Модел Сундвик са клизним оквиром

Модел "Сундвик" са клизним оквиром

Они који пазе кревет за своје дијете, Вреди пажња на опције које нуди познати заштитни знак ИКЕА. Производи овог бренда одликује скандинавска функционалност и широк избор!

 • Опције кревета 
 • Како одабрати кревет из каталога?
Комфоран двотирни модел Туффинг

Комфоран двотирни модел "Туффинг"

Миннен модел у ретро стилу

Модел "Миннен" у ретро стилу

Модеран ентеријер у белим и сивим тоновима

Модеран ентеријер у белим и сивим тоновима

ИКЕА креветне опције

Сви производи које нуди овај произвођач могу се поделити на неколико типова. Сваки од њих укључује различите дизајне и карактеристике модела, избор који сваки купац врши независно. Све зависи од потребних параметара и жеља потрошача.

Једнокреветне моделе

 • Ако тражите кревет у вртићу За једно дете, вреди обратити пажњу на модел "Цриттер". Ова опција је погодна за дијете до 8 година. Предност робе је природни материјал производње.

У напомену! Кревет се нуди у две верзије: у белој хладовини са јагњадима у хеадбоард и са лакираним дрветом са мачком и псом.

Удобна соба за двоје деце

Удобна соба за двоје деце

 • Ако желите купити кревет за раст, обратите пажњу Клизање опције: односи се на њих Миннен. Овај производ је направљен од челика и обојен у бијелој или црној боји. Захваљујући материјалу производње има дуг радни век. Са стране производа украшен је сунчевим светлом.
Метални оквир у ретро стилу

Метални оквир у ретро стилу

 • Друга верзија клизног система - Сундвик. Овај тип је направљен од природног бора са комбинацијом фибербоарда залепљеног с филмом. Кревет се може приказати у сиво-браон и бела. Плус је лагана тежина. Филм на задњој страни може се оштетити механичким стресом, тако да ће захтијевати додатну пажњу када се користи.
Удобан појединачни модел

Удобан појединачни модел

 • Леквик је класична опција дрвени кревет. Ово гарантује дуг вијек трајања, али даје производу масивност и тежину.

Каучи

 1. Један од популарних производа у овој категорији је Хеммес. Креирај лежај у бијелој боји са три кутије, које се предлажу. Предности модела могу се назвати компактна величина, природност коришћених материјала, могућност трансформације у брачни кревет. Она може испунити улогу кауч за пријем посетилаца.
 2. «Лан » - опцију која обезбеђује кревет или две кутије за ствари. Цена овог модела је релативно ниска. Могуће је допунити са главном плочом, на којој полице. Од недостатака - употреба иверице.
 3. Кауч Бримнаце завршен је са две кутије. Одговарајуће дете од осам година до адолесценције. Има исте карактеристике као и "Хеммес », али је његов трошак мањи због употребе јефтинијих сировина за производњу.

Лофт кревети

Савет! Такве опције се користе у просторији која је ограничена у свемиру. Погодно је поставити на доњи кат кревета писање таблице и омаре за одјећу.

 • Модел "Цуре" могу се модификовати кревет или кревет кревет. Израђен је од дрвета. Можете поставити место за спавање и одозго и изнад. Погодно је направити кревет јер је висина 116 цм. Његов дизајн је једноставан, па вам је можда потребан декор.
Погодна опција за уштеду простора

Погодна опција за уштеду простора

 • Варијанта кревета од метала Сварта. Има сребрни или бијели тон. Трајност конструкције обезбеђује издржљив материјал. Функционалност је што можете купити цоунтертоп или спустите кауч.
Интересантна опција са дечијим зидом за пењање

Интересантна опција са дечијим зидом за пењање

 • Модел са гардероба, табле топ и ноћни стол - Стува. Можете изабрати било коју од шест опција за дизајн и потпуност. Међу недостацима се може назвати јефтин материјал за производњу.
 • Снежно бело један и по Стуро израђен од природног дрвета. То пружа могућност стварања великог игру или обуци.

Опције кревета на кревету

ИКЕА нуди пуно таквих модела, један од њих Сварта. Намештај може бити бело или сребро, комплетно са ручком за извлачење, што је погодно за постављање треће особе.

Модел Цуре

Модел "Цуре"

 • Лакиран дрвени модел "Мидал" ниска вредност. Могуће је сликати у различитој нијанси.
 • Сребрни спуштени модел "Туффинг" има а степениште у центру. Погодно за ниску собу. Није удобно спавати на доњем нивоу - степениште је мало на путу.
Модел Мидал

Модел "Мидал"

 • Изводи се у смеђем тону Нордал израђен од природног дрвета. Постоји прилика да га поделите у два појединачна модела, што може бити погодно за одрастање деце.

Како одабрати кревет из разноликог каталога ИКЕА?

Најбоља опција је дати предност куповини бела. Такав намјештај не олакшава простор, добро се уклапа у било који ентеријер и представља варијанту унисекса. Још једна предност у корист бијелог је њен значај у сваком узрасту.

Савет! Ако је потребно често чишћење, онда је боље узимати металне производе, јер је лакше водити рачуна о њима.

Модел Стува - за мале

Модел "Стува" - за најмању

Када се одлучи да дуго купи кревет и користи га у адолесценцији, боље је изабрати дрвене или металне материјале за производњу. Може бити са клизним рамом или у облику каучи.

Савет! Одлична опција за стварање дизајниран у соби од две деце различите старости је кревета за извлачење. У овом случају биће могуће одабрати моделе са истим дизајнерским решењем, али различите дужине.

Светли намештај изгледа елегантно и лепо

Светли намештај изгледа елегантно и лепо

Са малом собом изаберите компактни кревет. Могу бити фиоке или полице на глави кревета, као и клизне и поткровне врсте намештаја. Посљедње уштеде простора и стварају зону за рекреацију, игре или студије на слободном мјесту испод кревета. За дијете адолесценције можете купити кауч, јер често долази гостима, а њима треба негде да седну.

Важно! Ако је применљиво двоспратна верзија, дијете треба објаснити да је немогуће играти на врху и да се побеђује пажљиво и са свјетлом. Поред тога, неопходно је опремити други спрат додатно освјетљење, које ће дете укључити самостално.

Добра опција за дијете може постати модел Цуреа

Добра опција за дијете може постати модел "Цуре"

Модел Цурри је врста трансформатора

Модел "Цуре" - врста трансформатора

Мала принцеза соба

Мала принцеза соба

Куповина душека, Потребно је водити препорукама произвођача намештаја. Не можете купити превелики душек. Ако се крије стране други ниво, ово може бити опасно.

У напомену! Важна карактеристика ИКЕА-а је могућност промене дизајна. На пример, можете да пребарвате намештај у било којој жељеној боји, промените хеадбоард, претворите га у кућу или замак. Да би то урадили, боље је изабрати дрвене производе.

Погодан елемент је џеп за чување ствари, које се могу причврстити са стране, јер ће се уклапати у књигу, таблету или телефон. Може украшавати кревет надстрешница или надстрешнице.

Клизне моделе - погодно

Клизне моделе - погодно

Ако у одабраном моделу нема кутија, можете их сами додати. Да би то учинили, прикладне су кутије за извлачење или корпе правилне висине и ширине. Све горе наведене нијансе ће помоћи да се диверзификују унутрашњост дечје собе и покупи савршен дјечји креветац.

Једноделни клизни модел са куполом

Једноделни клизни модел са куполом

Кревети ИКЕА: популарни модели и савети за избор савршеног дечијег кревета

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 67