Clădirile noi sunt închiriate fără reparații finale

Clădirile noi sunt adesea închiriate fără reparații finale

Începe reparația într-o clădire nouă, de regulă, destul de înfricoșătoare. Toată lumea care a întâlnit vreodată un astfel de fenomen va spune că în acest fel există mari capcane. Și dacă acest lucru nu este luat în considerare, puteți obține o problemă pe scară largă într-un timp scurt, și anume necesitatea schimbarea urgentă a interiorului, ceea ce va genera cheltuieli financiare considerabile.

 • Principalele probleme
 • desen
 • Ce pentru ce: etapele
 • Procesele sunt curate
 • constatări
Stil eclectic în interiorul bucătăriei

Stil eclectic în interiorul bucătăriei

Principalele probleme

Principalele probleme legate de repararea clădirilor noi:

 1. Strângerea clădirii.
 2. Umiditate excesivă.
 3. Locul de muncă excelent.
 4. Lipsa conceptului.
Apartamentul din noua casă are dezavantajele sale

Apartamentul din noua casă are dezavantajele sale

Orice constructie noua in primii ani se poate rezolva

Primele două probleme sunt legate de specificul construcției, care trebuie acceptate. La momentul livrării instalației, majoritatea organizațiilor de construcție au avertizat că clădirea se va micșora, indiferent de structura monolitară sau de panou. Și, cel mai important, acest proces poate dura ani de zile, în funcție de factorii însoțiți. Din acest motiv, modificarea sediului primește restricții suplimentare.

Important! Strângerea clădirii duce la faptul că pereții, plafoanele, podelele casei și apartamentele din aceasta, în special, primesc o anumită părtinire sau oblică. Inițial, este invizibil, dar dacă este disponibil Finisaje finisaje și cu daunele sale naturale datorate aceleiași contracții, deplasarea devine vizibilă.

Fisurile pot apărea timp de mai mulți ani

Fisurile pot apărea timp de mai mulți ani

În mod similar, umiditatea în exces, obținută de pereți în timpul perioadei de construcție, afectează de asemenea. Acesta va fi alocat treptat în interiorul camerelor datorită proceselor naturale și în timp poate duce la deteriorarea acelorași materiale de finisare.

Diferitele uscătoare de aer vor ajuta la combaterea excesului de umiditate

Diferitele uscătoare de aer vor ajuta la combaterea excesului de umiditate

O altă problemă importantă este volumul excesiv de tranzacții. Motivul pentru aceasta este lipsa condițiilor necesare pentru o viață confortabilă în cameră. Acestea includ:

 • Suprapunere perete auxiliar.
 • Acoperirea podelei.
 • Decoratiuni de perete și plafonul.
 • Mobilier.
 • Aparate încorporate.
 • Comunicații.

Ultimul ar trebui să includă:

 • Aprovizionarea cu apă.
 • Scurgeti.
 • cabluri.
 • Canale de comunicare.

Toate acestea trebuie asigurate, deoarece absența unor astfel de condiții va face imposibilă șederea permanentă în interior. Ultimul din listă este lipsa unui concept. Este necesar ca încăperile de locuit să fie nu numai funcționale, ci și atractive. În acest scop, a proiect de design.

desen

Cea mai interesantă parte a proiectării pentru un nou venit este alegerea ideilor pentru o casă nouă și un apartament. Și în acest stadiu este mai bine să nu vă testați puterea, ci să vă adresați specialiștilor. Ele nu sunt numai competente zonarea spațiului și umple-l cu dispozitive noi, dar, de asemenea, să poată să se situeze profesional instalator, aparate electrocasnice încorporate și în mod special pentru aceasta se va dezvolta optimizarea schemelor de comunicare.

Designul minunat al camerei de zi

Designul minunat al camerei de zi

Proiect de cameră de zi din Ikea

Proiectul livingului de la IKEA

Sfat! În cazul în care, din motive obiective, recursul la designeri profesioniști este imposibil, dacă sunt disponibile abilități de calculator, puteți utiliza programe speciale pentru design interior. Există multe dintre ele și fiecare include multe utilități care vă permit să executați un proiect de proiectare a unei anumite încăperi, de exemplu, alimente sau bai.

Dacă abilitățile de calculator nu sunt suficiente, o alternativă ușor accesibilă poate fi o schiță făcută manual pe hârtie. În acest caz, nu este necesar să descriem totul în detaliu și frumos. O schemă simplă care descrie proiectul cu detalii suficiente pentru continuarea acestuia prin propriile mâini sau cu ajutorul contractorilor va scădea de asemenea.

Schița unei reparații viitoare cu mâinile tale

Schița unei reparații viitoare cu mâinile tale

Aplicația pentru decorarea unei camere cu o funcție de realitate virtuală

Aplicația pentru decorarea unei camere cu o funcție de realitate virtuală

La etapa de proiectare, merită luată în considerare nu numai aspectul viitor și costurile instrumentelor și materialelor, ci și secvența tuturor operațiunilor. Acestea sunt recomandate pentru a efectua în următoarea ordine:

 1. Reconstrucția și instalarea comunicațiilor.
 2. Finisare fină.
 3. Decor temporar.
 4. Finisare fină.
 5. finisare decorare.
În primul rând, este necesar să se realizeze stabilirea comunicațiilor

În primul rând, este necesar să se realizeze stabilirea comunicațiilor

 • Primul din listă este re-planificarea și instalarea comunicațiilor. Trebuie să se facă de la bun început, deoarece în etapele ulterioare ale modificării vor fi necesare distrugerea obiectelor din apropiere. Aceasta crește costurile asociate și necesită un efort suplimentar pentru curățarea obiectului.

Sfat! Plasarea comunicațiilor și a nodurilor lor principale trebuie să fie gândită și indicată în prealabil proiect de apartament. Este probabil ca, pentru a îmbunătăți confortul, va trebui să se mute sau să crească numărul anumitor elemente. Acest lucru trebuie făcut numai cu permisiunea autorității competente. 

Comunicarea trebuie făcută în avans cu privire la proiect

Comunicarea trebuie făcută în avans cu privire la proiect

 • Apoi, pe listă, se lucrează cu durată, care include o mulțime de lucruri murdare care pot concura cu cantitatea de resturi de construcție cu dezmembrare și reproiectare.
 • Apare apoi un decor temporar, a cărui prezență distinge această etapă de reparare într-o clădire nouă de oricare alta. Este acest decor pe care proprietarii îl vor vedea în următorii câțiva ani, până când clădirea nu va găsi o formă stabilită și nu va scăpa de umiditatea excesivă. Rezistența la uzură a acestui decor poate fi neglijată, deoarece în majoritatea cazurilor, după câțiva ani de funcționare, aceștia se mută la operațiunile de îndepărtare și finisare.

Ce pentru ce: etapele

Având în vedere faptul că majoritatea lucrărilor de reprocesare trebuie efectuate imediat, este necesar să se identifice procesele deosebit de importante. Unul dintre ele este sistem de încălzire. Calitatea performanței sale nu este determinată imediat, dar complexitatea modificărilor poate concura cu cele mai intensive operațiuni. Prin urmare, este de dorit să se asigure posibilitatea de reparații fără durere prin adăugarea sau eliminarea anumitor module, de exemplu secțiuni radiatoare.

Instalatii de incalzire

Instalatii de incalzire

Aici merită acordată o atenție deosebită activității efectuate înainte de cumpărarea obiectului, și anume:

 1. Strălucirea ușii și deschideri de ferestre.
 2. calitate ventilație.
 3. Foc de alarmă și alarmă antifurt.
Acordați o atenție deosebită calității rețelelor de alimentare

Acordați o atenție deosebită calității rețelelor de alimentare

Sfat! De asemenea, este important ca la început să se aibă grijă de calitatea rețelei și a rețelei electrice protecția aparatelor electrice, de exemplu, prin intermediul unui RCD. Acest lucru este deosebit de important, deoarece chiar și cel mai compact instrument de construcție poate avea o putere suficient de mare, ceea ce poate duce nu numai la întreruperi periodice ale luminii, ci și la arderea rețelei electrice.

În timpul pasului dur, nu vă puteți păcăli de a nivela podeaua și de ao aduce la perfecțiune, pentru că în mai multe cazuri este cel care suferă în primii doi ani. Prin urmare, șapa nu este acoperită cu un finisaj durabil parchet sau chiar laminat.

Sfat! Profesioniștii recomandă utilizarea linoleum, Pot rezista la întindere în orice direcție.

Când procesați pereții în aceeași scenă, nu fiți zeloși cu chitul, deoarece acesta poate cădea rapid și cu decor de suprafață, cum ar fi vopsea. Prin urmare, în case, în special cărămizi, este mai bine să preferați nivelare cu gips-carton și ulterior tapetului. Din aceleași motive, utilizați finisarea tradițională a plafonului de asemenea, nu are sens. Este mai bine să o înlocuiți fals, Pentru a vă bucura mereu de o suprafață plăcută și atractivă.

Caramida albă arată foarte elegantă

Caramida albă arată foarte elegantă

Covorul este perfect pentru finisarea podelei într-un apartament nou

Pentru finisarea podelei într-un apartament nou covor perfect potrivit

Sfat! Este demn de remarcat faptul că costul de prelucrare este destul de mic în comparație cu volumul total al lucrărilor de reparații din clădirea nouă. Acest lucru se datorează limitărilor de mai sus privind un număr de operațiuni admise. 

În ceea ce privește decorul temporar, puteți folosi apă netedă pe bază de apă, Pentru a determina caracteristicile de iluminare din cameră. Cu toate acestea, această soluție poate fi utilizată doar temporar. Prin urmare, ca o alternativă mai acceptabilă, pot fi luate în considerare numai imagini de fundal.

Tapetul va ajuta la ascunderea defectelor de perete

Tapetul va ajuta la ascunderea defectelor de perete

Sfat! După expirarea perioadei de timp alocate pentru contracție naturală, este recomandat să se întoarcă din nou la profesioniștii care pot evalua starea actuală a clădirii înainte de finalizarea acesteia. Numai după evaluarea experților putem face concluzii oficiale cu privire la posibilele reparații finale sau la necesitatea de ao amâna pentru o anumită perioadă.

Inspectarea stării structurii

Inspectarea stării structurii

Procesele sunt curate

În ciuda numelui său luminos, această perioadă se poate dovedi a fi cea mai întunecată. Toate, deoarece la performanțele sale mai des este necesar să se lichideze lipsurile care ar putea apărea în perioada de funcționare primară. Deci, poate fi necesar:

 • repetate podele turnarea și de stabilire a unui nou strat.
Finisarea podelei

Finisarea podelei

 • Înlocuirea ușilor, a ferestrelor și a ferestrelor pervaz.
 • Alinierea zidurilor, placarea dalelor.
 • Înlocuirea instalațiilor sanitare și conducte.

Prin urmare, acest tip de modificare nu va fi cosmetic, ci capital. De aceea, cota leului din buget ar trebui alocată pentru această etapă.

Uneori din cauza"усадки" здания приходится проводить замену окон

Uneori, datorită contracției clădirii, este necesară înlocuirea ferestrelor

Montarea plăcilor

Montarea plăcilor

Chiar în spatele etapa de finisare este de a urmări de finisare, iar în această etapă putem da deja frâu liber imaginației și de a realiza cele mai interesante idei, pentru că deja nu există restricții cu privire la calitatea materialelor de finisare, dar puteți folosi absolut orice decor și mobilier la sfârșitul anului. Motivul pentru acest lucru este simplu: acum nimic nu trebuie mutat de la loc la loc sau dezmembrat pentru o perioadă de schimbări. După această etapă, puteți ridica în siguranță pianul și stejarul până la ultimul etaj set de mobilier.

Finisarea vă va ajuta să vă transformați interiorul

Finisarea vă va transforma interiorul

Interiorul apartamentului studio în stil modern

Interiorul apartamentului studio în stil modern

Culoare roșie în designul băii

Culoare roșie în designul băii

constatări

După cum vedeți, reparația într-o clădire nouă nu este un proces pentru cei slabi. Ea nu are nevoie să efectueze singur și în compania oamenilor, este de dorit să profesioniști, printre care trebuie neapărat să fie un electrician, un instalator, un designer și un număr de profesioniști specializați, cum ar fi faianțari, Movers și montatori.

Reparația într-o clădire nouă este mai bine să se încredințeze unei echipe de profesioniști

Renunțați la repararea într-o clădire nouă unei echipe de profesioniști

Cum să începeți reparațiile într-o clădire nouă? Implementarea pas cu pas și sfaturi utile de la profesioniști

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 19