Linoleumul lichid este cu adevărat un material revoluționar pentru proiectarea podelelor în designul modern

Linoleum lichid - acest material este cu adevărat revoluționar pentru proiectarea podelelor în designul modern

Soluțiile inovatoare în ceea ce privește afacerile de reparații permit utilizatorilor moderni să aleagă cele mai actuale produse la prețuri accesibile acasă, grădină, apartament. Unul din ultimele cuvinte ale tehnologiei este lichid linoluem.

 • Scopul linoleumului de tip lichid
 • Soiuri de produse lichide
 • Avantajele și dezavantajele materialului lichid de linoleum
 • Caracteristici de gătit și de funcționare
 • Revizuirea ofertelor de preț
Modernismul în interiorul camerei de zi a unei case particulare

Modernismul în interiorul camerei de zi a unei case particulare

Umplerea podelelor are multe avantaje

Umplerea podelelor are multe avantaje

Podeaua alb-negru este foarte impresionantă

Podeaua alb-negru este foarte impresionantă

Bucătărie combinată cu sufragerie, în stil clasic

Bucătărie combinată cu sufragerie, în stil clasic

Datorită soluțiilor moderne, există un număr mare de variații în proiectarea spațiilor. Recent, ideea de linoleum într-o formă lichidă a început să se răspândească la o viteză mare și dacă decideți să vă familiarizați cu această specie calitativ nouă podele, atunci cu siguranță veți descoperi noi limite în abilitățile de proiectare. Astfel, linoleumul lichid este o noutate a ultimei perioade, ceea ce face posibilă crearea stilistică a unei încăperi în orice direcție, în funcție de preferințele personale ale proprietarilor.

Scopul linoleumului de tip lichid

Podeaua galbenă în interiorul băii

Podeaua galbenă în interiorul băii

Dacă trasăm o paralelă între analogii comparați între linoleum laminat și un produs lichid, putem concluziona că există un singur lucru în comun: integritatea întregii pânze. Există o asemănare îndepărtată a indicatorilor externi, dar dacă atingi suprafața, poți înțelege că nu este așa. Acest material lichid, atunci când este atins, este în mod asemănător plăci ceramice, dacă luați în considerare ceilalți parametri, este de remarcat faptul că există diferențe în toate direcțiile. Dacă este nevoie de o reflectare detaliată a naturii acestei materii prime pentru sex, "Podele autonivelante".

Linoleum luminos lichid în interiorul bucătăriei, decorat în stil Art Nouveau

Linoleum luminos lichid în interiorul bucătăriei, decorat în stil Art Nouveau

Podeaua este una dintre cele mai durabile tipuri de acoperire

Podeaua este una dintre cele mai durabile tipuri de acoperire

Primul linoleum fabricat a fost aplicat strict în scopul activităților din industrie. Dezvoltatorii au stabilit obiectivul de a crea o bază solidă puternic pentru podele, care nu ar fi supuse la abraziune și ar putea fi utilizate cu ușurință în clădiri comerciale -, instalatii de depozitare industriale. designeri apoi a venit ideea de a decora simplu neatractivitatea model de podea aspect, iar numărul de persoane care aleg să utilizeze materiale avansate pentru proiectarea casei, a crescut considerabil. În plus, creșterea numărului de consumatori ai acestui produs a avut loc în cadrul progresiei geometrice.

Soiuri de produse lichide

Spațiul modern de pe piață și producătorii concurenți oferă mai multe forme și tipuri de podele autonivelante care sunt clasificate după umpluturi și vin în:

 • ciment și acrilice;
 • poliuretan;
 • Smolny.
Linoleumul lichid se distinge prin longevitatea sa

Linoleumul lichid se distinge prin longevitatea sa

Tapițeria mobilierului tapițat va ajuta la diluarea interiorului monofonic

Tapițeria tapițată a mobilei va ajuta la diluarea interiorului monofonic

Linoleumul lichid este utilizat în principal pentru uz industrial, deși produsele poliuretanice sunt utilizate pentru proiectarea de înaltă calitate a clădirilor rezidențiale. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece materialul este puternic, ușor, datorită căruia este posibilă simularea unei acoperiri naturale fără a compromite propria pungă. De asemenea, grosimea produsului variază și această cifră variază într-un interval mic de 1-7 mm, dar dacă respectați recomandările lucrătorilor de reparații, pentru o încărcătură tradițională, se recomandă alegerea unui material cu un strat de 1,5 mm. Această valoare este suficientă pentru funcționarea nestingherită a stratului de acoperire în deceniile următoare.

Avantajele și dezavantajele materialului lichid de linoleum

O combinație perfectă de galben și gri în interiorul dormitorului

Combinație eficientă de galben și gri în interiorul dormitorului

Comparând acest tip de material cu alte elemente, trebuie remarcat faptul că există diferențe colosale între el și alte tipuri de pardoseli. Să luăm în considerare aspectele sale pozitive.

 1. Puterea este destul de mare, deoarece produsele nu sunt în mod tradițional supuse influențelor mecanice. Această caracteristică pozitivă conferă superioritatea materialului gresie, linoleum obișnuit, parchet masiv.
 2. Un avantaj important al linoleumului lichid este prețul acestuia. Este perfect optimă pentru toate conforturile și avantajele pe care le puteți obține prin preferința la acest material special.

  Podeaua nu are cusături, care pot bloca murdăria

  Podeaua nu are cusături, care pot bloca murdăria

 3. Prima caracteristică, ca principal avantaj, permite acestui grup de produse să aibă un domeniu de utilizare practic universal. Acestea sunt locuințe personale, spații industriale, depozite, magazine, aeroporturi.
 4. Rezistent - podeaua de polimer înalt este caracterizat prin aceea că acesta include snap-strat repulsie contribuie la apă, astfel încât produsul poate rezista la o lovitură directă de fluid și această proprietate permite să domine gresie.

  Datorită rezistenței la apă, linoleumul este perfect pentru o baie

  Datorită rezistenței la apă, linoleumul este perfect pentru o baie

 5. Nu există cusături în acoperiș. Indiferent de parametrii configurației și a zonei camerei, acest tip de produs va oferi o podea netedă și netedă fără îmbinări, ceea ce reprezintă un plus incontestabil în ceea ce privește performanța estetică.
 6. Abundența soluțiilor de proiectare: în comparație cu variațiile clasice, există un spațiu mare pentru munca creativă, deoarece este posibil să se proiecteze soluții individuale individuale în cadrul oricărei soluții. Puteți alege Tehnologie 3D, și, de asemenea, să selectați desenele oricărui subiect.

  Liquid linoleum - doar un zeu pentru designeri

  Liquid linoleum - un zeu pentru designeri!

 7. Rezistența la foc - aceasta se datorează faptului că acoperirea este legată de un grup de elemente incombustibile, deci acest tip de decor cu toată îndrăzneala este exploatat în spațiile sociale și industriale.
 8. Lipsa toxicității este un alt plus incontestabil. Dacă respectați în mod rațional caracteristicile și tehnologia de aplicare, precum și pregătirea materialului, acesta va fi 100% compatibil cu toate standardele de siguranță pentru sănătatea nu numai a adulților, ci și a copiilor.
 9. Usurinta in procedurile de ingrijire face ca materia prima indispensabila chiar si pentru cei mai lenevi. Puteți spăla cu orice substanțe chimice de uz casnic. Suprafața netedă a materialului o face ușor și ușor de tratat cu diferite tipuri de contaminanți.

  Pentru a vă asigura că podeaua este întotdeauna curată, adesea este suficient să o ștergeți cu o cârpă umedă

  Pentru a vă asigura că podeaua este întotdeauna curată, adesea este suficient să o ștergeți cu o cârpă umedă

 10. Durată lungă de viață - acest indicator este realizat datorită caracteristicilor de înaltă rezistență. Plus acest lucru sau minus - decide pentru tine, pentru că mulți cred că într-o perioadă atât de lungă, sexul se poate plictisi. Pe de altă parte, nu trebuie să cheltuiți bani și timp pentru al rescrie pentru o perioadă lungă de timp.

Categoric: dacă decideți să cumpărați un linoleum lichid, atunci nu veți regreta. Dar, pentru a nu fi nevoiți să se ocupe de diverse capcane, este necesar să se ia în considerare aspecte negative în utilizarea materialului în avans. Acesta este un preț și complexitate relativ ridicate care pot apărea în timpul instalării. De asemenea, nu există suficientă gamă largă de produse în cadrul culorii. Indiferent dacă este necesar să alegeți linoleum lichid de acoperire, Fiecare persoană decide pentru sine și mulți care îl folosesc și folosesc oferă cele mai bune recenzii și recomandări.

Caracteristici de gătit și de funcționare

În cadrul magazinelor moderne de construcții, puteți alege între două soiuri de pardoseală - una cu o componentă și două.

 1. Produsele cu o singură componentă sunt utilizate pentru evenimente pregătitoare de împământare pentru orice tip de material. Cu alte cuvinte, aceste elemente sunt caracterizate ca legături de aliniere independentă. Ele se disting prin indicatori de înaltă rezistență și, cu ajutorul acestor produse, este posibilă crearea unei suprafețe ideale de tip neted.
 2. Compușii cu două componente sunt utilizați exclusiv pentru finisarea acoperirilor. Dacă luăm în considerare compoziția, putem distinge pardoseli epoxidice, ciment-acrilic și produse realizate pe bază de poliuretan.
Podea lucioasă din bej în designul bucătăriei

Podea lucioasă din bej în designul bucătăriei

Etajul din interiorul bucătăriei, în stilul minimalismului

Etajul din interiorul bucătăriei, în stilul minimalismului

Asemenea trăsături distinctive mărturisesc doar faptul că în timpul procesului de selecție este necesar să avem atitudinea cea mai atentă față de compoziția și tipul materialului. Înainte de crearea condițiilor pentru formarea unei fundații de calitate, este necesar să se desfășoare o serie de activități:

 • nivelarea suprafeței pentru a atinge indicele planului ideal;
 • curățarea, pregătirea și pregătirea bazei cu 100% utilizând o soluție rapidă;
 • compozițiile utilizate pentru amorsare trebuie să se distingă printr-un tip de penetrare profundă, acestea fiind aplicate în cantități mari în două seturi.
Linoleum lichid propriile mâini

Linoleum lichid propriile mâini

Tehnologia de creare a unui podea în vrac

Tehnologia de creare a unui podea în vrac

După efectuarea acestor măsuri, este necesar să se aștepte uscarea și întărirea "solului".

Revizuirea ofertelor de preț

O problemă importantă care îngrijorează oamenii care doresc să cumpere un linoleum lichid este prețul pe metru pătrat. Totul depinde de locul de cumpărare și îl puteți face pe Internet sau în magazine specializate, de la companii specializate care instalează acest tip de material. Durata de timp, în care merită să așteptați livrarea, este de până la 2 săptămâni (de obicei). Prețul de pornire pe metru pătrat de material este de cel puțin 350 de ruble, pe piața internă puteți găsi și produse importate. Merită, de asemenea, să țineți cont de costurile muncii profesioniștilor, deoarece zidărie autoportantă Este un proces complex.

Liquid linoleum este perfect pentru interior în stil loft

Liquid linoleum este perfect pentru interior în stil loft

Pardoseala este rezistentă la umiditate ridicată în baie

Pardoseala este rezistentă la umiditate ridicată în baie

Deci, am examinat ceea ce este un linoleum lichid, învățat tipurile de material și demnitatea sa, prețul pe metru pătrat. O alegere competentă a produsului vă va permite să obțineți rezultatul potrivit în orice stil interior.

Linoleum lichid: 70 de idei pentru crearea podelei perfecte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 61