Πλαστική περίφραξη και φράγμα ασφαλείας για τα παιδιά

Πλαστική περίφραξη και φράγμα ασφαλείας για τα παιδιά

Τα παιδιά στο σπίτι - αυτό είναι ευτυχία, αλλά ότι ήταν ασφαλή, πρέπει να φροντίσετε, ενώ δεν μετακινούνται ακόμα μέσα από τα δωμάτια. Ένας ιδιαίτερος κίνδυνος για ένα παιδί από 6 έως 10-12 μήνες κρύβεται μέσα σκάλες. Εάν υπάρχουν, πρέπει να είναι πλήρως εξοπλισμένα. Δεν είναι δύσκολο να το κάνετε αυτό αν κάνετε κάποια προσπάθεια και επιλέγετε τη σωστή προστασία για τις σκάλες, αλλά το ψίχουλο δεν πέφτει ακριβώς στα επικίνδυνα βήματα γι 'αυτό και δεν θα το κάνει κακό.

 • Γιατί είναι επικίνδυνο;
 • Επιλογές περιφράξεων
 • Φράγμα
 • Απαιτήσεις για υλικά και εμφάνιση
 • Επιλογές με τα χέρια τους
Ο σχεδιασμός της σκάλας και του φράγματος γίνεται σε ένα στυλ

Σχεδιασμός της σκάλας και του φράγματος σε ένα στυλ

Η απουσία κιγκλιδωμάτων θα σταθεροποιήσει το τεντωμένο σχοινί

Η απουσία κιγκλιδωμάτων θα σταθεροποιήσει το τεντωμένο σχοινί

Το παγωμένο γυαλί όχι μόνο περιβάλλει το δωμάτιο, αλλά κάνει ακόμα πιο ασφαλή τη διέλευση των σκαλοπατιών

Το παγωμένο γυαλί όχι μόνο προστατεύει το δωμάτιο, αλλά και κάνει τη διέλευση από τις σκάλες ασφαλέστερη

Η παρουσία ενός επιπρόσθετου χειρολισθήρα θα διευκολύνει τη διαδικασία κάθοδος και ανόδου με βήματα

Η παρουσία ενός επιπρόσθετου χειρολισθήρα θα διευκολύνει τη διαδικασία κάθοδος και ανόδου με βήματα

Μια στενή σκάλα πρέπει να έχει χειρολισθήρα

Μια στενή σκάλα πρέπει απαραιτήτως να έχει χειροπέδες

Γιατί είναι επικίνδυνο;

Σκάλες - αυτό είναι ένας τόπος αυξημένου κινδύνου για οποιοδήποτε άτομο, πόσο μάλλον μιλάμε για παιδιά. Όταν το παιδί συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να κινηθεί γύρω από το σπίτι στα τέσσερα και στη συνέχεια στα δύο άκρα του, τότε, φυσικά, αρχίζει να διερευνά ενεργά τα πάντα. Και τα βήματα είναι ένα αντικείμενο ιδιαίτερης προσοχής, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον τι υπάρχει πάνω / κάτω. Επιπλέον, το παιδί μπορεί να κολλήσει ανάμεσα στα κιγκλιδώματα με τα χέρια, τα πόδια και ακόμη και το κεφάλι του. Όσο υψηλότερος και πιο απότομος ο σχεδιασμός, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος πτώσης.

Όσο για τον γιο ή την κόρη ενός παλαιότερου, τα βήματα θα γίνουν ένα μέρος συναρπαστικών παιχνιδιών, επειδή μπορείτε να τρέξετε, να πηδήξετε, να τα κουνήσετε όπως θέλετε. Αυτός είναι και ο κίνδυνος, καθώς μπορείτε να σκοντάψετε ανόητα, να πέσετε και να τραυματιστείτε σοβαρά.

Ότι όλα αυτά δεν συμβαίνουν, το καθήκον των γονέων είναι να προστατεύσουν αυτό το αντικείμενο αυξημένου κινδύνου και, στην περίπτωση του παιδιού, να απαγορευτούν για έρευνα μέχρι να μεγαλώσει.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα περίφραξης σε ένα ελίτ σχολείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα περίφραξης σε ένα ελίτ σχολείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας

Σημαντικό! Μην είστε απρόσεκτοι για την ασφάλεια του μωρού στο σπίτι. Εάν δεν ενδιαφέρεται σήμερα για τις σκάλες, αυτό δεν σημαίνει ότι αύριο δεν θα ανέβει εκεί και έτσι οι γονείς δεν έχουν χρόνο να αναβοσβήσουν με το μάτι.

Η παρουσία ενός σχοινιού και ενός πλέγματος τονίζουν το θαλάσσιο στυλ του δωματίου

Η παρουσία ενός σχοινιού και ενός πλέγματος τονίζουν το θαλάσσιο στυλ του δωματίου

Επιλογές περιφράξεων

Η προστασία μπορεί να είναι διαφορετική, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να προστατεύσετε την είσοδο / έξοδο στα σκαλοπάτια. Και σε άλλες περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να εξοπλιστεί η πορεία με προστασία από το άλμα / πτώση από αυτό. Τα κυριότερα στοιχεία που θα εξασφαλίσουν την κίνηση από τον πρώτο όροφο στο δεύτερο:

 • Κάγκελα - αυτό είναι ένας φράκτης που τοποθετείται κατά μήκος του περιγράμματος της δομής. Εκτός από την αισθητική λειτουργία εκτελεί πέλμα - δεν επιτρέπει να λυγίσει πάνω από τη σκάλα. Σύμφωνα με το νόμο, κάθε δομή που περιέχει περισσότερα από τρία βήματα πρέπει να έχει ένα κιγκλίδωμα.
Κομψός και πρακτικός σχεδιασμός κιγκλιδωμάτων

Κομψός και πρακτικός σχεδιασμός κιγκλιδωμάτων

 • Επένδυση με κιγκλιδώματα. Αυτό το στοιχείο είναι χρήσιμο εάν οι σιδηροτροχιές έχουν μεγάλα κενά μεταξύ μπαλκόνια, που συχνά συμβαίνει πλαστά στοιχεία και καλλιτεχνικές, σχεδιαστές χειρολισθήρες. Προκειμένου να προστατευθεί τόσο το παιδί όσο και η εμφάνιση δεν χαλάσει, μια διαφανής οθόνη από ανθεκτικό πλαστικό είναι εγκατεστημένη στο εσωτερικό. Είναι άχρωμο, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι εντελώς αόρατο.
Αόρατη ταινία στερεωμένη σε κιγκλιδώματα

Αόρατη ταινία στερεωμένη σε κιγκλιδώματα

 • Χωρίσματα Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πλαστικά φράγματα που θα μοιάζουν ξύλινες σκάλες δεν είναι πολύ ελκυστική. Απαιτούνται προκειμένου να μειωθεί η απόσταση μεταξύ των συρταρωτών, κάτι που συχνά υπερβαίνει τις προδιαγραφές. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείτε συχνά χρήσιμα υλικά - σχοινιά, προσωρινά ξύλινα ράφια κλπ.
Μεταλλικό πλαίσιο για κιγκλιδώματα με διαχωριστικό χρωματιστού σχοινιού

Μεταλλικό πλαίσιο για κιγκλιδώματα με διαχωριστικό χρωματιστού σχοινιού

 • Ζυγοί - Αυτά είναι τα στοιχεία που συνδέονται με το κιγκλίδωμα, Για αυτούς μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας όταν περπατάτε. Αυτό το εξάρτημα παρέχει πρόσθετη ακαμψία. Προκειμένου το παιδί να μετακινηθεί άνετα κατά μήκος των σκαλοπατιών, είναι απαραίτητο να υπάρχει επιπλέον χειρολισθήρα. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 1 μέτρου από το χαμηλότερο επίπεδο των βημάτων.
Η κάτω χειρολαβή είναι απλά απαραίτητη αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι

Η κάτω χειρολαβή είναι απλά απαραίτητη αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι

 • Πλέγμα. Εγκαθίσταται μεταξύ των διαστημάτων, εάν είναι σύντομα και υπάρχει κίνδυνος αποτυχίας μεταξύ τους. Το πλέγμα μοιάζει με αιώρα, το οποίο σε περίπτωση πτώσης θα το μαλακώσει.
Το πλέγμα θα εξασφαλίσει την ασφάλεια της κίνησης κατά μήκος της διαδρομής

Το πλέγμα θα εξασφαλίσει την ασφάλεια της κίνησης κατά μήκος της διαδρομής

Δώστε προσοχή! Τα ανωτέρω προστατευτικά στοιχεία είναι κατασκευαστικά μέρη. Έτσι, τα κιγκλιδώματα και τα κιγκλιδώματα είναι πάντα, το πλέγμα είναι εύκολο να τραβηχτεί, καθώς και να κάνουμε πρόσθετα χωρίσματα μεταξύ των μπαλκονιών.

Μια δημιουργική προσέγγιση για τη δημιουργία ενός διαφράγματος από την πτώση

Μια δημιουργική προσέγγιση για τη δημιουργία ενός διαφράγματος από την πτώση

Φράγμα

Αυτός ο τύπος προστασίας θα πρέπει να ξεχωρίζει ξεχωριστά, διότι δεν προστατεύει την ίδια την ίδια την κατασκευή, καθώς δεν επιτρέπει το μωρό σε αυτήν. Τέτοιες πύλες μπορούν να αγοραστούν ή να κατασκευαστούν ανεξάρτητα - σήμερα αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Γενικά, το εμπόδιο είναι πύλες/ /την πόρτα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ξύλο, μέταλλο (ελαφρύ), που επικαλύπτουν την είσοδο και έξοδο των σκαλοπατιών. Κατά τη δημιουργία ή την αγορά, απαιτείται να τηρούνται τέτοιες προδιαγραφές:

Φράγμα από την πτώση από τα βήματα, από τα χέρια

Φράγμα από την πτώση από τα βήματα, από τα χέρια

 • Η απόσταση μεταξύ των στύλων πρέπει να είναι 10 cm - αυτό θα εξαλείψει το χτύπημα και το μπλοκάρισμα των χεριών, των ποδιών, του κεφαλιού.
 • Όλα τα ράφια πρέπει να είναι αλεσμένα, χωρίς ρωγμές ή άλλες ζημιές. Οι θήκες δεν θα βλάψουν το μωρό αν θα τις ερευνήσει και αυτό είναι βέβαιο ότι θα συμβεί.
 • Πόρτες πρέπει να σταθεροποιηθούν στην πορεία σκάλας - έτσι ώστε να μην μπορούν να σπάσουν, να σπάσουν.
 • Δεδομένου ότι το μωρό σίγουρα θα ακουμπήσει, θα ακουμπήσει, ίσως ακόμη και να κρεμάσει, θα πιάσει τις λαβές πίσω από την πόρτα, τότε είναι απαραίτητο να αντέχουν οι γανώσεις και το φράγμα. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να εξοικονομήσετε χρήματα σε συνδετήρες.
 • Η κλειδαριά στην οποία κλείνει αυτό το φράγμα δεν πρέπει να ανοίγεται από τα χέρια των παιδιών.

Δώστε προσοχή! Σήμερα, μπορείτε να αγοράσετε εμπόδια που είναι κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού και διαφορετικά σχέδια είναι στην αγορά. Όσον αφορά την εμφάνισή τους, τότε η επιλογή είναι επίσης εκτεταμένη, επειδή είναι ένα στοιχείο της σκάλας που ακολουθεί οργανικά χωράει στο εσωτερικό, ώστε να μην χαλάσει η εμφάνιση.

Οι χειρολισθήρες και το πλέγμα γίνονται σε ένα στυλ

Οι χειρολισθήρες και το πλέγμα γίνονται σε ένα στυλ

Απαιτήσεις για υλικά και εμφάνιση

Απλά περιορίστε τον χώρο μετακίνησης των ψίχουλα - αυτό δεν είναι όλα. Είναι απαραίτητο να σκεφτούμε τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να μην είναι τραυματικά. Το πιο βολικό από την άποψη αυτή είναι το μέταλλο, δέντρο, πλαστικό.

Επιλέξτε το υλικό με βάση τη διαθέσιμη σκάλα. Εάν είναι ξύλινο, τότε είναι καλύτερο να φτιάξετε ένα εμπόδιο το ίδιο. Πριν από τη χρήση οποιουδήποτε υλικού, είναι απαραίτητο να ελέγξετε την επιφάνεια του: πρέπει να είναι ομαλή, χωρίς τσάπες, γρέζια. Εάν χρησιμοποιείται ξύλο, τότε πρέπει να υποστεί περαιτέρω επεξεργασία συνθέσεις από τη σήψη, σκαθάρια, μούχλα. Ταυτόχρονα, πρέπει να χρησιμοποιείτε ασφαλή σκευάσματα, καθώς το παιδί πιθανότατα θα είναι σε επαφή με τα στοιχεία της δομής.

Το φράγμα λειτουργεί ως οροφή της κατασκευής για το μωρό

Το φράγμα λειτουργεί ως επικάλυψη στην κατασκευή για την ασφάλεια του μωρού

Όσον αφορά τα μεταλλικά στοιχεία, η καλύτερη λύση είναι ανοξείδωτου χάλυβα. Πλεονεκτήματα αυτού του υλικού είναι πολλά, μεταξύ των οποίων:

 1. Ανθεκτικότητα και ελαφρότητα.
 2. Δεν σχηματίζει σκουριά.
 3. Δεν χρειάζεται να ζωγραφίζετε.
 4. Το υλικό είναι υποαλλεργικό.
 5. Ανθεκτικότητα.
Μια σταθερή κατασκευή υψηλής ποιότητας θα σας κρατήσει για πολλά χρόνια

Μια σταθερή κατασκευή υψηλής ποιότητας θα σας κρατήσει για πολλά χρόνια

Πλαστικά πάνελ περίφραξης είναι επίσης πολύ βολικό, αλλά για να μην φέρουν τον κίνδυνο, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα προϊόν που θα είναι αρκετά ελαφρύ αλλά όχι εύθραυστο. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τα πιστοποιητικά, καθώς τα πλαστικά μπορεί να είναι τοξικά. Μόνο αφού βεβαιωθείτε ότι το προϊόν πληροί όλα τα πρότυπα, μπορείτε να το εγκαταστήσετε ως προστασία για το παιδί σας.

Επιλογές με τα χέρια τους

Κάνε το απλό. Το μόνο που χρειάζεται:

 • Ράφια από ξύλο.
 • Συνδετήρες στον τοίχο.
 • Βρόχους για προσάρτηση στο κιγκλίδωμα.
 • Κλείστε το μάνδαλο.
Μια από τις επιλογές για την προσωρινή στερέωση του φραγμού

Μια από τις επιλογές για προσωρινό καθορισμό

Το ύψος του φράχτη μπορεί να υπολογιστεί λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και τη θέση της κατασκευής. Σε γενικές γραμμές, το ύψος θα είναι το ίδιο με τη σιδηροδρομική σκάλα. Όλα τα ξύλινα στοιχεία πρέπει να αλεσθούν και να χρησιμοποιηθούν με προστατευτικές ενώσεις. Μετά το στέγνωμα, βάλτε το μαζί. Δηλαδή:

 1. Σταυροί: από πάνω και από κάτω, εάν είναι απαραίτητο, στη μέση, κάντε ένα διαχωριστικό.
 2. Στις σταυροειδείς, γεμίστε τις ράβδους σε βήματα των 5-7 cm.
 3. Μεταμφίεση των συνδετήρων και τοποθέτηση του φράγματος στους μεντεσέδες στην είσοδο.
 4. Συνδέστε το μάνδαλο.
Κομψή σχεδίαση του διαφράγματος από την πτώση, από τα χέρια του

Κομψή σχεδίαση του διαφράγματος από την πτώση, από τα χέρια του

Σε αυτό το έργο έχει ολοκληρωθεί, παραμένει να ελέγξετε το φράγμα με τις λαβές παιδιών και τα πόδια.

Η ασφάλεια των παιδιών στο σπίτι είναι σημαντική. Θα πρέπει να παρέχονται από τους γονείς, ειδικά αν υπάρχει ένα τέτοιο αντικείμενο σκάλα μεταξύ ορόφων. Και το καλύτερο από όλα, ενώ το μωρό δεν μπορεί να μετακινηθεί με σθένος στο σπίτι, μπλοκάρει το δρόμο του στον δεύτερο όροφο και αφήνει μόνο το πρώτο για έρευνα.

Ασφάλεια στο σπίτι: πώς να επιλέγετε και να εγκαθιστάτε την προστασία στη σκάλα από τα παιδιά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 82