Dapur dalaman dalam gaya negara

Dapur dalaman dalam gaya negara

Florentina adalah pakar dalam paip praktikal, dikurniakan fungsi yang luas. Setiap unit mencerminkan kombinasi yang berjaya dengan petunjuk kekuatan yang baik, parameter prestasi optimum dan bahagian reka bentuk yang mulia. Semua basuh kereta ideal sesuai dengan mana-mana dalaman dapur moden, Kerana mereka disesuaikan dengan keadaan penggunaan yang intensif.

 • Bagaimana hendak memilih?
 • Ciri-ciri model moden
 • Faedah
Sinki granit terbina dalam

Sinki granit terbina dalam

Sink dapur yang selesa

Saluran dalam yang selesa untuk dapur

Model Blanco

Model "Blanco"

Bagaimana hendak memilih?

Pasukan jurutera berjaya membuktikan fakta bahawa tidak ada dan tidak ada kesempurnaan produk. Syarikat itu kerap mengembangkan pilihan dan tawaran baru, yang dari semasa ke semasa menjadi lebih dipercayai, praktikal dan tahan lama. Ia menawarkan untuk dijual komposit superhard, formula asal "1 + 1" dan penyelesaian lain yang menjadikan sifat mekanik produk lebih tinggi dan relevan. Syarikat "Florentina" bertindak sebagai pengilang tunggal produk kuarza di seluruh negara. Mereka ditawarkan dalam pelbagai jenis, dan dengan membeli mereka, anda akan mendapat penyelesaian berkualiti tinggi yang boleh dipercayai.

Apabila memilih sinki yang sesuai, anda harus memberi perhatian kepada beberapa ciri.

 1. Parameter dimensi dapur. Untuk pemilik dapur kecil akan sesuai sinki eksklusif kecil, dan untuk pemilik ruang besar penyelesaian yang ideal akan menjadi variasi besar dan mendalam.
 2. Bilangan orang dalam keluarga. Setuju, bodoh untuk membeli basuh kereta dengan beberapa petak dan ciri-ciri yang mengesankan untuk satu atau dua orang. Dan untuk keluarga dengan beberapa kanak-kanak, pilihan ini akan dapat diterima.
 3. Gaya pedalaman. Ramai butiran bergantung pada kriteria ini. Ini termasuk bahan pembuatan sink, warna, reka bentuk. Palet warna variasi moden kaya dan pelbagai, dan bukannya putih atau kelabu yang membosankan, anda boleh memilih nada untuk menyesuaikan gambar secara keseluruhan.
 4. Bentuk sinki dan kedalamannya. Masa telah berlalu apabila dalam fesyen terdapat semata-mata tenggelam bulat dari keluli. Hari ini, anda boleh memilih produk segi empat tepat, persegi, bujur dan menggunakannya tanpa menjejaskan keramahan pengguna dan fungsi keseluruhan.
Tenggelam dipasang di bawah meja atas

Tenggelam, dipasang di bawah atas meja

Penyelidikan dan pengesahan mengesahkan hakikat bahawa produk tersebut sama sekali tidak kalah dengan analogi Eropah, dan dalam beberapa hal bahkan melampaui mereka.

Model pameran model Bombay

Model pameran model "Bombay"

Ciri-ciri

Proses pengeluaran ditubuhkan di Rusia. Syarikat itu telah beroperasi di pasaran bahagian paip selama lebih dari 15 tahun, dan dalam tempoh ini, ia telah mengambil bahagian dalam sejumlah besar program. Ini adalah organisasi pertama Rusia, yang berjaya mewujudkan pengeluaran berprestasi tinggi tenggelam dengan menggunakan teknik pemutus berterusan. Dan pada masa ini tidak ada analog serupa produk seperti dalam negara-negara CIS.

Semua variasi dihasilkan pada peralatan Eropah, maka kebarangkalian pengaruh faktor manusia yang buruk akan berkurang menjadi sifar. Kakitangan mempunyai tahap profesionalisme yang tinggi.

Black sink sesuai untuk pedalaman dalam gaya berteknologi tinggi

Black sink sesuai untuk pedalaman dalam gaya berteknologi tinggi

Model Vega 360

Model Vega 360

Ciri-ciri bahan yang digunakan

Komposit berkualiti tinggi adalah asas semua tenggelam yang dibuat oleh syarikat ini. Dalam pengeluaran bahan mentah semulajadi seperti kuarza dan komposit terlibat. Pada skala umum, kekerasan mereka adalah urutan 7-7.5, jadi mereka mempunyai indeks yang tinggi kekuatan dan rintangan untuk dipakai.

Untuk ikatan komponen, resin poliester berkualiti tinggi digunakan, dibangunkan dengan kerjasama organisasi mitra DUGALAK. Akibatnya, produk dengan kekerasan permukaan yang tinggi, kekuatan mekanik yang optimum, dan rintangan kepada pelarut terbentuk.

Model Lipsi-780R

Model "Lipsi-780R"

Hos

Hos

Kebersihan

Untuk mengelakkan pewarnaan semasa operasi, struktur komposit mengandungi tambahan jenis antibakteria khas yang dibuat berdasarkan perak. Dalam hal ini, pencuci moden dari pengeluar "Florentina" adalah bersih, bersih, mereka tidak mempunyai bau yang tidak menyenangkan sepanjang tempoh penggunaan. Kompleks antibakteria perlindungan membolehkan mengurangkan kesan bakteria kepada minimum. Dan bahagian makanan dari singa itu dilengkapi dengan sifat pembersihan diri. Oleh kerana harta ini tidak ada fakta penyebaran titisan air: mereka segera pergi ke sink. Kesan sedemikian mempunyai sifat yang berterusan sepanjang tempoh operasi.

Model Nire-760K

Model Nire-760K

Model Lipsi-980S

Model "Lipsi-980S"

Faedah

Terdapat beberapa kelebihan yang seseorang / keluarga memutuskan untuk membeli produk ini.

 1. Kos yang murah berbanding dengan rakan-rakan Eropah.
 2. Sifat alam sekitar yang tinggi terhadap produk dan bahan.
 3. Pelbagai model dan warna.
 4. Tahap kekuatan tinggi kepada pengaruh luaran.

Pengeluar Florentina menawarkan produk dalam pelbagai jenis, mulai dari sederhana minimalisme dan berakhir dengan kemewahan eksklusif. Setiap model mempunyai pematuhan penuh dengan trend moden dan dicirikan oleh parameter kualitatif yang layak. Setelah memilih produk jenama ini, anda tidak akan menyesal dan mendapatkan penyelesaian yang asli, optimum untuk ruang dapur anda.

Tenggelam moden Florentina: gambaran keseluruhan ciri-ciri dan cara memilih yang terbaik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =