Οι λαμπτήρες LED μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος του φωτισμού χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητά του

Οι λαμπτήρες LED μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος του φωτισμού χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητά του

Πολύ καιρό LEDs Χρησιμοποιείται για τον εξοπλισμό διακοσμητικών φωτεινών στοιχείων. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν το νέο έτος γιρλάντα ή φωτεινά σήματα. Αλλά χάρη στα πλεονεκτήματα αυτών των βολβών, οι κατασκευαστές άρχισαν να σκέφτονται πώς να εξοπλίσουν τους με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και σήμερα είναι πολύ πιθανό. LED λαμπτήρες κερδίζουν γρήγορα τη δημοτικότητα.

 • Τεχνολογία εργασίας των λαμπτήρων LED
 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
 • Οδηγός επιλογής
 • Συμπέρασμα
LED λαμπτήρες - ένα νέο στάδιο στην ανάπτυξη του εξοπλισμού φωτισμού

LED λαμπτήρες - ένα νέο στάδιο στην ανάπτυξη του εξοπλισμού φωτισμού

Τεχνολογία εργασίας των λαμπτήρων LED

Όλα τα μοντέλα φωτιστικών λαμπτήρων που έχουν αναπτυχθεί μέχρι σήμερα, με εξαίρεση τους λαμπτήρες με δίοδο, μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα, για το οποίο χρειάζονται περισσότερη ενέργεια. Αυτή η διαδικασία συνοδεύεται επίσης από την απελευθέρωση περισσότερης θερμότητας.

Για τη σημείωση! Η καρδιά των λαμπτήρων LED - LED. Λόγω των δομικών χαρακτηριστικών, χρειάζονται πολύ λιγότερη ενέργεια και το καταναλωμένο ρεύμα μετατρέπεται σε φως χωρίς πρόσθετα προϊόντα με τη μορφή θερμότητας.

Οι λαμπτήρες LED μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και το 85% της ενέργειας που καταναλώνουν οι λαμπτήρες πυρακτώσεως

Οι λαμπτήρες LED μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και το 85% της ενέργειας που καταναλώνουν οι λαμπτήρες πυρακτώσεως

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η δημοτικότητα των LEDs αυξάνεται καθημερινά λόγω της μάζας των οφελών. Σήμερα, τέτοιες λάμπες προτιμώνται από όλο και περισσότερους ανθρώπους. Με τι είναι συνδεδεμένο;

 1. Το πρώτο πράγμα που δίνει προσοχή στον καταναλωτή είναι, φυσικά, κατανάλωση ενέργειας. Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, χρειάζεται λιγότερος ηλεκτρισμός για την παραγωγή της απαιτούμενης ποσότητας φωτός.
 2. Οι κατασκευαστές τονίζουν επίσης ότι τα προϊόντα τους έχουν αρκετά ευρύ φάσμα θερμοκρασίας φωτός. Αυτό επιτρέπει την επιλογή του σωστού εξοπλισμού για το σπίτι, καθώς και για τους δημόσιους χώρους, το γραφείο και ακόμη και την αποθήκη.
 3. Εξίσου σημαντικό ανθεκτικότητα. Η βλάβη στο εξωτερικό κέλυφος είναι πολύ πιο δύσκολη. Και αν συμβεί αυτό, δεν υπάρχουν επικίνδυνες συνέπειες, όπως στην περίπτωση των δειγμάτων αερίων. Η Stamina, με τη σειρά της, αναφέρεται όχι μόνο σε σωματικές βλάβες, αλλά και σε πτώσεις τάσης.
Δομή λαμπτήρων LED

Δομή λαμπτήρων LED

Τύποι ψυγείων ψύξης

Τύποι ψυγείων ψύξης

Για τη σημείωση! Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το κόστος, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο από τα συνηθισμένα ανάλογα. Αλλά χάρη στα οφέλη, το κόστος αντισταθμίζεται εύκολα.

Χειροποίητο Εγχειρίδιο Οδηγιών LED

Εύλογη εξοικονόμηση: πώς να επιλέξετε τη σωστή λάμπα LED για το σπίτι σας;

Για να αξιολογήσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά της λυχνίας LED, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να το επιλέξετε σωστά. Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι τόσο η ποιότητα των δειγμάτων που παρουσιάζονται, όσο και η σωστή εφαρμογή τους. Πάνω από που έχουμε ήδη αναφέρει ότι κάθε εξοπλισμός έχει το δικό του σκοπό.

 

Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα τι πρέπει να δώσετε προσοχή στα εξής:
 • Plinth - αυτό είναι μέρος του στοιχείου, μέσω του οποίου η λυχνία συνδέεται με τη λάμπα. Μπορούν να διαφέρουν στη μορφή τους. Ως εκ τούτου, αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το θέμα. Πριν αγοράσετε μια λάμπα, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την κασέτα στο φωτιστικό και να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο.
Τύποι και σήμανση των πλίνθων

Τύποι και σήμανση των πλίνθων

 • Όχι λιγότερο σημαντικό είναι το ένταση. Εξαρτάται επίσης από τον εξοπλισμό, αλλά, κατά κανόνα, αυτός ο αριθμός είναι 220 ή 12V.
 • Ο επόμενος δείκτης συγχέεται συχνά με τον προηγούμενο. Αυτό είναι χωρητικότητας. Αλλά αυτό είναι μάλλον το αντίθετο νόημα. Ισχύς - η ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται από τη συσκευή. Μετράται σε Watt. Στη συσκευασία ορίζεται ένα από τα ακόλουθα σύμβολα - W ή W.

 • Σχετικά με το νόημα θερμοκρασία φωτός έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω. Αλλά είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι. Σίγουρα πολλές φορές αντιμέτωποι με το γεγονός ότι αγόρασε η λυχνία είναι αναμμένη, ή πολύ φωτεινό και βλάπτει τα μάτια σας ή, αντίθετα, πολύ βαρετή, δεν μπορεί να δει τίποτα. Το δωμάτιο είναι γεμάτο με φωτεινό λευκό ή κίτρινο χρώμα. Αυτό το χρώμα ονομάζεται θερμοκρασία χρώματος. Μετράται σε βαθμούς Kelvin (K). Όσο μικρότερος ο αριθμός, τόσο πιο κίτρινο φως, και το αντίστροφο - όταν αφόρητη λευκό μεγαλύτερες ποσότητες.
Κλίμακα θερμοκρασίας φωτός

Κλίμακα θερμοκρασίας φωτός

Συμβουλές! Κατά την αγορά ενός δείγματος για οικιακού φωτισμού το καλύτερο είναι να επιλέξετε τη συσκευή, της οποίας το χρώμα θερμοκρασία είναι της τάξεως των 2 600 έως 3 200. Για τη διευθέτηση του χώρου εργασίας ως το σπίτι ή το γραφείο απαιτεί ένα υψηλότερο ποσοστό σε 3 700-4 200 K. Αυτό θα σας επιτρέψει να νιώσετε άνετα και σε την ώρα εργασίας και κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάπαυσης.

Ο συνηθισμένος λαμπτήρας πυρακτώσεως έχει θερμοκρασία 2 700-3 500 K. Γενικά, μπορούμε να διαιρέσουμε όλους τους δείκτες σε τρεις κύριες ομάδες:

 1. Ζεστό - 3 000 K.
 2. Ουδέτερο λευκό - 4000-4100 K.
 3. Ψυχρό φως - 5 000 K και άνω.
Τρεις κύριες ομάδες θερμοκρασίας φωτός

Τρεις κύριες ομάδες θερμοκρασίας φωτός

Συμβουλές! Το λευκό είναι κατάλληλο για εξοπλισμό γενικού φωτισμού γραφείου. Όμως, ταυτόχρονα, ο εξοπλισμός, ο δείκτης του οποίου υπερβαίνει τους 5 000 K, χρησιμοποιείται για μεγάλες εγκαταστάσεις παραγωγής ή αποθήκευσης.

 • Ο παραπάνω δείκτης συγχέεται συχνά με ροή φωτός, η οποία με τη σειρά της μετράται σε αυλούς. Αλλά διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους. Εάν η προηγούμενη είναι ένα χρώμα, τότε η ροή φωτός είναι η φωτεινότητα της. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο φωτεινότερο είναι το φως. Εάν επιλέξετε προϊόντα με πολύ χαμηλή τιμή, αυτό μπορεί να προκαλέσει κόπωση των ματιών.
Λαμπτήρας πυρακτώσεως Φωτεινό LED Light Φωτεινή ροή
Εύλογη εξοικονόμηση: πώς να επιλέξετε τη σωστή λάμπα LED για το σπίτι σας; Εύλογη εξοικονόμηση: πώς να επιλέξετε τη σωστή λάμπα LED για το σπίτι σας; Εύλογη εξοικονόμηση: πώς να επιλέξετε τη σωστή λάμπα LED για το σπίτι σας; Εύλογη εξοικονόμηση: πώς να επιλέξετε τη σωστή λάμπα LED για το σπίτι σας;
20 W 5-7 W 2-3 W ~ 200 Lm
40 W 10-13 W 4-5 W ~ 400 lm
60 W 15-16 W 8-10 W ~ 700 lm
75 W 18-20 W 10-12 W ~ 900 lm
100 W 25-30 W 12-15 W ~ 1200 Lm
150 W 40-50 W 18-20 W ~ 1800 Lm
200W 60-80 W 25-30 W ~ 2500 Lm
 • Μορφή - όχι λιγότερο σημαντικό παράγοντα. Εξάλλου, για να τοποθετήσετε μια λάμπα σε μια λάμπα, δεν αρκεί μόνο η σύμπτωση των σκελετών και των φωτιστικών. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια συσκευή κατάλληλη για μέγεθος και σχήμα. Τα πιο δημοφιλή είναι τα στρογγυλά δείγματα. Αλλά η επιλογή πρέπει να γίνει σύμφωνα με το φανό του.

Κατά την επιλογή, πολλοί δίνουν επίσης προσοχή στο εμπορικό σήμα. Αυτό είναι σωστό, δεδομένου ότι τα προϊόντα κάθε κατασκευαστή έχουν τα δικά του χαρακτηριστικά. Οι ελάχιστα γνωστές εταιρείες παράγουν πρότυπα δείγματα. Η κορυφαία εταιρεία για σήμερα - MAXUS LED.

Τα προϊόντα τους είναι εφοδιασμένα με ειδικούς δείκτες που προστατεύουν τις συσκευές από τις υπερτάσεις τάσης. Την ίδια στιγμή, αυτό το σήμα έχει μια εγγύηση, η διάρκεια της οποίας εξαρτάται από το κόστος και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και μπορεί να είναι 2, 3 και 5 χρόνια.

Εύλογη εξοικονόμηση: πώς να επιλέξετε τη σωστή λάμπα LED για το σπίτι σας;

Το MAXUS LED είναι ο ηγέτης στον φωτισμό

Λυχνία LED Φωτισμός LED Hue LED 10 W A60 E27 Μίζα Set 2.0. Το 3 σετ διαθέτει ενσωματωμένο πομπό Wi-Fi που επιτρέπει τη σύνδεση των λαμπών με ένα δίκτυο

Λυχνία LED Φωτισμός LED Hue LED Lampe 10W A60 E27 Μίζα Set 2.0. 3 Το σετ διαθέτει ενσωματωμένο πομπό Wi-Fi που επιτρέπει τη σύνδεση των λαμπών σε δίκτυο

Συμπέρασμα

Οι λαμπτήρες LED είναι μια βολική και κερδοφόρα καινοτομία της ημέρας. Για να εκτιμηθούν τα πλεονεκτήματά της, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή σε όλους τους τεχνικούς δείκτες που αναγράφονται στη συσκευασία. Στο σπίτι οι πιο βέλτιστες είναι:

 1. Η ελάχιστη ισχύς.
 2. Η τάση είναι 220 watts.
 3. Η θερμική θερμοκρασία είναι 2 600-3 200 K.
 4. Η μέγιστη φωτεινή ροή.
Γωνία διασποράς - μια παράμετρος που πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή μιας λάμπας

Η γωνία διασποράς είναι μια παράμετρος που πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή μιας λάμπας

Με τη γωνία σκέδασης, μπορεί κανείς να κρίνει την διάδοση της φωτεινής ροής στο διάστημα

Με τη γωνία σκέδασης, μπορεί κανείς να κρίνει την διάδοση της φωτεινής ροής στο διάστημα

Το σχήμα της βάσης και της βάσης επιλέγονται ξεχωριστά. Μην αποθηκεύετε στην αγορά ενός λαμπτήρα LED. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να μειώσετε το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και την αγορά νέων συσκευές φωτισμού.

Εύλογη εξοικονόμηση: πώς να επιλέξετε τη σωστή λάμπα LED για το σπίτι σας;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 33