Interiorul bucătăriei în stilul țării

Interiorul bucătăriei în stilul țării

Florentina este un expert în instalații sanitare practice, dotat cu o vastă funcționalitate. Fiecare unitate reflectă o combinație reușită de indicatori de rezistență, parametri optimi de performanță și o parte nobila de design. toate spălătorie auto în mod ideal se potrivesc în orice interiorul modern al bucătăriei, Deoarece sunt adaptate condițiilor de utilizare intensive.

 • Cum sa alegi?
 • Caracteristicile modelelor moderne
 • avantaje
Built-in chiuveta de granit

Built-in chiuveta de granit

Chiuvetă convenabilă pentru bucătărie

Chiuveta adâncă convenabilă pentru bucătărie

Model Blanco

Modelul "Blanco"

Cum sa alegi?

O echipă de ingineri a reușit să dovedească faptul că îmbunătățirea produselor, poate exista o limită. Compania dezvoltă în mod regulat noi opțiuni și oferte, care în timp devin mai fiabile, practice și durabile. Acesta oferă spre vânzare o formulă originală compozite extradure „1 + 1“ și alte soluții care fac proprietățile mecanice ale produsului mai mare și până la zi. Compania "Florentina" acționează ca unic producător de produse de cuarț în întreaga țară. Acestea sunt oferite într-o mare varietate, iar prin cumpărarea acestora veți obține o soluție fiabilă și de înaltă calitate.

Atunci când alegeți o chiuvetă adecvată, ar trebui să acordați atenție mai multor caracteristici.

 1. Parametrii dimensionali ai bucătăriei. Pentru proprietari bucătării mici va potrivi mici chiuvete exclusive, iar pentru proprietarii spațiilor mari soluția ideală va fi variații mari, profunde.
 2. Numărul de persoane din familie. Sunt de acord, ar fi o nebunie să cumperi o spălătorie auto cu mai multe compartimente și caracteristici impresionante pentru una sau două persoane. Și pentru o familie cu mai mulți copii, această opțiune va fi destul de acceptabilă.
 3. Stilul interiorului. Multe detalii depind de acest criteriu. Acestea includ materialul fabricării chiuvetei, culoare, design. Paleta de culori a variațiilor moderne de bogat și divers, și în loc de plictisitor alb sau gri, vă puteți ridica tonul pentru a se potrivi cu imaginea de ansamblu.
 4. Forma chiuvetei și adâncimea acesteia. Timpul a trecut atunci când în moda au existat exclusiv rotunde chiuvete din oțel. Astăzi, puteți alege produse dreptunghiulare, pătrate și ovale și le puteți folosi fără a compromite ușurința în utilizare și funcționalitatea generală.
Chiuveta este montată sub masă

Chiuveta, montat sub masă

Cercetarea și reconcilierea demonstrată de faptul că astfel de produse, fie în nici un fel inferioare standardelor europene, iar în unele privințe chiar să le depășească.

Modelul expozițional al modelului Bombay

Modelul expozițional al modelului "Bombay"

caracteristici

Procesul de producție este stabilit în Rusia. Compania activează pe piața pieselor sanitare de peste 15 ani, iar în această perioadă a participat la un număr mare de programe. Aceasta este prima organizație rusă, care a reușit să stabilească o producție de înaltă performanță chiuvete prin utilizarea unei tehnici de turnare continuă. Și chiar și în prezent nu există analogii similare ale unui astfel de produs în țările CSI.

Toate variațiile sunt produse pe echipamentul european, astfel încât probabilitatea de influență a factorului uman negativ este redusă la zero. Personalul are un nivel ridicat de profesionalism.

Chiuveta neagră potrivită pentru interior în stil de înaltă tehnologie

Chiuveta neagră potrivită pentru interior în stil de înaltă tehnologie

Modelul Vega 360

Modelul Vega 360

Caracteristicile materialului utilizat

Compozit de înaltă calitate este baza tuturor chiuvetelor făcute de această companie. În producția de astfel de materii prime naturale, cum ar fi cuarț și compozit sunt implicate. Pe scara generală, duritatea lor este de ordinul 7-7,5, deci au un indice ridicat de rezistență și rezistență la uzură.

Pentru îmbinarea componentelor, este utilizată rășina poliesterică de înaltă calitate, dezvoltată în colaborare cu organizația parteneră DUGALAK. Ca rezultat, se formează produse cu duritate mare a suprafeței, rezistență mecanică optimă și rezistență la solvenți.

Modelul Lipsi-780R

Modelul "Lipsi-780R"

Robinet confortabil cu duș extractor

Robinet confortabil cu duș extractor

igienă

Pentru a evita colorarea în timpul funcționării, structura compozită conține aditivi de tip antibacterian special din argint. În această privință, șaibe moderne de la producătorul "Florentina" sunt curate, igienice, nu au miros neplăcut pe întreaga perioadă de utilizare. Complexul antibacterian de protecție permite reducerea la minimum a efectului unităților bacteriene. Iar partea de leu a produselor alimentare este echipată cu proprietăți autocurătoare. Datorită acestei proprietăți nu există nici un fapt de răspândire a picăturilor de apă: ei merg imediat la chiuvetă. Astfel de efecte au proprietăți care persistă pe întreaga perioadă de funcționare.

Modelul Nire-760K

Modelul Nire-760K

Modelul Lipsi-980S

Modelul "Lipsi-980S"

avantaje

Există mai multe avantaje pe care o persoană / familie decide să cumpere acest produs.

 1. Costuri accesibile în comparație cu omologii europeni.
 2. Proprietăți ecologice ridicate ale produselor și materialelor.
 3. O gamă largă de modele și modele colorate.
 4. Nivel ridicat de rezistență la influențe externe.

Producătorul Florentina oferă produse într-o gamă largă, variind de la modest minimalismul și se încheie cu un lux exclusivist. Fiecare model respectă pe deplin tendințele moderne și se caracterizează prin parametri calitativi vrednici. După ce ați ales produsele acestui brand, nu veți regreta și veți obține soluții originale și optime pentru spațiul dvs. de bucătărie.

Chiuvete moderne Florentina: o privire de ansamblu asupra caracteristicilor și cum să alegeți cele mai bune?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =