Μεσογειακό στυλ εσωτερικό με μπλε τοίχο χαρτί στους τοίχους

Μεσογειακό στυλ εσωτερικό με μπλε τοίχο χαρτί στους τοίχους

Το βαμμένο επένδυση είναι ένα υλικό που είναι πολύ δημοφιλές κατά τη χρήση εξωτερικό και εσωτερική διακόσμηση των χώρων. Η επένδυση ως τελικό υλικό χρησιμοποιείται στις εργασίες επισκευής, κατασκευή σπιτιών, λουτρό, σάουνες, arbours και άλλα κτίρια. Είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο, είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν και είναι ιδανικό για κάθε είδους διακόσμηση μέσα και έξω από το δωμάτιο.

Περιεχόμενα:

 • Κάλυψη για επένδυση
 • Δημοφιλείς επιλογές κάλυψης
 • Χαρακτηριστικά του ζωγραφισμένου ξύλου
 • Επιλογή χρωμάτων και βερνικιών
 • Επιλογή χρώματος
 • Κύρια πλεονεκτήματα και μέθοδοι χρωματισμού
 • Βαμμένη επένδυση και βήματα χρώσης
 • Προς ένα ποιοτικό εσωτερικό
Η φωτεινή-μπλε επένδυση είναι κατάλληλη για το εσωτερικό της θάλασσας στο εξοχικό σπίτι

Η φωτεινή-μπλε επένδυση είναι κατάλληλη για το εσωτερικό της θάλασσας στο εξοχικό σπίτι

Κουζίνα στο στυλ της χώρας με επένδυση ελιάς

Κουζίνα στο στυλ της χώρας με επένδυση ελιάς

Η επένδυση προσελκύει την προσοχή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη ποικιλία κατασκευαστικών και επισκευαστικών βιομηχανιών. Αυτό το υλικό έχει πολλά πλεονεκτήματα και βέλτιστο κόστος. Χάρη σε υλικό όπως ζωγραφισμένη επένδυση, το δωμάτιο αποκτά μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, άνεση, ομορφιά και στυλ. Πολύ συχνά βαμμένο στο εργοστάσιο και αν αγοράζεται σε άβαφη κατάσταση, τίθεται συχνά το ερώτημα κατά πόσο είναι δυνατόν να χρωματίζεται η επένδυση ανεξάρτητα και από τη ζωγραφική μέσα στο σπίτι, και επίσης από έξω, αν είναι απαραίτητο.

Πριν ξεκινήσετε τη ζωγραφική ή την αγορά ενός τελικού προϊόντος, αξίζει να μάθετε τι να χρωματίσετε την επένδυση μέσα και έξω από το κτίριο. Συνήθως, μια βαμμένη επένδυση στο εσωτερικό αντιπροσωπεύεται από διάφορες παραλλαγές επιστρώσεων, μεταξύ των οποίων κάθε αγοραστής θα είναι σε θέση να βρει τη βέλτιστη λύση για τον εαυτό του, ως αποτέλεσμα της απόκτησης άριστης ποιότητας τελικό υλικό, που αντιστοιχεί σε όλα τα πρότυπα ασφαλείας.

Ανεξάρτητα από το ποια υλικά καλύπτουν την επένδυση, εξ ορισμού πρέπει να είναι άριστης ποιότητας, γεγονός που θα μεγιστοποιήσει τη διάρκεια ζωής χωρίς απώλεια οπτικής έκφρασης. Τι χρώμα να ζωγραφίσετε Η επένδυση εξαρτάται από τις ατομικές προτιμήσεις ενός ατόμου και από το στυλ ολόκληρου του φινιρίσματος. Η βαμμένη επένδυση στο εσωτερικό (που απεικονίζεται παρακάτω) έχει μια μάλλον πρωτότυπη εμφάνιση. Αν μιλάμε για τη χρήση του έξω από το κτίριο ή σε ένα δωμάτιο όπου υπάρχει υψηλή υγρασία, είναι καλύτερο να προσέχετε την πρόσθετη προστασία και από την πίσω πλευρά του πίνακα.

Κάλυψη για επένδυση

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν στους πελάτες τους ένα τελειωτικό υλικό από μια μεγάλη ποικιλία ειδών δέντρων. Δεδομένου ότι οι πρώτες ύλες μπορούν να είναι τόσο ακριβά είδη δένδρων όσο και δημοσιονομικά, αποδεκτά για τις περισσότερες επιλογές των πελατών, όπως το πεύκο. Οι ακριβές και πολύτιμες φυλές δεν πρέπει να ζωγραφίζονται και συνήθως δεν είναι, αλλά η επένδυση από τα δέντρα του προϋπολογισμού βαφή ή λεκέ κατόπιν αιτήματος του κατασκευαστή και του πελάτη.

Εσωτερικό στυλ Art Nouveau με μαύρη επένδυση στο διάδρομο

Εσωτερικό στυλ Art Nouveau με μαύρη επένδυση στο διάδρομο

Ο ιδιοκτήτης αποφασίζει τι είναι καλύτερο να ζωγραφίσει την επένδυση. Κάποιος προτιμά βαφή, κάποιος βερνίκι: όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα, στο οποίο το άτομο θέλει να έρθει. Μια αρκετά κοινή επιλογή - όταν επιλεγεί λευκό χρώμα, όπως βαμμένο λευκό επένδυση είναι το είδος της καθολικής λύσης, και μπορεί εύκολα να ταιριάζει σε κάθε στυλ του εσωτερικού είτε πρόκειται για κατοικίες χώρο, εμπορική ή τεχνική.

Συμβουλές! Μην ξεχνάτε ότι με τον καιρό, το δέντρο αρχίζει να απορροφά την υγρασία και το χρώμα της αλλαγής, έτσι θα πρέπει να καθορίζονται εκ των προτέρων από το να ζωγραφίσει επενδύσεις σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, γιατί η ζωγραφική είναι αναπόφευκτη, υπό την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης επιδιώκει να διατηρήσει την ποιότητα του ξύλου και την εμφάνισή του.

Επένδυση του ανοιχτό γκρι στην κρεβατοκάμαρα της θάλασσας

Επένδυση του ανοιχτό γκρι στην κρεβατοκάμαρα της θάλασσας

Δημοφιλείς επιλογές κάλυψης

Για να καθορίσετε τι και πώς να βάψετε σωστά την επένδυση, πρέπει να καταλάβετε τι αποτέλεσμα επιδιώκετε να κάνετε ως αποτέλεσμα. Σε μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για ζωγραφική ξύλο για φινίρισμα είναι:

 • λεκέ, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία που μπορούν να εισχωρήσουν βαθιά μέσα στο ξύλο, ενώ δεν αλλάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο το χρώμα του πίνακα, το οποίο σας επιτρέπει να διατηρήσετε το φυσικό, φυσικό μοτίβο του δέντρου. Ο βαθμός στον οποίο το χρώμα θα αλλάξει ως αποτέλεσμα εξαρτάται από το είδος του δέντρου.
Βαμμένο επένδυση, επεξεργασμένο με λεκέ σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Επένδυση, επεξεργασμένη με λεκέ σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

 • το βερνίκι έχει ελάχιστη οπτική επίδραση στο δέντρο, τονίζει το φυσικό μοτίβο και το μοτίβο. Τα βερνίκια ποικιλίας μπορούν να επιλέξουν την καλύτερη επιλογή. Μπορεί να διαφέρουν στο χρώμα, την πυκνότητα, να είναι με γυαλιστερό και ματ φινίρισμα. Μπορείτε να βερνίκετε απολύτως οποιοδήποτε είδος ξύλου.
 • βαφή για ξύλο - μια πιο ριζοσπαστική έκδοση. Τι χρώμα για να βάψετε την επένδυση και ποιο χρώμα να δώσετε προτίμηση, μπορείτε να αποφασίσετε μόνο. Εάν προσπαθείτε για μια οικουμενική επιλογή που είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση, τόσο για arbours, και για τα δύο εξοχική κατοικία, τότε η καλύτερη επιλογή είναι λευκή ή μπεζ χρώμα. Αν είναι απαραίτητο να δείξει δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία, στη συνέχεια, ήσυχα λάβει το ζωηρό χρώμα και το χρώμα επενδύσεις χρώμα που θα είναι αρμονική συνολική συμπλήρωμα σχεδιασμού σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση.
Επένδυση σε μια ελαφριά σκιά στο εσωτερικό του σαλόνι ενός ιδιωτικού σπιτιού

Επένδυση σε μια ελαφριά σκιά στο εσωτερικό του σαλόνι ενός ιδιωτικού σπιτιού

Φωτεινή και αντίθεση κουζίνα σε στυλ ρετρό με σκοτεινή επένδυση

Κουζίνα με έντονη αντίθεση σε στυλ ρετρό με σκοτεινή επένδυση

Χαρακτηριστικά του ζωγραφισμένου ξύλου

Πριν αγοράσετε μια βαμμένη επένδυση, αξίζει να σημειώσετε όλα τα χαρακτηριστικά του ζωγραφισμένου ξύλου. Είναι υπέροχο για επένδυση πρόσοψης, Εσωτερικές επενδύσεις, για το φινίρισμα του δαπέδου, τοίχους και το ανώτατο όριο, φαίνεται υπέροχο ως τελικό υλικό για μπαλκόνια, arbours και loggia.

Πλεονεκτήματα αυτού του υλικού είναι πολλά: αντοχή, ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας σε όλο το δωμάτιο, υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης. Αποτρέπει επίσης τη δημιουργία συμπυκνώσεων και στασιμότητα, απομονώνει τον ήχο καλά, έχει όμορφη εμφάνιση και είναι φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα φυσικό, οικολογικό προϊόν, η σημασία και η συνάφεια του με τα χρόνια αυξάνεται μόνο. Προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του ξύλου, αξίζει να εξεταστεί εάν πρέπει να χρωματίσετε την επένδυση και με ποια βαφή να το κάνετε καλύτερα. Ανεξάρτητα από τα μέσα που έχετε επιλέξει, θα πρέπει να ζωγραφίσετε την ξύλινη επένδυση σε δύο στάδια. Για να στεγνώσει πλήρως και ομοιόμορφα το στρώμα, χρειάζονται περίπου 48 ώρες - ανάλογα με το υλικό με το οποίο είναι βαμμένο το προϊόν.

Σημαντικό! Για να αποφύγετε άσχημους άσχημους λεκέδες, η βαφή γίνεται από την κορυφή προς τα κάτω.

Θήκη χρώματος ουρανού στην οροφή και τοίχους στο σαλόνι στο γαλλικό ύφος

Θήκη χρώματος ουρανού στην οροφή και τοίχους στο σαλόνι στο γαλλικό ύφος

Εσωτερικό στο στιλ της Προβηγκίας με ζεστή και φυσική επένδυση χρώματος

Εσωτερικό στο στιλ της Προβηγκίας με ζεστή και φυσική επένδυση χρώματος

Επιλογή χρωμάτων και βερνικιών

Ποια μπογιά για τη βαφή της επένδυσης μέσα στο σπίτι ή έξω, εξαρτάται από την επιλογή του εμπορικού σήματος και του τύπου:

 • Λάδι λαδιού. Η σύνθεσή του απορροφάται καλά στο δέντρο, προστατεύοντάς την αποτελεσματικά από τις επιδράσεις της υγρασίας. Τις περισσότερες φορές, η βαφή πετρελαίου χρησιμοποιείται για τη ζωγραφική της εξωτερικής πρόσοψης ενός κτιρίου ή ενός κτιρίου. Ανθεκτικότερο σε υπεριώδη χρώματα φωτός. Επιλέγοντας έντονες αποχρώσεις, να είστε έτοιμοι για το γεγονός ότι μπορούν να χάσουν το χρώμα τους πολύ γρήγορα.
 • Ακρυλικό χρώμα. Αναφέρεται στα χρώματα με μεγάλη διάρκεια χρήσης. Είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Ένα αδιάβροχο φιλμ σχηματίζεται στην επιφάνεια αυτού του χρώματος.
 • Ακρυλικό AQUALAK. Αυτό το εργαλείο αναφέρεται στην πιο δημοφιλή και δημοφιλή επιλογή του καλύτερο να χρωματίσει την επένδυση μέσα στο σπίτι.
 • Κερί ή λάδι. Διατηρεί το αρχικό φυσικό ξύλινο μοτίβο, το κάλυμμα του επιτρέπει να "αναπνέει". Το μόνο μειονέκτημα είναι η κανονικότητα της αίτησης.

Η επιλογή του υλικού για κάλυψη είναι απαραίτητη, με βάση τις ατομικές προτιμήσεις και τις οικονομικές δυνατότητες.

Επιλογή χρώματος

Πριν πάτε για μια αγορά, θα πρέπει να καθορίσετε όχι μόνο το υλικό επίστρωσης, αλλά και με μια σκιά. Για να επιλέξετε σωστά το χρώμα, αξίζει να αξιολογήσετε το κύριο μήνυμα και την ιδέα εσωτερική διακόσμηση. Το χρώμα της επένδυσης πρέπει να τονίσει και να εναρμονιστεί με τα άλλα στοιχεία της.

Ανάλογα με το δωμάτιο που πρόκειται να βαφτεί, και επιλέγονται τα χρώματα. Γιατί υπνοδωμάτια και κουζίνες πιο κατάλληλο ήρεμες και ζεστές αποχρώσεις. Γιατί υπουργικό συμβούλιο ή διάδρομο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ψυχρότερα χρώματα. Παρά το γεγονός ότι θεωρείται καθολική λευκό χρώμα, Η επιλογή προς όφελός του πρέπει να είναι προσεκτική, καθώς είναι επίσης μια αρκετά θαυμάσια επιλογή. Επιλέξτε ότι είναι στο δωμάτιο, όπου η πιθανότητα ρύπανσης της επίστρωσης θα είναι ελάχιστη.

Προσέξτε επίσης να είστε με μαργαριτάρια λουλούδια. Φυσικά, αναφέρονται σε θεαματικές αποχρώσεις, αλλά είναι επίσης πολύ θαυμάσιοι, ειδικά σε παραλλαγές φωτός.

Κύρια πλεονεκτήματα και μέθοδοι χρωματισμού

Μπορείτε να βάψετε την επένδυση στο σπίτι, αλλά πολλοί προτιμούν αυτό που είναι ζωγραφισμένο στο εργοστάσιο. Τα κύρια πλεονεκτήματα της ζωγραφισμένης έκδοσης είναι τα εξής:

 • την ακρίβεια και την εξάλειψη του σχηματισμού ραβδώσεων και παρατυπιών ·
 • την υψηλή ποιότητα της βαφής και την ομοιόμορφη κατανομή της.
 • εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια για να ζωγραφίσετε τον εαυτό σας.
 • το ξύλο είναι έτοιμο προς χρήση, έχει υψηλή ποιότητα ξήρανσης.
Η επένδυση, που καλύπτεται με ένα διαφανές βερνίκι στην κουζίνα σε σκανδιναβικό στιλ

Η επένδυση, που καλύπτεται με ένα διαφανές βερνίκι, στην κουζίνα σε σκανδιναβικό στιλ

Εάν όλα αυτά αποφασίσατε ποια μπογιά να ζωγραφίσετε καλύτερα το κουτάλι και να το αγοράσετε, σχεδιάζοντας να κάνετε το έργο μόνοι σας, πρέπει επίσης να αποφασίσετε ένας βολικός τρόπος για να λεκιάσετε. Υπάρχουν δύο τρόποι: χειροκίνητα και αυτόματα.

Στην πρώτη περίπτωση, η βαφή γίνεται με βούρτσα ή κυλίνδρου, αλλά πρέπει να προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι δεν θα είναι δυνατόν να επιτευχθεί μια ιδανική ομοιόμορφη εφαρμογή, αλλά δεν θα είναι δυνατό να αποφευχθούν οι ραβδώσεις. Για την αυτόματη μέθοδο απαιτείται ψεκασμός ή συμπιεστής. Το έργο θα είναι πιο ακριβές, με την προϋπόθεση ότι ήδη γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το είδος τεχνικής και πρέπει επίσης να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι η μπογιά μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο καθώς αυξάνεται η κατανάλωση. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι η ταχύτητα ζωγραφικής.

Κομψή αίθουσα σύγχρονης αισθητικής με αντίθεση διακόσμηση τοίχων

Κομψή αίθουσα σύγχρονης αισθητικής με αντίθεση διακόσμηση τοίχων

Βαμμένη επένδυση: βήματα χρώσης

Πριν ξεκινήσετε την άμεση χρώση, πρέπει να παρατηρήσετε όλα τα προπαρασκευαστικά στάδια. Προκειμένου ο χρωματισμός να είναι ακριβής, υψηλής ποιότητας και όμορφος, πρέπει να καθαρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την επιφάνεια του χαρτονιού από τη σκόνη και τη ρύπανση. Η σόδα, διαλυμένη σε νερό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του ξύλου. Δεν θα βλάψει το δέντρο, αλλά θα αφαιρέσει όλη τη βρωμιά. Για να εφαρμόσετε ομοιόμορφα το χρώμα, πρέπει να περιμένετε να στεγνώσει και στη συνέχεια να περπατήσει στην επιφάνεια του με γυαλόχαρτο. Στη συνέχεια, απαιτείται επένδυση να καλύπτεται με ένα προληπτικό μέσο έναντι μούχλας και μύκητα, συνιστάται η εφαρμογή ενός ή δύο στρώσεων αστάρι. Το έδαφος επιλέγεται καλύτερα σε ένα χρώματα με το μελλοντικό χρώμα του χρώματος. Το επόμενο βήμα θα είναι η εφαρμογή του εμποτισμού και η άμεση χρώση.

Εάν έχετε επιλέξει για εσάς έναν χειρωνακτικό τύπο βαφής, θα χρειαστεί να ζωγραφίσετε χωρίς βιασύνη, κάνοντας ομαλές και απαλές κινήσεις με ένα πινέλο, για να καταλάβετε τι κινήσεις του χεριού θα οδηγήσουν στο πιο όμορφο και ακριβές αποτέλεσμα. Εάν σχεδιάζετε να βάψετε σε 2 στρώματα, τότε το δεύτερο στρώμα εφαρμόζεται μόνο μετά την πλήρη ξήρανση του πρώτου στρώματος, αυτό μπορεί να διαρκέσει από 24 έως 48 ώρες.

Προς ένα ποιοτικό εσωτερικό

Εάν προσπαθείτε να πάρετε ένα ποιοτικό και όμορφο αποτέλεσμα που θα σας ευχαριστήσει περισσότερο από ένα χρόνο, θα πρέπει να ακολουθήσετε απλές αλλά αποτελεσματικές συστάσεις:

 • Αναμείξτε το χρώμα προσεκτικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν αυτό δεν παρατηρείται, τότε το χρώμα και το λάμψη του χρώματος, ειδικά αν πρόκειται για θέμα φωτεινές αποχρώσεις ή μαργαριταριών, θα είναι άνιση.
 • δοκιμαστική ζωγραφική. Προκειμένου να κατανοήσετε πώς πέφτει το χρώμα, πόσο ομοιόμορφο και κορεσμένο χρώμα πηγαίνει, μην επιχειρήσετε αμέσως να ζωγραφίσετε την επένδυση που σχεδιάζεται για επένδυση. Για να αξιολογήσει την ποιότητα του χρώματος είναι καλύτερο σε ένα μικρό κομμάτι ξύλου?

 • επιλέξτε τις καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες, ειδικά όταν πρόκειται για ζωγραφική στο δρόμο. Καλύτερο αν ο καιρός είναι χωρίς αέρα, και κατά τη στιγμή της βαφής δεν θα είναι πολύ σκονισμένο?
 • δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα άκρα. Δεδομένου ότι υπάρχει εκεί που η βαφή απορροφά πολύ γρήγορα, αυτές οι περιοχές απαιτούν έναν ιδιαίτερα λεπτομερή χρωματισμό.

Η υπεύθυνη στάση απέναντι στη διαδικασία ζωγραφικής θα δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και μια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ποιοτικό συμβούλιο το οποίο, εάν επιλεγεί σωστά, θα διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς απώλεια της οπτικής έκφρασης και των κύριων χαρακτηριστικών του ξύλου.

Βαμμένο επένδυση στο εσωτερικό: βήματα χρώσης και δημοφιλείς επιλογές επίστρωσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 48