται το φυσικό χρώμα του αμερικανικού πεύκου

 • Ασφάλεια για τον άνθρωπο, φιλικότητα προς το περιβάλλον και μη τοξικότητα. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν δυνατή τη χρήση τέτοιου υλικού για το φινίρισμα των κατοικιών τόσο έξω όσο και εντός των χώρων. Επιπλέον, δεν είναι ένα εύφορο έδαφος για την εμφάνιση βακτηρίων και επίσης δεν είναι κατάλληλο για τρόφιμα για έντομα και τρωκτικά, πράγμα που εξαλείφει εντελώς την πιθανότητα παρασίτων.
 • Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή και γρήγορη, πράγμα που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας με ελάχιστη εμπειρία κατασκευής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η ελαφρότητα του υλικού (ένα πάνελ ζυγίζει μέχρι 2 κιλά), γεγονός που διευκολύνει πολύ τη διαδικασία επεξεργασίας της επένδυσης του σπιτιού.
 • Το βινύλιο είναι αρκετά απλό για να το επεξεργαστείτε με μια λύση σαπουνιού για να επιστρέψετε την αρχική λάμψη και την ελκυστικότητα.
Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Φαίνεται ο όμορφος συνδυασμός των διαφορετικών χρωμάτων των παρακαμπτήριων στοιχείων και των στοιχείων σύνδεσης και βλέποντας τις γωνίες του σπιτιού και τις πλαγιές των παραθύρων

Φαίνεται ο όμορφος συνδυασμός των διαφορετικών χρωμάτων των παρακαμπτήριων στοιχείων και των στοιχείων σύνδεσης και βλέποντας τις γωνίες του σπιτιού και τις πλαγιές των παραθύρων

Αλλά μην ξεχάσετε μερικές από τις αποχρώσεις. Για παράδειγμα, σε περίπτωση βλάβης, ολόκληρο το πάνελ πρέπει να αλλάξει, επειδή δεν μπορεί να επισκευαστεί. Το θανατηφόρο για βινύλιο είναι επίσης μια φωτιά, ως πηγή θερμότητας: πλαστικό λιώνει και χάνει το σχήμα του.

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Το μειονέκτημα της πλαισιώσεως βινυλίου είναι ότι, με μηχανικές βλάβες, ολόκληρη η πλάκα πρέπει να αντικατασταθεί, ενώ η μεταλλική πλευρική τοποθέτηση μπορεί ακόμα να ισοπεδωθεί

Το μειονέκτημα της πλαισιώσεως βινυλίου είναι ότι, με μηχανικές βλάβες, ολόκληρη η πλάκα πρέπει να αντικατασταθεί, ενώ η μεταλλική πλευρική τοποθέτηση μπορεί ακόμα να ισοπεδωθεί

Είδη υλικού

Η πλακόστρωτη κατοικία κάτω από το κούτσουρο παρουσιάζεται σε καταστήματα κτιρίων σε μεγάλη ποικιλία. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πρέπει να ξεχνά ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τεχνητό υλικό και να εστιάσει την προσοχή του στην επιλογή μιας φυσικής σκιάς. Μπορεί να είναι πεύκο, κεράσι, δρυς, καστανιές, ερυθρελάτες και άλλα. Εκτός από τις φυσικές επιλογές, το "ζωγραφισμένο" δέντρο απολαμβάνει επίσης δημοτικότητα σε διάφορες αποχρώσεις: από μπεζ πριν από τη καραμέλα.

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Χρώμα του πλαισίου"старая сосна" - популярный выбор

Το χρώμα του πλαισίου "παλαιό πεύκο" είναι μια δημοφιλής επιλογή

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Βινύλιο πλαισιώσει για το χρώμα"темный орех"

Βινύλιο πλαισιώσει για το χρώμα "σκούρο καρυδιά"

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Εύκολος και όμορφος συνδυασμός χρωματισμού"карельская сосна" с облицовкой под камень

Ελαφρύς και όμορφος συνδυασμός πλαισιώσεως του χρώματος "Καρελιανός πεύκης" με μπροστά κάτω από την πέτρα

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Κατά τη διαδικασία της πρόσοψης του σπιτιού είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιηθούν όλα τα στοιχεία σύνθεσης στο χρώμα των κύριων πάνελ: αυτό θα επιτρέψει στη δομή να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσική και ελκυστική.

Μερικές φορές για να δημιουργήσετε μια πρωτότυπη εικόνα, οι ειδικοί μπορούν να στραφούν σε ένα συνδυασμό στενών ή αντίθετων χρωμάτων στη διακόσμηση ενός δωματίου. Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε την αρμονία και την ενότητα των χρωμάτων, δημιουργώντας μια ολόκληρη εικόνα ενός κομψού σπιτιού από ένα αρχείο καταγραφής.

Ιδιαίτερη ελκυστικότητα δημιουργείται από την υφή των πάνελ, που μιμούνται φυσικό υλικό. Το βινύλιο είναι ευχάριστο τόσο εξωτερικά όσο και στην αφή, γεγονός που επιτρέπει να μιλάμε για την ευελιξία του ως φινίρισμα για ιδιωτικές κατοικίες.

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Vinyl πλαισιώσει κάτω από ένα ελαφρύ πεύκο - μια καλή επιλογή για ένα εξοχικό σπίτι, και για ένα αρχοντικό

Vinyl πλαισιώσει κάτω από ένα ελαφρύ πεύκο - μια καλή επιλογή για ένα εξοχικό σπίτι, και για ένα αρχοντικό

Χρώματα της τοποθέτησης του πλαισίου

Παρά το γεγονός ότι η εγκατάσταση του πλαισίου - η διαδικασία είναι απλή και απλή, θα πρέπει να διεξάγεται μόνο σύμφωνα με τις συστάσεις των επαγγελματιών. Η διαδικασία βήμα-βήμα για την αντιμετώπιση μιας εξοχικής κατοικίας με βινυλίου παρακαμπτήριος έχει ως εξής:

 • Τοποθέτηση των πηνίων από μέταλλο ή ξύλο στα σκαλοπάτια των 40 cm Είναι ο πηνίο που θα επιτρέψει στους πίνακες να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, ανεξάρτητα από το πόσο επίπεδο ήταν η επιφάνεια της κατασκευής.
Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Εγκατάσταση τοίχου στο δάπεδο πάνω από τη μόνωση και στεγανοποίηση

Εγκατάσταση τοίχου στο δάπεδο πάνω από τη μόνωση και στεγανοποίηση

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Το φινίρισμα πλαισίωσης κάτω από το ημερολόγιο προβλέπει τη δυνατότητα προκαταρκτικής θέρμανση και αδιαβροχοποίηση των τοίχων κάτω από το υλικό φινιρίσματος.

 • Εγκατάσταση γωνιακών στοιχείων, πλαγιές Πόρτες και παράθυρα, καθώς και κατακόρυφα προφίλ σύνδεσης. Είναι σημαντικό να εξεταστεί η ανάγκη μερικής κινητικότητας ολόκληρης της δομής, η οποία δεν θα επιτρέψει την παραμόρφωση του υλικού: αρκεί ένα κενό 1 mm.
 • Η ταινία έναρξης πρέπει να στερεωθεί οριζόντια: αυτό θα εξασφαλίσει τη σαφήνεια όλων των γραμμών του μελλοντικού φινιρίσματος. Με τη βοήθεια της κλειδαριάς, ο πρώτος πίνακας ασφαλίζει στη θέση του, ο οποίος πρέπει επίσης να στερεωθεί στο κιβώτιο με βίδες με αυτοκόλλητη βίδα. Όλα τα παρακάτω πάνελ είναι συνδεδεμένα με τον ίδιο τρόπο.
Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Τρύπες για βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες και συνδετικές συνδέσεις πλαισίων πλαισίωσης βινυλίου

Τρύπες για βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες και συνδετικές συνδέσεις πλαισίων πλαισίωσης βινυλίου

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Εγκατάσταση πλαισίων πλαισίου βινυλίου γύρω από τα παράθυρα. Για τις εξωτερικές κλίσεις και τις γωνίες του κτιρίου χρησιμοποιούνται γωνιακοί σύνδεσμοι για το χρώμα του υλικού βάσης

Εγκατάσταση πλαισίων πλαισίου βινυλίου γύρω από τα παράθυρα. Για τις εξωτερικές κλίσεις και τις γωνίες του κτιρίου χρησιμοποιούνται γωνιακοί σύνδεσμοι για το χρώμα του υλικού βάσης

Η διατήρηση της εμφάνισης του πλαισίου από το βινύλιο δεν απαιτεί πρόσθετη επεξεργασία και φροντίδα. Υπό σχετικά ευνοϊκές συνθήκες, μια τέτοια επιφάνεια θα φανεί ελκυστική για πολλά χρόνια και θα παραμείνει επίσης αξιόπιστη προστασία τοίχους στο σπίτι.

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Η υφή του βινυλίου πλαισιώσει κάτω από το μπαρ, μια πιο προσεκτική ματιά

Η υφή του βινυλίου πλαισιώσει κάτω από το μπαρ, μια πιο προσεκτική ματιά

Σημαντικές λεπτομέρειες: συμβουλές και κόλπα

 • Οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι μόνο ελκυστικό να κοιτάς ένα σπίτι με μια παρακαμπτήριος κάτω από ένα κούτσουρο, αλλά και να προστατεύεις τους τοίχους από τις αρνητικές επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος.
 • Η επιλογή των πάνελ πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η ποιότητα κάθε λεπτομέρειας της μελλοντικής επένδυσης εξαρτάται από τη ζωή ολόκληρης της δομής.
Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Με το βινύλιο παρακαμπτήριος δεν φοβούνται την εμφάνιση των παρασίτων, μούχλα και τη διάβρωση

Με το βινύλιο παρακαμπτήριος δεν φοβούνται την εμφάνιση των παρασίτων, μούχλα και τη διάβρωση

 • Το κόστος του υλικού είναι από 180 έως 290 ρούβλια ανά σελίδα. Η τιμή αυτή είναι πολύ μικρότερη από ένα παρόμοιο προϊόν από μέταλλο, και η αξιοπιστία και η δύναμη καθιστούν την παρακαμπτήρια βινυλίου πιο δημοφιλής. Μεταξύ των προτιμώμενων κατασκευαστών, οι γερμανικές εταιρείες Holzplast και Döcke αποκαλούνται συνήθως, παρόλο που οι εγχώριοι παραγωγοί επιδεικνύουν επίσης μια άξια ποιότητα προϊόντος: για παράδειγμα, τα πάνελ Alta-profile και η Terna Polymer συνδυάζουν αξιοπιστία και προσιτό κόστος.
Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Βινύλιο παρακαμπτήριος κάτω από το κούτσουρο συνδυάζεται καλά με την επένδυση απομιμήσεις τοιχοποιία και άλλα είδη παρακαμπτήριος

Βινύλιο παρακαμπτήριος κάτω από το κούτσουρο συνδυάζεται καλά με την επένδυση απομιμήσεις τοιχοποιία και άλλα είδη παρακαμπτήριος

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου μπορούν να αντιμετωπίσουν περιβαλλοντικά ανθεκτικές πλευρές βινυλίου, ενώ η βεράντα και το εσωτερικό φινίρισμα μπορούν να κατασκευαστούν με πραγματικά ξύλινα πλαίσια

Όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου μπορούν να αντιμετωπίσουν φιλική προς το περιβάλλον βινυλίου, ενώ η βεράντα και το εσωτερικό φινίρισμα μπορούν να κατασκευαστούν με πάνελ από πραγματικό ξύλο

Τελειώνοντας μια εξοχική κατοικία ή μπανγκαλόου βινύλιο πλαισιώνοντας κάτω από ένα κούτσουρο - μια εξαιρετική ευκαιρία για να πάρετε μια ελκυστική δομή, προστατεύεται από κακές καιρικές συνθήκες και μηχανικές ζημιές. Η απομίμηση φυσικών κορμών από τους σύγχρονους κατασκευαστές πραγματοποιείται τόσο επιδέξια ώστε είναι δυνατόν να παρατηρήσετε ένα ψεύτικο μόνο με μια προσεκτική μελέτη της επιφάνειας. Το υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό βινύλιο αποτελεί ιδανική επιλογή για το κλίμα της χώρας μας.

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από το ημερολόγιο. Vinyl παρακαμπτήριος για ένα δέντρο είναι μια φυσική και παραδοσιακή γενική άποψη του σπιτιού, αν και η πρόσοψη χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση. Αρκεί μόνο να επεξεργαστεί το διάλυμα σαπουνιού για να επιστρέψει την αρχική γυαλάδα

Vinyl παρακαμπτήριος για ένα δέντρο είναι μια φυσική και παραδοσιακή γενική άποψη του σπιτιού, αν και η πρόσοψη χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση. Αρκεί μόνο να επεξεργαστεί το διάλυμα σαπουνιού για να επιστρέψει την αρχική γυαλάδα

Πρόσοψη βινυλίου πλαισιώσει κάτω από ένα αρχείο καταγραφής - βίντεο

Βινύλιο παρακαμπτήριος κάτω από ένα αρχείο καταγραφής - φωτογραφία

Vinyl παρακαμπτήριος κάτω από ένα αρχείο καταγραφής (36 φωτογραφίες και τιμές): μια θεαματική εμφάνιση ενός εξοχικού σπιτιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3