Пръчка-пъзел подходящ за деца от всички възрасти

Пръчка-пъзел подходящ за деца от всички възрасти

Децата в семейството са безспорна радост за любящите родители, които се опитват да осигурят на децата си най-доброто. Когато бебето расте, границите на пространството му, преди един малък свят да се разшири, той се стреми да остави здраво детско креватче или покрит манеж и отидете на пътуване до апартамент. Това означава, че природата е дала сигнал да изследва нови територии. Задачата на майките и таткотата в този труден период за тях е да предоставят на любопитното дете максимална сигурност и удобство. Помощ в тази удобна матрак пъзел!

 • Удобства
 • Видове килими
 • Плюсове и минуси
 • Съвети за избор
Ръш бързо се превръща в любимо място за игри

Ръш бързо се превръща в любимо място за игри

Удобства

 1. всеки подложка се състои от няколко части - от шест или повече, те също се различават по параметрите на частите, като всяка част може да има една от опциите за параметрите - 250 x 250, 300 x 300, 450 x 450 mm. Те могат да бъдат заменени.
 2. Дебелината на продукта варира от 8 до 12 мм.
 3. Всеки модел също се различава в тематичната посока.
Страхотно за детския интериор

Пръчка-пъзел е чудесно за интериора на детето

функционалност

Специфичността на такива рогозки има много аспекти. Пъзелната версия е мобилна и много удобна за транспортиране, спомага за физическото и психическото развитие на детето, позволявайки чрез визуално и тактилно ниво да придобива по-бързо знания. При деформация е възможно да се купи и подмени повредената част, удобно е и е по-евтино от всеки стандартен аналог.

 

Съвет! Ако синът или дъщерята е израснал, не бързайте да изхвърлите килим, който служи вярно. Тя може да се увеличи, като се получи необходимия брой допълнителни части.

Модел за по-напреднала възраст

Модел за по-напреднала възраст

Основният материал е хипоалергичен и с най-високо качество, тъй като отговаря на всички държавни стандарти, въведени за контрол на производството на детски стоки.

Важно! Пръчка-пъзел има специфично покритие, в които няма нито един малък детайл, който да гарантира пълна безопасност за малките деца, които обичат да вкарват в устата си различни предмети.

Сортовете на килимите-пъзели

Към днешна дата магазини и интернет сайтове предлагат богат избор от детски килими за пълзящи под формата на пъзели.

Най-популярните модели

Мека подложка за пълно покриване на помещението

Характеризира се с голяма дебелина от порядъка на 8-12 мм, добре запазва топлината, той има изпъкнал текстура, която позволява на децата по-добре придържам към него и отблъснати от части.

Страхотна възможност за игрална зала

Страхотна възможност за игрална зала

Модулни платна

Специална сгъваема материя с височина от 10 до 12 мм, части от която може да бъде пренаредена, премахната и добавена, като се регулира общата площ. Материалът е хипоалергичен и устойчив на влага. Предназначена е за деца на възраст от 5 до 7 месеца.

С такава играчка винаги ще бъде скучно

С такава играчка никога няма да бъде скучно

Възглавница за пълзящи с брони

Версия за най-малките, аналогови на мини-игра площ. Краищата са затворени със специални брони, които са фиксирани в жлебовете. Използвайки този модел, родителите могат безопасно да се преместят в друга стая по свои дела, без да се страхуват, че бебето им ще излезе от уютна къща и ще направи нещо.

Трошката винаги е безопасна

Трошката винаги е безопасна

Масаж модел

Всеки детайл от мекия пъзел има изпъкнали елементи. Това покритие изпълнява не само забавни, но и терапевтични функции - не води до плоски крака или коригира вече съществуващата.

Към бележката! Той помага и за по-добро възприемане на възпроизвеждането на цветовете и развиване на фини двигателни умения, което е важно за доброто развитие на речевите центрове.

Полезно за малки крака

Полезно за малки крака

азбука

Лакът с изображения на букви ще помогне не само да пълзи, но и да запомни писмата от пелената. Тази мат е полезна и порасналите деца - от модулни парчета можете да комбинирате думи. Това помага да се подобри паметта, логическите умения и в много случаи ви дава възможност да получите първоначално познание за чужд език от малка възраст, ако закупите вариант с английски, немски, френски или друга азбука.

За по-добро запаметяване на буквите

За по-добро запаметяване на буквите

каучук

Изработен от каучукови чипове, неподходящи за трайни настилки, но отлично сходни гимнастически мат за краткосрочни физически упражнения. Цената му е малка, тя е много популярна поради достъпната цена и минимален ефект на приплъзване, тя е лесна за почистване. За да не се отегчава детето и да не прекъсва уроците за правилно пълзи, той често го приема къщичка, когато пътувате до природата и т.н.

Ясен и практичен мат

Ярка практична мат

силуета

Пъзелът се формира от модули различни форми под формата на рамка, в която се поставят интересни вложки според размера и цветовете. За по-големите деца, които активно формират фигуративно и асоциативно мислене, има версии, подобни на кубчета - да комбинират части според сюжета на приказката или сезоните. Сложността зависи от броя и размера на парчетата.

Помага на бебето да се развива по-бързо

Силуетният пъзел помага на бебето да се развие

кроул - така че с музиката

Наскоро на пазара на детски продукти се появиха пъзели за пълзящи пътеки, оборудвани с вградени бутони и мини-механизми с музика или имитация на гласовете на зверовете.

Към бележката! С комплекта се доставя специален молив и ако се докоснете до тях, например, върху изображението на животното, можете да чуете звуците, които произвежда в природата.

Този продукт обаче се доставя само от чужбина и се различава доста голяма цена.

Всяко дете ще бъде доволно

Всяко дете ще бъде доволно от музикалната подложка

Положителни и отрицателни точки

Goodies минуси
Ефектът от обезценяването - те са меки и еластични, това изглажда ударите през есента Някои сложни модели се отличават с висока цена
Топлоизолация - създава комфортна температура и предотвратява подохлаждането на децата Средният срок на експлоатация е малко по-малък от този на традиционния килим
Екологично - не изхвърляйте вредни летливи вещества
Лесни за почистване - лесни за почистване от петна, те не се страхуват от бои и разлетия сок, също така е лесно да измиете влагата, ако сте оставили млад пътник без пелена
Хигиена - материалът предотвратява образуването на гъби и бактерии
Няма приплъзване - върху платното има специални пластини
Заменяемост на модулите
Няма електрификация

Съвети за избор

Чрез закупуване на който и да е артикул за вашето дете, родителите не трябва да се колебаят да задават въпроси на продавача.

Съвет! Първото нещо, което трябва да разберете, преди да купите килим, е наличието на сертификат за качество. След това можете да намерите други интересни точки.

От детайлите можете да създавате различни фигури

От детайлите можете да създавате различни фигури

Важни точки:

 1. Не разчитайте само на индекса на цените. Евтините опции винаги са по-малко качествени и е по-добре да изберете златната средна.
 2. Изучете материала визуално и на допир - не трябва да има дефекти на матката.
 3. Продуктът не трябва да бъде прекалено твърд, в противен случай ще поврежда меката кожа на бебето при триене. Също така, ставите трябва да са възможно най-плоски.
 4. В плана за развитие е полезно да разчитате на възрастта - за най-малките е по-добре да купувате големи и светли пъзели; за по-възрастните можете да разгледате съставни букви, цифри или пъзели.
 5. Подложката никога не трябва да рисува ръце, нито да има прекалено много миризма на пластмаса или каучук.
 6. Внимателно измерийте размерите на стаята, преди да купите продукта, ако искате напълно да постави детска стая.

заключение

Кръгли пъзели за пълзящи са стъпка в съвременното бъдеще. Това е отличен избор не само за любящи, но и за интелигентни родители, които не живеят само за днес, но търсят известно време напред, като се грижат за развитието на детето си. Не е необходимо да купувате най-скъпите версии с "звънци и свирки" - с успешен и компетентен избор можете перфектно да комбинирате цената и качеството.

Бебешки подложки за обхождане: преглед на опциите и съвети за родителите по избор

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2