Κρατήστε τα πλήκτρα σε ένα μέρος έτσι ώστε να μην χάσετε χρόνο και νεύρα στην αναζήτησή τους τη σωστή στιγμή

Κρατήστε τα πλήκτρα σε ένα μέρος έτσι ώστε να μην χάσετε χρόνο και νεύρα στην αναζήτησή τους τη σωστή στιγμή

Στο σπίτι πρέπει να υπάρχει ειρήνη και τάξη, περίπου Πόρτες για να κρεμάσετε μια οικονόμος, και οι επισκέπτες να συναντήσουν ζεστές παντόφλες. Με παντόφλες, όλα είναι ξεκάθαρα, γιατί χρειάζεστε έναν οικονόμο; Η ζωή μιας σύγχρονης οικογένειας αναπτύσσεται με τέτοιο τρόπο ώστε σε κάθε σπίτι να συγκεντρώνεται μια μεγάλη ποσότητα κλειδιών με την πάροδο του χρόνου. Από το σπίτι, βίλα, γραφείο, ταχυδρομείο, διαμέρισμα, το γκαράζ. Είναι καλύτερα να τα κρατήσετε σε ένα μέρος, ώστε να μην χάσετε χρόνο και νεύρα στην αναζήτησή τους την κατάλληλη στιγμή.

Περιεχόμενα

 • Επιλογή κάτοχος κλειδιού
 • Γίνετε σχεδιαστές
 • Μάστερ στην δημιουργία οικονόμου
Κρατήστε τα πλήκτρα σε ένα μέρος έτσι ώστε να μην χάσετε χρόνο και νεύρα στην αναζήτησή τους τη σωστή στιγμή

Δίσκος για μαχαιροπήρουνα ως οικονόμος τοίχου

Η κλείδα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του σπιτιού. Κομψή και πολύ απαραίτητη διακόσμηση οποιουδήποτε διαδρόμου.

"Keeper των κλειδιών" είναι πολύ διαφορετικές. Μπορείτε να τα επιλέξετε για μια ποικιλία εσωτερικών χώρων και στυλ στο διάδρομο. Φυσικά, μπορείτε να οδηγήσετε μόνο μερικά καρφιά στον τοίχο, αλλά θαμπό καπέλα κολλήσει έξω από τους τοίχους - είναι βαρετό και άσχημο. Πολύ πιο αισθητική, όταν στο διάδρομο θα είναι το αρχικό πράγμα.

Ο υπάλληλος σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό

Ο υπάλληλος σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό

Πορτοφόλια-πλαίσια από ξύλινες σανίδες

Πορτοφόλια-πλαίσια από ξύλινες σανίδες

Τείχος πηλός στο σύγχρονο διάδρομο

Τείχος πηλός στο σύγχρονο διάδρομο

Επιλογή κάτοχος κλειδιού

Όλοι οι οικιακοί υπάλληλοι χωρίζονται σε δύο τύπους: ανοιχτά και κλειστά. Τα ανοιχτά αντιπροσωπεύουν το θεμέλιο με τα άγκιστρα που είναι στερεωμένα κάτω από τα κλειδιά. Αλλά τα κλειστά είναι πιο εμφανή. Τέτοιες μυστηριώδεις θυρίδες με ράφια, πραγματικές κατοικίες σπίτι.

Μυστικό ντουλάπι για κλειδιά

Μυστικό ντουλάπι για κλειδιά

Συμβουλές! Οι κλειστοί οικιακοί βοηθοί εκτός από την προσεκτική αποθήκευση των κλειδιών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς κάλυψης. Θα βοηθήσουν στην απόκρυψη κάποιων ελκυστικών στοιχείων στο διάδρομο (μετρητές, κουδούνια κλπ.).

 • ♦ Αυστηρό μέταλλο. Σε γενικές γραμμές, το κλειδί τοίχου χρησιμοποιείται σε γραφεία, ξενοδοχεία, σχολεία, επιχειρηματικά κέντρα. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική εάν πρέπει να αποθηκεύσετε μεγάλο αριθμό πλήκτρων. Βασικά κλειδιά από μέταλλο μπορούν να δημιουργήσουν μια σταθερή εικόνα και το διάδρομό σας. Ιδιαίτερα καλά συμπληρώνονται από τέτοιες προσαρμογές είναι το εσωτερικό, διακοσμημένο με το ύφος της Hi-tech, Techno ή Σοφίτα.
 • ♦ Κομψό δέντρο. Ξύλινη οικονόμος είναι πολύ δημοφιλής. Ένα αυθεντικό αξεσουάρ, ένα ξύλινο κλειδί στο σπίτι σε επιδέξια χέρια μπορεί να γίνει ένα πραγματικό αριστούργημα, επιβεβαιώνοντας τη λεπτή γεύση του ιδιοκτήτη. Κατασκευασμένο από σπάνια, πολύτιμα ξύλα, συμπληρωμένο από ένα γραφικό σπείρωμα, ένα τέτοιο χαρακτηριστικό δεν μπορεί μόνο να αποκρύψει με ασφάλεια τα κλειδιά, αλλά και τέλεια διακοσμήσει το διάδρομο.
 • ♦ Μοντέρνο δέρμα. Θέλετε να δώσετε μια ιδιαίτερη γεύση στο λόμπι σας; Θα βοηθήσετε σε αυτό το τοίχο οικονόμο διακοσμητικά, από δέρμα. Η δερμάτινη οικονόμος σχεδόν πάντα έχει μικρά μεγέθη, γεγονός που είναι επωφελές για τους ιδιοκτήτες μικρών διαδρόμων. Εξευγενισμένο αξεσουάρ από δέρμα, διακοσμημένο με μεταλλικά ή ξύλινα ένθετα ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε εσωτερικό, και θα υπόκεινται σε μια σειρά από υπερηφάνεια.
Οικονόμος τοίχου από ξύλινη δοκό

Οικονόμος τοίχου από ξύλινη δοκό

Τοποθετήστε τα πλήκτρα στο διακοσμητικό ράφι

Τοποθετήστε τα πλήκτρα στο διακοσμητικό ράφι

Υπενθύμιση τοίχου

Υπενθύμιση τοίχου

Γίνετε σχεδιαστές

Φυσικά, μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε κατάστημα με σουβενίρ και να αγοράσετε μια όμορφη, φανταστική οικονόμος. Αλλά αυτό θα είναι πολύ συνηθισμένο. Είναι πολύ καλύτερο να δημιουργήσετε ένα αυθεντικό εξάρτημα με τα δικά σας χέρια, ειδικά γι 'αυτό χρειάζεστε πολύ λίγο χρόνο και λίγη επιθυμία.

Για αρχάριους, οι σχεδιαστές πρέπει να δοκιμάσουν το χέρι τους για να δημιουργήσουν ανοιχτό κλειδί φύλακα. Ο τοίχος-σφιγκτήρας για ένα σπίτι ανοιχτού τύπου μπορεί να κατασκευαστεί από οποιαδήποτε πράγματα και υλικά, στα οποία μπορείτε να συνδέσετε γάντζους.

Τρελός στο στυλ ενός Boho

Τρελός στο στυλ ενός Boho

Κομμάτι του ξύλου που κόβεται από τα διάφορα σχήματα, ξηρό μεγάλες κλωστές, πλάκες, περιττή ράφια, δομή σύρμα, οι οποίες αντανακλώνται τοίχωμα της ντουλάπας σπασμένα, κομμάτια από πλαστικό.

Βασικό σπίτι

Βασικό σπίτι

Οικονομολόγος από το υποκατάστημα

Οικονομολόγος από το υποκατάστημα

Το γαλλικό τοίχο από το φελλό

Το γαλλικό τοίχο από το φελλό

Ενεργοποιήστε τη φαντασία της πλήρους ισχύος και δημιουργήστε! Μπορείτε να προσελκύσετε τα παιδιά στη δημιουργικότητα. Και επιπλέον, έχοντας διακοσμήσει κάθε κλειδί με τη δική σας γραφική μηχανή (επίσης φτιαγμένη με το δικό σας χέρι), θα ενσταλάξετε στα παιδιά σας και θα αγαπήσετε την τάξη.

Για πιο έμπειρους χειριστές, μπορείτε να δοκιμάσετε να τοποθετήσετε τοίχους σε ιδιωτικές και πιο πρωτότυπες νοικοκυρές. Θα πρέπει να εργαστούν σκληρότερα, αλλά θα φαίνονται πιο πολυτελή και ελκυστικά.

Κάνε κλειδί στις πόρτες του υπουργικού συμβουλίου

Κάνε κλειδί στις πόρτες του υπουργικού συμβουλίου

Το μπροστινό μέρος του ντουλαπιού για τα κλειδιά μπορεί να διακοσμηθεί με προσωπικές φωτογραφίες, όμορφες εικόνες, παλιά κλειδιά σουβενίρ, ζωικά στοιχεία. Και μπορείτε να επισυνάψετε ένα μικρό ρολόι, προσθέτοντας περισσότερους κατόχους κλειδιού χρησιμότητας.

Διακοσμητικό γράμμα-κλειδί στο εσωτερικό

Διακοσμητικό γράμμα-κλειδί στο εσωτερικό

Απλή και άνετη οικονόμος από το μπαρ

Απλή και άνετη οικονόμος από το μπαρ

Ένα ράφι για τα κλειδιά, τα gadgets και το ταχυδρομείο

Ένα ράφι για τα κλειδιά, τα gadgets και το ταχυδρομείο

Κλειστή οικονόμος είναι σε θέση να αναλάβει το ρόλο του οργανωτή και με ασφάλεια κρυμμένο στο εσωτερικό του υπουργικού συμβουλίου δεν είναι μόνο τα κλειδιά, αλλά και μια ποικιλία από χαρτί, εφημερίδες, αποδείξεις, λίγο σημειώσεις και άλλα σημαντικά πράγματα.

Δείτε πόσο όμορφο και πρωτότυπο μπορεί να είναι τοίχο-τοποθετημένα κατόχους κλειδιών:

Οικονόμος τοίχου με φωτογραφία

Οικονόμος τοίχου με φωτογραφία

Όμορφα άγκιστρα για κλειδιά

Όμορφα άγκιστρα για κλειδιά

Τοίχος ξύλινο οικονόμος

Τοίχος ξύλινο οικονόμος

Κλειδί για κλειδί αυτοκινήτου fob

Κλειδί για κλειδί αυτοκινήτου fob

Μάστερ στην δημιουργία οικονόμου

Μάστερ τάξη για τη δημιουργία μιας οικονόμο τοίχου

Μάστερ τάξη για τη δημιουργία μιας οικονόμο τοίχου

Προσφέρουμε να βουτήξουμε στον κόσμο της δημιουργικότητας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια απλή αλλά πολύ όμορφη οικονόμο λουλουδιών. Θα χρειαστούμε:

 • Βάση (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλάκα από μια ινοσανίδα).
 • Kashpo (πάρτε ένα παλιό πλαστικό λουλούδι και κόψτε απαλά σε δύο κομμάτια).
 • Putty.
 • Σπάτουλα (αν δεν υπάρχει, τραβήξτε τον εαυτό σας με μια παλιά πινέλο).
 • Ακρυλικά χρώματα ή γκουάς.
 • Άχρωμο βερνίκι-ψεκασμός (για επιπλέον προστασία και πιο όμορφη εμφάνιση σε διακοσμητικά στοιχεία).
 • Συγκολλητικά PVA και Titan (αντί της καθολικής κόλλας Titan μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υγρά καρφιά).
 • Λεπτό ύφασμα (ή να χρησιμοποιήσετε τμήματα της παλιάς σας καλσόν νάυλον).
 • Διακοσμητικά άγκιστρα.
 • Επιπλέον αξεσουάρ (χάντρες, χάντρες, κορδέλες, φτερά, καμβά, δαντέλες, στοιχεία πουλιών, οποιεσδήποτε όμορφες διακοσμήσεις).

Συνεχίζουμε. Μην ξεχάσετε να καλύψετε τη θέση της δημιουργικότητας με ένα πετσέτα (τελικά θα ασχοληθούμε με κόλλα και βαφές).

 • ♦ Βήμα 1. Βγάζουμε τη βάση μας από την ινοσανίδα (μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά: τετράγωνο, ορθογώνιο, ασύμμετρο ή οβάλ). Στην πλάκα, εφαρμόστε ένα μικρό στρώμα στόκου (κάπου ½ cm).
 • ♦ Βήμα 2. Χωρίς να περιμένουμε το στεγανοποιητικό στόκος, το βάζουμε με τα δάκτυλά σας ή με μια μικρή σήμανση της γραμμής βούρτσας, που μιμείται πλινθοδομή.
 • ♦ Βήμα 3. Τα βαμμένα τούβλα και η «τοιχοποιία» μεταξύ τους είναι ζωγραφισμένα με βαφή. Λίγο περιμένετε να στεγνώσει το χρώμα και ψεκάστε το ανώτερο στρώμα του σπρέι βερνικιού.
 • ♦ Βήμα 4. Το ύφασμα ή τα κομμάτια καλσόν του kapron είναι εμποτισμένα με την κόλλα PVA.
 • ♦ Βήμα 5. Τώρα εξαρτάται από τα γλάστρες. Πάρτε τα μισά του δοχείου και τραβήξτε πάνω τους κομμάτια από καλσόν ή ύφασμα. Δημιουργήστε διακοσμητικές πτυχώσεις.
 • ♦ Βήμα 6. Ένα μικρό υπόλοιπο, αυτή τη στιγμή zadekorirovannye ύφασμα μας αφήστε να στεγνώσει. Στη συνέχεια, τα βάλετε σε σκούρο χρώμα. Όταν το χρώμα είναι ελαφρώς στεγνό, θα τραβήξουμε ελαφρώς επάνω του από ψηλά με ημι-υγρή βούρτσα με χρυσό / ασημί χρώμα.
 • ♦ Βήμα 7. Όταν τα δοχεία είναι εντελώς στεγνά, διακοσμήστε τα. Εδώ, χρησιμοποιήστε όλη τη φαντασία σας.
 • ♦ Βήμα 8. Χρησιμοποιώντας κόλλα γενικής χρήσης (Τιτάνιο ή υγρά καρφιά) κόβουμε δοχεία στη βάση μας με "πλινθοδομή". Η επιφάνεια του οικονόμου είναι διακοσμημένη με βοηθητικά στοιχεία. Ο έτοιμος φύλακας των κλειδιών τοποθετείται σε πλαίσιο, ή επιπλέον κολλημένος στα κομμάτια ξύλου, ξύλου ή μετάλλου ξύλου. Διορθώνουμε τα άγκιστρα.
 • ♦ Βήμα 9. Η οικονόμος είναι σχεδόν έτοιμη. Μένει να κανονιστεί ένας κήπος με λουλούδια. Η ρύθμιση των λουλουδιών μπορεί να γίνει από πραγματικά λουλούδια (για το σκοπό αυτό τοποθετήστε μικρά δοχεία νερού μέσα στα αγγεία) ή τεχνητά. Και μπορείτε να τα διακοσμήσετε με εντυπωσιακά φτερά, ξηρά διακοσμητικά κλαδιά ή φύλλα.

Η ανθοδέσμη μας με τα χέρια της θα γίνει η πιο πρωτότυπη διακόσμηση του διαδρόμου. Μπορείτε να αλλάζετε τα λουλούδια σε κάθε μέρα και να κάνετε μια καθημερινή καινοτομία με τη μορφή ολόκληρου του λόμπι.

Κομψή οικονόμος με τα χέρια τους

Κομψή οικονόμος με τα χέρια τους

Διακόσμηση της οικονόμου

Διακόσμηση της οικονόμου

Κλειδί με αρχικά

Κλειδί με αρχικά

Κλειδί κοχύλι

Κλειδί κοχύλι

Μια άνεση στο σπίτι σας!

Τοίχος πηλός (37 φωτογραφίες): ένα κομψό highlight του διαδρόμου σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 18 =