Svijetla kompozicija nadopunit će svaki interijer

Veliki naglasak koji će nadopuniti bilo koji interijer

Jednom davno skladbe iz umjetno cvijeće bili su povezani isključivo s ritualnim uslugama i nisu se koristili za ukrašavanje interijera. Kasnije su pronašli manje tužnu prijavu i počeli su ga koristiti na studenim maršama i demonstracijama. Bile su domaći papir i platno, koji su veseli ili ljutito potreseni na skupovima i povorkama. U osnovi su izrađene ruže i karanteri, kasnije su zanatske proizvode zamijenjene više estetskim analogijama tvornice. Danas je tehnologija toliko napredna da se moderna umjetna cvjetanja vjerojatno neće razlikovati od živih. Proširen i domet - dosadno ruže i klice su se promijenile orhideja i čak i polja kukuruza, ukratko, za svaki ukus postoji "boja".

 • Pro i kontra
 • Što, od čega? ..
 • Vrste popularnih opcija
 • Pravilno postavljamo
Kombinacija u pastelnim bojama

Kombinacija u pastelnim bojama

Lagana koralja i kremina za spavaće sobe

Lagani koralj i karmin - prekrasan izbor za spavaće sobe

Ideja za kupaonicu

Ideja za kupaonicu

Pro i kontra

Možda netko mrzi i tvrdi da nema ništa bolje od živih biljaka. Možda, ali kreacije prirode su kratkotrajne i sadrže mnogo alergena. U svezi s tim, umjetni sastavi imaju niz neporecivih prednosti.

Pros:

 • Najvažniji plus - ne uzrokuju alergijske reakcije, što omogućava ljudima s ovom bolešću da se divim cvijećem bez rizika.
 • Ne treba transplantacija, briga, gnojivo.
 • Ne morate tražiti od susjeda vodu za vaš "arboretum", ako odlučite mjesec ili dva da se odmorite u vrućim zemljama.
 • Ni zli insekata štetnika.
 • Njima ne jede malo dijete ili mačka.
 • Ako slučajno preokrenete takvu lonac, nećete morati očistiti vlažnu zemlju.
 • Možete staviti u bilo koju, čak i najmračniju sobu.
 • Mogućnost da bude dekorater i odaberite kombinaciju nijansi i materijala.

Nema mnogo minusa, a teško ih je nazvati minusima, već su neke nijanse okusa.

Pink orhideje će se organski uklopiti u svjetlosni dizajn prostorije

Pink orhideje će se organski uklopiti u svjetlosni dizajn prostorije

Što je manji pupoljak, suptilniji cijeli cvjetni sastav

Što je manji pupoljak, suptilniji cijeli cvjetni sastav

nedostaci:

 • Nema prirodnog prirodnog okusa.
 • Potreba za brisanjem prašine.
 • Postupno gori iz sunčeve svjetlosti.
Ideja da beživotno cvijeće - znak lošeg ukusa, dugo zastario i neistinito

Ideja da nežive cvijeće - znak lošeg ukusa, dugo zastario

Dvije boje gerbera u staklenoj vazi

Dvije boje gerbera u staklenoj vazi

Kao što možete vidjeti, pluses nekoliko puta nadmašuje kontroverzne nijanse, što znači da projekt "umjetni skladbi" ima punu mogućnost života.

Što, od čega? ..

U suvremenim kompozicijama koriste se biljke od najkvalitetnijih materijala.

Najpopularniji materijali

Plastični. Danas, to nisu grubi stolci ili karanteri za žalosne vijence, ali elegantne fine kreacije. Kvalitetni poliester nema mršav miris i lako se čisti, ali njegova je glavna prednost najniža cijena među ostalim vrstama.

Tkanina. Predak takvih biljaka je Kina. Dugo su azijske majstori stvorili umjetna remek-djela svile najkvalitetnijih, njihova je cijena bila visoka, ali su isplivali. danas cvjetna tkanina može biti izrađena od satena, krepe de chine, batista ili sintetičke analoge, što ih čini pristupačnim cijenama.

Silikonski - otac svih remek-djela. Materijal skulpturalno prenosi bilo kakve suptilnosti svakog cvijeta i listova do najfinijih vena i najfinijih reljefnih značajki. To daje najširi raspon. Zadovoljstvo nije jeftino, ali je čak i skuplje.

Latex. Cvijeće od prirodne gume su najskuplje, ali i najoriginalnije. Takav materijal oponaša ne samo vanjske oblike, nego i zbunjuje dodir. Nisu svi znalci moći razlikovati lateks cvijet od sadašnjosti s zatvorenim očima. Ako je prirodna guma skupo, postoji sintetički lateks, a takve biljke će biti jeftiniji, a oni se ne razlikuju u kvaliteti.

Vrste popularnih opcija

Umjetne skladbe se koriste ne samo u uređenju praznika. Oni pomažu uspješno prikrivanje nedostataka života - komunikacija, cijevi, itd. Različite vrste izgleda koriste se u različite svrhe.

Slatka klasika

klasik - žičani okvir i mahovina ili cvjetnu spužvu kao bazu na kojoj su cvjetovi čvrsto pričvršćeni, zelene komponente (stabljike, listovi, ukrasne ornate spirale zelene boje itd.). Glavni cilj je ispuniti bazu što je bliže moguće. To može biti desktop i velike vanjske opcije - sve ovisi o mjestu i svrsi.

U loncima

Ove precizne kopije uobičajenih boja također vole kreativne domaćice, uredski radnici, ugostitelji i radnici iz područja medicine ili ustanova za djecu. Takve biljke su hypoallergenic, sigurne za najmlađe, ne treba ih brinuti, ali zimi daju osjećaj ljeta i stvaraju prekrasno raspoloženje. Da ne spominjem koliko je dobro zimzelenih puzavica maskirati cijevi za ljuštenje, za popravak koji ne dodjeljuju novac.

Mali cvjetovi izgledaju dobro u obliku ukrasnog svijeća

Mali cvjetovi izgledaju dobro u obliku ukrasnog svijećnjaka

Enamelirana vaza pogodna za zemlju i eklektičan stil

Enamelirana vaza pogodna za zemlju i eklektičan stil

U vaze

U staklu je staklo, a ako u vašoj kući postoji staklena posuda, on i moli postati temelj za cvjetni sastav. Možete ga napuniti slojevima soli, obojenoj prašinom ili bojom hrane, sitnim kamenjem ili samo vodom i oblikujući neobičan buket. U visokim posudama je bolje biljke dugih biljaka s uskim lišćem, u male globularne - imitacija poljskih ili vrtnih buketa na kratkom stabljiku.

U košare

Lavanda u pletenoj košari

Lavanda u pletenoj košari

Dodajte malo vode staklenoj vazi da cvijeće izgleda još prirodnije.

Dodajte malo vode staklenoj vazi da cvijeće izgleda još prirodnije.

Proizvodi se iz prirodnih vina. Unutra se postavlja cvjetna spužva koja se napuni biljkama i cvijećem. Ponekad sama ručka leti.

Opsežne ploče i vještina gajenja biljaka

Sastavi na platnu, gotovo neka vrsta tableaux u kojem cvjetovi cvatu volumen. Materijalni bilo - umjetne biljke, grančice silikon bobice, mali voće i tako dalje su pričvršćeni na bilo koji način pri ruci. - To može biti žica, pridaje platnenu konac, posebno ljepilo, itd početna stranica -. Povežite gravitacije materijal platnu snage i objesiti remek nije tanak noktiju, a jak vijak pijan u sidro.

Zanimljiva riječ "Biedermeier"

To je buket u obliku lopte s jedne cvjetne glave, koje čine više krugova. Verzije - mase, možete ići od velikih do malih, oblik se okreće načelom boja, igrati na kontrastu s dvije nijanse itd. - to je dovoljno za fantasy. Glavna stvar je ne odstupiti od date geometrije. Cvjetovi trebaju biti postavljeni što je moguće čvršće kako se ne bi vidjeli jaz.

Pravilno postavljamo

Gdje je najbolje mjesto za uređenje umjetnih skladbi? Postoji mnogo opcija, razmotrit ćemo svrhovitost prema standardnim sobama našeg apartmana i kuća.

Što i gdje:

 • Dnevni boravak. Najbolji cilj - kamin, ako nije, onda je izvrsna opcija - umjetna džunglu na otvorenom ili stilski otvoreni vazoni kod kauča. Stol i police mogu biti ukrašeni košarom s ukrasnim plodovima i malim vazama. Lijepo pogledati nekoliko malih staklenih posuda, ispunjenih iste boje i staviti u jednu liniju.
 • kuhinja. Vaze s umjetnim plodovima ili snopovima od imitacijskog povrća, pričvršćene za spajanje. Prozor može biti ukrašen vaze u skladu s načelom identičnom dnevnom boravku, tj. U tri linije, samo bazu se može izabrati drugi - glineni ili keramički lonci.
Moderna blagovaonica s bujnim cvjetovima na stolu

Moderna blagovaonica s bujnim cvjetovima na stolu

Luksuzno bijelo cvijeće u dnevnoj sobi

Luksuzno bijelo cvijeće u dnevnoj sobi

 • Spavaća sobaMnogi dekoratori preporučuju vaze sa suhim cvjetovima. Međutim, stručnjaci u feng shui smatraju mrtve i suhe biljke vampira. Samo u slučaju, bolje je da ih ne koristite na mjestu za spavanje, ako se želimo probuditi vesela i zdrava. Ali to će izgledati lijepo Slika-ploče od rasutih orhideja ili bidermajera do stol za odijevanje.
 • Koridor - Najtamnije mjesto koje nitko ne može živjeti. Ali možete stvoriti visokokvalitetnu iluziju - na primjer, da pustite grančicu od tkanine bršljan na ogledalu, stavite vani vazu ili ukrasite policu s loncima s navodno ljubičastim.
 • balkon - Idealno mjesto za posude s živim zauvijek i gotovo ne izgorjeti cvijeće-bedweed.
Spavaća soba u stilu Provence

Spavaća soba u stilu Provence

Mali buket cvijeća u kupaonici

Mali buket cvijeća u kupaonici

Umjetne cvjetne kompozicije u unutrašnjosti - izvrsna ideja za kreativni pomak misli. Ljepota živih biljaka brzo blijedi, ali umjetnost živi zauvijek. Osim toga, razorene i rezane stabljike i vrhove - izravnu štetu prirodnoj prirodi, koja bi se idealno trebala diviti, ne dodirujući ruke - tako je krhka ova ljepota.

Ako niste samo alergijska osoba, ali i osjetljiva osoba bogate mašte, pokušajte stvoriti skoro živu skulpturu, kao počast floru - pravi čudo svemira. Bit ćete iznenađeni koliko ćete radosti i pozitivnih trenutaka koje vi i vaši gosti mogu donijeti takav rukavac!

Moderan, pristupačan i bez alergija: 70 + kompozicija umjetnog cvijeća za unutrašnjost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4