Organizatorii sunt invitați să mențină ordinea în casă: fiecare lucru are locul ei!

Organizatorii sunt chemați să mențină ordinea în casă: fiecare lucru are locul ei!

Păstrarea lucrurilor în apartament necesită uneori prea mult spațiu, iar rezultatul nu vă convine întotdeauna. Foarte des balcon și dulapuri complet înfundat cu niște gunoaie, iar găsirea necesară este uneori pur și simplu imposibilă. A fost pentru stocarea convenabilă și a fost creat un organizator, care ajută la restabilirea ordinii în casă.

 • Tipuri de organizatori de perete
 • De unde să cumpăr?
 • Cum sa alegi?
 • Montaj pe perete

Este deosebit de relevant acest accesoriu pentru trivia pentru femei cosmetice

Organizator deosebit de relevant pentru trivia pentru femei cosmetice

Tipuri de organizatori de perete

Există o mulțime de diverși organizatori: cutii, se referă, umerașe și trunchiuri de dulap. Toată lumea are o serie de avantaje și este capabilă să facă față în mod eficient sarcinilor lor. Un loc special este ocupat de organizatorii de pereți, spre deosebire de cutii, sunt întotdeauna în vedere și nu ascund conținutul lor de cei din jurul lor.

Montaj pe perete ca parte a decorului camerei

Montaj pe perete ca parte a decorului camerei

De aceea sunt supuse unor cerințe mari. La urma urmei, ele nu numai că ajută la păstrarea unor mici lucruri, dar sunt și ele capabile să transforme interiorul, făcând camera mai interesantă.

Organizatorii de perete vin sub forma:

 •  rafturi;
Un plus extraordinar pentru hol

Un plus extraordinar pentru hol

 • zăbrele;
Designul deschis al unui astfel de organizator este grozav pentru o baie umedă

Designul deschis al unui astfel de organizator este grozav pentru o baie umedă

 • stativ;
Stâlpul perforat este o descoperire pentru fanii renovărilor: un nou design pentru unul-două-trei

Stâlp perforat - o descoperire pentru fanii renovărilor: un design nou pentru unul-două-trei

 •  umerașe-rochie.
Pentru fete, ordinea în bijuterii este un vis

Ordinul în bijuterii este visul celor mai multe fete

 • Organizator-regiment - Aceasta este una dintre cele mai versatile moduri de a stoca lucruri mici, deoarece este potrivit pentru orice cameră. Pe rafturi puteți stoca birouri, unelte, produse cosmetice și multe alte elemente necesare.

 • grătar este o soluție mai non-standard, creativă. Situat pe hol, va deveni un depozit interesant pentru ochelari, chei și chiar ghivece de flori cu flori.

 • Organizator cabina De asemenea, nu cel mai răspândit, astfel încât prezența sa în interior va fi un plus excelent. La prima vedere, o placă obișnuită de placaj fixată pe ea bănci cu decupaj va deveni un depozit neobișnuit pentru prosoape.
Pentru femeile cu ace de entuziasm, a face un astfel de stand nu va fi dificil

Pentru ca acele femei să facă un astfel de stand, nu va fi dificil

 • Organizatori rochii folosit mult timp pentru bijuterii, lenjerie și pantofi. Avantajele lor sunt că întreaga structură poate fi ușor deplasată și atârnată atât pe perete cât și pe perete cabinet sau roll up.
Suficiente compacte și minunate asistente pentru femei

Destul de compacte drăguț asistenți de sex feminin

De unde să cumpăr?

Majoritatea rețelelor mari oferă diferite tipuri de organizatori pentru fiecare gust. Magazine populare IKEA, Leroy Merlin creați accesorii elegante și neobișnuite pentru stocare. De exemplu, placa PS realizată din lemn în IKEA vă permite să echipați independent numărul de rafturi și cârlige necesare, concentrându-vă asupra nevoilor dvs.

Convenabil și, cel mai important, mereu la îndemână

Convenabil și, cel mai important, mereu la îndemână

Pentru cei care nu le place să-și petreacă timpul pe călătorii la cumpărături, există o alternativă excelentă: să cumperi un organizator pe Internet. În aceste scopuri, există multe platforme de tranzacționare, de exemplu, un magazin WildBerries. Pe site-ul - o selecție imensă de umerase și organizatoare pandantive cu buzunare.

Sfat! Dacă achiziția nu este urgentă, puteți lua în considerare site-ul AliExpress, unde alegerea este întotdeauna diferită, iar prețurile vă rog chiar și pe cei mai practici cumpărători.

La nota! Atunci când comandați un organizator în interior, este recomandat să vă familiarizați cu recenzii reale, fotografii sau recenzii, astfel încât elementul achiziționat să nu provoace o surpriză neplăcută.

Cum sa alegi?

Înainte de a vă deplasa în căutarea viitorului asistent, trebuie să decideți în ce scop va fi utilizat. Magazinele oferă o gamă largă de diverși organizatori, toate diferă în funcție de dimensiune, design, materiale și costuri. Un nou accesoriu ar trebui să facă față în mod eficient muncii lor și să decoreze interiorul încăperii.

Soluția creativă va fi punctul culminant al casei dvs.

Soluția creativă va fi "evidenția" casei tale

Important! În primul rând, trebuie să decideți unde este planificată achiziția. În hol cel mai convenabil raft organizator, deoarece ajută la economisirea spațiului. În plus, este convenabil să stocați chei, mănuși și pălării.

Aranjamentul ergonomic al lucrurilor pe hol este o carte de vizită plăcută a proprietarului

Aranjament ergonomic al lucrurilor pe hol - "carte de vizită" a proprietarului

În baie cu stocarea de accesorii cosmetice va manevra perfect atat raftul, cat si cuierul cu buzunare. Dar în bucătărie un organizator poate să nu fie de ajuns. Pentru înregistrări și accesorii mici, suportul este perfect, în timp ce micul ustensilele de bucătărie trebuie așezate pe rafturi. De asemenea, o idee interesantă este organizatorul de prosoape de hârtie.

Această invenție simplă ar trebui să fie în fiecare bucătărie

Această invenție simplă ar trebui să fie în fiecare bucătărie

În camera de zi raft joacă un rol important, ajutând la decorarea interiorului. Cel mai bine este să combinați designul folosind rafturi deschise cu dulapuri închise. Acest lucru va ascunde unele accesorii, lăsându-l în vedere flori de interior, cărți și figurine. Într-un birou și o sală pentru copii, organizatorii sunt un element important, deoarece plasarea tuturor cărților, a notebook-urilor și a articolelor de papetărie este mult mai convenabilă pe perete. Acest lucru va oferi acces rapid la ele și pentru a comanda în cameră.

Sfat! Pentru atelier, prezența organizatorului nu este doar un omagiu la modă, ci o necesitate reală. O structură competentă a spațiului de lucru va ajuta la utilizarea eficientă a pereților, astfel încât o încăpere mică să fie confortabilă și convenabilă.

Montaj pe perete

Spre deosebire de caseta de organizare, care se poate face în câteva minute, accesoriul de perete va dura mai mult timp, deoarece trebuie fixat în siguranță în perete. În plus, întreaga structură este localizată la vedere, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie netedă și plăcută pentru ochi. Maeștrii experimentați nu au nevoie de ajutor, deci ia în considerare cele mai simple opțiuni pentru cei care nu au abilitățile necesare.

Este deosebit de frumos să coaseți un organizator în grădina copilului dumneavoastră

Este deosebit de frumos să coaseți un organizator în grădina copilului dumneavoastră

Fani de cusut sunt încurajați să arate creativitatea și să creeze un organizator. Acesta va lua o tăietură de țesături dens, este de dorit să luați un denim sau tapiserie, Pentru că arată foarte bine și rămân în formă.

Sfat! Pentru buzunare, puteți utiliza o țesătură diferită pentru a face rezultatul mai interesant. Bandă sau bandă de șervețel adecvate.

De asemenea, veți avea nevoie de un cuier, cleme și orice detalii pentru decorare care se găsesc în casă: butoane, panglici sau broderii.

La nota! Dacă doriți să organizați depozitarea materialelor de birou, atunci în aceste scopuri standul se va potrivi perfect. Va lua orice placă, pe care se pot atașa cârlige, plăci mici și buzunare. Un astfel de organizator se face foarte simplu, iar rezultatul va fi multumit de multi ani.

Eliberați-vă imaginația și inventivitatea

Eliberați-vă imaginația și inventivitatea

Sfat! În primul rând, merită să încercați mâna pe materiale vechi pe care nu vă deranjează să le aruncați. Chiar dacă primul organizator nu este perfect, veți câștiga o experiență prețioasă fără a cheltui bani pe materiale.

Pe locuri: alegem organizatorul ideal pentru casa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 59