Μικρό σαλόνι σε απαλά χρώματα

Μικρό σαλόνι σε απαλά χρώματα

Το διαμέρισμα έχει έκταση 38 τετραγωνικών μέτρων. μετρητές με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται αρκετά ευρύχωρο. Ωστόσο, σύγχρονα υλικά, ποικιλία στυλ και η δημιουργικότητα μπορεί να δημιουργήσει έναν μικρό χώρο χώρο. Απλά πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά κάθε μετρητή, προσέχοντας ακόμη και μικρές λεπτομέρειες.

 • Διάταξη δωματίου
 • Σχέδιο σχεδιασμού
 • Ζώνη
 • Έπιπλα και υφάσματα
Εσωτερικό σε μοντέρνο στιλ

Εσωτερικό σε μοντέρνο στιλ

Διάταξη δωματίου

Γιατί διαρρύθμιση διαμερίσματος ενός δωματίου συχνά επιλέγουν την επιλογή συνδυασμός κουζίνας με καθιστικό. Αυτή η ιδέα έχει κερδίσει τη δημοτικότητα λόγω της δυνατότητας να αποκτήσετε περισσότερα δωμάτια: δεν υπάρχει λόγος να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα καθιστικό και ένα υπνοδωμάτιο. Ο συνδυασμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε και τα δύο.

Κυριολεκτικά πριν από μερικά χρόνια, η δημιουργία του σχεδιασμού δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή, και οι προγραμματιστές παρέδωσαν το ίδιο είδος διαμερισμάτων με την ίδια διάταξη των δωματίων και των επικοινωνιών. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να προσαρμόσουμε τις συνήθειες και τις ανάγκες μας σε ένα ενιαίο σύστημα. Σήμερα, ο προγραμματισμός είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε ένα διαμέρισμα "για τον εαυτό σας", επειδή η τοποθέτηση κάθε έπιπλα είναι πάντα ατομική. Ευκολία και ομορφιά - έννοιες πολύ υποκειμενικές, που θα μπορούσαν να αγνοηθούν.

Παράδειγμα ασυνήθιστου ζωνισμού του χώρου

Παράδειγμα ασυνήθιστου ζωνισμού του χώρου

Αυτή η περιοχή καθιστά δυνατή την επιτυχή εφαρμογή διαφορετικών ιδεών: διαμέρισμα στούντιο, καθιστικό και υπνοδωμάτιο ή ακόμα και δύο υπνοδωμάτια, αν υπάρχει ένα ζευγάρι με ένα παιδί. Ένα μεγάλο σαλόνι συνδυασμένο με κουζίνα, πιο κατάλληλο για έναν αρσενικό bachelor. Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται συνήθως αν ο ιδιοκτήτης δεν σκοπεύει να περάσει χρόνο στη σόμπα. Ένα σαλόνι και μια κρεβατοκάμαρα είναι ιδανικά για ένα ζευγάρι.

Συμβουλές! Εάν το εσωτερικό του διαμερίσματος δημιουργείται για έναν ή δύο ιδιοκτήτες, είναι καλύτερα να το κάνετε συνδυασμένο μπάνιο. Σε μια μικρή οικογένεια, μια τέτοια λύση έχει κάποια πλεονεκτήματα.

Σε μια πιο ευρύχωρη και λειτουργική αίθουσα των 4-5 τετραγωνικών μέτρων. m θα ταιριάζει σε όλα όσα χρειάζεστε και δεν θα είναι πολύ γεμάτο.

Στο πνεύμα του μοντερνισμού

Στο πνεύμα του μοντερνισμού

Συμβουλές! Τοποθέτηση του χώρου εργασίας στη φόρμα μικρό γραφείο μπορείτε να τακτοποιήσετε τέλεια τόσο στο καθιστικό όσο και στο υπνοδωμάτιο. Η επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις και την ανάγκη συνταξιοδότησης υπολογιστικό τραπέζι.

Σχέδιο σχεδιασμού

Δημιουργία σχεδίου μελέτης αποτελεί σημαντικό στοιχείο οποιασδήποτε επισκευής. Ένα σύγχρονο πρόγραμμα υπολογιστή έχει πολλές περισσότερες λειτουργίες από την ικανότητα να βλέπει το αποτέλεσμα στην εικόνα.

Σημαντικό! Το έργο βοηθά στο σχεδιασμό ολόκληρης της διαδικασίας και στην παρακολούθηση της ακριβούς εκτέλεσης: υπολογίστε το κόστος, επιλέξτε το στυλ και πάρτε όλα τα έπιπλα.

Η διάταξη των αντικειμένων στο διαμέρισμα είναι 38 τετραγωνικά μέτρα. m.

Η διάταξη των αντικειμένων στο διαμέρισμα είναι 38 τετραγωνικά μέτρα. m

Το κόστος της δημιουργίας ενός κομψού σχεδίου εξαρτάται εντελώς από την επιλογή των υλικών, επειδή η διαφορά τιμής για οποιοδήποτε κατασκευαστικό υλικό μπορεί να διαφέρει πολύ σημαντικά. Ένας τεράστιος ρόλος διαδραματίζει και ο όγκος των εργασιών επισκευής. Η δημιουργία ενός εσωτερικού από το μηδέν σε ένα νέο κτίριο με τραχύ τελείωμα απαιτεί το πιο ολοκληρωμένο έργο. Ενώ οι μικρές αλλαγές σε ένα διαμέρισμα κατοικιών δεν θα γίνουν παγκόσμιες και τόσο δαπανηρές.

Συμβουλές! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προγράμματα που βρίσκονται στο Διαδίκτυο, και δείτε το 3D μοντέλο του έργου.

Το 3D μοντέλο σας επιτρέπει να εξετάσετε πλήρως το προτεινόμενο εσωτερικό

Το 3D μοντέλο σας επιτρέπει να εξετάσετε πλήρως το προτεινόμενο εσωτερικό

Τα βασικά καθήκοντα που εκτελεί το σχέδιο σχεδιασμού είναι τα εξής:

 1. Δημιουργία σχεδίων ανέγερσης ή κατεδάφισης χωρίσματα, τοίχους με την υποχρεωτική ανάλυση της εργονομίας της κίνησης μέσα από τα δωμάτια.
 2. Λεπτομερής μέτρηση ολόκληρου του διαμερίσματος για τον υπολογισμό των υλικών και κατάρτιση σχεδίου για μεταγενέστερες αλλαγές.
 3. Προγραμματισμός της διάταξης επικοινωνιών και καλωδίωσης.
 4. Εργασία με υλικά φινιρίσματος, επιλογή στυλ και χρώμα.
 5. Επιλογή επίπλων, ρύθμιση όλων των ειδών διακόσμησης, επιλογή αξεσουάρ.

Συμβουλές! Για ένα διαμέρισμα με μια μικρή περιοχή είναι καλύτερα να επιλέξετε μινιμαλιστική στυλ - Σκανδιναβική, υψηλής τεχνολογίας ή εκλεκτικισμός. Πληρούν όλες τις απαιτήσεις του μοντέρνου σχεδιασμού και φαίνονται αρκετά κομψά ακόμη και σε μικρά δωμάτια.

Ζώνη

Οι περισσότεροι σύγχρονοι σχεδιαστές χρησιμοποιούν με επιτυχία η κύρια υποδοχή για τη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική στο διαμερίσματα ενός δωματίου και στούντιο, όταν είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν λειτουργικές ζώνες σε ένα δωμάτιο. Επιπλέον, αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να εγκαταλείψετε την πόρτα, η οποία αφαιρεί πολύτιμα μέτρα και περιορίζει το χώρο.

Τις περισσότερες φορές, η χωροθέτηση είναι υπό όρους και πραγματοποιείται με τη διευθέτηση επίπλων ή τη χρήση χρωμάτων. Η ανέγερση περιττών χωρισμάτων για το διαχωρισμό δεν είναι απολύτως απαραίτητη, επειδή η κύρια εργασία - επεκτείνει το χώρο, αλλά δεν μειώνεται. Αυτό το τέχνασμα θα σας βοηθήσει να κάνετε ακόμη και ένα μικρό διαμέρισμα πιο λειτουργικό, διατηρώντας ένα ενοποιημένο στυλ και άνετη διαμονή.

Ένα επιτυχημένο παράδειγμα ζωνών με έπιπλα

Ένα επιτυχημένο παράδειγμα ζωνών με έπιπλα

Η διαδικασία χωροθέτησης ξεκινά με τον καθορισμό του καταλόγου των απαραίτητων ζωνών για τους ιδιοκτήτες:

 • διάδρομο.
 • σαλόνι.
 • δωμάτιο.
 • χώρος αναψυχής;
 • καντίνα.
 • κουζίνα.

Σημαντικό! Ο κατάλογος γίνεται ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες και τις ανάγκες των οικοδεσποτών. Μπορεί και πρέπει να είναι διαφορετική, επειδή κάποιος χρειάζεται χώρο εργασίας για εργασία και άλλος ένας χώρος γιόγκα. Το κύριο πράγμα είναι να καθορίσετε τον εαυτό σας πόσες ζώνες σχεδιάζονται να τοποθετηθούν στο διαμέρισμα και ποια περιοχή απαιτείται για να τους δώσει μακριά.

Τα ελαφρά στοιχεία είναι ιδανικά για τον διαχωρισμό του χώρου

Τα ελαφρά στοιχεία είναι ιδανικά για τον διαχωρισμό του χώρου

Συμβουλές! Γιατί αποτελεσματική χωροθέτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους: η διαίρεση του χώρου με έπιπλα, χρώμα, διακόσμηση. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μόνο μία επιλογή, μπορούν να συνδυαστούν και να συνδυαστούν, με στόχο τη χρυσή μεσαία.

Έπιπλα και υφάσματα

Η τάση παραμένει φινίρισμα φως, ειδικά για διαμερίσματα με μικρή έκταση. Όσο μικρότερος είναι ο χώρος, τόσο περισσότερα κόλπα χρειάζονται για την επέκταση του χώρου. Μην φοβάστε την υπερβολική "στειρότητα" των λευκών τοίχων, επειδή οι φωτεινές λεπτομέρειες με τη μορφή κουρτινών, μαξιλαριών, εικόνων και φυτών σπιτιών μπορούν να ζωντανεύσουν αποτελεσματικά κάθε εσωτερικό χώρο.

Τα έπιπλα είναι σημαντικά για τη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου, καθώς και ο άμεσος προορισμός βοηθά στον χωροταξικό χώρο. Η διάταξη κατά μήκος της περιμέτρου έχει από καιρό χάσει τη σημασία της.

Η ιδέα! Μια από τις πιο επιτυχημένες επιλογές είναι ο διαχωρισμός της κουζίνας και της τραπεζαρίας με τη βοήθεια του τραπεζαρία ή bar μετρητές. Ένα υπνοδωμάτιο από τον επισκέπτη μπορεί να ξεχωρίσει απόλυτα ψηλά ντουλάπα. Αυτό θα εξοικονομήσει χώρο και θα επεκτείνει την περιοχή αντικατοπτρίζοντας το φως.

Οι φωτεινές γραμμές δημιουργούν μια διάθεση

Οι φωτεινές γραμμές δημιουργούν μια διάθεση

Η επιλογή των υφασμάτων εξαρτάται άμεσα από το ύφος του διαμερίσματος. Για παράδειγμα, οι ανατολικές κατευθύνσεις μπορούν να συμπληρωθούν με ρέουσες ροδέλες και Ιαπωνικό στυλ συχνά δημιουργείται με τη βοήθεια του μπαμπού blinds. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αποθήκευση των πραγμάτων, καθώς η διαταραχή είναι σε θέση να χαλάσει την εμφάνιση ακόμη και των πιο σύγχρονων φινιρισμάτων.

Η διαρρύθμιση της σύγχρονης κουζίνας απαιτεί τη διαθεσιμότητα οικιακών συσκευών. Εκτός από το τυποποιημένο κιτ με τη μορφή ψυγείου και πλάκας, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα και καφετιέρα κουκούλα. Χωρίς το τελευταίο, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να έχουμε μια κουζίνα συνδυασμένη με ένα καθιστικό. Με αυτή τη διάταξη, η κουκούλα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η αποθήκευση του εξοπλισμού κουζίνας θα αρκεί ράφια και ερμάρια. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα ακουστικό με λεία επιφάνεια ή γυαλισμένο γυαλί.

Συμβουλές! Σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά αντίθεση ή φωτεινές μεταβάσεις χρώματος. Επίσης, οι βασικές διαφορές διαφορετικών φινιρισμάτων θα λειτουργήσουν κατά του ελεύθερου χώρου. Είναι καλύτερα να διεξαχθεί Τοποθέτηση με πιο ουδέτερους τρόπους, όπως κουρτίνες ή στο πάτωμα χαλί.

Συμπαγεια και προσεκτικότητα: δημιουργούμε ένα εσωτερικό σχεδιασμό ενός διαμερίσματος 38 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 34