Ξύλινο θόλο υπό μορφή κατοικίας

Ξύλινο θόλο υπό μορφή κατοικίας

Το κτίριο για την αποθήκευση καυσόξυλων ονομάζεται μηχανή καύσης ξύλου και είναι πολύ εύκολο να το φτιάξετε μόνοι σας. Αυτό το κτίριο είναι όχι μόνο χρήσιμο, αλλά και αναγκαίο δικό σπίτι, μετά από όλα Τα καυσόξυλα πρέπει να αποθηκεύονται σε ξηρό μέρος. Και σίγουρα θα χρειαστούν ως καύσιμο σόμπα σε λουτρό ή σπίτι, για το μπάρμπεκιου ή μπάρμπεκιου. Όπως δείχνει η πρακτική, μερικοί άνθρωποι αποθηκεύουν καυσόξυλα κάτω από ένα θόλο ή μέσα αχυρώνα. Αλλά σε τέτοια σημεία θα πρέπει να υπάρχει φυσικός αερισμός. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες κατασκευάζουν ένα αποθηκευτικό χώρο για καυσόξυλα ως ξεχωριστό κτίριο.

Πώς να κατασκευάσετε μια μηχανή καύσης ξύλου με τα χέρια σας - ενδιαφέρει πολλούς. Η απλή συμβουλή εμπειρογνωμόνων θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ανέγερσης της δομής, ακόμη και για όσους δεν έχτισαν ποτέ. Επιπλέον, είναι δυνατή η κατασκευή μιας δομής όχι μόνο από νέα υλικά, αλλά και από χρησιμοποιημένα. Για παράδειγμα, τα παλιά ψιλοκομμένα παράθυρα μπορούν να γίνουν ένας καταπληκτικός ξυλογλυπτική, αξίζει μόνο να τους προσδώσει λίγη εργασία και φαντασία.

Περιεχόμενα:

Ένα ξυλόστεγο τριών τετραγώνων που βρίσκεται στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού

Ένα ξυλόστεγο τριών τετραγώνων που βρίσκεται στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού

Woodburner σε μια εξοχική κατοικία

Woodburner σε μια εξοχική κατοικία

Ένας δασοφύλακας μπορεί να γίνει επέκταση στο σπίτι

Ένας δασοφύλακας μπορεί να γίνει επέκταση στο σπίτι

Επιλογή χώρου για ξυλόφουρνο

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να καθοριστεί σωστά ο τόπος κατασκευής. Κατά την επιλογή ενός χώρου για την ανέγερση ενός ξύλινου καυστήρα, θα πρέπει να καθοδηγείται από ορθολογισμό. Το κτίριο για την αποθήκευση φυσικού καυσίμου δεν θα πρέπει να είναι στο βλέμμα, επειδή αυτό δεν είναι ένα κτίριο, το οποίο είναι η προφορά της αυλής. Αλλά την ίδια στιγμή συνιστάται να το έχετε κοντά στο σπίτι. Θυμηθείτε ότι το ξύλο θα πρέπει να φορεθεί και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο φυσικό έργο. Ωστόσο, είναι ωραία όταν υπάρχει είσοδος στο περίπτερο καύσης ξύλου. Με αυτή την προσέγγιση, η προμήθεια καυσίμου στην τοποθεσία αποθήκευσης δεν θα είναι δύσκολη.

Το ξύλο πρέπει να κρυφτεί από τα μάτια των ξένων και να βρίσκεται κοντά σε ένα δωμάτιο που θερμαίνεται

Το ξύλο πρέπει να κρυφτεί από τα μάτια των ξένων και να βρίσκεται κοντά σε ένα δωμάτιο που θερμαίνεται

Αν δεν θερμαίσετε το σπίτι με τζάκι ή ξυλόσομπα, ο τόπος αποθήκευσης του καυσίμου πρέπει να βρίσκεται κοντά στο λουτρό. Μια τέτοια δομή θα πρέπει να είναι βολική, και καυσόξυλα θα είναι πάντα στο χέρι.

Για να επιλέξετε το "σωστό" εργοτάξιο για το εργαλείο καύσης ξύλου, σχεδιάστε ένα σχέδιο οικόπεδο. Αυτό θα επιτρέψει τον καλύτερο τρόπο σχεδιασμού της κατασκευής και τον προσδιορισμό του καταλληλότερου χώρου. Αξίζει να προτιμάτε τους λόφους. Οι εμπειρογνώμονες δεν συνιστούν την οικοδόμηση ενός ξυλόφουρνο στα πεδινά, καθώς συσσωρεύεται υγρασία και δεν χρειάζεται καυσόξυλα.

Δίσκος με τη μορφή χαμηλού θόλου στην αυλή του σπιτιού

Δίσκος με τη μορφή χαμηλού θόλου στην αυλή του σπιτιού

Ένα ξύλο-καταγραφέας μπορεί να ανεγερθεί ως ξεχωριστή δομή, αλλά πολύ συχνά γίνεται ως επέκταση σε ένα σπίτι, μπάνιο ή υπόστεγο. Εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτεραιότητες, το μέγεθος του χώρου, τη φαντασία. Τα απλά σχέδια σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια καταπληκτική ομορφιά κτιρίου.

Επιλογή του είδους ξύλου με ξύλα

Αφού προσδιοριστεί ο τόπος κατασκευής, μπορείτε να προχωρήσετε στην επιλογή του τύπου κατασκευής. Σε αυτό το στάδιο σχεδιασμού, θα πρέπει να καθορίσετε το μέγεθος της δομής, ανάλογα με το πόσο ξύλο θα πρέπει να αποθηκεύσετε καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει σε αυτό το στάδιο της κατασκευής είναι να αποφασίσει για τον προϋπολογισμό και αν θα οικοδομήσουμε ένα οικονομικό κτίριο από νέα ή αυτοσχέδια υλικά. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός τύπων woodbins, επειδή όλα εξαρτώνται από τη φαντασία και τις δυνατότητες του ιδιοκτήτη του site και μέλη της οικογένειάς του:

 • Canopy. Αυτή είναι η απλούστερη κατασκευή της αποθήκευσης φυσικών καυσίμων. Έχει τρεις τοίχους, ένα στέγαστρο και ένα δάπεδο. Μια εξαιρετική επιλογή για την κατασκευή ενός θόλου είναι ένα υπερυψωμένο δάπεδο, το οποίο δεν θα τραβήξει την υγρασία από το έδαφος. Το θόλο μπορεί να κατασκευαστεί ως ξεχωριστό κτίριο ή ως επέκταση ρίξει ή στο σπίτι.
Woodshed με τη μορφή ενός θόλου με τρεις τοίχους και μια στέγη

Woodshed με τη μορφή ενός θόλου με τρεις τοίχους και μια στέγη

 • Στη φόρμα arbours. Αυτός ο πολύ κομψός σχεδιασμός με μια πόρτα σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε σωστά καυσόξυλα και να έχετε υπέροχη θέα. Ένας τέτοιος ξύλινος καυστήρας θα συμπληρώσει τέλεια το σύνολο της αυλής. Μπορεί να κατασκευαστεί ως χωριστή δομή ή ως οικονομική μονάδα.
Arbor υπό μορφή κιόσκι - ευρύχωρο και κομψό σχέδιο

Arbor υπό μορφή κιόσκι - ευρύχωρο και κομψό σχέδιο

 • Ανοιχτός τύπος. Αυτά τα κτίρια έχουν μια εμφανή εμφάνιση και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Η ασημένια μπίλια ξύλου αποτελείται από δύο τοίχους και ένα υπερυψωμένο δάπεδο. Πολλοί το συνδέουν στην οροφή για να αποτρέψουν βροχοπτώσεις.
Ανοιχτό ξύλο στη γειτονιά του τοίχου της μπανιέρας

Ανοιχτό ξύλο στη γειτονιά του τοίχου της μπανιέρας

 • Χύστε. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια συνηθισμένη οικονομική δομή, μόνο μικρότερη. Μια τέτοια δομή έχει πόρτες εισόδου και ένα ασήμαντο θεμέλιο. Μπορεί να είναι εξοπλισμένο πρόσθετα ράφια αποθήκευσης.
Woodburner ως μέρος ενός αχυρώνα

Woodburner ως μέρος ενός αχυρώνα

Μια μηχανή καύσης ξύλου με τα χέρια της, μια φωτογραφία της οποίας παρουσιάζεται στο Διαδίκτυο, μπορεί να έχει διάφορες μορφές. Αυτή η δομή δεν σχετίζεται με την κατασκευή κεφαλαίου και χτίζεται πολύ γρήγορα.

Υλικά κατασκευής: ξυλόφουρνο με τα χέρια του

Μια ποικιλία υλικών μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή ενός ξύλινου καυστήρα. Τις περισσότερες φορές για τέτοιους σκοπούς, χρησιμοποιείται ένα δέντρο. Πολύ ωραία εμφάνιση ξυλεία από μπαρ σε αυτά τα ναυπηγεία όπου τα πάντα είναι διακοσμημένα σε ένα ενιαίο φυσικό στυλ. Το πιο σημαντικό είναι ότι ένας δασοφύλακας στη δacha, με τα δικά του χέρια, προστατεύει το καύσιμο από τη βροχή και έχει φυσικό αερισμό.

Ξύλινη ξυριστική μηχανή είναι η πιο δημοφιλής επιλογή

Ξύλινη ξυριστική μηχανή είναι η πιο δημοφιλής επιλογή

Πολύ συχνά χρησιμοποιείται στην κατασκευή ξύλου πολυανθρακικό. Με αυτή την εγκατάσταση, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο σύστημα εξαερισμού. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να αφήνετε κενά ανάμεσα στα κούτσουρα.

Πολυανθρακικό πολυανθρακικό - λύση προϋπολογισμού

Πολυανθρακικό πολυανθρακικό - λύση προϋπολογισμού

Κομψή και μοναδική εμφάνιση σφυρηλατημένες κατασκευές. Ένας τέτοιος ξύλινος καυστήρας δεν χτίζεται μεγάλο. Ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη, φαίνεται στην περιοχή αναψυχής, όπου βρίσκεται ένα τζάκι στο δρόμο ή μπάρμπεκιου.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξύλινο πάτωμα από αυτοσχέδια υλικά. Ελαφρά φανταστείτε και δείτε πώς χτίζετε τη δομή. Όπως δείχνει η πρακτική, για την κατασκευή ενός τέτοιου κτιρίου δεν απαιτούνται ορισμένα υλικά. Το κύριο πράγμα είναι να δημιουργηθεί ένα φυσικό σύστημα αερισμού.

Κυκλική ξύλινη καυστήρα με ζώνισμα καυσόξυλων και ράφια

Κυκλική ξύλινη καυστήρα με ζώνισμα καυσόξυλων και ράφια

Πριν ξεκινήσετε την οικοδόμηση, είναι απαραίτητο να καθορίσετε τον προϋπολογισμό, επειδή μπορείτε να χτίσετε οποιαδήποτε ξυλουργική μηχανή. Η κατασκευή του χώρου αποθήκευσης καυσόξυλων εξαρτάται από τα χρήματα που δαπανώνται.

Τελειωμένα ξύλα - μια απλή λύση στην κατασκευή

Σήμερα, στην αγορά οικοδομικών υλικών, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα ξύλα όλων των τύπων και σχεδίων. Αυτή είναι η καλύτερη λύση για όσους δεν έχουν ελεύθερο χρόνο για κατασκευή ή απλά δεν θέλουν να χτίσουν δομές. Στην πώληση υπάρχει επίσης ένα έξυπνο ξύλο-καταγραφέας από το μπαρ, που μοιάζει με κληματαριά, και ένα αποκλειστικό χειροποίητο σφυρήλατο χειροποίητο ξύλινο πείρο και μια δομή από πολυμερή. Η επιλογή είναι μεγάλη σε μια ποικιλία σχημάτων, μοτίβων και χρωμάτων.

Μεταλλικός πέργκολα ξύλου

Μεταλλικός πέργκολα ξύλου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει για το σχεδιασμό της αυλής και ταιριάζει με τον προϋπολογισμό σας.

Ένα καλά σχεδιασμένο μέρος για την κατασκευή καυσόξυλων κατά την οικοδόμηση ενός σπιτιού είναι ένας ενσωματωμένος καυστήρας ξύλου

Ένα καλά σχεδιασμένο μέρος για την κατασκευή καυσόξυλων κατά την οικοδόμηση ενός σπιτιού είναι ένας ενσωματωμένος καυστήρας ξύλου

Κατασκευή ξύλινου φράκτη δίπλα στον τοίχο

Πώς να κάνετε μια μηχανή καύσης ξύλου με τα χέρια τους, επαγγελματίες κατασκευαστές θα προτρέψει. Παρέχουν σαφείς περιγραφές, πρακτικές συμβουλές.

Ένας δασοφύλακας δεν ανήκει σε σύνθετες δομές. Μπορείτε να το κατασκευάσετε πολύ γρήγορα. Ιδιαίτερα εύκολο να χτιστεί ένας τοίχος δίπλα στον τοίχο. Το σχέδιο θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πάντα στην καλύτερη του μορφή χωρίς καμία ιδιαίτερη ταλαιπωρία:

 • καθορίστε τη θέση του ξύλινου καυστήρα. Οι ειδικοί συνιστούν, αν είναι δυνατόν, να επιλέξετε τον βόρειο τοίχο για κατασκευή για διάφορους λόγους. Πρώτον, για τα καυσόξυλα, ο εξαερισμός, παρά το άμεσο ηλιακό φως, είναι πιο σημαντικό. Δεύτερον, η μηχανή καύσης ξύλου στη βόρεια πλευρά θα γίνει μια πρόσθετη μόνωση του τοίχου του σπιτιού. Το κύριο μειονέκτημα μιας τέτοιας κατασκευής θα είναι το επέκταση στέγης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατά την κατασκευή ενός χώρου αποθήκευσης καυσόξυλων αξίζει να εξεταστεί αυτή η πτυχή.
Επιλέξτε έναν τόπο που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πηγή φωτιάς: μπάνιο, τζάκι κ.α.

Επιλέξτε έναν τόπο που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πηγή φωτιάς: μπάνιο, τζάκι κ.α.

 • κάντε ένα σχηματικό σχέδιο της επέκτασης, έχοντας καθορίσει τις διαστάσεις του σε χαρτί. Αυτό θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε γρήγορα την εγκατάσταση, αντί να επαναλάβετε την ίδια εργασία αρκετές φορές.
 • να χτίσει ένα πλαίσιο. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να σκάψετε στους πυλώνες, να τις σκυροδέψετε για να δημιουργήσετε μια σταθερή δομή. Για τους σκοπούς αυτούς, τα υλικά από ξύλο και μέταλλο είναι κατάλληλα.
 • Τοποθετήστε το δάπεδο ανυψώνοντάς το τουλάχιστον 10 cm από το έδαφος. Η απλούστερη επιλογή είναι τοποθέτηση τούβλων και την υστέρηση. Συνιστάται επίσης να καλύπτετε το δάπεδο με υλικό στέγης για να αποτρέψετε την είσοδο υγρασίας.
Είναι απαραίτητο να σηκώσετε το δάπεδο του ξύλου για τουλάχιστον 10 cm

Είναι απαραίτητο να σηκώσετε το δάπεδο του ξύλου για τουλάχιστον 10 cm

 • φινίρισμα του σκελετού. Για τέτοιους σκοπούς, τα κούτσουρα από ξύλο είναι τέλεια. Η ενδυνάμωσή τους είναι απαραίτητη, καθώς θα αποτελέσει τη βάση ολόκληρης της κάλυψης.
Η δημιουργία πλαισίου από ξύλο είναι ένα σημαντικό στάδιο της εγκατάστασης

Η δημιουργία πλαισίου από ξύλο είναι ένα σημαντικό στάδιο της εγκατάστασης

 • για να πλαισιώσετε το πλαίσιο με σανίδες. Μην κολλάτε σανίδες. Ο θόλος πρέπει να αερίζεται για άψογη αποθήκευση καυσόξυλων. Σε αυτό το στάδιο, δημιουργείται η εμφάνιση ρίξει. Ως εκ τούτου, έχοντας δείξει φαντασία, είναι δυνατό να δημιουργηθεί όχι ένα απλό θόλο για καυσόξυλα, αλλά ένα πραγματικό έργο τέχνης?
Πλοίο στο πλαίσιο με σανίδες

Πλοίο στο πλαίσιο με σανίδες

 • τοποθετήστε την οροφή. Η στέγη πρέπει να είναι 20 εκατοστά για να μιλήσει. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του ξύλου από την υγρασία και το νερό, από το οποίο αποστραγγίζεται στέγη ενός σπιτιού ή ενός αχυρώνα. Για την εγκατάσταση στεγών, κατάλληλο υλικό στέγης και σχιστόλιθος.
Ολοκληρωμένος ξυλόφουρνος με στέγη και τοίχους

Ολοκληρωμένος ξυλόφουρνος με στέγη και τοίχους

Αυτός είναι ο απλούστερος σχεδιασμός, ο οποίος έχει υψηλή λειτουργικότητα. Είναι χτισμένο πολύ γρήγορα και δεν απαιτεί μεγάλες δαπάνες. Πώς να οικοδομήσουμε μια μηχανή καύσης ξύλου σταδιακά, στη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε στο Διαδίκτυο, επειδή με βάση ένα απλό σχέδιο και να δημιουργήσετε αριστουργήματα.

Κατασκευή μηχανής καύσης ξύλου ως ξεχωριστής κατασκευής

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε κατά την οικοδόμηση ενός ξύλινου καυστήρα είναι να βρείτε το κατάλληλο μέρος για αυτόν και να καθορίσετε το μέγεθος του δωματίου. Μια ξεχωριστή δομή αποθήκευσης καυσόξυλων πρέπει να ξεκινήσει με την εγκατάσταση της βάσης. Για τέτοιους σκοπούς, ένα στήθος θεμέλιο είναι τέλειο, επειδή δεν είναι μια κατασκευή του κεφαλαίου. Ωστόσο, το ίδρυμα, αν και ασήμαντο, θα βοηθήσει να γίνει το κτίριο πιο στεγνό και ανθεκτικό.

Η αρχή της κατασκευής της στατικής woodshed είναι η ίδια όπως και στην κατασκευή της επέκτασης: πρέπει πρώτα να καθορίσει τους πόλους, στη συνέχεια, την κατασκευή του δαπέδου, καρφώστε τα δοκάρια. Στη συνέχεια, το δέρμα είναι κατασκευασμένο από οποιοδήποτε κατάλληλο υλικό. Συμπερασματικά η στέγη είναι ανεγερθεί. Το κύριο πράγμα είναι ότι η μηχανή καύσης ξύλου με τα χέρια της, το βίντεο κατασκευής του οποίου δείχνει σαφώς όλη τη διαδικασία, ταιριάζει τέλεια στο τοπίο και είναι κατάλληλο για σχεδιασμό μιας αυλής.

Ένα παράδειγμα ενός σχεδίου για την κατασκευή ενός ξύλινου καυστήρα

Ένα παράδειγμα ενός σχεδίου για την κατασκευή ενός ξύλινου καυστήρα

Απαιτούμενα υλικά και εργαλεία για την κατασκευή ενός καυστήρα ξύλου

Πριν ξεκινήσετε την οικοδόμηση, πρέπει να δημιουργήσετε ένα σαφές σχέδιο. Το σκίτσο θα σας επιτρέψει να κατασκευάσετε γρήγορα μια μηχανή καύσης ξύλου, ειδικά εάν σχεδιάζετε να αποθηκεύετε ράφια. Η δημιουργημένη μηχανή καύσης ξύλου με τα χέρια της, τα σχέδια της οποίας παρουσιάζονται στην τοποθεσία, καθιστά δυνατή την εύκολη αποθήκευση καυσόξυλων. Το σχέδιο δείχνει τις διαστάσεις του κτιρίου και ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αγοράσετε ή να προετοιμάσετε εργαλεία για την κατασκευή. Για αυτό το είδος εργασίας, θα χρειαστεί ένα τρυπάνι για τη δημιουργία τρυπών για πόλους, ένα σφυρί και ένα σφυρί για εργασία με ξύλο.

Όταν αγοράζετε υλικά για κατασκευή, αξίζει να προτιμάτε τα ποιοτικά προϊόντα. Αλλά μια εξαιρετική επιλογή είναι η ανέγερση μιας δομής από αυτοσχέδια υλικά ή προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Η ποιότητα των δομικών υλικών εξαρτάται από την ασφάλεια των καυσόξυλων

Η ποιότητα των δομικών υλικών εξαρτάται από την ασφάλεια των καυσόξυλων

Woodburner: Διακόσμηση

Η δημιουργία της διακόσμησης για προίκα είναι εξίσου σημαντική με την ίδια την κατασκευή. Μπορείτε να οργανώσετε την αποθήκευση καυσόξυλων με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, δημιουργήστε στη στέγη του λουλούδι κρεβάτι, να καρφώσω ένα σπιτάκι, να το διακοσμήσειςφυτά: μια τέτοια δομή θα μοιάζει με ένα σπίτι παραμυθιού ενός gnome.

Η αρχική μορφή της μηχανής καύσης ξύλου, η οποία ταιριάζει στο εξωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού

Η αρχική μορφή της μηχανής καύσης ξύλου, η οποία ταιριάζει στο εξωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού

Το ξύλο-καταγραφέας θα αποκτήσει την πρωτοτυπία και την πολυπλοκότητα, αν η ξύλινη επιφάνεια αντιμετωπίζεται με ένα ειδικό σκούρο λεκέ.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η εμφάνιση του αποθετηρίου στερεό καύσιμο εξαρτάται από την ποιότητα της τοποθέτησης των κορμών. Αν το ξύλο τοποθετηθεί χαοτικά, δεν θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε αρμονία, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε. Επομένως, τα αρχεία καταγραφής στοίβας πρέπει να είναι τακτοποιημένα. Η μέθοδος υπολογισμού καθορίζει το καθένα σύμφωνα με τις προσωπικές απαιτήσεις και επιθυμίες του.

Τοποθέτηση κορμών σε ξύλινο πάγκο - ένα στοιχείο διακόσμησης

Τοποθέτηση κορμών σε ξύλινο πάγκο - ένα στοιχείο διακόσμησης

Η διακόσμηση του δάσους περιορίζεται μόνο από τη φαντασία. Τα πλαστά μέρη είναι ιδανικά για διακόσμηση. Συνδυάζονται ιδανικά με οποιοδήποτε υλικό. Εάν έχετε ένα τζάκι στο σπίτι σας, μπορείτε να συμπληρώσετε το εσωτερικό με μια μικρή σφυρηλατημένη μηχανή καύσης ξύλου, η οποία βρίσκεται ακριβώς κοντά στον κλίβανο. Ένα τέτοιο mini-dovnik θα διακοσμήσει και θέση κοντά στο μπάρμπεκιου.

Woodburner με τα χέρια του: ένα τετράγωνο με τη μορφή τετραγώνων κοντά σε μια φωτιά

Ένα τετράγωνο με τη μορφή τετραγώνων κοντά σε μια φωτιά

Ο ξυλόφουρνος είναι μια απλή δομή που ουσιαστικά βοηθά στη διατήρηση του καυσόξυλου. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να συλλέγουν τα κορμούς αμέσως για αρκετά χρόνια. Ένα τέτοιο απόθεμα δεν θα είναι υπερβολικό, αλλά θα σας κάνει να αισθάνεστε σίγουροι, γιατί όλοι χρησιμοποιούν μπάρμπεκιου, πνίξουν μια σόμπα ή ένα τζάκι. Καλά και ένα μέρος για την αποθήκευση του ξύλου πυρκαγιάς θα βοηθήσει πάντα να κρατήσει το φυσικό καύσιμο ξηρό.

Woodburner: 70+ άνετες και εύκολες στη συνέχεια ιδέες για μια ιδιωτική κατοικία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 22