Το φιλμ από βιτρό, που προσομοιώνει κομμάτια από γυαλί, θα αποτελέσει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τους γνώστες της βιτρό

Βιτρό, που μιμείται κομμάτια από γυαλί, θα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τους γνώστες του βιτρό

Βιτρώ ταινία στο γυαλί είναι ένα είδος διακοσμητικών στοιχείων, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά για να οργανώσει το φάσμα των εσωτερικών διακοσμήσεων. Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτής της λύσης θα συζητηθούν λεπτομερώς σε αυτό το άρθρο.

 • Ιστορικές πληροφορίες για τη διακόσμηση από βιτρό
 • Χαρακτηριστικά και εκδόσεις του προϊόντος
 • Πλεονεκτήματα της χρήσης χρωματισμένου γυαλιού
 • Χαρακτηριστικά της βάσης βιτρώ
Βερνικωμένο γυαλί από πολυμερές θα σας βοηθήσει με τη διακόσμηση του εσωτερικού σας

Βερνικωμένο γυαλί από πολυμερές θα βοηθήσει στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου

Πολυμερής μεμβράνη για τη δημιουργία οροφής από βιτρώ

Πολυμερής μεμβράνη για τη δημιουργία οροφής από βιτρώ

 

Το παράθυρο με φιλμ από βιτρό θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο εσωτερική αντίθεση

Το παράθυρο με βιτρό θα κάνει το εσωτερικό πιο αντιδιαστολή

Διακοσμητικό διαχωριστικό με φιλμ βιτρώ

Διακοσμητικό διαχωριστικό με φιλμ βιτρώ

Βιτρώ στο γυαλί - το χαρακτηριστικό του εσωτερικού χώρου, το οποίο είναι καλύτερο να δούμε παρά να το ακούμε πολλές φορές. Η ομορφιά και η πρωτοτυπία αυτού του προϊόντος την καθιστά σε ζήτηση σε όλο το χώρο του σχεδιασμού.

Ιστορικές πληροφορίες για τη διακόσμηση από βιτρό

Παράθυρα από βιτρό με ελληνικές θεές στους διαδρόμους του κάστρου Chapultepec

Παράθυρα από βιτρό με ελληνικές θεές στους διαδρόμους του κάστρου Chapultepec

Αυτή η κατεύθυνση της καλλιτεχνικής τέχνης έγινε γνωστή ήδη από τον 12ο αιώνα, αλλά εκείνη τη στιγμή ο μέσος άνθρωπος δεν είχε ιδέα τι είναι μια ταινία, και παράθυρα από βιτρό ήταν κατάλληλα ως διακοσμήσεις στο πλαίσιο των ανοιγμάτων παραθύρων gothic ναούς. Αυτό ήταν σημαντικό στις δυτικές χώρες. Τέτοιες διακοσμήσεις έγιναν με το χέρι - διαφορετικές θρησκευτικές και οικιακές σκηνές απεικονίστηκαν σε βιτρό παράθυρα. Από τον 19ο αιώνα, τα στοιχεία από χρωματισμένα γυαλιά για διακόσμηση έχουν γίνει μοντέρνα για χρήση στη Ρωσία. Αυτό το είδος της τέχνης έπεσε στην προτίμηση του Νικολάου Ι, ο οποίος εισήγαγε τη μόδα σε αυτή την παραδοσιακή κατεύθυνση. Η ανάπτυξή του ξεκίνησε από τη βόρεια πρωτεύουσα - Αγία Πετρούπολη.

Επί του παρόντος, όπως και πριν, η κατασκευή αυτών των στοιχείων πραγματοποιείται με το χέρι και γίνεται με παραγγελία. Λαμβάνοντας υπόψη ένα πρωτότυπο και μοναδικό σημειώσεις aristocraticness, τα στοιχεία αυτά είναι ακριβά, ωστόσο, δικαστές χρωματίστηκαν τέχνη μπορεί να επιλέξει μια εναλλακτική λύση ως το χρωματισμένο γυαλί ταινία, μέσω της οποίας το απομίμηση τεμαχίων γυαλιού. Αυτό το χαρακτηριστικό παράγεται σε διάφορες λύσεις και παραλλαγές χρώματος και μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα με διαφορετικά μοτίβα. Είναι κολλημένο στο γυαλί στην πλευρά όπου βρίσκεται το δωμάτιο. Η εργασία εγκατάστασης διαρκεί αρκετά λεπτά, επιπλέον, δεν υπάρχει ανάγκη για τυχόν παράπλευρα συμβάντα. Σε σύγκριση με την τιμή ενός πραγματικού παραθύρου από βιτρό, αυτό το προϊόν έχει μια πολύ ελκυστική αξία, ενώ μπορεί να διαπιστωθεί η εντυπωσιακή εμφάνιση και η δυνατότητα να δοθεί στον εσωτερικό χώρο ιδιαίτερη φινέτσα.

Χαρακτηριστικά και εκδόσεις του προϊόντος

Διακόσμηση παραθύρων με έγχρωμο βιτρό

Διακόσμηση παραθύρων με έγχρωμο βιτρό

Το στοιχείο μεμβράνης από βιτρό είναι προϊόν αυτοκόλλητου τύπου, κατασκευασμένο από πολυμερές, που χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή. Ο κύριος σκοπός της υπηρεσίας αυτού του στοιχείου, στην πραγματικότητα, για τον οποίο δημιουργήθηκε, είναι τα μέτρα για τη διακοσμητική κατοχή διακόσμηση γυάλινων επιφανειών, ακόμη και αν είναι εξοπλισμένα με οπίσθιο φωτισμό. Μέσα από μια ειδική υφή μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα φαινόμενο λεκιασμένο γυαλί. Βιτρώ γυαλιού γυαλί, το οποίο δεν μπορεί να αγοραστεί εύκολα, ένας συνηθισμένος καταναλωτής μπορεί να προσφερθεί σε διάφορες παραλλαγές. Παραδοσιακά, είναι διαφανές και αδιαφανές. Η υφή της δεύτερης κατηγορίας υλικού μπορεί να μιμείται άλλες ουσίες με τη μορφή ξύλου, δέρματος. Με βάση την ονομασία, είναι δυνατή η διάκριση των στοιχείων για εφαρμογή σε γυαλί, καθρέφτες και άλλες επιφάνειες.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής των προϊόντων

Αυτά τα μοντέλα χρησιμοποιούνται ευρέως στο σχεδιασμό της εξωτερικής διαφήμισης και του χώρου στο σπίτι, προκειμένου να δημιουργηθεί μια εταιρική ταυτότητα και ηρεμία. Υπάρχουν διάφορες οδηγίες για τη χρήση αυτού του στοιχείου διακοσμητικού φιλμ:

 • καταχώρηση επιστολών τύπου όγκου, δημιουργία φωτεινών κουτιών, άλλοι φορείς αντικειμένων και παραλλαγές εξωτερικής διαφήμισης,
Παράδειγμα σχεδιασμού διαφημιστικών επιστολών ογκομετρικού τύπου

Παράδειγμα σχεδιασμού διαφημιστικών επιστολών ογκομετρικού τύπου

 • διακοσμητικό σχεδιασμό επιφανειών από γυαλί και καθρέφτη σε δημόσια ιδρύματα - ξενοδοχειακά συγκροτήματα, εστιατόρια, μπαρ;
Διακοσμητικός σχεδιασμός γυαλιού

Διακοσμητικός σχεδιασμός γυαλιού

Διακοσμητικός σχεδιασμός των θυρών καθρέφτη μιας συρόμενης ντουλάπας

Διακοσμητικός σχεδιασμός των θυρών καθρέφτη μιας συρόμενης ντουλάπας

 • σε καταστάσεις όπου η πρώτη θέση μεταξύ των καθηκόντων είναι ο σχεδιασμός και η σχεδίαση εσωτερικών λύσεων.
 • με σκοπό τη δημιουργία τοπίου από βιτρό σε εμπορικά κέντρα, ντουλάπες συρόμενες πόρτες, παράθυρα.
Βιτρίνα από διακόσμηση γωνιακής ντουλάπας

Βιτρίνα από διακόσμηση γωνιακής ντουλάπας

 

Βιτρώ ταινία γυαλί με ένα μοτίβο - η καλύτερη επιλογή για την επίλυση ενός μεγάλου αριθμού προβλημάτων, διότι επιτρέπει να επιτευχθεί ένα καλύτερο αποτέλεσμα στη διακόσμηση κάθε εσωτερικού, μέσω της αρμονίας με άλλα υλικά και διακοσμητικά χαρακτηριστικά.

Πλεονεκτήματα της χρήσης χρωματισμένου γυαλιού

Η χρήση του βιτρό στο εσωτερικό του διαδρόμου

Η χρήση του βιτρό στο εσωτερικό του διαδρόμου

Καλή τραπεζαρία σε μοντέρνο στιλ

Καλή τραπεζαρία σε μοντέρνο στιλ

Το Βιτρώ είναι μια θεαματική παραλαβή σχεδίου σκάφους, αρίθμησης πολλά χρόνια. Την εποχή εκείνη υπήρξαν αρκετοί δάσκαλοι που δεν είχαν ποτέ ακούσει για το σχεδιασμό, αλλά δημιούργησαν πραγματικά θαύματα στα σπίτια των σεβαστών διακεκριμένων ανθρώπων και στους δημόσιους θεσμούς. Ήταν ένα πραγματικό παραμύθι, το οποίο, ίσως, δεν θα ήταν στις δυνάμεις των συγχρόνων. Αλλά η ανάπτυξη της τεχνολογίας δεν σταματάει, γι 'αυτό οι δάσκαλοι εκτελούν αποφάσεις για κάθε άτομο, ακόμα και εκείνους που δεν γνωρίζουν πολύ για τέτοιου είδους τέχνη.

Βιτρώ - ένα κομψό τρόπο για styling όλο το εσωτερικό ζωγραφική, και σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης και το κόστος θεωρείται μια πραγματική πολυτέλεια, είναι επιτρεπτό να μην όλους. Αλλά αν θέλετε να γίνει ο ιδιοκτήτης αυτής της ομορφιάς και δεν θέλω να πληρώνω πάρα πολύ, όμορφη εναλλακτική λύση μπορεί να είναι χρωματισμένο κολλητική ταινία γυαλιού στο γυαλί με ένα μοτίβο που έχει σχεδιαστεί για να κάνουν τη μετατροπή οποιουδήποτε διαφανές γυάλινο στοιχείο σε μια πραγματική βιτρό. Από την άποψη της αισθητικής, μια τέτοια ταινία δεν διαφέρει από αυτήν του πραγματικού χρωματισμένου γυαλιού, έτσι έγινε δημοφιλής σε ένα ευρύ κοινό του πληθυσμού. Παρά τις εξωτερικές διαφορές που παρατηρούνται κοντά, το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα διατηρείται.

Επιπλέον, σε σύγκριση με τη βαμμένη ύαλο, η χρήση μιας μεμβράνης καθιστά δυνατή τη χρήση ορισμένων πλεονεκτημάτων:

 • πιο προσιτό κόστος - η απόκτηση του βιτρό δεν απαιτεί να έχετε πολλά χρήματα?
 • ευρεία γκάμα και προσβασιμότητα - μπορείτε να αγοράσετε αυτό το θαύμα σε οποιοδήποτε κατάστημα όπου πωλούνται οικοδομικά υλικά (για παράδειγμα, στο Leroy Merlin, Epicenter και άλλοι).
Όμορφο μπάνιο με μεσογειακό στυλ

Όμορφο μπάνιο με μεσογειακό στυλ

Παράθυρα με φιλμ βιτρώ στο εσωτερικό του χώρου μπιλιάρδου

Παράθυρα με φιλμ βιτρώ στο εσωτερικό του χώρου μπιλιάρδου

 • πραγματικότητα και πρακτικότητα, λειτουργία. Δεν θα είστε αδιάφοροι με την απλότητα εφαρμογής στο γυάλινο υλικό.
 • ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να αγοράσει το προϊόν σε οποιοδήποτε χρώμα, μέγεθος χωρίς την ανάγκη τοποθέτησης σύμφωνα με αυτό το κριτήριο.
 • το υλικό είναι τόσο υψηλής ποιότητας που δεν φοβάται τα χημικά και τις σωματικές βλάβες.
 • εάν θέλετε να αλλάξετε την ταινία ή να την επιδιορθώσετε, αφαιρώντας την, η αφαίρεση δεν θα προκαλέσει προβλήματα.
 • όταν σπάει το γυαλί, το φιλμ, που προηγουμένως εφαρμόστηκε σε αυτό, γίνεται υλικό πρόσδεσης για όλα τα θραύσματα.
Πολυτελή βιτρό στο εσωτερικό του μπάνιου

Πολυτελή βιτρό στο εσωτερικό του μπάνιου

Γυάλινη διακόσμηση της πόρτας εισόδου με βιτρό

Γυάλινη διακόσμηση της πόρτας εισόδου με βιτρό

Floral στολίδι στο εσωτερικό του κλασικού καθιστικού

Floral στολίδι στο εσωτερικό του κλασικού καθιστικού

Εάν βάζετε ένα τέτοιο προϊόν σε ύφασμα από ακρυλικό ή σκληρυμένο γυαλί, υπάρχει η δυνατότητα αύξησης των δεικτών ισχύος του αρκετές φορές. Το προϊόν έχει υψηλό επίπεδο αντοχής στην εξωτερική υγρασία, το αλμυρό νερό, τις ακτίνες UV, άλλα στοιχεία. Ποιοτικά εφαρμόζεται στην επιφάνεια γυαλιού, το θέμα αυτό μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς χρώμα και λειτουργική απώλεια.

Βιτρώ στο παράθυρο: βιτρό

Η εγκατάσταση της μεμβράνης από βιτρό δεν απαιτεί πολύ χρόνο και δεν απαιτεί συνοδευτικά έργα

Η εγκατάσταση της μεμβράνης από βιτρό δεν απαιτεί πολύ χρόνο και δεν απαιτεί συνοδευτικά έργα

Εάν αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα υλικό όπως ένα αυτοκόλλητο φιλμ βιτρώ γυαλιού στο γυαλί, το οποίο μπορεί να αγοραστεί εύκολα, αξίζει να ληφθούν υπόψη πολλές συμβουλές και να μάθουν ορισμένες αποχρώσεις από τους επαγγελματίες.

Εργαλεία για τη συγκόλληση βιτρώ

Εργαλεία για τη συγκόλληση βιτρώ

 • Ο ευκολότερος τρόπος είναι να εφαρμόσετε ένα σχέδιο στην επιφάνεια, που βρίσκεται οριζόντια. Επομένως, αν θέλετε και η ευκαιρία πρέπει να πάρετε το κάθετο γυαλί και να προχωρήσετε στη διαδικασία.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Για να αποφευχθεί η συρρίκνωση του υλικού, είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται σε μια στρογγυλεμένη επιφάνεια. Ταυτόχρονα, πρέπει πρώτα να το θερμάνετε καλά με στεγνωτήρα μαλλιών.

Στάδια εφαρμογής βιτρό

Στάδια εφαρμογής βιτρό

 • Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εφαρμογής αυτού του στοιχείου: μπορείτε να εισάγετε διακοσμητικό υλικό μεταξύ διπλά τζάμια, και μπορεί να κολληθεί μόνο από το εσωτερικό ή το εξωτερικό. Σε αυτό το στάδιο, επιλέγεται μια ξεχωριστή μέθοδος.
 • Μετά την οριζόντια θέση του γυαλιού, πρέπει να ξεπλυθεί καλά χωρίς χρήματα με χημική σύνθεση. Το γεγονός είναι ότι μερικές χημικές ουσίες μπορούν να παραμείνουν στην επιφάνεια και να μειώσουν τη λειτουργία της συγκολλητικής σύνθεσης.
 • Για να απολιπανθεί τα αποξηραμένα λινό συνιστάται να χρησιμοποιούν στην πράξη συνηθισμένη αιθυλική αλκοόλη, τα άλλα κεφάλαια πρέπει να αναβληθούν μέχρι την επόμενη ανάγκη.
 • Το ξεδίπλωμα του υφάσματος γίνεται με το σχέδιο προς τα μέσα, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία κοπής όσο το δυνατόν πιο απλή. Το κόψιμο πραγματοποιείται με ένα κοφτερό κοπτικό μαχαίρι ή ειδική λεπίδα έτσι ώστε να μην παραμείνουν κτυπήματα.
 • Μέσα σε όλο το μήκος, η άκρη του καμβά τυλίγεται σε πλάτος 10 εκατοστών, η επιφάνεια ισοπεδώνεται με ρολό ή σπάτουλα.
Βιτρώ στο γυαλί: 80+ εξελιγμένες λύσεις για διακόσμηση στο σπίτι

Εφαρμογή φιλμ βαφής

 • Στη συνέχεια, αφαιρεί σταδιακά το υπόστρωμα, το βιτρό σε αυτό το στάδιο είναι κολλημένο στο 100%. Για να εξαλείψετε τα κενά αέρα, τρυπήστε το με μια βελόνα και στη συνέχεια το επίπεδο.
 • Στο τέλος της διαδικασίας, εφαρμόζεται μια μικρή ποσότητα υγρού χρησιμοποιώντας έναν ψεκαστήρα, εξοπλισμένο με νερό και υγρό σαπούνι.
Χρωματισμένο γυαλί στην πρόσοψη φαίνεται πολύ εντυπωσιακό

Χρωματισμένο βιτρό στην πρόσοψη φαίνεται πολύ αποτελεσματικό

Όμορφη οροφή από βιτρό σε σχεδιασμό κουζίνας

Όμορφη οροφή από βιτρό σε σχεδιασμό κουζίνας

Βιτρώ από γυαλί σε γυαλί: Το κόστος εγκατάστασης βιτρό είναι πολύ μικρότερη από την τιμή αυτού του παραθύρου βιτρό

Το κόστος εγκατάστασης βιτρό είναι πολύ μικρότερο από την τιμή αυτού του παραθύρου από βιτρό

Βιτρώ στο γυαλί: 80+ εξελιγμένες λύσεις για διακόσμηση στο σπίτι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 31