Toaletă suspendată cu scaun microlift: prezentare generală a structurii și avantajele acesteia

Cameră frumoasă de igienă interioară în stil loft

Interiorul camerei igienice în stil loft

Un astfel de design al toaletei a fost aplicat recent în țara noastră. De multe ori se poate găsi în centrele comerciale și sportive, însă instalarea acestui model este benefică și convenabilă în apartamente și case. Există diferite modele și configurații ale acestor produse. Au o durată de viață lungă și o întreținere ușoară. În plus, această opțiune ocupă puțin spațiu, deoarece rezervorul este instalat în perete. castron Nu are un picior care aglomerează structura, care vă permite să plasați podele sub toaletă de toaletă.

 • Caracteristici structurale 
 • avantaje
 • Concepții greșite
 • Caracteristici suplimentare
 • Pro și contra sistemului
 • Cum sa alegi?
Scandinavă în designul toaletei

Scandinavă în designul toaletei

Caracteristici structurale

În orice loc convenabil de a folosi un cadru metalic este instalat. Cel mai adesea acesta este zidul pe care se află rețelele de comunicații, dar acesta nu este un axiom.

Sfat! Principalul lucru este să găsești un loc unde să instalezi un rezervor de scurgere. Ar trebui să fie nișă în perete aproximativ 25 de centimetri, în care pentru perete ascundeți rezervorul. În plus față de plăcile de gips, se poate utiliza un alt material.

Decorarea din marmură a pereților și a podelei băii, combinată cu toaleta

Decorarea din marmură a pereților și a podelei băii, combinată cu toaleta

Toaleta suspendată este foarte elegantă

Toaleta suspendată este foarte elegantă

La nota! Rezervorul este fixat pe patru elemente de fixare (două pe perete și două pe podea). În acest fel, puteți ajusta înălțimea. Rezervorul este produs cel mai adesea din plastic și poate fi de volume diferite - de la 3 la 9 litri. Furtunurile din kit vă ajută să instalați rapid toaleta.

Schemă de instalare a unui bol de toaletă agățat

Schemă de instalare a unui bol de toaletă agățat

Montarea cadrului și a recipientului de scurgere

Montarea cadrului și a recipientului de scurgere

Avantajele modelului de suspendare

Acest produs arată bine în baie mică sau toaletă, deoarece crește vizibil zona. O varietate de soluții de design se vor potrivi toaletă în orice interior de baie.

Un alt plus este reducerea zgomotului în timpul coborârii apei. Îngrijirea și întreținerea toaletei nu necesită prea mult timp și efort. O acoperire specială nu permite formarea de calcar și rugină, deoarece apa se scurge rapid și nu rămâne pe suprafață.

Conștientizări comune în rândul consumatorilor 

 • De cele mai multe ori, persoanele supraponderale se îndoiesc că o astfel de construcție va supraviețui. Aceasta este o iluzie care nu are nici o bază.

Informații! Cadrul metalic oferă o fixare fiabilă și puternică la perete, iar producătorii garantează că produsul poate rezista la greutatea de până la 400 kg.

Gresie cu model 3D

Gresie cu model 3D

 • Cea de-a doua opinie eronată este presupunerea că, în caz de defecțiune, va fi necesară dezmembrarea țiglă, pentru a ajunge la mecanism. Practica spune contrariul: accesul la rezervor este simplu și nu poate fi niciun mecanism dificil.
 • Următoarea concepție greșită este că este dificil să găsiți părți și componente necesare pe piață. Cu toate acestea, nu este cazul: toate piesele necesare sunt furnizate, iar în piața obiectelor sanitare este ușor să cumpărați orice piesă de schimb pentru înlocuire.
Vasul de toaletă cu duș are multe avantaje față de modelele clasice

Vasul de toaletă cu duș are multe avantaje față de modelele clasice

Toaletă Inspire Black

Suspensie de toaletă Inspire Black

 • Un alt mit este costul ridicat al bunurilor din acest grup. Prețul depinde de sistemul de instalare ales și de producătorul produsului.

Printre aceste neajunsuri se poate numi necesitatea căutării nișă pentru a monta rezervorul. Alimentarea cu apă este cel mai bine realizată nu de un furtun flexibil, ci de un tub, deoarece acesta va fi asigurat.

Caracteristici suplimentare

Pentru a asigura o ușurință în utilizare, se utilizează diferite modele de acoperire, dintre care unul se numește microlift. Acesta este un sistem care asigură o creștere și o cădere liniștită a capacului. O astfel de invenție permite nu numai să scape de sunetul neplăcut al capacului care se încadrează, ci și să nu-i permită să explodeze sau să formeze un cip în instalațiile sanitare.

În absența unei jante, apa părăsește un flux rapid, care curăță bine o suprafață netedă fără alte mijloace suplimentare

În absența jantei, apa părăsește un flux rapid, care curăță bine suprafața netedă fără alte mijloace suplimentare

Sfat! Pentru familiile cu copii, este necesar să cumpărați un astfel de scaun cu micro-lift, deoarece copiii se rănesc adesea datorită coborârii clare a capacului.

Principiul acestui mecanism seamănă cu o ușă mai aproape, dar are dimensiuni mai mici. Piața modernă oferă toalete dotate cu astfel de sisteme.

Pro și contra sistemului microlift

Acest design are o serie de avantaje:

 1. datorită micro-liftului, capacul este închis fără probleme, iar stratul de acoperire rămâne fără așchii și zgârieturi;
 2. perioada de utilizare a unui astfel de scaun este mult mai lungă;
 3. funcționarea liniștită este convenabilă noaptea, când ceilalți dorm;
 4. în cazul funcționării automate, capacul se ridică și cade în mod independent. Această funcție are numai opțiuni scumpe care sunt echipate cu senzori care răspund la mișcare;
 5. Instalarea este simplă și nu durează prea mult.

Lemnul din interiorul toaletei arată foarte elegant

Lemnul din interiorul toaletei arată foarte elegant

Interiorul alb-negru al unei camere igienice

Interiorul alb-negru al unei camere igienice

Dezavantajele microliftului pot include:

 1. sistemul nu vă permite să închideți rapid capacul, dacă este necesar;
 2. dacă faceți un efort, puteți rupe mecanismul;
 3. greu de reparat;
 4. atunci când dezasamblați sistemul, este ușor să deteriorați piesele interne;
 5. La asamblare, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile.
Baie cu ferestre panoramice

Baie cu ferestre panoramice

Cum de a alege un scaun cu microlift?

 • Pentru a selecta corect capacul, trebuie să măsurați dimensiunile vasului de toaletă. Acestea sunt inscripționate în cartea de garanție sau puteți efectua singur măsurătorile (determinați lungimea și lățimea vasului de toaletă).

Sfat! Măsurați distanța dintre elementele de fixare nu merită, este întotdeauna standard. Trebuie reținut că acoperirea se referă la bunuri care nu pot fi schimbate, deci trebuie să cunoașteți dimensiunea exactă. A cumpăra produse ieftine nu merită, de cele mai multe ori, acestea sunt mărfuri de calitate slabă.

 • Atunci când selectați produse, acordați atenție calității fabricării elementelor de fixare și perioadei de garanție a mărfurilor. Nu uitați de designul exterior al toaletei, trebuie să se potrivească în interiorul camerei. Piața oferă scaune cu funcții suplimentare de autocurățare, încălzire, aromatizare cu aer.
Corpurile de iluminat nu trebuie doar să fie confortabile, ci și să se potrivească perfect în interiorul dumneavoastră

Instalatii sanitare ar trebui să fie nu numai confortabil, dar, de asemenea, se potrivesc perfect în interiorul

Cumpărați o toaletă suspendată cu un micro-lift-scaun poate fi într-un magazin de articole sanitare specializate sau pe Internet. Pe site-ul puteți vizualiza bunurile, citiți descrierea lor și achiziționați pentru lichidare sau decontare fără numerar cu livrare la adresa corectă.

Loading...