Φωτεινή κουζίνα με φωτεινούς τοίχους

Φωτεινή κουζίνα με φωτεινούς τοίχους

Η επιλογή των χρωμάτων για το εσωτερικό σχέδιο παίζει έναν από τους κύριους ρόλους. Πρώτον, επειδή όλα τα άλλα στοιχεία πρέπει να επιλεγούν για τη σκιά του φινιρίσματος, και δεύτερον, είναι το χρώμα που δημιουργεί τη διάθεση και κάνει την ατμόσφαιρα άνετη και άνετη. Για εκείνους στους οποίους οι αποχρώσεις φαίνεται βαρετές και οι σκοτεινές - πολύ ζοφερές, θα ταιριάζουν τέλεια ροδάκινο για το φινίρισμα τοίχων.

  • Επιλογές Ταπετσαρίας Peach
  • Συνδυασμοί αποχρώσεων
  • Διακόσμηση δωματίου: ιδέες και συμβουλές
  • Σημαντικές λεπτομέρειες
Μπάνιο σε κλασικό στιλ

Μπάνιο σε κλασικό στιλ

Επιλογές Ταπετσαρίας Peach

Το ενδιαφέρον για την ταπετσαρία ροδάκινου στο εσωτερικό συνδέεται όχι μόνο με το γεγονός ότι αυτό το σχέδιο φαίνεται αρκετά πρωτότυπο, αλλά και με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Αυτό το μαγικό χρώμα προέρχεται από πορτοκαλί, κοράλλι και κίτρινο, βελτιώνει τη διάθεση, αυξάνει το επίπεδο ενδορφίνες - ορμόνες ευτυχίας και την επίτευξη αρμονίας. Οι κατασκευαστές προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα ροδακινιάς για ενδιαφέροντες, μη τυπικούς εσωτερικούς χώρους.

Για το φινίρισμα τοίχων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

  • Στερεά ταπετσαρία. Το καθαρό χρώμα ροδάκινου συνιστάται να διαφοροποιείται με τη βοήθεια μιας υφής, έχοντας επιλέξει την εκφρασμένη ανακούφιση, τις λαμπερές κηλίδες και τις τραχύτητες.
  • Ταπετσαρία με μια φωτογραφία. Κατά κανόνα, η ταπετσαρία ροδάκινου δημιουργείται με ένα λεπτό χρυσό μοτίβο, το οποίο λυγίζει αποτελεσματικά στον ήλιο, κάνοντας το δωμάτιο πιο φωτεινό.
  • Ταπετσαρίες με κρύσταλλα. Η παρουσία μιας ποικιλίας κοσμημάτων με τη μορφή χάντρες, μαργαριτάρια ή στρας είναι κατάλληλη για ένα πολυτελές, μυστήριο εσωτερικό.
Φωτεινό τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Φωτεινό τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο σε λεπτά χρώματα

Υπνοδωμάτιο σε λεπτά χρώματα

  • Υγρή ταπετσαρία. Μια μεγάλη επιλογή για να πάρει οποιαδήποτε υφή με έναν ενιαίο καμβά. Προσθέτοντας ένα μίγμα κατάλληλων χρωμάτων, μπορείτε να πάρετε μια πιο θεαματική σκιά.

Συμβουλές! Ροδάκινο ταπετσαρία συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Αν κάνετε το κάτω μέρος του τοίχου πιο σκοτεινό και μονόχρωμο, και το πάνω φως με ένα μοτίβο, έχετε ένα πολύπλευρο, τρισδιάστατο εσωτερικό.

Εκλεκτικό εσωτερικό με κουρτίνες στον τόνο των τοίχων

Εκλεκτικό εσωτερικό με κουρτίνες στον τόνο των τοίχων

Μεγάλη φλαμίνγκο στους τοίχους του μπάνιου

Μια μεγάλη εικόνα εξαιρετικών φλαμίνγκο στους τοίχους του μπάνιου

Συνδυασμοί αποχρώσεων

Σύμφωνα με πολλούς σχεδιαστές, το χρώμα των ροδάκινων έχει έναν ηρεμιστικό χαρακτήρα. Οι ζεστές, απαλές αποχρώσεις του προσφέρουν χαλαρωτική ξεκούραση και χαλάρωση. Ωστόσο, μια τεράστια επιλογή από διαφορετικές επιλογές σας επιτρέπει να επιλέξετε μια παλέτα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Το ροδάκινο μπορεί να είναι λαμπερό και ζουμερό, το οποίο έχει πολλά κοινά με πορτοκάλι. Και μπορεί να είναι ελαφρύ, ελαφρύ και ουδέτερο, πιο κοντά στο μπεζ αποχρώσεις. Είναι από το τι χρώμα ροδάκινου έχει προγραμματιστεί να χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό, εξαρτάται από την επιλογή των αποχρώσεων για έναν επιτυχή συνδυασμό.

Μωρό δωμάτιο για ένα μικρό κορίτσι σε λεπτά χρώματα

Μωρό δωμάτιο για ένα μικρό κορίτσι σε λεπτά χρώματα

Φωτεινό τοίχο στο κεφάλι του κρεβατιού

Φωτεινό τοίχο στο κεφάλι του κρεβατιού

Σχεδόν όλες οι αποχρώσεις του ροδάκινου είναι τέλεια συνδυασμένες με μπεζ, λευκό, κρέμα, ανοιχτό γκρι και χρυσές ποικιλίες. Οποιοσδήποτε συνδυασμός θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη, καθιστώντας το κύριο χρώμα ταπετσαρίας πιο ήπιο και ζεστό.

Συμβουλές! Με προσοχή αξίζει να εξεταστεί συνδυασμός ροδάκινου και ροζ, δεδομένου ότι το ροζ μπορεί να κάνει το δωμάτιο πάρα πολύ cloying. Ένα τέτοιο φωτεινό δίδυμο θα ταιριάζει περισσότερο όταν διακοσμεί ένα υπνοδωμάτιο για ένα κορίτσι.

Ριγέ οροφή στο υπνοδωμάτιο

Ριγέ οροφή στο υπνοδωμάτιο

Τραπεζαρία σε στυλ σύντηξης

Τραπεζαρία σε στυλ σύντηξης

Από τους πιο σκούρους τόνους, ο συνδυασμός ροδάκινου με όλους παραλλαγές καφέ. Ανοιχτό καφέ, σκοτεινό, κρύο ή ζεστό - το χρώμα αυτό ταιριάζει απόλυτα με το ροδάκινο, συμπληρώνοντας τη ζεστασιά και την άνεση του δωματίου. Αλλά το μαύρο στο δωμάτιο με ροδακινί ταπετσαρία θα φαίνεται πολύ ζοφερή. Στο φόντο μιας τέτοιας αντίφασης, αυτό το αποτέλεσμα και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα χάνουν.

Για τη σημείωση! Προσθέτοντας πράσινο, μπλε ή κόκκινο μπορεί να προταθεί μόνο σε υποστηρικτές μη τυποποιημένων συνδυασμών, καθώς το αποτέλεσμα θα απελευθερωθεί σε έναν ερασιτέχνη.

Κλασικό εσωτερικό στην τραπεζαρία με φωτεινή ταπετσαρία

Κλασικό εσωτερικό στην τραπεζαρία με φωτεινή ταπετσαρία

Ξύλινα έπιπλα στο υπνοδωμάτιο

Ξύλινα έπιπλα στο υπνοδωμάτιο

Συμβουλές! Να καθοδηγείται από έναν απλό κανόνα: όσο πιο φωτεινή είναι η σκιά ροδάκινου στην ταπετσαρία, τόσο πιο ουδέτεροι ήχοι πρέπει να εμπλέκονται στο σχεδιασμό. Διαφορετικά, η κατάσταση θα αποδειχθεί πολύ φωτεινή, ουρλιάζοντας.

Διακόσμηση δωματίου: ιδέες και συμβουλές

Το πιο επιτυχημένο δωμάτιο για ταπετσαρία ροδακινί είναι υπνοδωμάτιο. Το αίσθημα άνεσης, ασφάλειας και άνεσης, που είναι εγγενές σε αυτή τη σκιά, είναι ιδανικό για ύπνο και ξεκούραση. Για φωτεινή ταπετσαρία κατάλληλη κρεβάτι από σκούρο ξύλο, και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με τη μορφή χαλί και κουρτίνες είναι καλύτερα να επιλέξετε ελαφρύτερες αποχρώσεις.

Στο ταπετσαρία καθιστικού Το χρώμα της ροδακινιάς θα φανεί επίσημα και εξαιρετικό. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις χυμώδεις αποχρώσεις πρέπει να προσέξετε τη γενική ιδέα, συμπληρώνοντας το εσωτερικό με χρώματα κρέμας.

Συμβουλές! Αν η περιοχή του σαλόνι είναι μικρή, είναι καλύτερα να μείνετε σε μια ελαφριά σκιά ροδακινιάς γυαλιστερή επιφάνεια.

Κουζίνα σε χρώματα ροδάκινου φαίνεται πολύ ορεκτικό. Η ταπετσαρία μιας ζουμερής σκιάς θα συμπληρώσει την ατμόσφαιρα με την άνοιξη διάθεση. Εγγραφή των παιδιών σε τόνους ροδακινιάς μπορεί να βρεθεί σπάνια. Ωστόσο, αυτή η απόφαση θα είναι μια εξαιρετική ιδέα, δεδομένου ότι η σκιά συμβάλλει στη δημιουργική ανάπτυξη του παιδιού και κάνει το δωμάτιο φιλόξενο και χαρούμενο.

Ανοιχτά χρώματα από κρεμώδη, χρυσαφένιες αποχρώσεις στην κρεβατοκάμαρα

Ανοιχτά χρώματα από κρεμώδη, χρυσαφένιες αποχρώσεις στην κρεβατοκάμαρα

Συμβουλές! Ροδάκινο ταπετσαρία αρμονικά ματιά στο δωμάτιο, έκανε in country style, ρομαντισμός, κλασικά και provence.

Σημαντικές λεπτομέρειες

Η επιλογή των επίπλων για ταπετσαρία ροδακινί εξαρτάται άμεσα από τις προσδοκίες, καθώς η φιλικότητα αυτής της σκιάς σας επιτρέπει να έχετε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Τα σκούρα έπιπλα θα δημιουργήσουν μια ζωντανή αντίθεση, καθιστώντας το εσωτερικό πιο εκλεπτυσμένο και πολυτελές. Α ελαφρές αποχρώσεις του μπεζ ή του λευκού θα προσθέσει ρομαντισμό δωματίου. Η ατμόσφαιρα θα ταιριάζει απόλυτα σαν ένα δέντρο οποιασδήποτε αποχρώσεως και επικαλυμμένα έπιπλα.

Καθιστικό με τζάκι

Καθιστικό με τζάκι

Η διάθεση της σκιάς ροδάκινου απαιτεί την προσθήκη ελαφρών και απλών αξεσουάρ, τα οποία θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή των λαμπτήρων και των πολυέλαιων. Επίσης, κάθε δωμάτιο με ταπετσαρία ροδακινιού θα φανεί ακόμα καλύτερα αν το γεμίσετε με λουλούδια. Οποιαδήποτε φυτά σε γλάστρες ή τεχνητά σε ένα βάζο σε ένα τραπέζι θα το κάνουν. Το κύριο πράγμα δεν είναι να ξεχάσετε να διακοσμήσετε την αίθουσα άνοιξη με πράσινο.

Τείχη με ελαφρύ μοτίβο

Τείχη με ελαφρύ μοτίβο

Πότε επιλέγοντας κουρτίνες δεν συνιστάται να χρησιμοποιείτε την ίδια σκιά. Σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι ενοχλητικό, και οι κουρτίνες συγχωνεύονται με την ταπετσαρία. Μπορείτε να επιλέξετε μια ελαφρύτερη ή πιο σκούρα σκιά, αν τα παράθυρα βλέπουν στην ηλιόλουστη πλευρά.

Για τη σημείωση! Κουρτίνες με ένα μοτίβο ταιριάζουν σε πιο περίπλοκο στυλ, για παράδειγμα, εκλεκτικισμός.

Καρέκλες ψάθισης και ξύλινο τραπέζι στην τραπεζαρία

Καρέκλες ψάθισης και ξύλινο τραπέζι στην τραπεζαρία

Συμβουλές! Μην φοβάστε να συνδυάσετε αποχρώσεις, χρησιμοποιώντας μπεζ, κρέμα και λευκό για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εσωτερικό. Αλλά βυθίζοντας εντελώς στο ροδάκινο είναι μια ατυχής ιδέα.

Γοητεία παστέλ αποχρώσεων (65+ φωτογραφίες): ταπετσαρία ροδακινιάς στο εσωτερικό και παραλλαγές συνδυασμών χρωμάτων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 56 =