O variantă constând din mai multe module

O variantă constând din mai multe module

Dressing - funcționalitate, confort și confort pentru fiecare zi. Dar, pentru a realiza toate acestea, este necesar să alegeți un sistem potrivit pentru stocare, astfel încât lucrurile să fie în ordine, au fost întotdeauna ușor de obținut și curățate.

Cuprins:

 • Sistem cadru
 • Opțiunea pentru panouri
 • Construcția ochiurilor
 • Module complexe
 • Varietate de umplere
 • Sisteme de la IKEA 
 • Unde pot să-l cumpăr?
O structură portabilă, care poate fi împrejmuită cu o cortină luminată

O structură portabilă, care poate fi împrejmuită cu o cortină luminată

Are mai multe avantaje dulapuri:

 1. ajută la eliberarea spațiului în cameră fără a le aglomera cu mobilier;
 2. suprafața de perete utilizată în mod productiv;
 3. accesibilitatea ușoară a lucrurilor - rămân la vedere;
 4. este convenabil să depozitați obiecte mari, de exemplu, o valiză, un aspirator etc.

Există mai multe opțiuni, fiecare dintre acestea fiind convenabil și funcțional și are argumente pro și contra. Acestea includ:

 • produse metalice din rame;
 • opțiuni de panou;
 • designuri nete;
 • module complexe.
Cortul exterior din dormitor va înlocui un dulap imens

Cortul exterior din dormitor va înlocui un dulap imens

Sistem cadru

Această opțiune este creată dintr-o combinație de structuri metalice și elemente din lemn. Sistemul vă permite să utilizați întregul spațiu din tavan pe podea. Din cauza lipsei unui zid în spatele structurii pare ușor. Rama din țevi metalice este completată cu rafturi și cutii din lemn.

La nota! Datorită versatilității, puteți schimba cu ușurință locația rafturi, măriți numărul de bare sub haine, faceți-le pe două niveluri.

Un astfel de sistem poate fi folosit în locul unei partiții zonarea spațiilor. Designul acestui design, precum și costul sunt foarte atractive. Din minus, putem observa lipsa de restricții pe raft, astfel încât hainele stivuite pot cădea.

Opțiunea pentru panouri

Acest produs are un panou decorativ atașat la un perete pe care sunt fixate diverse obiecte pentru stocarea lucrurilor. Designul nu are podea, tavan și panouri laterale. Elementele pot fi mutate și schimbate. Astfel de complexe pot ascunde inegalitățile și defectele pe perete, dar au un cost ridicat.

Construcția ochiurilor

Acesta este un sistem de suspensie ușor. Șina orizontală este fixată pe perete, la care sunt montate ghidajele, amplasate vertical. Pe întreaga lungime a acestor găuri de ghidare sunt realizate, care asigură fixarea pentru rafturi și plase. Datorită perforării este posibilă schimbarea locației elementelor.

Important! Lățimea vă permite să reglați ghidajele care se deplasează de-a lungul șinei verticală. Pot face coșuri retractabile și rafturile, folosind niște șlepuri speciale. Această opțiune de stocare este compactă și puteți instala chiar și designul un dressing mic.

Construcția ochiului permite lucrurile"дышать", а так же не закрывает пространство

Construcția ochiului permite lucrurile să "respire" și, de asemenea, să nu acopere spațiul

La nota! Un alt avantaj este posibilitatea de a ventila hainele și ușurința de a găsi ceea ce trebuie. Pentru comoditate și confort, există multe elemente diferite pentru construcțiile de plasă care asigură stocarea obiectelor mici.

Din minus poate fi numit momentul în care componentele diferiților producători adesea nu se combină între ei. Un alt dezavantaj este costul ridicat.

Principalul avantaj al designului rețelei este compactitatea secțiunilor asamblate

Principalul avantaj al designului rețelei este compactitatea secțiunilor asamblate

Module complexe

Aceasta este o opțiune clasică. Astfel de sisteme au un fund, un tavan și un perete din spate, deci sunt destul de grele. Acestea sunt instalate, de regulă, imediat în locul în care vor sta în mod constant. Puteți schimba înălțimea rafturilor, dar lățimea nu poate fi ajustată. Pereții transversali împart structura în compartimente și o fixează. Ca toate celelalte sisteme pentru dulapuri, opțiune modulară are multe seturi complete. În loc de rafturi, puteți pune sertare.

Specificațiile produsului: numărul de elemente depinde de nevoi. Sunt implementate complexe modulare de MDF și PAL laminat și sunt o opțiune mai ieftină. Fitingurile sunt potrivite oricăror, care sunt instalate pe mobilierul dulapului.

Sistemul modular, asamblat din secțiuni separate, vă permite să adăugați elemente suplimentare

Sistemul modular, asamblat din secțiuni separate, permite adăugarea de elemente suplimentare

Fiți atenți! Alegerea unui complex pentru dressing, fiecare fiind ghidată de dimensiunea camerei și a bugetului. Dacă poziționați corect întregul conținut, chiar și într-un spațiu mic, se pot încadra mai multe lucruri decât într-un dulap mare.

Varietate de umplere

Important! Dulapurile și dulapurile din dulapuri ajută la menținerea în ordine și la ușurarea camerei de mobilier nerezonabil, totuși funcționalitatea lor depinde în mod direct de grijuliua umplerii interne.

O soluție convenabilă pentru stocarea lucrurilor este sarcina principală a deschiderii"шкафов"

O soluție convenabilă pentru stocarea lucrurilor este sarcina principală a dulapurilor deschise

Toate elementele structurale trebuie să fie bine planificate și trebuie luată în considerare scopul fiecărui departament. Dulapurile sunt făcute la comandă, în funcție de dimensiunea unei camere particulare. toate rafturi iar barele sunt calculate luând în considerare amplasarea confortabilă a lucrurilor și ușurința utilizării.

Sfat! Dacă tija este prea mare, utilizați un pantograf.

Planificarea preliminară va permite organizarea corectă a fiecărui lucru

Planificarea preliminară va permite organizarea corectă a fiecărui lucru

Pentru a alege cea mai bună opțiune, merită să vă familiarizați cu diferite colecții de sisteme de stocare. O gamă imensă de componente de umplere vă permite să creați un loc excelent pentru a pune lucrurile.

 • Umplerea trebuie să țină cont de dorințele utilizatorilor și de caracteristicile camerei.
 • Este necesar să se calculeze numărul de rafturi, coșuri, cutii.
 • Puteți pune o masă de călcat-transformator sau sertar oglindă.
Placă de călcat încorporată - confort și economie de spațiu

Placă de călcat încorporată - confort și economie de spațiu

Sisteme de la IKEA

O mare popularitate se bucură de producătorii de renume mondial IKEA. Acest lucru se datorează funcționalității lor înalte și abilității de a le lega în diferite variante, ceea ce vă permite să adaptați produsele la diferite dimensiuni globale ale camerei. Este posibil să se completeze accesorii - acest lucru crește confortul de utilizare.

La nota! Compania oferă mai multe serii de vestiare. Ele sunt capabile să se potrivească în orice stil de la hi-tech până la clasice. Le puteți instala în orice parte neutilizată a casei (balcon, mansardă, logie și așa mai departe).

Într-un apartament spațios vă puteți permite să construiți o cameră de depozitare separată

Într-un apartament spațios puteți construi o cameră separată pentru a stoca lucruri

Sfat! Datorită software-ului special, utilizatorul poate proiecta însuși conținutul depozitului. Pot fi ordonate glisante sau agățate usi de garderobă.

În plus față de IKEA, există multe companii care fabrică componente pentru sisteme de stocare.

Liderii de pe piața mondială:

 1. Larvij (Anglia)
 2. Elfa (Suedia)
 3. Aristo (China)
 4. Element System (Germania)

Pe piața rusă, în plus față de producătorii importați, sunt reprezentate și companiile autohtone care nu produc modele de mobilier mai puțin fiabile și convenabile.

Unde pot să-l cumpăr?

Pentru a cumpăra produse de înaltă calitate, trebuie să vizitați site-urile oficiale ale producătorilor sau ale magazinelor online care lucrează direct cu producătorul. Un sistem convenabil de căutare a produselor vă va ajuta să găsiți modelul potrivit. Descrierea completă și posibilitatea de a explora diversele opțiuni garantează alegerea potrivită!

Stilul clasic de decorare a camerei

Stilul clasic de decorare a camerei

Dacă aveți cameră mare pentru un dressing, atunci nu trebuie să cumperi dulap. Este necesar să selectați și să cumpărați echipamente pentru stocare la comandă.

Important! Prețul produsului va depinde de numărul de elemente, de material de fabricație și de dimensiuni. În plus, puteți alege independent culoarea și accesoriile.

Avantajul fabricării personalizate este acela că un specialist în companie va măsura camera, va propune un design, ținând cont de toate dorințele dvs., va arăta mostre de materiale din care va fi construită construcția. Clientul va primi schițe de mai multe opțiuni pentru umplere, de la care alege cel care se potrivește bugetului și designului. Dacă aveți un proiect gata, atunci specialiștii companiei pot da recomandări cu privire la modul de îmbunătățire a acesteia, astfel încât complexul funcțional să se dovedească.

O cameră spațioasă pentru depozitarea lucrurilor în dormitor

O cameră spațioasă pentru depozitarea lucrurilor în dormitor

În cele din urmă, este demn de remarcat faptul că saloanele au devenit aproape indispensabile atributul de locuințe confortabile. Ele pot înlocui diversele rafturi, noptiere și dulapuri, care aglomera spațiul. Astfel de sisteme pot simplifica și facilita stocarea lucrurilor. Design-ul personalizat se va potrivi perfect în orice cameră.

 

Pentru cei care sunt întotdeauna cu ace: cele mai bune opțiuni de depozitare pentru dressing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 76