Εικόνα 1 - Σκούρο καφέ laminate στο σαλόνι

Σκούρο καφέ laminate στο σαλόνι

Laminate - ένα πολυστρωματικό πάνελ, το οποίο λαμβάνεται με την πίεση πολλών στρώσεων χαρτιού και ξύλινων ινών. Σε χαρτί, εφαρμόζεται μια υφή, που συνήθως μιμείται ένα φυσικό δέντρο. Τότε δεν είναι έξω από ένα στρώμα από ακρυλική ρητίνη ή μελαμίνη συν προστατευτικό φιλμ - αν δημιουργούν ένα συμπιέσιμο στρώμα το οποίο ορίζει την αντοχή στην τριβή laminate, μόλυνση και μηχανικών βλαβών. Στην κάτω πλευρά του πίνακα βρίσκεται σταθεροποιητικό ιμάντα που στηρίζει το σχήμα σκάφους και αποτρέπει τη διείσδυση της υγρασίας. Χρώμα και υφή laminate μιμείται με ακρίβεια το φυσικό παρκέ, αλλά το κόστος αυτού του υλικού είναι πολύ χαμηλότερο.

Περιεχόμενα

 • Επιλογή ενός laminate για τα δωμάτια
 • Laminate στο εσωτερικό μιας σύγχρονης κατοικίας
 • Πώς να επιλέξετε ένα laminate στην πόρτα

Επιλογή ενός laminate για τα δωμάτια

Το πλαστικό πρέπει να συναντά τη διακόσμηση και, το σημαντικότερο, τον λειτουργικό σκοπό του δωματίου. Για διαφορετικούς χώρους είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα έλασμα με ειδικά χαρακτηριστικά:

 • κουζίνα - δωμάτιο με ειδικές απαιτήσεις για καθαριότητα, υγιεινή και υψηλή υγρασία. Ως εκ τούτου, αξίζει να τοποθετηθεί ανθεκτικό στην υγρασία πολυστρωματικό υλικό, ανθεκτικό σε πολλές υγρές καθαρισμούς. Στο πάτωμα δεν ήταν ορατά σημεία, λεκέδες ή εκτυπώσεις, και το δάπεδο δεν ήταν ολισθηρό - θα πρέπει να επιλέξετε ένα πολυστρωματικό υλικό που έχει μια επιφάνεια με υφή. Δεδομένου ότι το φορτίο στο πάτωμα της κουζίνας είναι αρκετά μεγάλο, τόσο όσον αφορά τα έπιπλα όσο και τον αριθμό των ατόμων που διέρχονται, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα πολυστρωματικό υλικό με τάξη φορτίου τουλάχιστον 33.
Ελαφρύ δάπεδο στην κουζίνα

Ελαφρύ δάπεδο στην κουζίνα

 • μπάνιο - είναι κατάλληλο ανθεκτικό στο νερό πολυστρωματικό υλικό, κατασκευασμένο με βάση πλακών PVC, οι οποίες δεν απορροφούν το νερό. Ένα τέτοιο έλασμα είναι ανθεκτικό στην παρατεταμένη έκθεση σε υγρασία, χωρίς απώλεια της μορφής και της ελκυστικότητας, αλλά από την άποψη των χαρακτηριστικών του (αντοχή, ανθεκτικότητα, αντοχή στο νερό κλπ.), Είναι κοντά στο κανονικό κεραμικά πλακίδια. Ορισμένα μοντέλα του laminate που προορίζονται για την τοποθέτηση στο μπάνιο βρίσκονται κατά μήκος του διαμήκη πλευρά της ταινίας ελαστικό σφραγιστικό τοίχωμα - σας επιτρέπει να φτάσετε σχεδόν απόλυτο αδιάβροχο
Διοικητικό Συμβούλιο στο πάτωμα στο μπάνιο

Διοικητικό Συμβούλιο στο πάτωμα στο μπάνιο

 • κατοικίες - για την κρεβατοκάμαρα και το δωμάτιο των παιδιών, ο δείκτης απορρόφησης θορύβου γίνεται ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες. Αυτή η παράμετρος επηρεάζεται από την ποιότητα της ρητίνης, η οποία εμποτίστηκε με την πλαστική επιφάνεια. Επιπλέον, για να απαλλαγούμε από ένα δυσάρεστο τσίμπημα και την εμφάνιση μιας ηχώ κατά τη διάρκεια του περπατήματος, ορισμένοι κατασκευαστές εφαρμόζουν ένα πρόσθετο στρώμα μονωτικού θορύβου στο υπόστρωμα. Είναι δυνατόν να βελτιώσετε την απόδοση μείωσης θορύβου καλύπτοντας το πάτωμα με ειδικό υπόστρωμα θωράκισης πριν εγκαταστήσετε το δάπεδο από πολυστρωματικό υλικό. Δεδομένου ότι η κρεβατοκάμαρα χρησιμοποιείται αρκετά φειδωλά, θα είναι κατάλληλο για laminate 22 βαθμού. Στο παιδικό δωμάτιο και στο σαλόνι, το φορτίο οφείλεται σε υψηλότερη διαπερατότητα (συν το ότι μπορεί να υπάρξουν αρκετά βαριά έπιπλα στο σαλόνι), γι 'αυτό αξίζει να επιλέξετε μια κατηγορία laminate υψηλότερη - 23
Λαμιναρισμένο δάπεδο στο καθιστικό

Λαμιναρισμένο δάπεδο στο καθιστικό

 • διάδρομο και το διάδρομο - οι εγκαταστάσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή κυκλοφορία, και επιπλέον - τα πιο βρώμικα δωμάτια στο διαμέρισμα. Η σκόνη, η άμμος και η βρωμιά από το δρόμο έχουν πολύ υψηλά λειαντικά χαρακτηριστικά, ενεργώντας στο πάτωμα σαν γυαλόχαρτο. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε το κάλυμμα της υψηλότερης κατηγορίας - 34 ή 33
Σεξ"под дерево" в прихожей

Όροφος "κάτω από το δέντρο" στο διάδρομο

Laminate στο εσωτερικό μιας σύγχρονης κατοικίας

Ένας από τους αδιαμφισβήτητες λόγους για τη δημοτικότητα του laminate δάπεδα είναι μια ευρεία επιλογή των υφών και των χρωμάτων, που καθιστά δυνατή την υλοποίηση του σχεδιασμού των δωματίων στο μοντέρνο εσωτερικό κάθε στυλ:

 • χώρα - αμερικανικό στυλ ράντσο, η οποία κυριαρχείται ήπια, τραχύ επεξεργασμένο ξύλο - πατώματα, δοκάρια, έπιπλα, σε συνδυασμό με πλαστά στοιχεία, ύφανση. Ως μια εναλλακτική λύση για το δάπεδο του φυσικού ξύλου μπορεί να ενεργοποιηθεί laminate κυρίως σκοτεινών τιμών, ακριβώς επαναλαμβάνοντας δαπέδου δομή σανίδα
Ξύλινο πάτωμα σε ένα σπίτι σε στυλ χώρας

Ξύλινο πάτωμα σε ένα σπίτι σε στυλ χώρας

 • ελβετικό σαλέ - που σημαίνει «εξοχική κατοικία» ή «καλύβα βοσκού» στυλ, που συνδυάζει τη φυσική πέτρα και δοκάρια στην οροφή από ξύλο - ανοιχτά, φυσικά χρώματα, κυρίως σκούρα χρώματα, σε συνδυασμό με έναν υπαινιγμό του σεξ. Για να μεγιστοποιήσετε την ακριβή δημιουργία ενός δεδομένου εσωτερικού χώρου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα έλασμα χρώματος "τέφρα" ή "παξιμάδι"
Πίνακας στην κρεβατοκάμαρα με στυλ ελβετικού σαλέ

Πίνακας στην κρεβατοκάμαρα με στυλ ελβετικού σαλέ

 • provence - άνεση και αγροτική απλότητα, φυσικά υλικά, έπιπλα "ηλικίας", ως επί το πλείστον ελαφρά, παστέλ χρώματα στη διακόσμηση χώρων με μικρά φωτεινά έμπλαστρα. Όροφος κατάλληλο φως laminate, με το «ηλικίας», ανέκφραστα, σαν να φοριούνται υφή, ως παράδειγμα μπορούμε να πάρουμε το «ξύλο δρυός» ραβδώσεις
Φωτογραφία 8 - Σκούρο πολυστρωματικό υλικό στην κουζίνα σε στιλ της Προβηγκίας

Σκούρο πολυστρωματικό υλικό στην κουζίνα με στυλ της Προβηγκίας

 • Ιαπωνικό στυλ - σε αυτό το εσωτερικό τα δάπεδα είναι κατασκευασμένα από σιζάλ ή μπαμπού. Σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε ένα laminate, το οποίο προσομοιώνει με ακρίβεια αυτά τα φυσικά υλικά. Ταυτόχρονα, μπορούν να είναι είτε ανοιχτόχρωμες ή σκούρες αποχρώσεις - το χρώμα και η υφή του laminate επιλέγονται έτσι ώστε να αντέχουν στη συνολική ισορροπία χρώματος στο δωμάτιο
Πατώματος σε ένα δωμάτιο σε ιαπωνικό στιλ

Πατώματος σε ένα δωμάτιο σε ιαπωνικό στιλ

 • μινιμαλισμό - το κύριο χαρακτηριστικό - συγκράτηση, συχνά - όχι περισσότερο από δύο ή τρεις αποχρώσεις. Στο πάτωμα είναι να θέσει ένα έλασμα από λευκό, μαύρο ή συμβιβασμό - γκρι
Φωτεινό πάτωμα στο καθιστικό σε μινιμαλιστικό ύφος

Φωτεινό πάτωμα στο καθιστικό σε μινιμαλιστικό ύφος

 • υψηλής τεχνολογίας - μαύρο, γκρι, περιστασιακά λευκό στρωματοποιημένο. Τις περισσότερες φορές, το χρώμα "wenge"
Κουζίνα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Κουζίνα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

 • Γοτθικό - βαθύ μαύρο χρώμα ενός έλασμα
Μαύρο πάτωμα σε ένα δωμάτιο με γοτθικό στιλ

Μαύρο πάτωμα σε ένα δωμάτιο με γοτθικό στιλ

 • pop art - ειδικά για δημιουργικούς εσωτερικούς χώρους υπάρχει μια σειρά από εντελώς απροσδόκητες, τόσο για σεξ, αποχρώσεις - μπλε και πράσινο, που θα ταιριάζουν απόλυτα στην τολμηρή διακόσμηση των τοίχων
Ελαφρύ δάπεδο στο δωμάτιο με στυλ pop art

Ελαφρύ δάπεδο στο δωμάτιο με στυλ pop art

Συμβουλές! Εάν το σπίτι δεν έχει μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα, το γυαλιστερό πολυστρωματικό υλικό θα προσθέσει στο δωμάτιο πολυτέλειας, κομψότητας και μεγαλοπρέπειας. Αυτή η προσέγγιση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα δωμάτια με χαμηλή οροφή - γυαλιστερά οπτικά "ανυψώνει" την οροφή.

Φωτογραφία 14 - Λαμινάρισμα στο δωμάτιο των παιδιών

Laminate στο δωμάτιο των παιδιών

Συχνά χρησιμοποιείται ένα πολυστρωματικό υλικό χωροθέτηση χώρων - Οι διαφορετικές λειτουργικές περιοχές διακρίνονται με πάνελ στοίβαξης που διαφέρουν σε χρώματα, αποχρώσεις ή υφή. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε όλες τις σανίδες με το ίδιο πάχος και μια συγκεκριμένη κλάση για κάθε ζώνη. Μετά τη στοίβαξη των φύλλων σε διαφορετικά χρώματα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αρχική έγχρωμη λύση για το πάτωμα. Αυτή η επιλογή θα προσελκύσει δημιουργικούς, μη τετριμμένους ανθρώπους, εξαιρώντας τη μονοτονία από τη ζωή τους. Για να ρυθμίσετε το δωμάτιο σε ένα συγκεκριμένο ρυθμό και να προσθέσετε ενέργεια, οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν ένα σκούρο έλασμα με ελαφριά κλίση. Επιπλέον, η προσέγγιση αυτή σας επιτρέπει να επεκτείνετε οπτικά το δωμάτιο.

Γκρίζο πάτωμα στην κουζίνα

Γκρίζο πάτωμα στην κουζίνα

Η σύγχρονη τεχνολογία καθιστά δυνατή την απόκτηση ενός φύλλου με πολύ απροσδόκητη υφή, για παράδειγμα, μίμηση του δέρματος μιας πλαγιάς ή κροκοδείλου. Το δωμάτιο με μια τέτοια επένδυση δαπέδου φαίνεται λαμπερό και εκλεπτυσμένο.

Συμβουλές! Το ελασματοειδές μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κάλυμμα τοίχου - το διαχωρίζει αποσπασματικά, υπογραμμίζοντας έτσι μια συγκεκριμένη περιοχή.

Φωτογραφία 16 - Φινίρισμα στενών λωρίδων

Φινίρισμα από στενές λωρίδες

Πώς να επιλέξετε ένα laminate στην πόρτα

Μια κοινή απαίτηση είναι ότι το χρώμα του δαπέδου και των θυρών πρέπει οπωσδήποτε να συνδυαστεί. Σε αυτή την περίπτωση, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πόρτες και το δάπεδο φαίνονται πλεονεκτικές σε αντίθεση με τους τοίχους. Για παράδειγμα, το σκοτεινό πάτωμα και οι πόρτες φαίνονται καλά στο φόντο των μονόχρωμων τοίχων ή, αντίθετα, στο φόντο των σκοτεινών τοίχων - ένα ελαφρύ δάπεδο και πόρτες.

Φωτεινό πάτωμα σε φωτεινό υπνοδωμάτιο

Φωτεινό πάτωμα σε φωτεινό υπνοδωμάτιο

Ωστόσο, πρόσφατα οι σχεδιαστές αρχίζουν να χρησιμοποιούν διαφορετική προσέγγιση - το χρώμα των θυρών επιλέγεται για το χρώμα των επίπλων (συνήθως - το ντουλάπι), και οι τοίχοι και το δάπεδο ταυτόχρονα είναι το φόντο. Για να συνδυάσετε όλα τα στοιχεία σε ένα ενιαίο χώρο χρωμάτων, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πλίνθο στο χρώμα των επίπλων και των θυρών.

Εικόνα 18 - Σκούρο καφέ φύλλο στο παιδικό δωμάτιο

Σκούρο καφέ φύλλο στο δωμάτιο των παιδιών

Συμβουλές! Επιλέγοντας ένα πολυστρωματικό υλικό, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο σε σκουρόχρωμα πλακάκια, η βρωμιά και η σκόνη θα είναι ορατά πολύ πιο δυνατά και πιο ξεκάθαρα απ 'ότι σε ελαφρύτερα.

Laminate στο εσωτερικό (39 φωτογραφίες): πώς να επιλέξετε την υφή και το χρώμα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =