Leseni prsni koš v vlogi kavne mize

Leseni prsni koš v vlogi kavne mize

Pred mnogimi stoletji so bili izmišljeni debla za shranjevanje stvari. Uporabljali so jih tudi v slabih kmečkih hišah, v gradovih in bogatih posestvih. Danes niso samo kos pohištva, temveč tudi notranje podrobnosti. Oblikovalci vse bolj uporabljajo skrinje za oblikovne rešitve za različne prostore.

Vsebina:

 • Uporabljajte v notranjosti prsnih koš za stvari
 • Načini uporabe skrinjic
 • Na prsih naredimo samostojno
 • Prednosti pohištva IKEA
 • Wickerwork v notranjosti prostora
 • Kako skrbeti za pletarstvo?
 • Kje kupujejo skrinje za krepko oblikovalske odločitve?
Starodavni prsi na hodniku, obrezani iz notranjosti z lepo krpo

Starodavni prsi na hodniku, oblečeni v notranjost s čudovito krpo

Prsni koš na kolesih v dnevni sobi

Prsni koš na kolesih v dnevni sobi v slogu podstrešja

Izvirna miza v sodobni spalnici

Izvirna miza v sodobni spalnici

Starinski pripomoček bo v visokotehnološkem slogu zmanjšal strogo notranjost

Stari pripomoček bo zmanjšal strogo notranjost v visokotehnološkem slogu

Danes lahko kupite prsni koš za shranjevanje stvari v kateri koli trgovini pohištva ali na internetu. In jo lahko uporabite kot starodavne izdelke, jih kupite v starinskem prodajalču in jih pripravite za antično obdobje. V njih lahko shranite stvari, posteljno perilo, igrače, knjige ali jedi, glavna stvar - da so kombinirani z notranjostjo. Kraj prsi ni le v spalnici: izgleda dobro v dnevna soba ali otrok in celo na kuhinja in v kopalnica.

Kontrastni prsni koš za stvari v snežno belo spalnico

Kontrastni prsni koš za stvari v snežno belo spalnico

Uporabljajte v notranjosti prsnih koš za stvari

Postavite tak predmet v različne prostore, vendar obstajajo nekatere omejitve. Če najdete staro stvar, jo potrebujete sami popravite ali pa ga dajte poveljniku. Ustvarite lahko imitacijo tkanja, nato pa se lahko ta prsni koš uporablja za ustvarjanje retro sloga v notranjosti. Uporabite lahko tudi prsni koš klasičen slog, zamenjal bo komodo ali bo kava mizo. Svetle barve so bolj primerne za Angleška notranjost, in temne se lahko uporabljajo v slog države. Za Sredozemski slog lahko nosite pletene skrinje za shranjevanje stvari.

Načini uporabe skrinjic

Če boste v sobo postavili prsni koš, se morate odločiti, kako jo uporabite, ker morajo biti vsi predmeti funkcionalni. V njej ni treba shranjevati oblačil: knjige in zapise, ki jih zberete, lahko postavite.

Vhodna dvorana

Iz velikega prsa za shranjevanje stvari lahko naredite lepo shramba za čevlje in jo postavite na hodnik. Poleg tega se lahko usedete, ko nosite ali vzamete čevlje, in če postavite ogledalo nad njo, boste dobili posebno mizo.

Prsni koš se lahko uporablja na hodniku kot omara pod ogledalom

Prsni koš se lahko uporablja na hodniku kot omara pod ogledalom

Kopalna kad

Wicker možnosti bodo dobro videti v kopalnici, tam lahko položite brisače in kopalne plašče. Pogosto se uporabljajo takšne stvari, kot so košare za umazano perilo. Uporabite jih lahko za shranjevanje različnih malenkosti, ki so potrebne v kopalnici: prah, milo, šamponi in geli, pa tudi različne gobice, krpe in rokavice. Primeren je za uporabo sistema za shranjevanje in na košare in škatle polica s potrebnimi in pogosto uporabljenimi predmeti.

Kopalnica bo okrašena s prsnim košem v slogu Provence

Kopalnica bo okrašena s prsnim košem v slogu Provence

Zanimiva zamisel za kopalnico je "hladilnik", na policah in vratih, kjer lahko položite različne kozarce s šamponi in geli.

Dnevna soba

Poleg tega so pletene stvari dobro videti v dnevni sobi, ki opravljajo funkcijo kava mizo. Če si postavite prsni koš pred kavčem, bo to priročno mesto za čajno pijačo ali časopisno postavitev. Lahko ga uporabite kot TV omarica, Vendar lahko v tem primeru shranite samo tiste stvari, ki jih ne potrebujete pogosto.

Veliki usnjeni prsni koš z vplivom starosti

Veliki usnjeni prsni koš s starajočim učinkom

Otroci

Dobro urejeno možnost je mogoče dati v vrtec. Potem je vredno barvati v svetli barvi, in otroka bo v njej hranite igrače. To disciplinira otroka in navade na red, poleg prsnega koša ni deformiran. Ker je močnejša od polj, bo trajala dlje.

Domači prsni koš v drevesnici za igrače

Domači prsni koš v drevesnici za igrače

Spalnica

Ko položite prsni koš za shranjevanje stvari v spalnici na zadnji strani postelje, boste ustvarili edinstveno notranjost. V takem kraju je priročno shraniti blazine, odeje, odeje in podobno. Lahko ga uporabite kot mizo ali banket.

Prsni koš, prekrit s usnjem z zlatimi dodatki, bo dopolnjeval brutalno notranjost spalnice teen

Prtljažnik, oblečen v usnje z zlatimi dodatki, bo dopolnjeval brutalno notranjost spalnice teen

Kuhinja

Odličen prostor za shranjevanje jedi in namestitev v kuhinji. V prsnem košu zložite dimenzijske lonce in ponve, in lahko vanj vneseš storitev, ki se redko uporablja. V kuhinji je prostor za prtičke, brisače in prti.

Zanimiva zamisel je uporaba prsnega koša kot palice za alkoholne pijače in dodatke. Če ga pritrdite na kolesa, bo postal mobilen.

Decoupage kuhinjski prsni koš - robniki

Decoupage kuhinjskega prsnega koša

Na prsih naredimo samostojno

Za začetek je potrebno izbrati in pripraviti surovine. Najpogosteje gre za plošče ali vinske trte (če je prsni koš pleten). Merimo in vidimo plošče do zahtevane velikosti. S pomočjo usmerjevalnika naredimo četrtino na praznih in zberemo škatlo. Povezovalne deske med seboj so bolj priročne, če uporabljate vijake z vijaki.

Trden sanduk iz lesa s svojimi rokami

Trden sanduk iz lesa s svojimi rokami

Najtežja faza je ustvarjanje pokrova. Nobenih težav ni, če se odločite, da boste to naredili celo, če pa želite imeti zakrivljen, potem morate malo poskusiti. Treba je izrezati dve stranski parabolični steni. Nadalje je vse preprosto: na njih morate zbrati plošče in dobili boste pokrov, na katerem morate popraviti tečaj, ki je pripravljen vnaprej. Ko naredite prsni koš, ga morate okrasiti - prekriti z lakom ali barvati z barvo. Na koncu postopka, dodatki (ročaji in zapirala).

Nočna miza iz prsnega koša v spalnici morskega stila

Nočna miza iz prsnega koša v spalnici morskega stila

Za izdelavo prsnega koša je možno in iz olajšanih materialov: MDF, DSP, vezan les. Za to so dimenzije sten prihodnjega izdelka označene na listu izbranega materiala. Z električno sestavljanko izrežite obdelovance. Stene z vijaki povežite z izvijačem. Potem pritrdite tečaje in ročaj, kot tudi premazujte izdelek z barvo.

Lepa prsna lesa v slogu Provence z dodatno omarico za okraske

Lep prsni koš v slogu Provence z dodatno omarico za okraske

Skrinje za shranjevanje stvari, ki jih lahko naredite s svojimi rokami ali kupite poceni v specializirani trgovini. Nizozemska trgovinska skupina IKEA na primer ponuja nekaj zanimivih modelov.

Prednosti pohištva IKEA

Sistemi za shranjevanje stvari so podjetja samostojni moduli, Konfiguracija, ki jo lahko spremenite in postavite po prostoru po lastni presoji.

Priročen mobilni element dekorja, ki dobro izgleda v vsaki vlogi

Priročen mobilni element dekorja, ki dobro izgleda v vsaki vlogi

Izdelki IKEA so izboljšani in poenostavljeni, ostali pa so funkcionalni, udobni in okolju prijaznejši. Razlikujejo se:

 • premišljenost do delflesov;
 • praktičnost v vsem;
 • variabilnost in mobilnost;
 • kompaktnost;
 • vzdržljivost.
Klasična prsna košara v tradicionalni spalnici

Klasična prsna košara v tradicionalni spalnici

Skrinje za Skladiščenje IKEA enostavno integrirati v katero koli notranjost in v kombinaciji s pohištvom. Za to je zelo pomembno majhne sobe.

Wickerwork v notranjosti prostora

Še posebej priljubljeni so pletarski predalniki, zato morate o njih posebej govoriti. Takšni proizvodi se proizvajajo iz vinske trte, bambus, rattan, morsko travo. Priljubljenost tega blaga je razložena z željo sodobnih ljudi, da se okolijo z ekološko varnimi naravnimi predmeti. Vendar pa je treba povedati, da so pri prodaji izdelki iz plastičnega traku.

Moderna zasnova pletene prsnice s satenskim oblazinjenjem znotraj

Moderna zasnova pletene prsnice s satenskim oblazinjenjem znotraj

Najmočnejši materiali so bambus in ratan. Zahvaljujoč uporabi posebne tehnologije za vročo paro, dobimo izdelek, ki se ne boji vlaganja in temperaturnih sprememb.

Skrinje iz vrbovega materiala je videti impresivno sodobne kuhinje. Poleg tega zagotavljajo vrstni red in popolnoma prilegajo notranji rešitvi. Harmonično združujejo take izdelke z retro slogi, država, vintage, Provence, eleganten eleganten. V takšnih skrinjah je priročno hraniti jedilni pribor ali zelenjavo in sadje. Poleg tega se lahko uporabljajo za shranjevanje žit, soli, sladkorja ali steklenic. V njih lahko pospravljate detergente, krpe, gobice, rokavice, prti, brisače in serviete.

Nenavadna miza za kavo iz pletenega prsnega koša

Nenavadna miza za kavo iz pletenega prsnega koša

V dnevno sobo lahko položite pletene prsne koščke. Nato lahko sprejmejo knjige, revije, zgoščenke ali dodatke za pletenje. Takšni izdelki so primerni za Maroški, Hawaiian, Japonci ali notranjost v indijskem stilu. Wicker elementi dobro izgledajo v naravni barvi, vendar jih lahko prebarvamo v kateremkoli tonu, ki ga želite - naredite s barvo ali lakom.

Wicker skrinje je mogoče dati v spalnica ali otroška soba. Shranjujeta različne pripomočke, poleg tega pa dopolnjujejo slog in notranjost prostora.

Zastekljena terasa v stilu države z elementi iz vrbovega dekorja

Zastekljena terasa v stilu države z elementi iz vrbovega dekorja

Kako skrbeti za pletarstvo

Brez posebnih skrivnosti, da bi skrbeli za pletarski prsni koš, je dovolj, da ga včasih obrišete s suho krpo, lahko uporabite mokro krpo, če morate očistiti težko onesnaženje. Uporabljajo se tudi posebni laki za leseno pohištvo.

Skrb za pletarstvo ne traja veliko časa in truda

Skrb za pletarstvo ne traja veliko časa in truda

Ne pozabite, da so pletarski predmeti dovolj krhki, zato jih ne uporabljajte preveč. Ne postavljajte preveč težkih stvari na takšno pohištvo, lahko preprosto zlomite.

Skrinje za shranjevanje stvari: kje kupiti?

Lahko izberete blago v spletni trgovini ali obiščete gospodarski oddelek na trgu, velike nakupovalne komplekse, pohištveni saloni. Lahko naročite prsni koš za mojstra, ki bo samostojno ustvaril za vas edinstven izdelek.

Najprej se morate odločiti, kakšen videz potrebujete: to bo lahka tkana kos ali lesen objemen prsni koš. Vse je odvisno od vašega okusa in preference. Paziti je treba tudi na namen in način uporabe predmeta, za katero sobo je kupljena. To bo določalo velikost, obliko in barvo. Poleg tega je strošek blaga odvisen tudi od teh dejavnikov.

Skrinje za shranjevanje stvari: prsi na hodniku iz iverne plošče z vplivom starosti

Prsni koš na hodniku iz iverne plošče z učinkom staranja

Notranji predmeti iz naravnih materialov, bodo vedno v modi, ker so hipoalergični in varni za zdravje ljudi.

Skrinje za shranjevanje stvari: 70+ ideje za pretvorbo prsnega koša v ključni element v notranjosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 9