Περιεχόμενα

  • Έννοια Rebel Τείχη
  • Δημιουργία ταπετσαρίας επαναστατών: ιστορία και τεχνολογία
  • Σχεδιασμός και συλλογές Rebel Τείχη - για κάθε γούστο
  • Φωτογραφία του Rebel Walls

Τι είναι ένα σύγχρονο σπίτι; Αυτή είναι η άνεση, η άνεση, η εργονομία και, το σημαντικότερο, στυλ. Αυτό που δίνει έμφαση στην ατομικότητα του ενοικιαστή, αποδεικνύοντας το γούστο, τις προτιμήσεις, τα χόμπι και ακόμη και την έννοια της ζωής.

Rebel Wall εσωτερική εικόνα

Ανάμεσα στην ποικιλία των υλικών διακόσμησης που μπορούν να δημιουργήσουν ένα στυλ φιλοξενίας, Ταπετσαρίες κατέχουν ηγετική θέση, διότι είναι απλώς απαραίτητη η εφαρμογή τους τοίχους - όπως το σύνολο το εσωτερικό τότε θα αλλάξει. Και σήμερα υπάρχουν πολλές εταιρείες που παράγουν φωτογραφικές ταπετσαρίες που προσφέρουν προϊόντα για κάθε γούστο.

R11721 - Water Wolrd

Σουηδική εταιρεία Rebel Τείχη ξεχωρίζει σε αυτή τη σειρά, καθώς είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην δημιουργία ενός μοναδικού σχεδίου φωτογραφιών στα wallpapers. Παρά πολλές τολμηρές και λαμπρές αποφάσεις, οι συλλογές τους θα ταιριάζουν τόσο σε συντηρητικούς όσο και σε ρομαντικούς πελάτες. Εκτός από τις πολλές συλλογές και προϊόντα υψηλής ποιότητας, το Rebel Walls, ως εταιρεία με δική του ιστορία και ιδιαίτερο όραμα, προσφέρει εξαιρετικές στιλιστικές λύσεις και μοναδική προσέγγιση σε κάθε πελάτη.

R10591 - Μαγνόλια

R13421_Rebel-τοίχοι-4-εικόνα-2

Έννοια Rebel Τείχη

Η αγγλική λέξη "Rebel", που λαμβάνεται ως βάση από τη σουηδική εταιρεία, σημαίνει όχι μόνο "εξέγερση", αλλά και ελευθερία σε όλες τις εκδηλώσεις της. Πιστεύουν ότι ταπετσαρία Δεν είναι μόνο ένα στοιχείο διακόσμηση, αλλά ένας καθαρός καμβάς στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε. Είναι η ελευθερία σχεδιαστικών λύσεων που ξεχωρίζει την ταπετσαρία των τοίχων των Rebel. Η όλη διαδικασία δημιουργίας μοναδικών ταπετσαριών υπόκειται σε αυτή την έννοια - από τη δημιουργία του πρώτου σκίτσου σε συνεργασία με τους πελάτες.

R11521 - Τσαλακωμένο χαρτί

Εκτός από τους αδιάκοπα μεταβαλλόμενους χώρους διαβίωσης, η εταιρεία προσπαθεί να βελτιώσει την κοινωνία μεταφέροντας κεφάλαια στο ταμείο κατασκευής Habitat for Humanity. Το έργο των Rebel Walls είναι να μεγιστοποιήσει και να διαφοροποιήσει τις ζωές των ανθρώπων, αν και μέτρια - διακοσμώντας τους εσωτερικούς χώρους. Αλλά για τους δημιουργούς της εταιρείας, ο σχεδιασμός των χώρων διαβίωσης είναι επίσης ένας τρόπος να επεκταθούν τα όρια μιας πανέμορφης αισθητικής γεύσης. Η όλη ιδέα των Rebel Walls είναι χτισμένη με θάρρος και ελευθερία έκφρασης, όπως λένε οι δημιουργοί της μάρκας: "Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε, γιατί είναι απλά μια ταπετσαρία!"

R13461_Rebel-Τοίχοι-4-εικόνα-3

R10451 - Βενετία

Δημιουργία ταπετσαρίας επαναστατών: ιστορία και τεχνολογία

Rebel Τείχη - αυτό είναι πραγματικά μια οικογενειακή υπόθεση, όπου όλες οι διαδικασίες έχουν απορροφήσει την εμπειρία του περιβόητου παππού Folke, ο οποίος εργαζόταν σε κατάστημα ταπετσαρίες στα 20 χρόνια του εικοστού αιώνα, και οι ιδρυτές της μάρκας, η Ειρήνη και ο Christopher οποίοι συναντήθηκαν το 1995 .. Μετά την παραλαβή τα βασικά της εργασίας σε ένα εργοστάσιο ταπετσαρία Småland σε Nässjö, οι δημιουργοί Rebel Τείχη αντιπροσωπεύει πλέον με ακρίβεια ποια θα είναι τα προϊόντα τους. Καλά ρύθμιση της παραγωγής, μια κλειστή ομάδα και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, αντανακλώντας την επιθυμία να αλλάξουν τον κόσμο - ότι είναι η έννοια και το θεμέλιο Rebel Τείχη.

R13332_Rebel-τοίχοι-4-εικόνα-3

Η παραγωγή φωτογραφιών ταπετσαριών της μάρκας γίνεται με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών μηχανών εκτύπωσης. Αυτή η μέθοδος διαφέρει από την παραδοσιακή και σας επιτρέπει να προβάλλετε με μεγαλύτερη προσοχή όλες τις λεπτομέρειες της σύνθεσης, έτσι ώστε οι σχεδιαστές της εταιρείας να μην περιορίζονται σε πρότυπα ή παλέτα χρωμάτων.

R10511 - Ξυλογραφία, Σχεδιασμός

R10101 - Φυλλοβόλο Δάσος

Ο υπολογιστικός εξοπλισμός του εργοστασίου έχει σχεδιαστεί για παραγωγή ταπετσαρίας και εκτελεί μια ροή παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες εγγυώνται ταχύτητα και γρήγορο χρόνο παράδοσης, μαζί με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Στο στούντιο σχεδιασμού Rebel Walls, οι δημιουργοί δεν έχουν περιορισμούς, μόνο την ελευθερία να δημιουργήσουν. Όλες οι συλλογές της μάρκας είναι αποτέλεσμα της εργασίας των τακτικών και προσκεκλημένων σχεδιαστών που προσπάθησαν να υλοποιήσουν όλες τις τολμηρές ιδέες και επιθυμίες των πελατών.

Rebel Wall εσωτερική εικόνα

Rebel Wall εσωτερική εικόνα

Ταπετσαρίες Οι τοίχοι Rebel κατασκευάζονται σε μη υφασμένη βάση με την υψηλότερη ευρωπαϊκή ποιότητα. Το άνω στρώμα χαρτιού είναι ενισχυμένο με ίνες νάυλον, οι οποίες δίνουν στο προϊόν μεγαλύτερη αντοχή. Επίσης Ταπετσαρίες από Rebel Walls πολύ απλά κόλλα - η κόλλα που πηγαίνει σε αυτά στο πλήρες σετ, είναι αρκετό για να βάλει σε έναν τοίχο, και μετά - να καθορίσει μια ταπετσαρία.

R11871 - Αστικό τοπίο

Όλες οι ταπετσαρίες από τη σουηδική εταιρεία είναι πλένονται - μπορούν να υποβληθούν σε υγρό καθαρισμό, χωρίς φόβο να χαλάσουν το προϊόν. Η τεχνολογία για τη δημιουργία φωτοβολταϊκών τοίχων Rebel Walls αποσκοπεί επίσης στη διατήρηση του χρώματος υπό την επίδραση εξωτερικών παραγόντων - θερμοκρασίας και ηλιακού φωτός. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα δεν ξεθωριάζουν, αλλά παρακαλώ τους χρώματα.

R13521_Rebel-Τοίχοι-4-εικόνα-2

Σχεδιασμός και συλλογές Rebel Τείχη - για κάθε γούστο

Η ελευθερία της αυτο-έκφρασης στους Τείχους των ανταρτών εκδηλώνεται, πρώτα απ 'όλα, στο σχεδιασμό. Εδώ μπορείτε να πάρετε απίστευτα avant-garde λύσεις, στις οποίες θα τολμούν μόνο οι πιο θαρραλέοι πελάτες. Αλλά, ταυτόχρονα, πολλές συλλογές θα ταιριάζουν τέλεια κλασική παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους.

Rebel-Walls-R13122_image2

Με το γενικό πνεύμα της εξέγερσης, όλα είναι πολύ προσιτά - όλες οι συλλογές συλλέγονται σε διάφορες κατηγορίες, κατάλληλες για επιλογή. Επίσης, εάν οι πελάτες δεν έχουν χρόνο να αναθεωρήσουν όλες τις κατηγορίες και ομάδες συλλογών, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς του Rebel Walls, οι οποίοι θα επιλέξουν τις επιλογές με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις.

Rebel-Τείχη-R13142_image2

Έτσι, στην ποικιλία της εταιρείας, η ταπετσαρία χωρίζεται σε διάφορες ομάδες - με στυλ λύσεις, χρώματα, συλλογές σχεδιαστή. Αυτό γίνεται για τη γενική ευκολία επιλογής των wallpapers φωτογραφιών. Ως εκ τούτου, οι πελάτες δεν θα περάσουν πολλές ώρες κοιτάζοντας όλες τις συλλογές στον κατάλογο.

Rebel Wall εσωτερική εικόνα

Εάν ολόκληρο το σχέδιο σχεδιασμού κατοικιών είναι έτοιμο και πρέπει να επιλέξετε ταπετσαρία για την επιλεγμένη χρωματική σειρά, θα πρέπει να περιηγηθείτε στις συλλογές, ομαδοποιημένες με διαφορετικά γ-γραφικά, τερακότα, πράσινο και άλλοι. Πρόκειται για μια πολύ καλή λύση για εσωτερικούς σχεδιαστές και διακοσμητές, αλλά, φυσικά, κατάλληλη για όλους τους πελάτες. Μετά από όλα, ο καθένας έχει ένα αγαπημένο χρώμα!

R10761 - Du Globe Terres

R12232 - Αρλεκίνη, μπλε

Αλλά πολλοί πελάτες προσπαθούν να βρουν μοναδικά Ταπετσαρίες, και μετά - να οικοδομήσουμε μια σύνθεση γύρω από αυτή τη φωτεινή προφορά. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να εξεταστούν οι λύσεις στυλ από τους Rebel Walls. Αρκούν: Επιφάνειες, Φύση, Βοτανική, Vintage, Σκυρόδεμα, Δέντρο, Τέχνη, Γεωμετρία, Πόλη, Ταξίδια, Χάρτες και Τυπογραφία . Κάθε στυλ θα τονίσει την ταυτότητα του εσωτερικού. Χάρη στις κατάλληλες έγχρωμες λύσεις, οι συλλογές συνδυάζονται καλά μεταξύ τους, πράγμα που σας επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικές συνθέσεις από τους Rebel Walls για σχεδόν κάθε δωμάτιο στο σπίτι.

R13681_Rebel-Τοίχοι-εικόνα-2

R11901 - Τρένο

Για κατοικίες σε μινιμαλιστική και Σκανδιναβική στιλ στυλ "Φύση" και "Botany" είναι τέλεια. Μακρογραφία των φύλλων και των φύλλων φυτά, οι γενικές συνθέσεις των μπουκέτων θα γίνουν μια έντονη προφορά σε ένα ήσυχο φως εσωτερικό. Αυτές οι συνθέσεις θα είναι επίσης ιδανικές για παιδί και υπνοδωμάτια σε κλασικό στιλ.

R12201 - Φυλλώματα

Rebel-Walls-R12961_image2

R13451_Rebel-Τοίχοι-4-εικόνα-2

Για τους οπαδούς των ρετρό στυλ των μέσων του εικοστού αιώνα, οι λύσεις στυλ Vintage και Art είναι τέλειες. Τοιχογραφία τοιχογραφίας με την εικόνα παλαιών βιβλίων, ραδιοφώνων, καθώς και γραφικών έργων, παρόμοια με έργα pop art, δημιουργούν τέλεια τη σωστή ατμόσφαιρα.

R11501 - Ραδιόφωνο

R12121 - Επιστολή πεταλούδας

Rebel Wall εσωτερική εικόνα

Γιατί μοντέρνο εσωτερικό, διακοσμημένο φωτεινά και λίγο εκλεκτικό, το ύφος ταπετσαρίας του "City" και "Travel". Οι τεράστιες εικόνες των μεγαλουπόλεων θα δημιουργήσουν οπτικά πρόσθετες διαστάσεις μέσα στο δωμάτιο, προσελκύοντας ματιές.

R10421 - Αυτοκινητόδρομος

R10661 - Παρίσι

Οι φίλοι των πιο κλασσικών λύσεων πρέπει να επιλέξουν τις οδηγίες στυλ "Επιφάνειες" και "Χάρτες". Οι συλλογές που συλλέγονται σε αυτή την ομάδα θα είναι όσο το δυνατόν περισσότερες κάρτες που κρέμονται στα γραφεία του Τσώρτσιλ και του Δαρβίνου, δίνοντας τη σοβαρότητα και σοβαρότητα του δωματίου.

R10771 - Παγκόσμιος χάρτης

R12781 - Σκυρόδεμα

Για τους νέους καλλιτέχνες, τους φοιτητές και τους ονειροπόλους, οι ταπετσαρίες από τις συλλογές των ομάδων "Τυπογραφία" και "Γεωμετρία" είναι τέλειες. Οι έντονοι και φωτεινοί εσωτερικοί χώροι θα τονιστούν από εντυπωσιακούς αφίσες και αποκόμματα εφημερίδων, γεωμετρικά καμβά. Ειδικά τέτοιες ταπετσαρίες από το Rebel Walls θα ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό του τεράστιου διαμερίσματα στούντιο.

R12311 - Fractal

R12262 - Σφραγίδα από καουτσούκ

Και για τις κατοικίες διακοσμημένες σε εθνο-στυλ, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ταπετσαρία από τις ομάδες "Σκυρόδεμα", "Δέντρο" και "Επιφάνειες". Μακρογραφία φωτογραφίας μπαμπού επικαλύψεις ή ξύλινα πλαίσια, χαρακτηριστικό για στυλ provence, - αυτή είναι η βάση του μελλοντικού εσωτερικού χώρου.

R13181 - Κήπος τοίχου

R11821 - Μπαμπού

Οι συλλογές σχεδιασμού του Rebel Walls από τον συγγραφέα κατασκευάζονται από τους καλύτερους ευρωπαίους και παγκόσμιους σχεδιαστές και φωτογράφους που φέρνουν νέα χρώματα σε κάθε εσωτερικό με τα έργα τους. Έτσι, εδώ είναι συλλογές μεγάλων εκτυπώσεων για εσωτερικούς χώρους, που δημιουργούνται εντελώς με το χέρι. Πρόκειται για αφηρημένα σκίτσα και για παραδοσιακές λουλουδικές συνθέσεις ζωγραφισμένες με χρώματα.

R12231 - Αρλεκίνη, κόκκινο

Άλλες συλλογές είναι ακόμα εικόνες και τρισδιάστατες φωτογραφίες βιομηχανικών αντικειμένων - γεφυρών και ουρανοξύστες, που προσπαθούν να ανακαλύψουν τη μοναδική ομορφιά στην καθημερινή ζωή. Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των συλλογών πνευματικών δικαιωμάτων Rebel Walls είναι γεμάτες χρώμα, υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις μονόχρωμες που θα χωρέσουν σε ένα αυστηρό μοντέρνο εσωτερικό.

R12901 - Industriel Urban Farm L.A.

Αλλά το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της ταπετσαρίας από τους Rebel Walls είναι η ευκαιρία για κάθε πελάτη να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μοτίβο και σύνθεση. Μπορείτε να σαρώσετε μόνοι σας την εικόνα ή τα προσωπικά σας σχέδια ή με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων Rebel Walls, και στη συνέχεια να επεξεργαστείτε ή να μεγεθύνετε την εικόνα. Μπορεί να είναι απολύτως τίποτα - οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές, τα αγαπημένα μέρη, εικόνα, που γράφτηκε από έναν αγαπημένο ... Μια τέτοια μοναδική ευκαιρία θα φέρει μοναδικά αυθεντικά σημειώματα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού, καθιστώντας την πραγματικά προσωπική.

Rebel_Walls_ (76)

Όλα τα στάδια της διαδικασίας δημιουργίας μοναδικών ταπετσαριών από το σκίτσο του πελάτη ελέγχονται προσεκτικά από τους υπαλλήλους του Rebel Walls που συμβουλεύουν και βοηθούν στη δημιουργία ενός νέου λαμπερού καμβά. Επίσης, εάν ο πελάτης θέλει να δει μια συγκεκριμένη φωτογραφία στην ταπετσαρία, οι ειδικοί της εταιρείας θα επικοινωνήσουν με τις αντιπροσωπείες φωτογραφιών που θα σας δώσουν ένα τεράστιο αριθμό από διάφορες εικόνες για να διαλέξετε.

R50803 - Ανοίξτε το μυαλό σας και μεγαλώστε

Πολλές συλλογές Rebel Walls είναι κορεσμένες με αυτοδύναμες σύνθετες συνθέσεις και για την καλύτερη κατανόησή τους, οι ειδικοί συμβουλεύουν το συνδυασμό τους με ένα απλούστερο έπιπλα και στερείται φωτεινών διακοσμητικών τοίχων.

Rebel-Τείχη-R13231_image3

R10781 - Union Jack

Παρόλο που αυτό δεν είναι κανόνας, αλλά μόνο μια συμβουλή. Μετά από όλα, στο Rebel Τείχη παραβιάζουν τους κανόνες - μέρος του οράματος και τη γενική ιδέα της εταιρείας. Τώρα δεν χρειάζεται να κρεμάσετε τους πίνακες Van Gogh ή Matisse για να εκπλήξετε τους επισκέπτες. Με την ταπετσαρία από τους Τείχους των Rebel, κάθε δωμάτιο θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού και προσοχής.

Rebel Walls - φωτογραφία

Rebel Walls – επαναστατική ταπετσαρία σε κάθε σπίτι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 42 =