Модел Sundvik с плъзгаща се рамка

Модел "Sundvik" с плъзгаща се рамка

Тези, които се грижат легло за Вашето дете, Струва си да се обърне внимание на възможностите, които известната търговска марка предлага IKEA. Продуктите от тази марка се отличават със скандинавската функционалност и широк избор!

 • Опции за легло 
 • Как да изберем легло от каталога?
Удобен двустепенен модел Tuffing

Удобен двустепенен модел "Туфинг"

Мини модел в ретро стил

Модел "Minnen" в ретро стил

Стилен интериор в бели и сиви тонове

Стилен интериор в бели и сиви тонове

Опции за легло на IKEA

Всички продукти, предлагани от този производител, могат да бъдат разделени на няколко вида. Всеки от тях включва разнообразен дизайн и характеристики на модела, изборът на който всеки купувач извършва независимо. Всичко зависи от необходимите параметри и предпочитания на потребителя.

Модели с единично легло

 • Ако търсите легло в детската стая за едно дете, струва си да се обърне внимание на модела "Значи". Тази опция е подходяща за дете до 8-годишна възраст. Предимството на стоките е естественият им материал за производство.

Към бележката! Леглото се предлага в две версии: в бяло сянка с агнета глава и с лакирано дърво с котка и куче.

Уютна стая за две деца

Уютна стая за две деца

 • Ако искате да купите легло за растеж, обърнете внимание плъзгане опции: отнася се до тях "Minnen". Този продукт е изработен от стомана и боядисан в бяло или черно. Благодарение на материала на производството има дълъг експлоатационен живот. Отстрани на продукта е украсена със слънчева светлина.
Метална рамка в ретро стил

Метална рамка в ретро стил

 • Друга версия на плъзгащата система - "Sundvik". Този тип е изработен от естествен бор с комбинация от фибростъкло, залепено с филм. Леглото може да бъде представено в сиво-кафяв и бяло. Плюсът е лек. Филмът на гърба може да бъде повреден от механично натоварване, затова при използването му ще бъде необходимо допълнително внимание.
Удобен единичен модел

Удобен единичен модел

 • "Leksvik" е класически вариант дървено легло. Това гарантира дълъг експлоатационен живот, но придава на продукта масивност и голямо тегло.

Кушетки

 1. Един от популярните продукти в тази категория е "Хемнес". Създайте легло в бяло с три кутии, които се предлагат. Предимствата на модела могат да се нарекат компактен размер, естествеността на използваните материали, възможността за преобразуване в двойно легло. Тя може да изпълнява ролята на диван за приемане на посетители.
 2. "Лен » - опция, която осигурява или рол-леглото, или две кутии за неща. Цената на този модел е относително ниска. Възможно е да се допълни с табла, на която да е рафтове. От недостатъците - използването на ПДЧ.
 3. диван "Brimnes" се попълва с две кутии. Тя ще се побере на дете от осем години до юношество. Има същите характеристики като "Hemmes », но цената му е по-ниска поради използването на по-евтини суровини за производство.

Подови легла

Съвет! Такива опции се използват в стая, ограничена в пространството. Удобно е да поставите на долния етаж на леглото писане таблица и шкафове за дрехи.

 • Моделът "Currat" може да се променя в легло или легло. Тя е изработена от дърво. Можете да поставите място за сън, както отгоре, така и отдолу. Удобно е да се направи легло, тъй като височината му е 116 см. Дизайнът му е прост, така че може да се наложи декор.
Удобна опция за пестене на място

Удобна опция за пестене на място

 • Вариант на леглото от метал "Sverta". Има сребрист или бял оттенък. Трайността на конструкцията осигурява траен материал. Функционалността е, че можете да закупите плот или да сложите на дивана.
Интересен вариант с детска катерачна стена

Интересен вариант с детска катерачна стена

 • Моделът с гардероб кабинет, плот за маса и нощни шкафчета - "Stuva". Можете да изберете някоя от шестте опции за дизайн и пълнота. Сред недостатъците може да се нарече евтин материал за производство.
 • Снежнобялата една и половина "Sture" изработени от естествено дърво. Предоставя възможност за създаване на голям игра или зона за обучение.

Опции за легло на легло

ИКЕА предлага много такива модели, един от тях "Sverta". Мебелите могат да бъдат бели или сребърни, снабдени с разтегателно легло, което е удобно за поставяне на третото лице.

Моделът Cure

Моделът "Cure"

 • Лакиран дървен модел "Мида" ниска стойност. Възможно е да го нарисувате в различен сянка.
 • Сребърен понижен модел "Tuffing" има a стълба в центъра. Удобен за ниска стая. Не е много удобно да си лягате на долния етаж - стълбището е малко по пътя.
Модел Мидал

Модел "Midal"

 • Изпълнява се в кафяв тон "Nordahl" изработени от естествено дърво. Има възможност да се разделят на два отделни модела, които могат да бъдат удобни при отглеждане на деца.

Как да изберем легло от разнообразието на каталога на IKEA?

Най-добрият вариант е да дадете предимство на покупката бял цвят. Такива мебели не затрупват пространство, пасват добре във всеки интериор и са вариант на унисекс. Друго предимство в полза на бялото е неговата приложимост във всяка възраст.

Съвет! Ако се изисква чести почистване, тогава е по-добре да вземете метални продукти, защото е по-лесно да се грижите за тях.

Модел Stuva - за малките

Модел "Stuva" - за най-малките

Когато е взето решение да купувате легло дълго време и да го използвате в юношеството, е по-добре да изберете дървени или метални материали за производство. Тя може да бъде с плъзгаща се рамка или под формата на диван.

Съвет! Отлична възможност за създаване дизайн в стаята на две деца от различни възрасти е разтегателно легло. В този случай ще бъде възможно да изберете модели с едно и също решение, но с различни дължини.

Светлите мебели изглеждат стилни и красиви

Светлите мебели изглеждат стилни и красиви

С малка стая изберете компактно легло. Те могат да бъдат с Въвеждане в чекмеджета или рафтове в главата на леглото, както и плъзгащи и тавански мебели. Последният спестява място и създава зона за отдих, игри или обучение на свободно място под леглото. За дете от юношеството можете да си купите диван, защото често идват при гостите и се нуждаят от някъде да седят.

Важно! Ако е приложимо двуетажна версия, детето трябва да бъде обяснено, че е невъзможно да се играе на върха и да слезе внимателно и със светлина. Освен това ще е необходимо оборудването на втория етаж допълнително осветление, които детето ще включва самостоятелно.

Добра възможност за дете може да се превърне в модел на лечение

Добра възможност за дете може да стане модел на "Cure"

Моделът Curry е вид трансформатор

Моделът на "Cure" - един вид трансформатор

Малката принцеса стая

Малката принцеса стая

Купуване на матрак, Необходимо е да се ръководите от препоръките, дадени от производителя на мебели. Не можете да си купите прекалено висок матрак. Ако се крие брони второ ниво, това може да бъде опасно.

Към бележката! Важна особеност на IKEA е възможността за промяна на дизайна. Например, можете да пребоядисвате мебели във всеки цвят, който искате, променете лицева дъска, превърнете го в къща или замък. За да направите това, е по-добре да изберете дървени продукти.

Удобен елемент е джобът за съхранение на неща, които могат да бъдат прикрепени към страната, тъй като ще се поберат в книга, таблет или телефон. Може да украси леглото балдахин или балдахин.

Плъзгащи модели - това е удобно

Плъзгащи модели - това е удобно

Ако в избрания от вас модел няма кутии, можете да ги добавите сами. За тази цел са подходящи кутии или кошове с правилна височина и ширина. Всички изброени по-горе нюанси ще помогнат да разнообразите интериора на детската стая и да вземете перфектното бебешко креватче.

Модел за плъзгане от едно парче с купол

Модел за плъзгане от едно парче с купол

IKEA бебешки легла: популярни модели и съвети за избор на перфектно бебешко легло

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 43