Kétszemélyes ágy - egy kényelmes hálóhelyiség

Kétszemélyes ágy - egy kényelmes hálóhelyiség

Fényűző ágy vagy szerény lakóhely a két szokásos méretekben? Bármit is mondhat, mindez franciaágy és nélküle semmi család nem képes. Azonban az ágyak minden modellje különbözik méretükben és paramétereikben, amelyeket figyelembe kell venni a kiválasztás során. Minden gyártó közös szabványokat követ, de nem mindenkinek. Milyen adatokra van szükség a "keresés közben" szem előtt tartani? Ezt részletesebben meg fogjuk érteni.

Tartalom:

 • Méretek és kiválasztási paraméterek 
 • Dupla ágyak különböző formátumokban
 • Méretezési rendszerek
 • A matracok mérete és a választott jellemzők
Érdekes ágy az ipari stílusú fülkékkel

Gyönyörű ágy ipari helyiségben

Kétszemélyes ágyak: méretek és lehetőségek

 • A modern kétszemélyes ágyak áttekintése: a matracok mérete, paraméterei, és hogy hogyan ne legyen tévedés a választással?

  Szélesség. Kétszemélyes ágy mérete - 160 cm-tõl, kevesebb, mint fél rubel. Bármely szalonboltban könnyen megtalálható egy két méteres ágy, a nagyobb szélességű változatok ritkák vagy rendelésre készülnek. A kívánt szélességnek figyelembe kell vennie a kedvenc pózokat (oldalra vagy hátulra, kinyújtott karokra), a házastársak arcszínére, a területre, a felvételre és a szoba belsejére.

 • Hosszát. Szabványos méretek 2 x 2 méter, ami elég elfogadható a közepes magasságú emberek számára. Van egy kiszámításának képlete az optimális hossza :. Vevő növekedést 20 vagy 30 cm-es dupla dupla ágy belül a hagyományos paramétereket (160 x 200 cm) alkalmas a felhasználó növekszik 180 cm További bútorok gyárak van feldolgozóipar fél modellek hossza és szélessége szabványos ..
 • magasság sok ágy - legfeljebb 50 cm, Ebben a tekintetben a preferenciák a növekedés és a kényelem iránti törekvéseitől függenek.
Franciaágy lehetőség

Franciaágy lehetőség

Figyelj! A kiválasztásnál figyelembe kell venni, hogy az ágyak meghatározott paraméterei a méretek matracok vagy ágyak. Együtt a keretzel még egy kicsit ki fog jönni, így a helyet a jövő ágya alatt fel fogják venni és mérni.

Annak megértéséhez, hogy milyen helyre van szüksége teljes alvásra, egyszerű kísérlet segít (önmagában vagy együttesen megteheti). Húzzon le a hátára, és hajtsa karjait a gyomrára, tegye a könyökét oldalára. Ettől az ágy széléig maradjon legalább 10 cm szabad felület. Az oldalán fekve, térdre hajlítsa - soha nem szabad az ágyból kimászni, mögötte maradjon 15 cm hely.

Határozza meg az alvás helyét

Határozza meg az alvás helyét

Dupla ágyak különböző formátumokban

 • Az első típus praktikus fél kétszemélyes ágyak (szélesség: 140-150 cm), amely valójában egy külön alfajba tartozik. De egyes esetekben egy "karcsú" komplexummal rendelkező házaspár kerül megrendezésre, például ha nincs elég hely a hálószoba, amikor még a legszebb kettős repülőterek egy kis helyiségben nehézkesnek tűnnek.
Kényelmes egy és fél ágy

Kényelmes egy és fél ágy

 • Kétszemélyes ágyak 160-190 x 200 cm - a legnépszerűbb méretek. Könnyű megtalálni a matracokat, készleteket ágynemű és ágytakarók. A házastársak számára ez egy csodálatos, kényelmes lehetőség egy hálószoba elrendezésére, amely kényelmet és kényelmet teremt.
Franciaágy lehetőség

Franciaágy lehetőség

 • "Royal", vagy családi kétszemélyes ágyak (200 x 200 cm) alvás közben teljes nyugalmat biztosít. Az egyes modellek akár 2,5 m-es méretűek is lehetnek. A tágas szobák alkalmasak apa, anya és baba befogadására.
Családi kétágyas szoba

Családi kétágyas szoba

 • Emeletes ágyak a gyermekek, a szállások és a szállodák helyet takarítanak meg.
Emeletes ágyak rendszere

Emeletes ágyak rendszere

 • Nem szabványos ágyak - ovális, kerek és mások. Fényképezik nemcsak a fényképen, hanem otthon is gyakran mennek a fejhallgatókba, de tágas hálószobát igényelnek. Ha ilyen elegáns ágyat vásárolsz, ki kell számolnod mindent, és helyet kell adnod a többi bútorhoz.

Minden szabvány feltétele. A tényleges méretek bármilyenek lehetnek, attól függenek, hogy milyenek a tervezési jellemzők, a megoldások, a tervezés és a tervezés. Mindig vannak olyan gyártók, akik a kívánt méretű és formájú testreszabott ágyak gyártására szakosodtak. De a nem szabványos ágyon egy mínusz - jelentős egyszeri költségek állnak rendelkezésre a gyártáshoz, plusz további tartós kiadások a matracokra, ágyakra, amelyeket szintén meg kell rendelni.

Méretezési rendszerek

Mielőtt meglátogatna egy üzletet különböző gyártók termékeivel, hasznos lesz megismerkedni az intézkedések bútorrendszereivel.

 • metrikus - Méter, centiméter (Európa, Oroszország). Németországból, Olaszországból és Franciaországból származó gyárak olyan termékeket gyártanak, amelyek a szokásos szabványok számunkra. A szélességet 5, 10 cm-es lépésekben mérjük.
Az oroszországi metrikus rendszer

Az oroszországi metrikus rendszer

 • alatt evrokrovatyu Ez azt jelenti, dupla méretei 180 x 200 cm-es magasság függ, hogy milyen típusú matrac: tavasszal fent latex 5cm közös és gazdaságosabb megoldást - Európai ágyas tehergépkocsi alvó 160 x 200 cm ...
Európai ágy lehetőségek

Európai ágy lehetőségek

 • Angol rendszer - font, hüvelyk (angol nyelvű országok és az USA). "SuperKorolevskaya" nevezhető standard franciaágy (180 x 200 cm) egy amerikai gyártó. Western király modell méretei 182,9 x 213,3 cm-es nagyobb szélessége a termék King (193 cm), és a Standard king (198 cm), és az azonos hosszúságú -. 203 cm Méretek változhat néhány centiméter, attól függően, hogy a származási országot. (USA, Nagy-Britannia, Ausztrália).
Angol ágy standard rendszer

Angol ágy standard rendszer

A jegyzethez! Az Egyesült Államokban és Angliában egy és fél fajtájú ágyak a Queen jelzés alatt kerülnek értékesítésre. A szélességük kisebb, mint az európai - 153 cm. A brit termékek 198 cm hosszúak, az amerikaiak és az ausztrálok pedig 203 cm-es termékeket kínálnak.

A paraméterek mérése az USA-ban

A paraméterek mérése az USA-ban

Fontos! Az európai matrac nem alkalmas egy amerikai ágyra. Árak és méretek franciaágy különböző gyártók különbözőek, ezért sok figyelmet kell fordítani a megfelelő matrac kiválasztására.

Jobb, ha vesz egy keretet és egy matracot egy márka vagy legalább egy ország. A kedves vásárlók a saját normáikhoz rendelik a matracokat. Ezt a szolgáltatást számos orosz és külföldi bútorgyártó cég biztosítja. A híres márkák olyan modelleket állítanak elő, amelyekben a különböző típusú matracok mérete gazdag választékban jelenik meg.

A matracok mérete és a választott jellemzők

A matracnak az ágykeretbe kell illeszkednie mindhárom dimenzióban. Az ágy paraméterei megtalálhatók a termék műszaki útlevelében. A régi matrac cseréjéhez meg kell vizsgálni a keret kerületét. Nem lehet mérni egy régi matracot, mert már deformálódott.

Matrac és ágy lehetőség

Matrac és ágy lehetőség

A különböző matracok paraméterei

A különböző matracok paraméterei

Hogyan válasszuk ki a standard matracot? A hiba feltételezésével (plusz vagy mínusz 1 cm), de nem több. Például, a mérési paramétereket ágy van méretei 179 x 200, vagy 180 x 201 cm-es. Pontosság a normál tartományban, ezért lehetséges, hogy megszerezzék a hagyományos matrac mérete 180 x 200 cm-es. A jelenlétében hiba 2-3 cm a matracon előállítani kívánt sorrendben.

A matracok típusai és árai

A matracok típusai és árai

A matracok mérete, valamint az ágyak is szabványosak. A hossza 195, 200 cm, a matrac kívánt hosszúságának meghatározásához a magasság 15-20 cm-t ad hozzá, a magasságot a vevő íze határozza meg.

A jegyzethez! Ortopéd modellek általában az ágy oldalfalánál emelkednek. A rugós matracok magassága 20 és 22 cm között változik, egyedi modellek - akár 32 cm-ig, akár elit is - legfeljebb 50 cm-ig, a rugók nélküli matracok magassága 15-24 cm.

A 180 cm-es matrac egy háromtagú család számára alkalmas

A 180 cm-es matrac egy háromtagú család számára alkalmas

Fontos! A dupla méretű matrac mérete 140 x 200 cm (egy lépcső szélesség 20 cm), a szabvány 160 cm, ezek a méretek, amelyeket a dupla ágyneműk többségének varrására használnak. A 180 cm-es szélesség előnyös a gyermekes családok számára. 

A modern kétszemélyes ágyak áttekintése: a matracok mérete, paraméterei, és hogy hogyan ne legyen tévedés a választással?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 52 =