Το μέγιστο φυσικό ξύλο και το δωμάτιο γίνεται ένα όνειρο ακόμα και ενός ενήλικα

Το μέγιστο φυσικό ξύλο - και το δωμάτιο μετατρέπεται σε ένα όνειρο!

Ανάπτυξη και δημιουργία εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - μια υπεύθυνη και σύνθετη εργασία. Εξάλλου, εκτός από το γεγονός ότι ένα μικρό άτομο εδώ πρέπει να είναι άνετο, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ασφάλεια των χρησιμοποιούμενων υλικών, την επιρροή των χρωμάτων τους στην ανάπτυξη και την ψυχολογική κατάσταση του μωρού. Εάν αφορά ξύλινο σπίτι, τότε για την οικολογία εδώ φροντίδα στο στάδιο της ανέγερσης, οτιδήποτε άλλο δεν απαιτεί λιγότερη προσοχή.

 • Πριν ξεκινήσετε
 • Διάταξη
 • Χρώματα
 • Σημαντικές λεπτομέρειες για το εσωτερικό
Ένα από τα βασικά συστατικά του παιδικού δωματίου είναι η φιλικότητα προς το περιβάλλον και ο φωτισμός του

Ένα από τα βασικά συστατικά του παιδικού δωματίου είναι η φιλικότητα προς το περιβάλλον και ο φωτισμός του

Πριν ξεκινήσετε

Αξίζει να θυμηθούμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και δεν θα λειτουργήσει ως ένα. Το δωμάτιο πρέπει να σχεδιάζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες, τις δεξιότητες, την ηλικία και τα χόμπι του γιου ή της κόρης. Δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής για να παρακαλώ ένα παιδί με το σχεδιασμό ενός δωματίου, είναι σημαντικό να ξέρει ακριβώς τι του αρέσει και τι όχι.

Σημαντικό! Ολοκλήρωση ξύλινων τειχών θα πρέπει να είναι ασφαλής για τον κάτοικο των χώρων, πρέπει να καθαρίζεται υγιεινά. Όσο μικρότερος είναι το παιδί, τόσο περισσότεροι κύκλοι αυτού του καθαρισμού πρέπει να γίνει.

Όταν οργανώνετε ένα δωμάτιο για ένα νεογέννητο, αξίζει να προτιμάτε μόνο τα φυσικά υλικά

Κατά την τοποθέτηση ενός δωματίου για ένα νεογέννητο, αξίζει να προτιμάτε μόνο τα φυσικά υλικά

Τοίχοι από κορμούς σε ξύλινο σπίτι δεν χρειάζονται πρόσθετο φινίρισμα, επειδή οι ίδιοι είναι ήδη η απόλυτη τήρηση του παραπάνω κανόνα. Εάν η φυσικότητα αυτή δεν μπορεί να παραμείνει στην αρχική μορφή, για παράδειγμα, όταν το σπίτι δεν είναι καινούργιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες λύσεις:

 1. Ξύλινη επένδυση.

  Η επένδυση των τοίχων με ξύλινη επένδυση είναι μια απολύτως αποδεκτή επιλογή για τα παιδιά

  Η επένδυση των τοίχων με ξύλινη επένδυση είναι μια απολύτως αποδεκτή επιλογή για ένα παιδί

 2. Φύλλα γυψοσανίδας. Μπορούν να επικαλυφθούν ή ταπετσαρία. Όσο για το τελευταίο, δεν πρέπει να αγοράσετε πολύ ακριβά. Βέλτιστη επιλογή - χαρτί. Είναι πολύχρωμες και η στροφή τους δεν θα είναι ένα απτό χτύπημα στο πορτοφόλι.

  Ο συνδυασμός των ταπετσαριών και των μονόχρωμων τοίχων είναι μια βολική επιλογή, είναι εύκολο να αλλάξετε το σχέδιο, ενημερώνοντας το χρωματικό σχέδιο

  Ο συνδυασμός των ταπετσαριών και των μονόχρωμων τοίχων είναι μια βολική επιλογή: είναι εύκολο να αλλάξετε το σχέδιο, ενημερώνοντας το χρωματικό σχέδιο

 3. Εάν οι τοίχοι δεν έχουν το καλύτερο σχήμα, αλλά δεν έχουν βαθιές ρωγμές, τότε μπορούν να ενημερωθούν καλύπτοντας λεκέ ή βαφή με βάση το νερό, που είναι επίσης ασφαλή.

  Το παιδικό δωμάτιο είναι μια ξεχωριστή μαγεία για το παιδί

  Το παιδικό δωμάτιο είναι μια ξεχωριστή μαγεία για το παιδί

Διάταξη

Εάν τα ντιζάιν νόστιμα δεν είναι τόσο σημαντικά για τα παιδιά, τότε ο σχεδιασμός έχει σημασία. Και στην ευκολία του εξαρτάται η επιθυμία του παιδιού να είναι στο δωμάτιο, τη μελέτη, κλπ. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να επιτύχετε την επίδραση του "ενδιαφέροντος". Απαιτείται επιλέξτε αρκετές κύριες ζώνες, που θα πρέπει να διαφέρουν, τουλάχιστον οπτικά.

Τοποθεσία για το ύπνο

Όλα είναι καθαρά - είναι ένα κρεβάτι. Θα πρέπει να είναι:

 •  Άνετα - μέτρια σκληρά στρώμα.
Η επιλογή ενός στρώματος είναι μια υπεύθυνη συνιστώσα, διότι η υγεία της πλάτης του παιδιού εξαρτάται από αυτό

Η επιλογή ενός στρώματος είναι μια υπεύθυνη συνιστώσα, δεδομένου ότι η κατάσταση της σπονδυλικής στήλης του παιδιού εξαρτάται από αυτό

 •  Κατασκευασμένο από ασφαλές υλικό.
Εάν οι γονείς υποστηρίζουν ότι έχουν πλήρη φιλικότητα προς το περιβάλλον κατά την επιλογή ενός κρεβατιού, τότε ένα στρώμα από καρύδα είναι πραγματικά ασφαλές και χρήσιμο για την σπονδυλική στήλη

Εάν οι γονείς υποστηρίζουν την πλήρη οικολογική συμβατότητα κατά την επιλογή ενός κρεβατιού, τότε ένα στρώμα από πληρωτικό καρύδας είναι πραγματικά ασφαλές και χρήσιμο για την πλάτη

 • Προσέγγιση κατά ηλικία. Εννοείται ότι για ένα μωρό το κρεβάτι πρέπει να έχει τόξα, για ένα παιδί παλαιότερο για να ταιριάζει με την ανάπτυξη. Ένα ιδιαίτερο ζήτημα είναι οι έφηβοι, οι οποίοι συχνά φοβούνται τα πολύ "μωρά" κρεβάτια, τα οποία οι γονείς επέλεξαν να αναπτυχθούν.
Το δωμάτιο ενός εφήβου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ενήλικα, ανάλογα με την ηλικία

Το δωμάτιο ενός εφήβου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον σχεδιασμό σε έναν ενήλικα, ανάλογα με την ηλικία

Δημιουργικότητα και μελέτη

Δύο πιο σημαντικά στοιχεία του αναψυχής του παιδιού στο σπίτι, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Είναι αλήθεια ότι ανάλογα με την ηλικία επιλέγεται η πληρότητα αυτής της ζώνης. Τα κριτήρια είναι γενικά σε κάθε περίπτωση:

 1.  Το πιο φωτισμένο μέρος. Όσον αφορά τόσο το φυσικό όσο και το τεχνητό φως.

  Ένα υποχρεωτικό χαρακτηριστικό είναι ένα μεγάλο παράθυρο κοντά στο οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα γραφείο

  Ένα υποχρεωτικό χαρακτηριστικό είναι ένα μεγάλο παράθυρο κοντά στο οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα γραφείο

 2.  Τα έπιπλα επιλέγονται ανάλογα με την ανάπτυξη και τις ανάγκες. Αυτό θα βοηθήσει να διατηρηθεί η σωστή στάση του σώματος και να μην χαλάσει η όραση.

  Σε τέτοια έπιπλα όπως ένα γραφείο, μια καρέκλα και ένα κρεβάτι είναι καλύτερο να μην σώσετε

  Σε τέτοια έπιπλα όπως γραφείο, καρέκλα και κρεβάτι, είναι καλύτερο να μην σώσετε

 3. Στον ίδιο τοίχο, μπορείτε να κανονίσετε ένα σαλόνι. Οι δυνατότητες αυτής της μάζας - κρεμάστε μια ειδική σανίδα, καλύψτε τον τοίχο με το χρώμα, το οποίο είναι βολικό να σχεδιάσετε.

  Ο τοίχος για τη δημιουργικότητα είναι μια έξυπνη ιδέα για το παιδί σας

  Ο τοίχος για τη δημιουργικότητα είναι μια μεγάλη ιδέα για το παιδί σας

Συμβουλές! Εύλογη λύση είναι να αγοράσετε έπιπλα με ρύθμιση ύψους και την κλίση του πάγκου. Αυτό θα σώσει σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Γωνιά παιχνιδιού

Χωρίς αυτόν, πουθενά, πάλι, ανεξάρτητα από την ηλικία, εκτός από το ότι στην αίθουσα ενός εφήβου δεν θα χρειαστεί, αν και έχει σίγουρα τα δικά του παιχνίδια. Αυτή η ζώνη πρέπει να είναι εξοπλισμένη ανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου. Πολύ βολικό να σχεδιάσει αυτή τη γωνία με μαλακά αρθρωτά έπιπλα, τα οποία μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθούν ως σχεδιαστές.

Σημαντικό! Στο πάτωμα πρέπει να είναι χαλί, ακόμα κι αν το δάπεδο είναι ξύλινο. Το χαλί θα μαλακώσει πρώτα το χτύπημα αν πέσει το μωρό. Αυτό συμβαίνει σε διαφορετικές ηλικίες, επειδή τα παιχνίδια είναι πάντα πολύ ενεργά.

Το δωμάτιο σε φωτεινά χρώματα φαίνεται ιδιαίτερα τρυφερό

Το δωμάτιο σε φωτεινά χρώματα φαίνεται ιδιαίτερα τρυφερό

 • Εάν το επιτρέπει ο χώρος, είναι απαραίτητο να εξοπλιστεί ένας ασφαλής σουηδικός τοίχος: η σωματική ανάπτυξη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια υγιή παιδική ηλικία. Εδώ, όλα τα στοιχεία πρέπει επίσης να είναι ασφαλή, χωρίς αιχμηρές γωνίες.
Ο εξοπλισμός για τον αθλητισμό πρέπει να αντιστοιχεί στα χόμπι και την ηλικία του παιδιού

Ο εξοπλισμός για τον αθλητισμό πρέπει να αντιστοιχεί στα χόμπι και την ηλικία του παιδιού

Συμβουλές! Για να συνηθίσετε ένα παιδί στην παραγγελία από νεαρή ηλικία, είναι σημαντικό να παρέχετε άνετα συστήματα αποθήκευσης και πρέπει να είναι σε θέση να ανοίγει τα κιβώτια ο ίδιος και άλλα κιβώτια.

Χρώματα

 • Παραδοσιακά, το χρώμα επιλέγεται στο πάτωμα: για το αγόρι - μπλε, για το κορίτσι - ροζ. Αλλά μην σκεφτείτε με στερεότυπο τρόπο, μπορείτε να βρείτε κάτι πιο ενδιαφέρον, ειδικά αν ο σχεδιασμός των τοίχων είναι άτυπος.

Ο βασικός κανόνας που πρέπει να ακολουθηθεί εδώ είναι παστέλ αποχρώσεις στους τοίχους, και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τα παιχνίδια και άλλα εναλλάξιμα χαρακτηριστικά - φωτεινά. Ένα παιδί οποιασδήποτε ηλικίας χρειάζεται φωτεινότητα, χωρίς αυτήν, το δωμάτιο θα βαρεθεί γρήγορα και θα γίνει μη ενδιαφέροντα.

Για το παιδί δεν υπάρχει όριο φωτεινότητας του χρώματος

Για το παιδί δεν υπάρχει όριο φωτεινότητας

Συμβουλές! Συνδυάστε τα χρώματα, αλλά τακτοποιημένα, ώστε να μην κάνετε το δωμάτιο απωθητικό. Επιπλέον, μερικά χρώματα δρουν καταθλιπτικά στην ψυχή, για παράδειγμα, σκούρο μπλε. Κόκκινο πράξεις για το νευρικό σύστημα είναι συναρπαστικό, οπότε δεν πρέπει να είναι πολύ.

Σημαντικές λεπτομέρειες για το εσωτερικό

Στο παιδικό δωμάτιο σε ένα ξύλινο σπίτι δεν υπάρχουν μικρά αντικείμενα, όλα είναι σημαντικά. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Βοηθά να τονισθεί η γεωμετρία, να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή, να επεκταθεί ή να μειωθεί ο χώρος. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικά υλικά στην υφή, θα είναι δυνατό να δώσετε την εμφάνιση του δωματίου την πρωτοτυπία του.

Συνδυάστε τα χρώματα με τόλμη και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό

Συνδυάστε τα χρώματα με τόλμη και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό

Σημαντικό! Φροντίστε να δώσετε προσοχή στους τοίχους: αν είναι φυσικό, δηλαδή, το δέντρο δεν κρύβεται πίσω από την γυψοσανίδα, τότε το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν θα πρέπει να επιλέγεται κατάλληλα.

Μην αγνοείτε τον φωτισμό - στο φυτώριο δεν μπορεί να είναι πολύ, ας είναι καλύτερα. Και οι διακόπτες θα πρέπει να τοποθετούνται έτσι ώστε το παιδί ο ίδιος να μπορεί να φτάσει σε αυτούς, και δεν καλέσει ξανά και ξανά τους γονείς.

Κοντά στο κρεβάτι, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε πηγές φωτός

Οι πηγές φωτός μπορούν επίσης να εγκατασταθούν κοντά στο κρεβάτι

Αν το παιδί είναι μεγαλύτερο, τότε με τη διάταξη του δωματίου μπορεί να είναι μαζί του με τα χέρια τους να κάνουν μια όμορφη σκιά. Αυτό θα κάνει το δωμάτιο ακόμα πιο ευχάριστο και, φυσικά, ασυνήθιστο.

Συμπέρασμα

Παιδικό δωμάτιο - μια ιδιαίτερη θέση σε κάθε σπίτι. Ανεξάρτητα από το υλικό των τοίχων του (ξύλο, τούβλο) είναι σημαντικό να δημιουργηθεί απόλυτη άνεση και ασφάλεια για τον κάτοχό του - αυτό είναι το κύριο καθήκον των γονέων.

Χώρα διάθεσης: δημιουργήστε το εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου σε ένα ξύλινο σπίτι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 57 =