Η εικόνα τοίχου από το καλώδιο θα γίνει"изюминкой" интерьера

Η εικόνα του τοίχου από το καλώδιο θα αποτελέσει ένα "highlight" του εσωτερικού

Τηλεόραση, αναρτημένος από τον τοίχο, φαίνεται πρωτότυπο, υπενθυμίζοντας την εικόνα και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα κίνηση σχεδιασμού, η οποία επιτρέπει τη βελτίωση του εσωτερικού. Λόγω του γεγονότος ότι στο μοντέρνα διαμερίσματα υπάρχει μεγάλος αριθμός οικιακών συσκευών, το θέμα της συγκάλυψης των καλωδίων είναι επείγον και ανησυχεί πολλούς ιδιοκτήτες. Μην πανικοβάλλεστε, επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Είναι απαραίτητο να βασιστείτε στη φαντασία σας και να επιλέξετε μια δημιουργική προσέγγιση για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Περιεχόμενα

 • Πώς να αφαιρέσετε τα καλώδια στο εσωτερικό;
 • Διακόσμηση καλωδίων
 • Εναλλακτικές επιλογές
 • Κρύβουμε τα καλώδια σε ένα ανακαινισμένο δωμάτιο
 • Εφαρμογή σε τοίχο
Μεγάλη ιδέα για πολλά καλώδια

Μεγάλη ιδέα για πολλά καλώδια

Πώς να αφαιρέσετε τα καλώδια στο εσωτερικό;

Όπως ήδη αναφέρθηκε, υπάρχουν πολλές επιλογές. Ορισμένοι απαιτούν μόνο δημιουργικότητα και φαντασία, ενώ άλλοι απαιτούν ορισμένες δεξιότητες. Ας εξετάσουμε τους βασικούς τρόπους βελτίωσης αυτής της κατάστασης.

Διακόσμηση καλωδίων

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος. Μπορείτε απλά να κρύψετε τα κολλητά κομμάτια πίσω ντουλάπι, ζωντανά φυτά, πρωτότυπα κουρτίνες και παρασυρόμενο ξύλο. Για να συγκαλύψει αυτό το καλώδιο, δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε αόρατο. Μετατρέποντας αυτό το στοιχείο σε ένα μέρος του ντεκόρ, μπορείτε να απολαύσετε την κατάσταση και τον καρπό της εργασίας σας. Επίσης για το σκοπό αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά κουτιά, που χρησιμοποιούνται σε διάφορες μορφές, υλικά και έγχρωμες λύσεις.

Χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια εργαλεία και μερικά σχέδια κόλπα, μπορείτε αρχικά να διακοσμήσετε το καλώδιο τηλεόρασης

Χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια εργαλεία και μερικά σχεδιαγράμματα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλώδιο τηλεόρασης

 • Αν το Το διαμέρισμα είναι διακοσμημένο σε σοφίτα, Είναι δυνατό να εφαρμοστούν κανάλια, τα οποία αναπαρίστανται σαν από ένα περίγραμμα μικρών τούβλων.
 • Όταν πρόκειται για κλασικό χώρο, αυτό το διαμέρισμα συχνά περιλαμβάνει φινίρισμα ξύλου, έτσι ώστε τα πρόσθετα πάνελ να μην είναι περιττά.
 • Εάν το δωμάτιο είναι διακοσμημένο μέσα hi-tech ύφος, Οι τηλεοπτικοί κλάδοι μπορούν να παρουσιάζονται με τη μορφή σωλήνων. Τοποθετούνται στον τοίχο με βίδες ή τοποθετούνται σε καρφιά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Αν θέλετε να πάρετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μην αναλάβετε να διεξάγετε τέτοια γεγονότα μόνοι σας, ειδικά αν δεν υπάρχουν σχετικές δεξιότητες. Αν επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες, θα κάνουν όλη τη δουλειά με ένα υψηλής ποιότητας και γρήγορο τρόπο, και στον τοίχο δεν θα υπάρχουν ίχνη.

Ποικιλία διακοσμητικών κιβωτίων

Ποικιλία διακοσμητικών κιβωτίων

Εναλλακτικές διακοσμητικές επιλογές

Αν ένα άτομο έχει μια καλά αναπτυγμένη δημιουργική σκέψη, θα σκεφτεί γρήγορα τρόπους για να καλύψει καλώδια. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο αυτοσχέδια υλικά. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός επιλογών, και πρέπει να επιλέξετε τη μέθοδο που θα είναι κατάλληλη για ένα συγκεκριμένο ντεκόρ.

 1. Εάν τα καλώδια έχουν επαρκές μήκος, μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στον τοίχο με τη μορφή μιας εικόνας σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Ταυτόχρονα, η ενέργεια κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους ακολουθεί ένα ορισμένο μοτίβο. Κατ 'αρχάς, ένα απλό μολύβι αντλεί σκίτσα, και στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την κύρια εργασία.

  Διακοσμητικά στοιχεία θα σας βοηθήσουν να αποκρύψετε το καλώδιο τηλεόρασης

  Διακοσμητικά στοιχεία θα σας βοηθήσουν να αποκρύψετε το καλώδιο τηλεόρασης

 2. Ξεχωριστά, αξίζει να δοθεί προσοχή στο θέμα της στερέωσης του καλωδίου. Ως επιπλέον πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι το γεγονός ότι συμβάλλει στην ακεραιότητα και ασφάλεια των συρμάτων. Ως αποτέλεσμα, δεν θα υποβληθούν σε τριβή και αυτό θα αποτρέψει τη φθορά.

  Ένα πραγματικό έργο τέχνης μπορεί να δημιουργηθεί χάρη σε ένα καλώδιο τηλεόρασης

  Ένα πραγματικό έργο τέχνης μπορεί να δημιουργηθεί χάρη σε ένα καλώδιο τηλεόρασης

 3. Εάν τα σύνθετα σχέδια και τα στολίδια είναι ακατάλληλα ή τα κορδόνια έχουν ανεπαρκή μήκος, μπορείτε να δώσετε προσοχή στο αρχικό περίγραμμα. Για παράδειγμα, στο παιδικό δωμάτιο μπορεί να είναι διαφορετική αυτοκόλλητα με τη μορφή ζώων.

  Μπορούν να δημιουργηθούν τοιχογραφίες στο παιδικό δωμάτιο

  Στο παιδικό δωμάτιο μπορείτε να δημιουργήσετε τοιχογραφίες

 4. Εάν δεν θέλετε να χάσετε χρόνο και ενέργεια σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε απλά να κρύψετε τα κορδόνια στο εσωτερικό. Για παράδειγμα, μπορείτε να το κάνετε για ikebana και άλλες διακοσμητικές συνθέσεις θεματικής φύσης.

  Κρύβοντας το καλώδιο πίσω από τα βιβλία, το δωμάτιο παίρνει πιο ακριβή εμφάνιση

  Κρύψτε το καλώδιο πίσω από τα βιβλία - και το δωμάτιο παίρνει μια πιο τακτοποιημένη εμφάνιση

 5. Κάποιοι άνθρωποι συρρέουν φως, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα του. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να προ-διακοσμήσετε τη σύνθεση με ένα διακοσμητικό νήμα, γιρλάντα.

  Ιδανική κάλυψη με τη μορφή φυτού

  Ιδανική κάλυψη με τη μορφή φυτού

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Κατά τη διάρκεια της εργασίας, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι συνιστάται ιδιαίτερα να μην παραβιάζεται η ακεραιότητα του κελύφους του κορδονιού. Μετά από όλα, δεν μπορεί μόνο να συμβάλει στην εμφάνιση της συσκευής εκτός λειτουργίας, αλλά και να οδηγήσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Κρύβουμε τα καλώδια σε ένα ανακαινισμένο δωμάτιο

Εάν υπάρχει ήδη μια επισκευή και δεν θέλετε να παραβιάσετε την ακεραιότητα του τοίχου, μπορείτε να ασχοληθείτε με το σχεδιασμό του καναλιού καλωδίων και καλωδίων απευθείας στην επιφάνεια. Για να γίνει ένα τέτοιο κουτί δεν θα είναι δύσκολο. Εξάλλου, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κατασκευαστικών αγορών και άλλων εγκαταστάσεων λιανικής πώλησης. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να βάψετε τη σχηματισμένη προεξοχή μέσα χρώμα που ταιριάζει στον τοίχο. Επίσης, είναι πιθανό να είναι ενδιαφέρον να νικήσετε αυτή τη στιγμή μέσω αξεσουάρ και έτσι να λάβετε μια βέλτιστη απόφαση σχεδιασμού.

Κορνίζα καλωδίων πίσω από την τηλεόραση

Καλώδιο πλαισίου για τηλεόραση

Συμβουλές! Αν οι επιλογές είναι πιο περίπλοκες, μπορείτε να τρυπήσετε έναν τοίχο. Είναι επίσης δυνατή η τάνυση των συρμάτων μέσω αυτού ή η χρήση ενός καναλιού που είναι χτισμένο μέσα στον τοίχο.

Στην πρώτη περίπτωση, οι ενέργειες είναι κατάλληλες για τοίχους που δεν είναι μεταφορείς. Και πάλι, μην κάνετε αυτό το έργο μόνοι σας, είναι καλύτερο να τους εμπιστευτείτε σε έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα τους.

Εφαρμογή σε τοίχο

Εάν είναι επιθυμητό, ​​ορισμένοι τύποι επίπλων μπορούν να διπλωθούν με τη μορφή σχεδιαστή. Αν υπάρχει τέτοια ευκαιρία, μπορείτε να διαθέσετε ένα κενό χώρο στον τόπο όπου θα τοποθετηθεί η τηλεόραση. Στην περίπτωση αυτή, όλοι οι κλάδοι των καλωδίων θα βρίσκονται ακριβώς πίσω από τις κατασκευές επίπλων.

Πρακτικοί και ασυνήθιστοι τρόποι απόκρυψης καλωδίων

Πρακτικοί και ασυνήθιστοι τρόποι απόκρυψης καλωδίων

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Αν θέλετε να αποφύγετε προβλήματα με τα καλώδια καθόλου, αξίζει να εξεταστεί η εγκατάσταση Τηλεόραση, που λειτουργεί από κεντρικό σταθμό.

Πώς να κρύψετε τα καλώδια από την τηλεόραση στον τοίχο; Μυστικά, ιδέες σχεδίασης και lifhaki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =