Penyelesaian perabot praktikal tanpa aksesori tambahan

Kesedaran laktik tanpa aksesori tambahan

Minimalisme di pedalaman - gaya yang pantas dan rhythm kehidupan yang pantas. Orang yang tergesa-gesa menyediakan makanan, menerima tetamu dan makan dengan semua ahli keluarga. Untuk kemudahan dan keselesaan tuan rumah pangsapuri dan rumah trend moden ditawarkan - dapur tanpa pen. Mereka dibentangkan dalam pelbagai pilihan reka bentuk, supaya mereka dapat membantu menyelesaikan masalah gaya - fungsi dan estetik.

Kandungan:

 • Faedah
 • Prinsip operasi mekanisme
 • Ciri-ciri Gaya
Reka bentuk perabot moden dengan fasad yang lancar

Reka bentuk perabot moden dengan fasad yang lancar

Hiasan dalaman akan menjadi alat logam untuk membuka loker

Hiasan dalaman akan menjadi alat logam untuk membuka loker

Varian minimalis visual perabot moden

Varian minimalis visual perabot moden

Reka bentuk yang ketat set perabot moden

Reka bentuk yang ketat set perabot moden

Faedah

 1. Keupayaan untuk menampung lebih banyak peralatan dengan perbelanjaan menjimatkan ruang.
 2. Reka bentuk ergonomik.
 3. Kesederhanaan penjagaan perabot.
 4. Pelbagai jenis.
 5. Tawaran harga yang berpatutan.

Prinsip operasi mekanisme

Sehubungan dengan peningkatan permintaan, arahan tersebut mula ditawarkan dalam pelbagai model. Terdapat beberapa teknologi di mana operasi harian mereka berlaku.

TIP-ON (BLUM)

Permohonan ini set dapur dianggap harga dan kualiti yang paling optimum. Ini adalah sejenis sistem pembukaan mekanikal. Untuk digunakan, anda hanya perlu menekan ringan - dan reka bentuk akan dibuka kepada sudut sedemikian supaya anda boleh dengan mudah membuka pintu sejauh yang anda perlukan. Jika kita bercakap mengenai kelemahan metodologi, adalah mustahak untuk memahami bahawa ia adalah terpakai kepada dapur kecil, dan semasa operasi pembukaan ditutup, bunyi tambahan dihasilkan, yang menyerang pendengaran.

LEGRABOX, ARCITECH

Ini adalah sistem laci yang elegan dengan ciri-ciri reka bentuk yang ketat, dengan tahap fungsi yang tinggi. Terdapat beberapa variasi kombinasi. Pada asasnya, ia merangkumi kelancaran pergerakan unsur-unsur panduan dalam kombinasi dengan pembukaan jenis elektromekanikal. Ini adalah sejenis inovasi, menyumbang kepada standard skim baru dan kualiti, optimum di satu kawasan atau yang lain.

Mekanisme LEGRABOX dengan hujah tanpa henti automatik

Mekanisme LEGRABOX dengan hujah tanpa henti automatik

Mekanisme LEGRABOX dalam pemotongan

Mekanisme LEGRABOX dalam pemotongan

SERVO DRIVE

Untuk penerapan teknologi, semua yang diperlukan dari pengguna adalah untuk menekan bahagian depan, sebagai kotak terbuka muncul sebelum menggunakan pemacu elektrik. Ia adalah orang yang akan meminta lebih banyak keselesaan dan kebebasan dan akan membentangkan pembinaan yang unik untuk kemudahan. Satu-satunya kelemahannya ialah harga yang tinggi, tetapi ia bernilai wang, yang telah berulang kali disahkan dalam amalan.

Penggunaan profil arahan PRO DÉCOR, GOLA OPES

Arah ini secara tradisional menetapkan perspektif baru dalam reka bentuk moden. Terdapat penyematan elemen-elemen ini dalam mana-mana versi produk, manakala dimensi mereka tidak penting. Juga, sistem khas membolehkan laci ditutup sepenuhnya, dan pada sentimeter yang terakhir ia melambatkan sedikit. Ini menjadikan operasi itu tenang, dan reka bentuknya mudah menyentuh kepungan, menutup rapat itu. Anda juga boleh melihat kos yang berpatutan dari variasi tersebut.

Kelebihan fasad lancar - kejelasan garis dan praktikal dalam pembersihan dan penggunaan

Kelebihan fasad lancar - kejelasan garis dan praktikal dalam pembersihan dan penggunaan

Visualisasi pemasangan mekanisme

Visualisasi pemasangan mekanisme

Mengintegrasikan pemegang

Arah konseptual juga berkesan dan dengan mudah dapat memudahkan penciptaan sesuatu yang istimewadalaman dapur moden atau ruang pejabat. Mengendalikan dibuat melalui kaedah pengilangan dan bertindak sebagai bahagian, tinggal bersamanya dalam pesawat seragam. Biasanya keputusan sedemikian dibuat daripada panel MDF khas, yang ditutup dengan enamel pelbagai warna. Atribut yang bersepadu boleh digunakan untuk kedua-dua unsur kabinet bawah dan bahagian atas.

Reka bentuk fasad lanjutan, menggantikan kelengkapan

Versi muka depan yang lebih baik, menggantikan kelengkapan

Reka bentuk unsur-unsur ini adalah holistik dan benar-benar laconic, seperti yang dibuktikan oleh kesederhanaan bentuk dan kejelasan geometri garis. Akibatnya, reka bentuk perabot menjadi asli, luar yang menarik, dan mudah dijaga.

Unsur-unsur yang mudah dan berfungsi yang membantu menjimatkan usaha dan menekankan reka bentuk canggih

Unsur-unsur yang mudah dan berfungsi yang membantu menjimatkan usaha dan menekankan reka bentuk canggih

Ciri-ciri Gaya

Destinasi yang paling popular di menghias dapur, sering menetapkan syarat pengeluar dari segi jenis, reka bentuk dan ciri-ciri lain sifat. Bagi orang yang ingin mendapatkan penyelesaian yang menarik dan asli, kini terdapat sejumlah besar pilihan untuk menganjurkan perabot. Dan setiap elemen dilengkapi dengan keistimewaan gaya dan teknologi. Seterusnya, alternatif asas akan dipertimbangkan pen tradisional.

Permukaan yang licin boleh didapati dengan harga yang berpatutan

Permukaan yang licin boleh didapati dengan harga yang berpatutan

Pengilangan

Malah, kaedah ini adalah sejenis pegangan yang diintegrasikan. Bentuk yang paling umum adalah huruf L. Unsur ini dibuat melalui keseluruhan lebar, yang memastikan penciptaan komposisi tunggal. Selalunya keputusan ini dibuat pada permukaan yang dibuat dari MDF, tetapi terdapat bahan-bahan lain. Unsur-unsur tersebut mempunyai pelbagai kelebihan:

 • daya tarikan penampilan kerana integriti seluruh dapur;
 • Pilihan warna dan yang gabungan dengan alat dengar warna;
 • dengan cara pemegang sedemikian, panel boleh dielakkan;
 • terima kasih kepada produk yang boleh diletakkan di dapur apa-apa unsur teknikal.

Profil aluminium

Ini adalah satu lagi pilihan. Profil ini boleh digunakan di bahagian hadapan dan bingkai. Ia boleh diwakili dalam versi yang berlainan, tetapi secara tradisinya terdapat unsur abjad dalam abjad Latin. Dari sudut pandangan praktikal, jenis L berbentuk, C berbentuk, T-jenis yang paling biasa digunakan. Mereka boleh ditawarkan dalam sebilangan besar penyelesaian warna dan gaya.

Elemen berbentuk L pada kabinet dapur untuk pembukaan

Elemen berbentuk L pada kabinet dapur untuk pembukaan

Fasad yang indah di dapur, tidak dibebani aksesori tambahan

Fasad yang indah di dapur, tidak dibebani aksesori tambahan

Profil di bahagian hadapan

Penggunaan penyelesaian ini mengingatkan penggilingan. Unsur ini mempunyai sifat integrasi dan dilengkapi dengan penunjuk lebar yang sama. Dalam kes ini, lebih mudah dan lebih bermanfaat untuk mempertimbangkan profil berbentuk S. Ia adalah yang paling mudah untuk pembukaan kerana bentuknya. Ia juga bernilai mengambil kira beberapa kelebihan utama:

 • peluang meletakkan apa-apa jenis teknologi terbina dalam tanpa sekatan;
 • kemungkinan membuka kabinet tanpa fasad dan kotor;
 • kemungkinan untuk mencegah penggunaan panel palsu, khususnya untuk dapur sudut;
 • pelbagai bahan yang boleh digunakan bersama dengan profil. Mereka boleh dibuat dari MDF atau chipboard, serta dari bahan plastik, venir.
Profil S dalam nada bidang kerja individu

Profil S dalam nada bidang kerja individu

Gabungan harmoni perabot nada sejuk dengan kemasan logam di kawasan pembukaan loker

Gabungan harmoni perabot nada sejuk dengan kemasan logam di kawasan pembukaan loker

Kekurangan aksesori membolehkan anda bergerak di dapur lebih bebas

Kekurangan aksesori memudahkan untuk bergerak di sekitar dapur

Menggunakan profil dalam bingkai

Secara tradisinya, profil jenis aluminium digunakan untuk membolehkan pembukaan. Proses ini dijalankan, seperti dalam fasad giling. Walau bagaimanapun, aplikasi berbeza dalam ciri-ciri tertentu, yang penting dan mesti diingat apabila menyusun yang sesuai penyelesaian reka bentuk di dapur. Penyelesaian ini mempunyai beberapa kelebihan tersendiri:

 • bahan aluminium membolehkan susunan rasional jenis sudut dapur dan kabinet terletak berhampiran dinding;
 • bahan fasad diwakili dalam pelbagai jenis. Malah, anda boleh memohon papan serpai, venir, kaca, akrilik;
 • penampilan dapur menjadi bergaya dan lengkap.
Reka bentuk moden mewah bilik utama rumah

Reka bentuk moden mewah bilik utama rumah

Mudah menekan tangan (bahu, siku, lutut, paha) senyap dan perlahan-lahan membuka pintu kira-kira sepertiga, jadi kandungan kabinet tersedia, walaupun tangan berada pada tahap tertentu

Dendam cahaya tangan (bahu, siku, lutut, paha) senyap dan perlahan membuka pintu kira-kira sepertiga: oleh itu kandungan kabinet akan tersedia, walaupun tangan berada pada tahap tertentu

Perlu difahami bahawa tiada penyelesaian tidak akan kelihatan sempurna tanpa keseimbangan antara bahagian konstituennya. Pendekatan rasional terhadap reka bentuk dapur dengan alat dengar akan memberikan peluang untuk menjimatkan ruang dan kemudahan penggunaan perabot.

Minimalisme dalam trend: gambaran keseluruhan dapur elegan tanpa pena dan pilihan untuk mekanisme mereka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 69