Tradicionalna podoba za izbrani stil ureditve dnevne sobe

Loft stil v dnevni sobi

Okrasite svojo hišo s slikami vedno velja za prestižnega. To je prava umetnost, ki zahteva znanje in občutek sloga. Slike so izbrane glede na slog obstoječe notranjosti. Včasih pa želite nekaj originalnega, nestandardnega. Popularno danes podstrešje in se preselil v likovne umetnosti, ni pa nujno, da se soba naredi v istem slogu. Seveda, v klasična spalnica slika v slogu podstrešja bo videti tujec.

 • Značilnosti sloga na platnu
 • Pomembne funkcije Lofta
 • Izberite umetniško delo v slogu lofta
Slika na drevesu označuje izbrani slog dekoracije

Slika na drevesu označuje izbrani slog dekoracije

Značilnosti sloga na platnu

Loft ali industrijski slog začeli popularizirati v 50. letih prejšnjega stoletja. Ni ga narekovala njegova želja po izumljanju nove smeri oblikovanja, temveč na potrebo po preoblikovanju starih tovarn in tovarn v bivalne prostore. Zagotovo niso razlikovali elegance.

Na opombo! V sodobnem svetu je ta smer ena izmed najdražjih pri izvajanju.

Glavne značilnosti slik so resnost, mraz, minimalizem. Ampak uvajanje v notranjosti katere koli sobe podobno umetniško delo, je treba spomniti, da morajo biti vsi elementi, ki so v njej, združeni med seboj. Da bi se izognili premagovanju, je bolje, da se omeji na minimalizem. Če je v standardnem stanovanju stanovanje to težko storiti, potem morate vsaj prizadevati za to - načrtujte namestitev vsake postavke.

PhotoCollage lepo steno dekor

Foto kolaž - učinkovita dekoracija sten

Pomembne funkcije Lofta

Notranjost v tem slogu je velik svetel prostor. Slikarstvo v njej bi moral biti kontrast, se izstopajo proti ozadju sten.

Med drugimi značilnostmi:

 1. Barve, ki se uporabljajo na sliki, morajo biti pretežno svetle in hladne.
 2. Če je soba sama okrašena v težkih barvah, je primerno dodati svetlost. Popolnoma se bo razlikoval z okoljem in ga osvežil, ga uravnotežil.
 3. Ne pozabite, da pri dekoriranju prostora z slikami pustite osnovne dekorativne elemente: odprte žice, cevi, surove stene betona ali opeke, kovinski deli.
 4. Minimalizem. Delo bi moralo biti preprosto, brez zapletene igre svetlobe in sence. Lahko celo uporabite slike, ki niso risane, vendar plakate, plakati.
 5. Velikost. Izdelek v stropu je vedno velik in zaseda skoraj celotno steno. Seveda je pomembno razmisliti o celotnih dimenzijah prostora: manjše je, bolj sliko je slika.

Izberite umetniško delo v slogu lofta

Industrijski slog je zelo raznolik. Vendar pa je glavna zahteva: slika mora poudariti glavno smer.

Pomembno! Zdi se, da v loft stil lahko uporabite katero koli sliko, vendar ni. Pomembno je, da ne pretiravate ali pokvarite, temveč poudarite slog in ne prekinete načrtovane harmonije. 

Modularno slikarstvo v izvirnem slogu

Modularno slikarstvo v izvirnem slogu

Ustvarjalnost slike privlači pozornost

Kreativnost slik privlači pozornost

Portreti

To je nestandardna, a izvirna rešitev. V slikah je mogoče prikazati:

 1. Hiša.
 2. Zgodovinski znaki.
 3. Druge znane osebnosti.

Nasvet! Še posebej izvirne slike prejšnjega stoletja so videti in ne nujno izvirniki - to so lahko kakovostne reprodukcije. Plakati v okvirih so dovoljeni. Poglej dobro umetniške fotografije.

Harmonična kombinacija neudobnih slik

Harmonična kombinacija neudobnih slik

Umetniška dela na policah

Slike ni vedno treba postaviti na steno, zato je zelo primerno, da jih postavite na steno. police. Treba je sestaviti lesene police in namestiti okvirje na njih. Ta možnost je priročna, saj lahko spremenite razpoloženje tako, da preprosto preuredite in zamenjate slike.

Raznolikost tkanin ustvarja pristno udobje in udobje v sobi

Raznolikost platna ustvarja umirjenost, lepoto in harmonijo

Risba na leseno platno velikih dimenzij

Risba na leseno platno velikih dimenzij

Plakati, grafike, modularne slike

Med takšnimi možnostmi:

 1. Plakati. Še posebej izviren videz, kjer je ozadje opečne stene.
 2. Svetle ali črno-bele prizore.
 3. Crtani znaki na belem ozadju.
 4. Modularni triptih. Lahko se pozicionira asimetrično, kar ustvarja občutek gibanja. Zelo nenavaden videz modularnih slik z imitacijo rjavega kovine, bronaste, opeke.
 5. Fotografije, ki prikazujejo megacine, in iz različnih zornih kotov in različnih barv.
 6. Abstrakcija. Tema, ki vsako leto postaja vse večja priljubljenost. Tukaj je polje fantazije ogromno, skoraj ni omejitev glede velikosti, oblike in uporabljenih barv. Lahko postane kot dopolnilo obstoječi notranjosti in svetel naglas, mesto, ki vam takoj ujame oči.
 7. Podrobnosti različnih mehanizmov, vozlišč opreme, delov.

Zemljevidi

Nasvet! Lahko jih položite na plakate, platno. Obvezno stanje je izguba. Treba je dati vtis, da je slika že več let. Kakšna kartica bo, ne glede na to.

Izvorne možnosti izvajanja:

 1. Kontinent.
 2. Zemljevid za lov za zakladom.
 3. Trden ali svetel. V slednjem primeru bolj kontrastne in svetlejše prehode, bolje.
 4. Modularni zemljevidi sveta.
Slike na stari motiv

Slike z retro motivi

Slike na drevesu

Morda je to najbolj izvirna naprava, ki jo lahko predstavljate. Na lesu bo vsaka slika videti originalna. Glavni pogoj: ne skrivajte, temveč poudarite teksturo lesa. Pozdravljena je ločitev plošč, pa tudi njihova staranje.

Nasvet! Takšen okraski za notranjost lahko izdelate z lastnimi rokami in iz improviziranih materialov.

Zaključek

Industrijski slog je tisto, kar je potrebno ustvarjalnim posameznikom, ki potrebujejo prostor in svobodo. Za uporabljene materiale, sloge, ideje praktično ni omejitev. Tukaj lahko storiš kaj!

Naglas na stenah: 60 + trendovske različice slik v slogu podstrešja za notranjost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4