Φωτιστικό σχεδιαστών για τραπεζαρία

Φωτιστικό σχεδιαστών για τραπεζαρία

Φωτισμός στην κουζίνα - ένα επείγον ζήτημα για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και σπιτιών. Εξάλλου, το φυσικό φως δεν είναι μερικές φορές αρκετό ακόμη και τη μέρα, για να μην αναφέρουμε όταν είναι σκοτεινό έξω.

 • Χαρακτηριστικά του φωτισμού στην κουζίνα
 • Φως στην τραπεζαρία
 • Συστάσεις για την εγκατάσταση φωτιστικών
Αξεσουάρ κρεμαστών που μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος

Αξεσουάρ κρεμαστών που μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος

Ακολουθεί ένας κατάλογος τομέων και σημείων που πρέπει να υπόκεινται τουλάχιστον σε ελάχιστη κάλυψη:

 1. γενική καταχώριση.
 2. φως πάνω χώρου εργασίας στην επιφάνεια εργασίας.
 3. λαμπτήρες πάνω από τις συσκευές μαγειρέματος, δηλαδή πάνω από τη σόμπα αερίου.
 4. κάλυψη στο νεροχύτες.
 5. Πάνω από το τραπέζι, πέρα ​​από το οποίο συγκεντρώνεται ολόκληρη η οικογένεια.
 6. αρχιτεκτονικές και σχεδιαστικές λύσεις ως βοηθητικά στοιχεία.

Αυτό είναι μόνο το ελάχιστο που απαιτείται για την κουζίνα σας. Και τότε - όπως θέλει η ψυχή. Ίσως χρειάζεστε φωτισμό ή σε προϊόντα εργοστασιακής παραγωγής. Σε κάθε περίπτωση, θα είστε σε θέση να μεταφράσετε στην πραγματικότητα διαφορετικές ιδέες και να είστε σίγουροι.

Κομψή σύνθεση σε μοντέρνο εσωτερικό

Κομψή σύνθεση σε μοντέρνο εσωτερικό

Χαρακτηριστικά του φωτισμού στην κουζίνα

Κάτω από το γενικό φως στο χώρο της κουζίνας είναι πιο συχνά εννοείται ως κλασικό φωτισμό οροφής. Μερικές φορές μπορεί να συμπίπτει με το φωτισμό για τραπεζαρία, και μερικές φορές μπορεί να είναι ξεχωριστή έκθεση. Μπορείτε να οργανώσετε αυτήν την επιλογή χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους:

 1. ενσωματωμένη λυχνία.
 2. επικεφαλής συσκευές ·
 3. αιωρούμενους πολυελαίους.

Σημαντικό! Ο βασικός κανόνας είναι η ομοιόμορφη κατανομή των ακτίνων του τεχνητού φωτός σε όλο το δωμάτιο. Η πιο κοινή παραλλαγή, η οποία συνεπάγεται μια διαδρομή κατά μήκος της γραμμής κουζίνας.

Πολλές νοικοκυρές αγαπούν να δημιουργήσουν φως με πρωτότυπο τρόπο για υψηλής ποιότητας φωτισμό του χώρου εργασίας. Συχνά φως οι πηγές βρίσκονται κατά μήκος των δομών επίπλων, επιτρέποντας την ομοιόμορφη διανομή των εξαρτημάτων.

Μενταγιόν, η οποία οργανικά φαίνεται σε δωμάτια με διαφορετικά λειτουργικά φορτία, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας

Μενταγιόν, η οποία οργανικά φαίνεται σε δωμάτια με διαφορετικά λειτουργικά φορτία, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας

Ένας μικρός πολυέλαιος θα βοηθήσει στον πρόσθετο φωτισμό spot

Ένας μικρός πολυέλαιος θα βοηθήσει στον πρόσθετο φωτισμό spot

Φωτισμός της τραπεζαρίας

Μέσω αρμονικού φωτισμού τραπεζαρία μπορείτε να οργανώσετε εύκολα μια άνετη ατμόσφαιρα και να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη διάθεση για το γεύμα. Η επιλογή αυτού ή του εν λόγω φωτιστικού εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται ο πίνακας σας.

 1. Αν το τραπέζι βρίσκεται στον τοίχο, μπορεί να φωτιστεί χρησιμοποιώντας απλούς τοίχους, που βρίσκονται σε απόσταση 1 m ή περισσότερο από το επίπεδο του πάγκου. Βέλτιστο, αν τα προϊόντα είναι εξοπλισμένα με ειδικό βραχίονα διπλώματος μεγάλης διάρκειας: η προσέγγιση αυτή συμβάλλει στον ακριβή συντονισμό της κατεύθυνσης της ροής φωτός.

  Η αρχική ιδέα ενός φωτιστικού με περιστροφικό μηχανισμό

  Η αρχική ιδέα ενός φωτιστικού με περιστροφικό μηχανισμό

 2. Αν το τραπέζι βρίσκεται ως ξεχωριστό αυτόνομο αντικείμενο, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη αρκετές επιλογές για τον σχεδιασμό του φωτισμού του. Υπάρχουν επίσης αρκετοί βασικοί κανόνες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την εγκατάσταση αυτής της συσκευής.
 • Ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να τοποθετήσετε μια λάμπα κρεμαστή απευθείας πάνω από το κεντρικό τμήμα της επιφάνειας του τραπεζιού. Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό σε ένα άνετο ύψος, έτσι ώστε το φως που προκύπτει να παρέχει μια πλήρη κάλυψη της επιφάνειας του πάγκου.

 • Είναι βέλτιστο πότε σταθεροποιητή, που τοποθετείτε πάνω από το τραπέζι, θα μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος. Αυτό θα κάνει το γεύμα πιο οικείο και συνεκτικό, ή, αντίθετα, θα φωτίσει το βράδυ, αν οι επισκέπτες έρχονται σε σας για ένα δείπνο?
 • Το μέσο ύψος για τη τοποθέτηση της συσκευής είναι 1,5 μέτρα. Εάν η λυχνία βρίσκεται στην τραπεζαρία, αξίζει να καταλάβετε ότι εκτελεί όχι μόνο λειτουργικό ρόλο, αλλά και ενεργεί ως αντικείμενο σχεδιασμού.

Συμβουλές! Λάβετε υπόψη το γεγονός ότι μια συγκεκριμένη σειρά απαιτήσεων παρουσιάζεται σκιά, που πρέπει να παρέχει μια έντονη ροή φωτός και από το αν το ανώτερο τμήμα της είναι ποιοτικά πλαισιωμένο, η συνολική αύρα του δωματίου εξαρτάται.

Εάν χρειάζεστε ένα μεγάλο λαμπτήρα λόγω της περιοχής της κουζίνας και ως εκ τούτου του πίνακα, αλλά δεν σας αρέσουν τα μεγάλα αντικείμενα, μπορεί να αντικατασταθεί από αρκετές κούνιες που έχουν χαριτωμένα σχήματα και μικρά φώτα οροφής. Αν το τραπέζι έχει ένα κλασικό μέγεθος, τότε είναι αρκετές αυτές οι συσκευές. Εάν ο πίνακας είναι μεγάλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετούς μικρούς λαμπτήρες με πολύ μεγάλες βάσεις. Μπορούν να είναι συμμετρικά ή να έχουν μια αυθαίρετη διάταξη. Και αν ο στόχος σας - η δημιουργία πρωτότυπων συνδυασμών φωτός, αξίζει να μεταβάλλετε το μήκος της ράβδου και να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κομψό τεράστιο πολυέλαιο στο κέντρο του τραπεζιού

Κομψό τεράστιο πολυέλαιο στο κέντρο του τραπεζιού

Εάν θέλετε να εφαρμόσετε κάποιες πρωτότυπες λύσεις, θα πρέπει να λάβετε υπ 'όψιν τις δομές κρέμονται, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ιδιαίτερα ανθεκτικά υλικά και είναι εφοδιασμένα με σημειακά φωτεινά στοιχεία. Αυτή η λύση συμβάλλει στην πρόσθετη λύση ζωνοποίηση του περιβάλλοντος χώρου και θα πάρει ένα πρωτότυπο και μοναδικό εσωτερικό.

Εάν υποθέσετε ότι το τραπέζι σας θα μετατραπεί, δηλαδή να μετακινηθείτε από το ένα μέρος στο άλλο, μπορείτε να εξασφαλίσετε την ομαδοποίηση των εξαρτημάτων σε όλο αυτό το σύστημα. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με ειδικά μηχανισμούς περιστροφής, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την κατεύθυνση στην οποία κινείται το φως, καθώς και να πάρετε τον αρχικό σχεδιασμό.

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Για να διασφαλίσετε ότι η ροή φωτός δεν θαμπώνει τους ανθρώπους που κάθονται στο τραπέζι, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ημιδιαφανές θόλο από γυαλισμένο γυαλί, το οποίο βοηθά στη διάχυση του φωτός.

Αποκλειστική διακόσμηση που δημιουργείται από τα δικά σας χέρια

Αποκλειστική διακόσμηση που δημιουργείται από τα δικά σας χέρια

Ενδιαφέρουσες επιλογές για συσκευές φωτισμού μεγάλης κλίμακας

Ενδιαφέρουσες επιλογές για συσκευές φωτισμού μεγάλης κλίμακας

Μερικές συστάσεις για την τοποθέτηση εξαρτημάτων

Εδώ είναι μερικοί κανόνες που είναι υποχρεωτικοί για συμμόρφωση κατά τη συναρμολόγηση των στοιχείων.

 • Επιλέξτε εξαρτήματα και βασικά στοιχεία ώστε να υποστηρίζονται κοινό στυλιστικό σύνολο της κουζίνας.
 • Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην κατασκευή του σώματος των φωτιστικών, που καθορίζει τον δείκτη της αξιοπιστίας, της πρακτικότητας και της αντοχής τους.
 • Σημειώστε ότι τα διαφορετικά χρώματα έχουν διαφορετικά αποτελέσματα στην κατάσταση της ανθρώπινης ψυχής. Εάν η οικογένεια είναι μεγάλη και θέλετε να ευχαριστήσετε όλους, αξίζει να επιλέξετε ουδέτερο, αλλά όχι απολαυστικές αποχρώσεις των φωτιστικών.

Σύμφωνα με τις συστάσεις που αναφέρονται, θα λάβετε για καιρό ένα πρωτότυπο εσωτερικό και λειτουργικό λαμπτήρα.

Φως γαστρονομία: μια επισκόπηση των κομψών εσωτερικών χώρων κουζίνας με έναν πολυέλαιο πάνω από το τραπέζι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =