Stekloboi στο μπάνιο: σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, οφέλη και φροντίδα γι ‘αυτά

Οι Steklooboi εμφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα, αλλά ήδη γίνονται πολύ δημοφιλείς

Οι Steklooboi εμφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα, αλλά ήδη έγιναν πολύ δημοφιλείς

Το μπάνιο Δεν είναι απλώς ένας τόπος όπου κάνουμε διαδικασίες νερού. Εδώ το πρωί ξεκινά με το πλύσιμο, παίρνουμε μια χρέωση της ζωντάνια, και εδώ με το ντους ή ένα ζεστό μπάνιο προετοιμαζόμαστε για ύπνο - ξεπλύνουμε όλα τα αρνητικά που λαμβάνονται για την ημέρα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εξοπλίσει το μπάνιο άνετα και να το κάνει όσο το δυνατόν πιο άνετα. Η σύγχρονη αγορά υλικών φινιρίσματος προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που παρέχει άνεση και άνεση σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Εξαιρετικό παράδειγμα - γυάλινη ταπετσαρία!

 • Τι είναι ταπετσαρία από γυαλί;
 • Τύποι
 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
 • Επιλέξτε υλικό για μπάνιο
 • Συγκολλητική τεχνολογία
 • Συμπέρασμα
Η ταπετσαρία Fiberglass μπορεί να έχει διαφορετική υφή

Η ταπετσαρία Fiberglass μπορεί να έχει διαφορετική υφή

Τι είναι ταπετσαρία από γυαλί;

Το υλικό αυτό εμφανίστηκε στην αγορά σχετικά πρόσφατα, αλλά έχει ήδη αποκτήσει μύθους. Επομένως, είναι πολύ δύσκολο για πολλούς να καταλάβουν τι αντιπροσωπεύει αυτή η μέθοδος φινιρίσματος. Θα σας βοηθήσουμε να απαντήσετε στις περισσότερες ερωτήσεις.

Το υλικό για το φινίρισμα του μπάνιου πρέπει να είναι ανθεκτικό στην υγρασία

Το υλικό για το φινίρισμα του μπάνιου πρέπει να είναι ανθεκτικό στην υγρασία

Το Fiberglass προστατεύει τους τοίχους σας από την εμφάνιση ρωγμών

Fiberglass θα προστατεύσει τους τοίχους από την εμφάνιση ρωγμών

 • Ταπετσαρίες Είναι ένας τύπος υλικού φινιρίσματος, το οποίο βασίζεται σε λεπτές ελαστικές ίνες, που αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους και αποτελούν ένα ενιαίο ύφασμα.

Ένα μεγάλο λάθος είναι η σύγκριση αυτού του υλικού με το γυάλινο μαλλί, γι 'αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να το αγοράσουν. Εκτός από τη συνύπαρξη του ονόματος, στην πραγματικότητα δεν έχουν τίποτα κοινό, δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται διαφορετικοί τύποι ινών για την κατασκευή και για Ταπετσαρίες υποβάλλονται σε ειδική επεξεργασία πριν γίνουν μέρος του καμβά. Συνεπώς, σε αντίθεση με τη διάσημη μόνωση, αυτό το υλικό δεν είναι μόνο ανθεκτικό, αλλά και ασφαλές.

Το μαύρο χρώμα στο φινίρισμα του χώρου υγιεινής είναι μια πολύ τολμηρή απόφαση

Μαύρο χρώμα στη διακόσμηση του χώρου υγιεινής - μια τολμηρή απόφαση

Τύποι

Στην καρδιά όλων των υαλοβάμβακα είναι η ίδια ίνα, αλλά ανάλογα με τη μέθοδο ύφανσης, αποκτούνται διαφορετικοί τύποι υφασμάτων. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν μόνο δύο ομάδες καμβάδων:

 1. ομαλή (συχνά ονομάζεται "spiderweb")?
 2. ανακούφιση.
Παραδείγματα υφασμάτων ταπετσαρίας από υαλοβάμβακα

Παραδείγματα υφασμάτων ταπετσαρίας από υαλοβάμβακα

Για τη σημείωση! Δεν έχουν μόνο διαφορετική εμφάνιση, αλλά και σκοπό. Το "Web" έχει ιδιότητες ενίσχυσης και έχει σχεδιαστεί για την ισοπέδωση της επιφάνειας. Σημειώστε ότι αυτό το είδος πρέπει απαραίτητα να βαφτεί.

Με τη σειρά του, το ανάγλυφο χρησιμοποιείται για την τελική διακόσμηση του εσωτερικού. Ο δεύτερος τύπος μπορεί να διαφέρει ως προς την εμφάνισή του. Η αλληλοσύνδεση των ινών χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνικών σας επιτρέπει να πάρετε μια ποικιλία αφηρημένων σχεδίων. Σε αυτά, αν θέλετε, μπορείτε να εφαρμόσετε το χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να ληφθεί ακρυλικό ή λάτεξ. Η επιλογή της σκιάς, καθώς και η απόφαση για ένα πρόσθετο σχέδιο καλύμματος, εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Όπως προαναφέρθηκε, οι σωληνίσκοι από γυαλί είναι ένα νέο υλικό στην αγορά οικοδομικών υλικών, αλλά λόγω ενός μεγάλου αριθμού πλεονεκτημάτων κερδίζουν γρήγορα δημοτικότητα. Μπορούν να διακριθούν τα εξής:

 1. Αντοχή.
 2. Ασφάλεια.
 3. Ανθεκτικότητα.
 4. Αισθητική.
Σχεδιασμός ενός μπάνιου με το ύφος του cheby-chic

Σχεδιασμός ενός μπάνιου με το ύφος του cheby-chic

Πλεονεκτήματα της ταπετσαρίας fiberglass

Πλεονεκτήματα της ταπετσαρίας fiberglass

Αναρτημένα έπιπλα στο μπάνιο

Αναρτημένα έπιπλα στο μπάνιο

Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν λόγω της υψηλής ποιότητας και της ειδικής δομής των ινών.

Δώστε προσοχή! Ένας σημαντικός παράγοντας είναι ότι το υλικό αυτό είναι πυρίμαχο. Μπορεί να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες, δεν καίγεται και δεν εκπέμπει τοξικό τοξικό καπνό. Επίσης, είναι πολύ απλό στη συντήρηση και τη λειτουργία - δεν φοβάται την υγρασία, η οποία επιτρέπει την επεξεργασία με νερό, ακόμη και αν είναι απαραίτητο με τη χρήση απορρυπαντικών.

Μια ποικιλία από υφές σας επιτρέπει να τα τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε στυλ του εσωτερικού. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αλλάζετε περιοδικά το χρώμα. Σε ένα φύλλο μπορείτε να βάλετε μέχρι και 20 στρώματα βαφής.

Στην ταπετσαρία του fiberglass μπορεί να εφαρμοστεί ένας τεράστιος αριθμός στρώσεων χρώματος

Στην ταπετσαρία του fiberglass μπορούν να εφαρμοστούν πολλά στρώματα χρώματος

 • Αλλά έχουν γυάλινους τοίχους και μείγματα, το κύριο των οποίων είναι υψηλό κόστος. Αυτό οφείλεται στην πολυπλοκότητα της κατασκευής. Σήμερα, στην αγορά εισάγονται μόνο δείγματα που αυξάνουν την τιμή όχι μόνο για το ίδιο το προϊόν, αλλά και για κόλλα.
 • Ένα άλλο μειονέκτημα είναι η πολυπλοκότητα της εγκατάστασης και ακόμη και όλοι οι ειδικοί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή τη διαδικασία. Και οι υπηρεσίες των επαγγελματιών δεν είναι επίσης φθηνές.

Αλλά παρά τα μειονεκτήματα, δεν πρέπει να αρνηθείτε τον εαυτό σας να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο φινίρισμα, καθώς έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα. Και οι ειδικές ιδιότητές του θα σας επιτρέψουν να εξοικονομήσετε χρήματα σε τακτικές επισκευές.

Επιλέξτε υλικό για μπάνιο

Μέχρι σήμερα, υπάρχει περιορισμένος αριθμός υλικά τελειώματος που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο μπάνιο. Αυτό οφείλεται στις ιδιαιτερότητες της χρήσης του, αλλά ο υαλοπίνακας σχετίζεται με τέτοια υλικά. Όπως προαναφέρθηκε, το γυαλί είναι η πρώτη ύλη για την κατασκευή του πανιού. Είναι λιωμένο με έναν ειδικό τρόπο, τραβώντας το νήμα, από το οποίο μετά την εκτέλεση του καμβά. Αυτό του επιτρέπει να ικανοποιήσει όλα τα κριτήρια και τις απαιτήσεις του τελικού υλικού για το μπάνιο, δηλαδή:

 • Αντοχή στην υγρασία.
Το Fiberglass έχει εξαιρετική αντοχή στην υγρασία

Το Fiberglass έχει εξαιρετική αντοχή στην υγρασία

 • την απλότητα της φροντίδας.
 • φυσικότητα.
 • δύναμη.

Αξίζει να σημειωθεί, Λόγω της παρουσίας πόρων, το υλικό αυτό μειώνει την πιθανότητα εκδηλώσεις του μύκητα και της μούχλας από την υγρασία.

Συγκολλητική τεχνολογία

Όπως προαναφέρθηκε, είναι δύσκολο να καθιερωθεί αυτό το υλικό ακόμη και για τους ειδικούς. Αλλά αν είστε ακόμα βέβαιοι στις ικανότητές σας και θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, πρέπει να αγοράσετε ταπετσαρία, κόλλα και ένα τέτοιο σύνολο εργαλείων:

 1. ρολό με μαλακό ακροφύσιο.
 2. σπάτουλα από καουτσούκ.
 3. ρουλέτα;
 4. δοχείο για κόλλα.
Εσωτερικό ενός θαλάμου υγιεινής σε θαλάσσιο ύφος

Εσωτερικό ενός θαλάμου υγιεινής σε θαλάσσιο ύφος

Ασπρόμαυρη εσωτερική διακόσμηση στο στυλ Art Deco

Ασπρόμαυρη εσωτερική διακόσμηση στο στυλ Art Deco

Σε περίπτωση που σχεδιάζετε να βάψετε, πάρτε μια βούρτσα και μπογιά με βάση το νερό.

Συμβουλές! Δώστε προσοχή στο χρωστικό ήταν ανθεκτικό στην υγρασία.

Δεν είναι κάθε χρώμα κατάλληλο για διακόσμηση μπάνιου

Δεν είναι κάθε χρώμα κατάλληλο για διακόσμηση μπάνιου

Σημαντικό! Πριν ξεκινήσετε, ετοιμάστε την επιφάνεια. Θα πρέπει να είναι ομαλή, ομαλή και καθαρή. Για το σκοπό αυτό, μπορεί να προεμποτιστεί και να σκουπιστεί. Μετά από αυτό, αφήστε την επιφάνεια και αφήστε την να στεγνώσει για 3 ώρες.

Στη συνέχεια, προχωρήστε στη σήμανση. Για να γίνει αυτό, πρέπει να σχεδιάσετε διαγώνια κατά μήκος του τείχους, το σημείο της διασταύρωσης τους θα καθορίσει το κέντρο, στο οποίο πρέπει να πλοηγηθείτε.

Για να στερεώσετε την ταπετσαρία, είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε κόλλα στον τοίχο με ένα ρολό και στη συνέχεια να επισυνάψετε ένα κομμένο κομμάτι ύφασμα. Για να απαλλαγείτε από τον αέρα μέσα θα επιτρέψει την ευθυγράμμιση, για την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λαστιχένια σπάτουλα. Κάτω από τη ζωγραφική του καμβά πρέπει να προετοιμαστεί. Γι 'αυτό, χρησιμοποιείται η ίδια κόλλα για τη στερέωση.

Σωστή σύνδεση των αρθρώσεων

Σωστή σύνδεση των αρθρώσεων

Συμπέρασμα

Το Steklooboi είναι ένα νέο πρακτικό και ελκυστικό υλικό, το οποίο είναι εξαιρετικό για τα περισσότερα δωμάτια και ειδικά για το μπάνιο. Είναι ανθεκτικό, ασφαλές και δεν απαιτεί πολύπλοκη συντήρηση. Οι κατασκευαστές εγγυώνται την εξυπηρέτηση του υλικού σε 20 χρόνια.

Loading...