conținut

 • Vinil siding sub un jurnal: caracteristici materiale
 • Tipuri de materiale
 • Nuanțe de montare a siding
 • Informații importante: sfaturi și trucuri
 • Fatade vinil siding sub un jurnal - video, fotografii
Siding de vinil sub jurnal. Vinil siding - un material modern durabil, ușor și finisaj de finisare

Vinil siding - un material modern durabil, ușor și finisaj de finisare

Unul dintre cele mai populare materiale pentru decorare astăzi case de tara este un siding pentru grindă: fotografiile și prețurile acestui material pot fi găsite în rețea pentru o cerere similară de text. Având o cantitate suficientă de informații despre materialul dorit și tipurile, caracteristicile de funcționare și instalare, este posibilă realizarea unei imagini complete, care să permită luarea unei decizii măsurate cu privire la utilizarea sau nefolosirea siding.

Siding de vinil sub jurnal. Arată efectiv siding, imitând lemn colorat

Arată efectiv siding, imitând lemn colorat

Vinil siding sub un jurnal: caracteristici materiale

Vinyl siding sub un jurnal este o opțiune la prețuri accesibile pentru a crea un aspect spectaculos acasă mijloace financiare relativ mici. Desigur, casele și alte construcții realizate din busteni naturali au fost și vor fi întotdeauna preferabile, totuși, costul acestor case și complexitatea forțelor lor de construcție îi împiedică pe mulți să renunțe la visul de a avea propriile lor casa din lemn. O modalitate practică și bugetară de ieșire din situație o constituie utilizarea siding - material modern, fiabil și atractiv.

Siding de vinil sub jurnal. Panourile cu panouri din vinil imitând buștenii semicirculați sunt perfect uniformi și permit o placare fără sudură

Panourile cu panouri din vinil imitând buștenii semicirculați sunt perfect uniformi și permit o placare fără sudură

Recent, siding-ul de vinil, care devine din ce în ce mai popular și mai răspândit, beneficiind în mod considerabil nu numai din lemn natural, ci și din siding metal. Printre caracteristicile acestui material merită menționat:

 • Puterea și fiabilitatea pe toată perioada de garanție (pentru companii cu reputație această perioadă este de la 25 la 50 de ani). Astfel de panouri nu putrezesc, nu se descompun și nu sunt acoperite cu rugina, păstrând un aspect atractiv pentru o perioadă lungă de timp.
 • Vinilul cu prelucrare specială este extrem de rezistent la diferite daune mecanice, schimbări de temperatură, umiditate și alte complexități de mediu.

FAPT! Gama de temperaturi de la +50 la -60 grade face din sticla de vinil sub jurnal un material ideal pentru a lucra oriunde în țară.

Siding de vinil sub jurnal. Siding, imita culoarea naturala a pinului american

Siding, imita culoarea naturala a pinului american

 • Siguranță pentru oameni, ecologic și non-toxicitate. Aceste calități fac posibilă utilizarea unui astfel de material pentru finisarea locuințelor atât în ​​exteriorul, cât și în interiorul clădirii. În plus, nu este un sol fertil pentru apariția bacteriilor și, de asemenea, nu este adecvată pentru alimente pentru insecte și rozătoare, ceea ce elimină complet posibilitatea dăunătorilor.
 • Procesul de instalare este destul de simplu și rapid, ceea ce vă permite să vă instalați cu o experiență minimă de lucrări de construcție. De remarcat este și ușurința materialului (un panou cântărește până la 2 kg), ceea ce facilitează foarte mult procesul de lucru pe căptușeala casei.
 • Vinilul este suficient de simplu pentru a fi tratat cu o soluție de săpun pentru a reveni la strălucirea și atractivitatea originală.
Siding de vinil sub jurnal. Arată o combinație frumoasă de diferite culori de elemente de siding și de legătură și cu fața spre colțurile casei și versanții ferestrelor

Arată o combinație frumoasă de diferite culori de elemente de siding și de legătură și cu fața spre colțurile casei și versanții ferestrelor

Dar nu uitați de unele nuanțe. De exemplu, în caz de avarie, întregul panou trebuie schimbat, deoarece nu poate fi reparat. Fatal pentru un vinil este, de asemenea, un foc, ca sursă de căldură: plastic se topeste si isi pierde forma.

Siding de vinil sub jurnal. Dezavantajul siding-ului de vinil este acela că, cu avariere mecanică, întregul panou trebuie înlocuit, în timp ce peretele de metal poate fi încă nivelat

Dezavantajul siding-ului de vinil este acela că, cu avariere mecanică, întregul panou trebuie înlocuit, în timp ce peretele de metal poate fi încă nivelat

Tipuri de materiale

Siding block bloc sub jurnal este prezentat în magazinele de construcții într-o gamă largă. Proprietarul casei ar trebui să uite că intenționează să folosească materiale artificiale și să-și concentreze atenția asupra alegerii unei nuanțe naturale. Poate fi de pin, cires, stejar, castan, molid si altele. Pe lângă opțiunile naturale, copacul "pictat" se bucură, de asemenea, de popularitate în diferite nuanțe: de la bej înainte de caramel.

Siding de vinil sub jurnal. Culoarea peretelui"старая сосна" - популярный выбор

Culoarea peretelui "vechi de pin" este o alegere populară

Siding de vinil sub jurnal. Siding de vinil pentru culoare"темный орех"

Siding de vinil pentru culoarea "nuc întunecat"

Siding de vinil sub jurnal. Combinație simplă și frumoasă de culori de siding"карельская сосна" с облицовкой под камень

Combinație ușoară și frumoasă de siding de culoare "pin Karelian" cu fața sub piatră

SFAT! În procesul de amenajare a casei este extrem de important să se folosească toate elementele de compozitare în culoarea panourilor principale: aceasta va permite structurii să pară cât se poate de naturală și atractivă.

Uneori, pentru a crea o imagine originală, specialiștii se pot transforma într-o combinație de culori apropiate sau de contrast în decorarea unei încăperi. Este important să se respecte armonie și unitate de culoare, creând o imagine întreagă a unei case elegante dintr-un jurnal.

Atractivitatea deosebită este creată de textura panourilor, imitând materialul natural. Vinilul este plăcut atât pe plan extern, cât și la atingere, ceea ce permite vorbirea despre versatilitatea sa ca finisaj pentru case particulare.

Siding de vinil sub jurnal. Vinyl siding sub un pine usor - o alegere buna pentru o casă de țară, și pentru o casă

Vinyl siding sub un pine usor - o alegere buna pentru o casă de țară, și pentru o casă

Nuanțe de montare a siding

În ciuda faptului că instalarea siding - procesul este simplu și simplu, ar trebui să fie efectuat numai în conformitate cu recomandările profesioniștilor. Procesul pas cu pas de a se confrunta cu o casă de țară cu siding de vinil este după cum urmează:

 • Montarea lamelelor din metal sau din lemn în trepte de 40 cm Este lemnul care permite panourilor să se afle în același plan, indiferent de nivelul suprafeței structurii.
Siding de vinil sub jurnal. Instalarea sidingului pe șipcă peste izolația și impermeabilizarea

Instalarea sidingului pe șipcă peste izolația și impermeabilizarea

SFAT! Finalizarea siding sub jurnal oferă posibilitatea de a fi preliminar încălzire și impermeabilizarea pereților sub materialul de finisare.

 • Instalare de elemente de colt, pante uşi și ferestre, precum și profile verticale de andocare. Este important să se ia în considerare nevoia de mobilitate parțială a întregii structuri, care nu va permite deformarea materialului: un spațiu de 1 mm va fi suficient.
 • Banda de pornire trebuie fixată orizontal: acest lucru va asigura claritatea tuturor liniilor de finisare viitoare. Cu ajutorul dispozitivului de blocare, primul panou se fixează în poziție, care trebuie de asemenea fixat pe cutie prin șuruburi cu auto-filetare. Toate panourile următoare sunt atașate în același mod.
Siding de vinil sub jurnal. Găuri pentru șuruburi de auto-înșurubare și îmbinări de îmbinare a panourilor de perete din vinil

Găuri pentru șuruburi de auto-înșurubare și îmbinări de îmbinare a panourilor de perete din vinil

Siding de vinil sub jurnal. Instalarea panourilor de perete de vinil în jurul ferestrelor. Pentru pantele și colțurile exterioare ale clădirii, pentru culoarea materialului de bază se folosesc conectori de colț

Instalarea panourilor de perete de vinil în jurul ferestrelor. Pentru pantele și colțurile exterioare ale clădirii, pentru culoarea materialului de bază se folosesc conectori de colț

Menținerea aspectului siding din vinil nu necesită îngrijire suplimentară și îngrijire. În condiții relativ favorabile, o astfel de suprafață va arăta atractivă de mulți ani și va rămâne, de asemenea, o protecție sigură pentru perete acasă.

Siding de vinil sub jurnal. Textura de siding de vinil sub bar, o privire mai atentă

Textura de siding de vinil sub bar, o privire mai atentă

Informații importante: sfaturi și trucuri

 • Experții spun că este nu numai atractiv să se uite la o casă cu un siding sub un jurnal, dar, de asemenea, proteja pereții de impactul negativ al mediului extern.
 • Alegerea panourilor trebuie efectuată cu o atenție deosebită, deoarece calitatea fiecărui detaliu al plăcii viitoare depinde de viața întregii structuri.
Siding de vinil sub jurnal. Cu siding de vinil nu se tem de apariția de dăunători, mucegai și coroziune

Cu siding de vinil nu se tem de apariția de dăunători, mucegai și coroziune

 • Costul materialului este de la 180 la 290 de ruble pe pagină. Acest preț este mult mai mic decât un produs similar fabricat din metal, iar fiabilitatea și rezistența fac din siding vinil mai popular. Printre producătorii preferați se numesc, de obicei, companiile germane Holzplast și Döcke, deși producătorii autohtoni demonstrează de asemenea o calitate de produs demnă: de exemplu, panourile Alta și Terna Polymer combină fiabilitatea și costurile accesibile.
Siding de vinil sub jurnal. Siding de vinil sub jurnal este bine combinat cu căptușeală imită zidărie și alte tipuri de siding

Siding de vinil sub jurnal este bine combinat cu căptușeală imită zidărie și alte tipuri de siding

Siding de vinil sub jurnal. Toți pereții exteriori ai clădirii se pot confruntă cu siding de vinil rezistent la mediu, în timp ce veranda și finisajul interior pot fi făcute cu panouri din lemn

Toți pereții exteriori ai clădirii se pot confruntă cu siding de vinil rezistent la mediu, în timp ce veranda și finisajul interior pot fi făcute cu panouri din lemn real

Finalizarea unei case de țară sau grădină vinil siding sub un jurnal - o oportunitate excelentă de a obține o structură atractivă, protejat de vreme rea și daune mecanice. Imitarea bustenilor naturali de catre producatorii moderni se face atat de riguros incat este posibil sa se observe un fals doar printr-un studiu atent al suprafetei. Vinilul de înaltă calitate și durabil este o opțiune ideală pentru climatul țării noastre.

Siding de vinil sub jurnal. Suprafața de vinil pentru un copac este o vedere generală naturală și tradițională a casei, deși fațada are nevoie de întreținere minimă. Este suficient doar să procesați soluția de săpun pentru a reveni la luciu original

Suprafața de vinil pentru un copac este o vedere generală naturală și tradițională a casei, deși fațada are nevoie de întreținere minimă. Este suficient doar să procesați soluția de săpun pentru a reveni la luciu original

Fatade vinil siding sub un jurnal - video

Vinil siding sub un jurnal - fotografie

Vinyl siding sub un jurnal (36 fotografii și prețuri): un aspect spectaculos de o casă de țară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 73 =