Μπουφέ με το αποτέλεσμα της γήρανσης στο εσωτερικό του στυλ της χώρας

Μπουφέ με το αποτέλεσμα της γήρανσης στο εσωτερικό του στυλ της χώρας

Όταν πρόκειται για ντουλάπι ή μπουφέ, η κουζίνα της γιαγιάς έρχεται στο μυαλό. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να γίνετε κληρονόμος αυτής της μονάδας, μην την πετάξετε. Αντίθετα, γύρω από αυτό το αντικείμενο επίπλων θα δημιουργηθεί ολόκληρο το εσωτερικό περιβάλλον. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα διαφορετικό έπιπλο που θα μπορούσε να δώσει στο εσωτερικό τόσο μεγάλη άνεση και ζεστασιά σαν μπουφέ στην κουζίνα. Και αυτό δεν αφορά μόνο το επίπεδο της άνεσής του - είναι επίσης στις ευχάριστες αναμνήσεις που συνδέονται με το σπίτι της γιαγιάς.

Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τη χρήση πλαϊνών και μπουφέδων μοντέρνα στυλ. Εξάλλου, η ανάπτυξη της μόδας είναι κυκλική και τα έπιπλα που παρέμειναν δημοφιλή πριν από έναν αιώνα, σήμερα μετά από μια μακρά απουσία επέστρεψαν, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες σπιτιών και διαμερίσματα να φανταστείτε και να σκέφτεστε δημιουργικά.

Περιεχόμενα:

 • Τι είναι ένας μπουφές και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;
 • Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός ντουλάπι κουζίνας
 • Μειονεκτήματα της χρήσης μπουφέ στην κουζίνα
 • Ποικιλίες επίπλων
 • Μπουφές και η χρήση τους σε διαφορετικά στυλ 
Γωνιακά ντουλάπια στην τραπεζαρία, που βρίσκονται συμμετρικά

Γωνιακά ντουλάπια στην τραπεζαρία, που βρίσκονται συμμετρικά

Γυάλινο ντουλάπι με τη μορφή ντουλάπι για πιάτα

Γυάλινο ντουλάπι - ντουλάπι για πιάτα

Αρχαία σανίδα από φυσικά υλικά

Αρχαία σανίδα από φυσικά υλικά

Μπουφέ - ένα ζεστό και πρακτικό στοιχείο του εσωτερικού

Μπουφέ - ένα ζεστό και πρακτικό στοιχείο του εσωτερικού

Μοντέρνο μπουφέ με μοντέρνα διακόσμηση

Μοντέρνο μπουφέ με μοντέρνα διακόσμηση

Ο μπουφές σε φωτεινά χρώματα θα αναζωογονήσει το εσωτερικό της ελαφριάς κουζίνας

Ο μπουφές σε φωτεινά χρώματα θα αναζωογονήσει το εσωτερικό της ελαφριάς κουζίνας

Τι είναι τα ντουλάπια της κουζίνας και ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους;

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι η ζεστασιά του σπιτιού και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για την απόδοσή του σε διαφορετικά στυλ. Πρόκειται για ένα ντουλάπι που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση πιάτων και διαφόρων ειδών επιτραπέζιου τύπου, υφασμάτων, ορισμένων τύπων προϊόντων. Αυτά τα έπιπλα είναι εγκατεστημένα όχι μόνο σε τραπεζαρία ή κουζίνα, αλλά και στον χώρο καθιστικού των σύγχρονων χώρων διαβίωσης. Στον μετα-σοβιετικό χώρο, ο μπουφές, που είναι εξοπλισμένος με διαφανές γυαλί, ονομάζεται συχνά μπουφές. Αν μιλάμε για την παραδοσιακή απόδοση των αντικειμένων επίπλων, ο μπουφές για την κουζίνα έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο:

Το μπουφέ της γιαγιάς θα γεμίσει με τη μοναδικότητα του μοντέρνου σχεδιασμού - σχεδιασμού κουζίνας

Το Sideboard του Babushkin θα κάνει τη σύγχρονη κουζίνα μοναδική

 • παρακάτω είναι ένα ιδιαίτερο δωμάτιο αποθήκευσης, μοιάζει καμπύλη, εξοπλισμένα με συρτάρια ή πόρτες με διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού αυτών των τμημάτων.
 • στην ανώτερη βαθμίδα βρίσκονται παραδοσιακά ανοικτά ράφια, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ντουλαπιών εξοπλισμένων με πόρτες ταλάντευσης, συχνά έχουν γυάλινα στοιχεία με τη μορφή ειδικών ενθέτων.
 • μεταξύ των δύο στοιχείων που αντιπροσωπεύονται υπάρχει συχνά ένας ελεύθερος χώρος, κατά τη διάρκεια του οποίου η επιφάνεια του άνω περιβλήματος μπορεί να πάρει χώρο countertops ή ένα ειδικό αεροπλάνο, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εκδήλωση όμορφων αντικειμένων στους επισκέπτες και τους οικοδεσπότες.

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα μπουφέ για την κουζίνα, η επιλογή του σχεδιασμού θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσάς.

Ποια είναι η κύρια διαφορά μεταξύ σύγχρονων μπουφέδων;

Ακόμη και στα τέλη του 17ου αιώνα, αυτή η ιδιότητα διέφερε σε αυτή ακριβώς τη μορφή και παρόλο που οι αλλαγές έγιναν για πολλά χρόνια, ήταν ασήμαντες. Η εκτεταμένη άποψη του μοντέλου αποδείχθηκε εύκολη στη χρήση και ορθολογική από αισθητική άποψη. Ως εκ τούτου, αυτή η μέθοδος διακόσμησης του εσωτερικού, έστω και με το στυλ του μινιμαλισμού, είναι ικανή να γεμίσει το χώρο και να γίνει ο επικεφαλής ολόκληρης της εσωτερικής σύνθεσης. Στις σύγχρονες παραλλαγές, τα φανταστικά διακοσμητικά στοιχεία και τα διακοσμητικά στοιχεία σπάνια παρουσιάζονται, αλλά είναι υπέροχα για στυλ χώρα, μινιμαλισμό, hi-tech, νεωτερικότητα, ekostilya.

Ένα όμορφο ξυλόγλυπτο ξύλινο μπουφέ με το στυλ ενός κομψού chic

Ένα όμορφο ξυλόγλυπτο ξύλινο μπουφέ με το ύφος του cheby-chic

Συχνά, στην αγορά μπορείτε να βρείτε μοντέλα στα οποία δεν υπάρχουν σαφείς οριοθετήσεις από την πλευρά, στην περίπτωση αυτή οι προσόψεις υλοποιούνται σε ένα μόνο συστατικό στοιχείο. Υπάρχουν επίσης μοντέλα στα οποία υπάρχει στενή τοποθέτηση του άνω μέρους στο κάτω μέρος χωρίς κενό χώρο. Μπορείτε να βρείτε φθηνά ντουλάπια κουζίνας, στα οποία οι κατασκευαστές εστίασαν σε ένθετα γυαλιού, με το τελικό προϊόν να θυμίζει κάπως μια συνηθισμένη θήκη επίδειξης. Σε γενικές γραμμές, πολλές παραλλαγές αυτού του χαρακτηριστικού έχουν προταθεί, και μεταξύ όλων των αφθονιών θα είστε σε θέση να επιλέξετε τι θα είναι σίγουρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ο παλιός στιλ μπουφέ φαίνεται υπέροχος σε ένα εσωτερικό με το στιλ υψηλής τεχνολογίας

Ο παλιός στιλ μπουφέ είναι εξαιρετικός στο εσωτερικό του στυλ Art Nouveau

Όσον αφορά τις διαστασιακές παραμέτρους αυτού του προϊόντος, δεν υπάρχουν πρότυπα και περιορισμοί. Όλα βασίζονται στο ύψος των οροφών και των προσωπικών σας επιθυμιών. Προσφέρονται πολλές παραλλαγές και σε πλάτος - από στενά σχέδια με ένα φύλλο σε ευρεία μοντέλα με μεγάλο αριθμό θυρών. Η πλήρωση μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική - εδώ οι παραγωγοί δεν έχουν χάσει το δρόμο τους και τους επέτρεψαν μια πτήση δημιουργικής φαντασίας. Μπορούν να εγκατασταθούν διάφορα διαχωριστικά και άλλα στοιχεία, τα οποία συμβάλλουν στην εμφάνιση μιας συγκεκριμένης εμφάνισης και εξοικονόμηση χώρου.

Οργανικά μοιάζει με γωνιακό ντουλάπι κλειστού τύπου στο εσωτερικό του εκλεκτικισμού

Σε ένα εκλεκτικό εσωτερικό, το γυάλινο ντουλάπι κλειστού τύπου φαίνεται οργανικά

Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός ντουλάπι κουζίνας

Μπορείτε να αγοράσετε ένα φθηνό μπουφέ για την κουζίνα και να απολαύσετε όλα τα οφέλη από τη χρήση του:

 • εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον υλικών με σκοπό την κατασκευή ενός προϊόντος με διακοσμητικό στοιχείο. Συχνά χρησιμοποιούνται παραδοσιακοί τύποι "παλιομοδίτικων" μπουφέδων από ευγενείς ποικιλίες ξύλου.
 • Μεγάλη χωρητικότητα των σύγχρονων προϊόντων σας επιτρέπει να τα τοποθετήσετε όχι μόνο μαχαιροπίρουνα και τα εργαλεία των σκευών κουζίνας, αλλά και την αποθήκευση διακοσμητικά σκεύη, υφάσματα σπίτι.
 • Η δυνατότητα χρήσης του σχεδίου σε οποιοδήποτε εσωτερικό στυλ και δίνοντας την πολυπλοκότητα του χώρου και την άνευ προηγουμένου ομορφιά. Τα μοντέλα των ντουλαπιών σε αριστοκρατικό στυλ θα ταιριάζουν απόλυτα στην κλασική εικόνα, οι πιο μετριοπαθείς παραλλαγές θα κάνουν το καλύτερο για τις σύγχρονες τάσεις.

Τα προϊόντα προσφέρονται σε ποικιλία, έτσι ώστε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα μπορούν να επιτευχθούν αν κάνετε τη σωστή επιλογή.

Μειονεκτήματα της χρήσης μπουφέ στην κουζίνα

Παρά τον σημαντικό αριθμό πλεονεκτημάτων, αξίζει να δοθεί προσοχή στις ελλείψεις που αντιμετωπίστηκαν κατά την εφαρμογή αυτού του σχεδιασμού:

 • Δεδομένου ότι ο μπουφές υποτίθεται ότι είναι ένα αυτόνομο χαρακτηριστικό έπιπλο, θα χρειαστεί επιπλέον χώρος για την αρμονική τοποθέτησή του, επομένως δεν είναι η θέση στις πενιχρές κουζίνες και σαλόνια, αν και πωλούνται μικρά σχέδια σε μέγεθος.
Στενός ενσωματωμένος μπουφές στην κλασική κουζίνα

Στενός ενσωματωμένος μπουφές στην κλασική κουζίνα

 • το κόστος των προϊόντων είναι αρκετά υψηλό, ειδικά εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα πορσελάνη υψηλής ποιότητας με αρκετές πόρτες και πόρτες από φυσικά υλικά χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνολογίες.
Το ντουλάπι με διπλές πόρτες είναι κατάλληλο για μια μεγαλύτερη κουζίνα

Το ντουλάπι με διπλές πόρτες είναι κατάλληλο για μια μεγαλύτερη κουζίνα

Από την άλλη πλευρά, ένας γωνιακός μπουφές για την κουζίνα θα κρύψει όλες αυτές τις αδυναμίες, δεδομένου ότι είναι οικονομικά δαπανηρός και μικρού μεγέθους, οπότε δεν χρειάζεται να μιλάμε για αρνητικές πτυχές στην περίπτωση αυτή.

Ποικιλίες επίπλων

Κατά τη μακρά ιστορία της παραμονής τους στην κατοικία, ο μπουφές έχει υποστεί πολλές αλλαγές και, όπως αποδείχθηκε, είναι σημαντικές. Αυτό επέτρεψε την εμφάνιση διαφόρων τύπων χαρακτηριστικών που παρουσιάστηκαν στην καταναλωτική αγορά.

Παραδοσιακός μπουφές σε κλασική κουζίνα

Παραδοσιακός μπουφές σε κλασική κουζίνα

 1. Κλείσιμο προβολής (προϋποθέτει την παρουσία ραφιών που είναι προσαρτημένα στις πόρτες). Τέτοια προϊόντα μπορεί να έχουν ένα μικρό παράθυρο μέσω του οποίου είναι το θέμα ράφια φιλοξενεί και εν μέρει.
 2. Οι ανοιχτοί τύποι κατασκευών υποθέτουν την απουσία θυρών, αλλά μεταξύ του ανώτερου και του κατώτερου τμήματος μπορεί να υπάρχει μια ανοικτή κορυφή.
 3. Το δημοφιλές σήμερα είναι ένα είδος μπουφέ σε κλασικό στιλ. Υπονοεί την παρουσία τριών επιπέδων - με ράφια, μια ανοικτή εξειδικευμένη πόρτα.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα μπουφέ για την κουζίνα στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να κάνετε τη σωστή επιλογή. Ένα καλό σχέδιο θα επιτρέψει στην οικοδέσποινα να τοποθετήσει τα πάντα σε αυτό και να επιτύχει ένα τεράστιο αισθητικό αποτέλεσμα. Η σύγχρονη αγορά προσφέρει πολλές επιλογές και ο καθένας μπορεί να βρει και να επιλέξει αυτό που θα του αρέσει.

Χαμηλός μη τυποποιημένος μπουφές, που βρίσκεται σε μια θέση

Χαμηλός μη τυποποιημένος μπουφές, που βρίσκεται σε μια θέση

Ποικιλίες υλικών για την κατασκευή

 • Φυσική ξύλινη μάζα (πολύτιμες φυλές). Αυτός ο τύπος πρώτης ύλης ήταν πάντα γνωστός για την ευγενή και έξοχη εμφάνισή του, καθώς και για τη μεγάλη διάρκεια ζωής του. Τις περισσότερες φορές, τα προϊόντα έχουν στοιχεία πρόσοψη σκαλισμένα τύπου. Ωστόσο, υπάρχουν ντουλάπια για την κουζίνα από ξύλο δεν είναι φθηνή. Υποτίθεται ότι αλλάζει το σχήμα και τη δομή υπό την επίδραση εξωτερικών παραγόντων και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το υλικό μπορεί να χάσει το χρώμα του, να στεγνώσει ή να πρηστεί. Σήμερα, όμως, αυτό το υλικό βρίσκεται στην κορυφή της παραγωγής προϊόντων και υπάρχουν πολλές επιλογές για την επεξεργασία του.
Σε μια φωτεινή κουζίνα, ένα τέτοιο τραπέζι θα γίνει το επίκεντρο του εσωτερικού, προσελκύοντας το μάτι

Σε μια φωτεινή κουζίνα, ένα τέτοιο τραπέζι θα γίνει ένα "highlight" του εσωτερικού

 • Τα δημοφιλή προϊόντα είναι υλικά όπως μοριοσανίδες και MDF. Οι μπουφέδες από αυτή την πρώτη ύλη βρίσκονται σε προσιτή τιμή και υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την επεξεργασία αυτών των υλικών. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στα έπιπλα να μοιάζουν με ένα ηλικιακό χαρακτηριστικό και επίσης να δημιουργούν απομίμηση μεγάλου αριθμού ειδών δένδρων. Σε αυτόν τον προβληματισμό, το στυλ θα φανεί εξαιρετικό και ελκυστικό.
Μικρός μπουφές σε λευκό χρώμα από MDF

Μικρός μπουφές σε λευκό χρώμα από MDF

Τα μπουφέδες και τα ντουλάπια για την κουζίνα είναι συχνά κατασκευασμένα από ξύλινα στοιχεία, αλλά υπάρχουν και συνθέσεις από μέταλλο, πλαστικό.

Μπουφές και η χρήση τους σε διαφορετικά στυλ

 • Γιατί κλασική στιλιστική η ιδανική παραλλαγή με φυσικό δέντρο, εξοπλισμένη με σκαλιστές προσόψεις είναι ιδανική. Θα επιτρέψει να φέρει μια σημείωση κομψότητας στο δωμάτιο, να γίνει πιο αριστοκρατική και εκλεπτυσμένη.
Η θέση του νεροχύτη στην περιοχή εργασίας του μπουφέ είναι μια μη τυποποιημένη αλλά πρωτότυπη λύση

Η θέση του νεροχύτη στην περιοχή εργασίας του μπουφέ είναι μια μη τυποποιημένη αλλά πρωτότυπη λύση

Κλασική κουζίνα με ευρύχωρο μπουφέ με μοντέρνο σχεδιασμό

Κλασική κουζίνα με ευρύχωρο μπουφέ με μοντέρνο σχεδιασμό

 • Γιατί provence τέλειο λευκό χρώμα, καθώς και σκαλιστή διακόσμηση ή το αποτέλεσμα των τυφλών, που είναι εγγενείς στο γαλλικό στυλ. Ένας σημαντικός ρόλος διαδραματίζει ο σχεδιασμός των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, οι λαβές των θυρών.
Μπουφέ με στιλ της Προβηγκίας, που εκτελείται με το ίδιο στυλ με όλο το σετ επίπλων

Ο μπουφές με στιλ της Προβηγκίας είναι κατασκευασμένος με τον ίδιο τρόπο με όλα τα έπιπλα

Αφιερώστε την τραπεζαρία με ένα μπουφέ χιονιού

Αφιερώστε την τραπεζαρία με ένα μπουφέ χιονιού

 • Στο country style θα προβάλλεται με επιτυχία η ατομικότητα των ιδιοκτητών. Μια τέτοια δομή μπορεί να είναι βερνικωμένη, αλλά η εμφάνιση της διακόσμησης είναι πολύ απλή, τα σκαλισμένα στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα εδώ, και η διαμόρφωση του προϊόντος σημαίνει σημαντικό αριθμό ράφια και ερμάρια.
Μπουφέ με το στυλ της χώρας με την επίδραση της τεχνητής γήρανσης

Μπουφέ με το στυλ της χώρας με την επίδραση της τεχνητής γήρανσης

Ένας συμπαγής ξύλινος μπουφές στη γωνία θα εξοικονομήσει χώρο στο εξοχικό σπίτι

Ένας συμπαγής ξύλινος μπουφές στη γωνία θα εξοικονομήσει χώρο στο εξοχικό σπίτι

 • Γιατί Στυλίσματα στο μοντέρνο σχεδιασμό χρησιμοποιούνται μπουφέδες, τα οποία είναι κατασκευασμένα από MDF και μοριοσανίδες, τα σχέδια είναι εξοπλισμένα με ματ εξαρτήματα και προσφέρονται σε μια πληθώρα χρωμάτων. Αυτό το στυλ δεν περιλαμβάνει επιείκεια και είναι μεγάλης κλίμακας λειτουργικό.
Επιλέξτε μπουφέ για την κουζίνα με ένα σύγχρονο εσωτερικό είναι επίσης δυνατή

Μοντέρνο εσωτερικό κουζίνα με μπουφέ

Μικρό τζάμι για πιάτα

Μικρό τζάμι για πιάτα

Το ντουλάπι της κουζίνας ταιριάζει τέλεια σε κάθε στυλ και θα φανεί εντυπωσιακό, πρωτότυπο, εξαιρετικό.

Συνοψίζοντας

Για να επιλέξετε τον τρόπο που θα πρέπει να έχετε το προϊόν πρέπει να λαμβάνει υπόψη το ύφος του δωματίου και να καθοδηγείται από το προσωπικό γούστο, αλλά υπάρχουν αρκετά σημεία που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή: το στυλ του τις διαστάσεις του προϊόντος και τα χαρακτηριστικά από χυτό υλικό, το βαθμό λειτουργικότητας, με την παρουσία / απουσία διακοσμητικών στοιχείων. Λαμβάνετε υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά - και επιλέξτε έναν μπουφέ με προσωπικές προτιμήσεις και προτιμήσεις.

Μπουφέδες για την κουζίνα: 80+ ζεστές ιδέες στο στυλ της χώρας, την Προβηγκία και το cheby-chic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 55 =