Modelul de bomboane în aer liber este perfect pentru o baie spațioasă

Modelul de bomboane în aer liber este perfect pentru o baie spațioasă

Reparații în baie, Toată lumea se confruntă cu problema alegerii corecte a toaletei. Acești producători de produse fac dintr-o mare varietate de modele și tipuri, fiecare având propriile caracteristici, avantaje și dezavantaje. Pentru a alege o toaletă adecvată, merită luate în considerare modelele pe care industria modernă le oferă. O opțiune care a fost folosită de mai mulți ani este toaletă de toaletă cu un raft în castron.

conținut

 • Caracteristici de design
 • Argumente pro și contra bolurilor toaletei
 • Varietate de producători și modele
 • Alegerea bolului de toaletă
Vederea bolului vasului pentru toaletă

Vederea bolului vasului pentru toaletă

Caracteristici de design

Acest model a fost completat de mulți bai în apartamente Vremurile sovietice, se mai numește și o farfurie. Toaleta are un fel de proeminență pe castron, care se numește un raft. Cel mai adesea, raftul are o proeminență pentru curgerea apei. Modelele sunt împărțite prin modul de scurgere a apei - acestea pot fi orizontale sau verticale, precum și evacuarea oblică a apei.

Proiectare colțar, cu cisternă integrată

Construcție unghiulară cu rezervor integrat

Mărfurile sunt fabricate din faianță, porțelan, oțel, plastic sau sticlă. Cele mai populare sunt primele două tipuri de materiale. În plus, puteți vedea unele diferențe în descărcarea apelor:

Tip de chiuveta caracteristici
Tip cascadă Când este folosit, vasul este clătit uniform.
Versiunea de duș a chiuvetei În această realizare, clătirea are loc în jurul perimetrului bolului.
Sistemul de acumulare Mai întâi, toaleta este umplută cu apă complet, apoi totul este spălat în sistemul de canalizare. Această opțiune este mai puțin economică, deoarece va lua multă apă pentru a se scurge.

Ca orice produs, o toaletă cu un raft în castron are avantaje și dezavantaje care afectează alegerea consumatorului. Având în vedere aceste momente, veți găsi cu ușurință opțiunea potrivită pentru locuința dvs.

Argumente pro și contra bolurilor toaletei

Principalul punct pozitiv al utilizării acestui model este absența stropilor de apă. În plus, dacă orice obiect cade în toaletă, acesta poate fi ușor îndepărtat, deoarece va cădea pe raft și nu direct în chiuvetă. Cu toate acestea, această specie prezintă câteva dezavantaje:

Diferența principală între bolurile bolului este aceea că orificiul de drenaj cu o ușoară deplasare înainte și pe calea fluxului de apă de la chiuvetă până la scurgere există o depresiune

Principala diferență dintre bolurile bolului este aceea că orificiul de scurgere este deplasat înainte, iar pe calea fluxului de apă de la chiuvetă la scurgere există o depresiune

 1. un debit mai mare de apă în comparație cu alte modele;
 2. contaminarea rapidă a raftului;
 3. apariția ruginei și a calcarului pe traversă pentru apă;
 4. mirosuri neplăcute care rămân după spălare.
Varianta de podea în care toate conductele sunt ascunse

Varianta de podea în care toate conductele sunt ascunse

Cu toate acestea, producătorii lucrează pentru a reduce defectele vaselor de toaletă, ceea ce face ca astfel de modele să fie destul de populare în rândul consumatorilor. Datorită selecției mari și a varietății de prețuri, puteți cumpăra o toaletă pentru orice nivel de venit: de la scumpe la bogate interioare la modelele bugetare care se pot potrivi cu ușurință în mici apartamente-studiouri, popular printre locuitorii moderni ai megacitelor.

Varietate de producători și modele

La fel ca celelalte modele, plăcile de tavă se găsesc în trei tipuri: suspendate, podele sau monobloc. O opțiune clasică este podele de toaletă. Acesta este cel mai adesea folosit din cauza ușurinței de instalare și a costurilor relativ ieftine.

Dacă este instalată baia încălzire prin pardoseală, este mai bine să dai preferință model de suspendare. În acest caz, bolul este atașat la perete, iar rezervorul se ascunde într-o nișă de ghips. Acest model va ajuta la evitarea aglomerării camerei.

Pentru salopete, puteți alege un candybar cu un design neobișnuit - modelul va decora camera de toaletă.

Producerea modelelor de tavă nu sunt doar companii naționale, ci și branduri de import. Cel mai adesea acestea sunt mărfuri poloneze, cehă sau suedeză. Costul depinde în principal de materialul de fabricație și de popularitatea mărcii. Firmele germane produc produse de înaltă calitate scumpe. Mărci italiene oferim produse de forme și culori neobișnuite. Producătorii finlandezi fac produse din forme non-standard.

Sfat! Cel mai accesibil - bunurile producătorilor polonezi și chinezi. Bunurile companiilor ruse, belaruse și ucrainene sunt de mică valoare și sunt adesea fabricate din piese importate.

Aspectul modern al echipamentului sanitar

Aspectul modern al echipamentului sanitar

Alegerea unui bol de toaletă cu un raft în castron

Atunci când alegeți o toaletă, trebuie să luați în considerare câteva puncte:

 • În primul rând, uită-te în jurul tău. Dimensiunile sale, conductele de canalizare și designul exterior sunt foarte importante. Acest lucru va determina care model merită să cumpere - etaj, suspensie sau o bomboană.
 • În al doilea rând, trebuie să determinați materialul din care va fi făcut toaleta. Cele mai durabile și mai ușor de întreținut sunt modelele de faianță și ceramică.
Imitarea pietrei în formă și material a toaletelor

Imitarea pietrei în formă și material a toaletelor

 • În al treilea rând, ia în considerare decizia de design interior, astfel încât toaletă se încadrează în stil și colorate în baie.
 • Prezența sau absența unui sistem anti-scurgere. Deși acest punct nu este foarte important pentru castronul de toaletă, totuși, producătorii au instalat de curând acest sistem pe produsele lor.
Baie spațioasă cu design original

Baie spațioasă cu design original

Având în vedere sfaturile de mai sus, puteți găsi cu ușurință modelul potrivit pentru baie. În plus, totul depinde de preferințele și veniturile personale ale persoanei. Nu este întotdeauna justificată cumpărarea de bunuri scumpe, deoarece scumpul nu înseamnă neapărat o calitate ridicată. Deseori, modelele bugetare ale producătorilor autohtoni nu servesc nici mai puțin timp decât analogii lor costisitori de import.

Salvarea spațiului și un aspect frumos estetic vor contribui la crearea unui design pandantiv în baie

Construcția suspendată în baie va economisi spațiu și va contribui la crearea unui aspect frumos estetic

Puteți vizita magazine de construcții sau puteți lua în considerare site-uri care se specializează în instalații sanitare. În cataloagele portalului de internet este posibil să se familiarizeze cu descrierea detaliată a bunurilor, să învețe răspunsurile cu privire la aplicarea lor și să aprecieze revizuirile utile ale diferitelor modele. Toate acestea vor ajuta la alegerea corectă și la economisirea banilor.

Produsele finlandeze vor ajuta la crearea unui interior elegant în baie

Produsele finlandeze vor ajuta la crearea unui interior elegant în baie

Toaletă cu raft în castron (plită): plusuri și minusuri de construcție și sfaturi privind alegerea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =