Hangulatos veranda skandináv stílusban

Hangulatos veranda skandináv stílusban

Veranda vagy a házhoz csatolt terasz, nemcsak növeli a hasznos területet, hanem radikálisan is átalakítja a tárgyat kifelé. Ebből a célból a legtöbb tervező javasolja, hogy ilyen mellékletet adjanak hozzá. Nos, segítünk a tervezés és az anyagok további meghatározásában!

Tartalom:

 • Veranda design: a verandák típusa és jellemzői
 • Építési fajták és felhasznált anyagok
 • Fa veranda polimerekkel
 • Terasz kialakítása
 • Az alapítvány a veranda alatt és a terasz alapja
 • Kiegészítő a házhoz a bárpultból és a ponyvás a teraszról
 • A terasz elrendezése
 • Veranda a dákán saját kezűkkel: veranda építése
 • Egy kis veranda elrendezése és kialakítása
 • A házhoz csatolt verandák projektjei: a teremtés költségei
 • Veranda saját kezűleg: projektek és fontos részletek
 • Végezetül
Nyílt verandával csodálatos kilátással a tengerre

Nyílt verandával csodálatos kilátással a tengerre

Stílusos vidéki ház verandával

Stílusos vidéki ház verandával

Ahhoz, hogy a nyár telt boldogan és békésen a kebelén természet és a civilizáció a munkát, elég, hogy csatolja a külvárosi vagy vidéki ház terasz

Annak érdekében, hogy a nyár boldogan és nyugodtan áthaladjon a természet nyakán és a civilizációtól való elválás nélkül, elegendő egy teraszt csatolni az ország vagy vidéki házhoz

Veranda design: a verandák típusa és jellemzői

A veranda egyszerű, de minden értelemben (funkcionalitás, költség, építési idő) hatékony módja a lakótér bővítésének. Ugyanakkor a verandán csatolták a otthon, lehet kezdetben beépíteni a projektbe, és hozzáadni a meglévő házhoz. Általában véve a saját házzal rendelkező veranda a saját kezükben és építésében az egyik legjobb modern megoldás a személyes telek optimalizálásához.

Hasonlóképpen, a terasz is néha szerepel a terv a ház későbbi szakaszában. De ha mindig van egy tornác teteje, a teraszon, azt nem, és gyakran szolgál a hely napozóágyak helyét szánt kényelmes időtöltés a perzselő nyári nap, így nyomokban tan a szervezetben.

Egy kis ház hangulatos veranda

Egy kis ház hangulatos veranda

Luxus terasz, a medence felett. Annak érdekében, hogy semmi ne zavarja a hegyi kilátást, a terasz korlátja üveg

Luxus terasz, a medence felett. Annak érdekében, hogy ne akadályozzák a hegyek kilátását, a terasz korlátja üveg

A veranda kedvenc helyévé válhat a spirituális összejövetelek családjával vagy barátaival

A házhoz csatolt teraszok és teraszok a családdal vagy a barátokkal való spirituális összejövetelek kedvelt helyévé válnak

A verandák megjelenésével két alaptípus különböztethető meg: nyitott és zárt.

 • A legegyszerűbb verzió - nyitott veranda, amelynek közös háza van fal és napellenző (tető), ez nagyon nagy veranda. Kiderül, hogy egy nyitott tér vagy egy tető egy kiterjesztés a ház (mint a fotó), a maximális kényelem (székek, szék, heverők ágyak, opcióként - függőágy), szintén zárva a nap és az eső. A hegymászó növények, a verandával összekötve, kényelmet és kellemes intimitást kölcsönöz. Ez az egyik olyan költségvetési lehetőség, amelyet minden tulajdonos megengedhet.
Erkélyes veranda (fotó) és csodálatos kilátás a tóra

Veranda erkéllyel és gyönyörű kilátással a tóra

 • Zárt veranda - bonyolultabb és drágább lehetőség, de valójában még egy hely van hozzá, csak anélkül fűtési rendszerek. Bármely időjárástól fogva terjed, kényelmes a tavasz közepén és az ősz közepéig. Érdemes megjegyezni, hogy a javítás a veranda egy ilyen terv arányos a javítás a teljes szoba a házban. Emellett a saját kezű házhoz tartozó zárt veranda hosszabb, mint más típusú veranda.
Terasz - pihenés és helyreállítás egy napi munka után

Terasz - pihenés és helyreállítás egy napi munka után

Zárt tornácz az ország stílusában

Egy magánház zárt veranda kialakítása (fotó lehetőség országos stílusban)

Teraszos terasz egy rácsos ernyővel egy dekoratív tó mellett

Teraszos terasz egy rácsos ernyővel egy dekoratív tó mellett

A házhoz egy polikarbonát tetővel csatlakozó veranda

A házhoz egy polikarbonát tetővel rendelkező veranda tartozik

A teraszok fajtái még kisebbek, és kifelé kissé eltérnek, miközben megőrzik a tervezési különbségeket.

Hogyan készítsünk verandát egy magánházban? Építési fajták és felhasznált anyagok

A globalizáció lehetővé tette a különböző országok kulturális örökségének egyesülését, és most már a szomszédos házak is teljesen másképp nézhetnek ki. Például megpróbál csatlakozni a kemény kavicsos alja és egy könnyű fa szerkezeti felett, a mester kap egy kiterjesztése a német stílus, és a gyártás egy teljesen fából készült, de így szellőzése közötti réseket deszka hozzon létre egy veranda az ausztrál stílusban.

Kiterjesztés a polikarbonát házához

Ami a modern, nem klasszikus anyagokat illeti, azok alkalmazása szintén indokolt. Amikor építőanyagokat használnak polimer alapon, futurisztikus alakokat kapnak, és egyedülálló példa a polikarbonát veranda. Hihetetlenül kényelmes az építőanyagok használatában és működtetésében, amelyekből ilyen szokatlan szerkezetek jönnek létre.

Egyszintes ház projekt nyílt verandával

Egyszintes ház projekt nyílt verandával

Egy egyszintes ház tetőterasszal és egy terasszal

Egy egyszintes ház tetőterasszal és egy terasszal

Fa veranda polimerekkel

Különös tekintettel az összetett anyagok tervezőire. Lehetővé teszik, hogy a klasszikus formákat a külső és a belső térben tartsa, miközben növeli az épület stabilitását külső tényezőkhöz. Így a fa és a polimer vegyületek erősítik a fa vízálló tulajdonságait, és az ásványi anyagok polimerekkel való kombinálása nagyobb kopásállóságot eredményez.

Veranda csontváz

A jövőbeli építés anyagainak kiválasztásakor nemcsak a személyes ízlési preferenciákon kell alapulnia. A főépületben használt anyagok kiválasztására is ki kell építeni. Például egy objektumot kell csatlakoztatni a faházhoz, amely faalapú kereten alapul, amit maga a technológia is előír.

Hogyan csatlakoztathatunk egy verandát egy téglaházhoz? De bármely házhoz hozzáadhat bármilyen lehetőséget, de a téglából készült veranda (a kép alább) a legjobb megoldás. A saját kezűleg a házhoz tartozó keretkiterjesztést később a fotógaléria mutatja.

Terasz kialakítása

A terasz felépítése önállóan elvégezhető

A terasz felépítése önállóan elvégezhető

Nyitott tégla tégla, a ház mellett

A verandának harmonikus kiterjesztése a téglára

Az alapítvány a veranda alatt és a terasz alapja

Nyár - ez a meghatározás, ami a gondolatainkban felmerül, amikor megemlíti a teraszt, és jó okból. Az ilyen tárgyakat egyszerűen azért hozták létre, hogy meleg nyári napokat és esteket töltsön nekik. Tény, hogy csak egy felemelt padlóból áll. Ebben az esetben az alapítvány maga az objektum számára egyedi, és nem alapul az alapítványhoz. Általános szabályként a teraszok nem monolitikus alapot használnak. A leggyakrabban használt ilyen szerkezetek szalag és oszlopos változatai. Sokkal ritkább a bolyhos változat. Cölöpök tenni csak akkor, ha a tó mellett, amely képes gyorsan fel a talajvíz szintje, vagy ha a terület nagyon laza, homokos talaj, erős összehúzódás.

Az alap bázis előállítása

Az alap bázis előállítása

A fából készült terasz szerkezetének rendszere

A fából készült terasz szerkezetének rendszere

A padló szerelése

A padló szerelése

Kiegészítő a házhoz a bárpultból és a ponyvás a teraszról

Mivel a falak nem rendelkeznek terasszal, az alapozás terhelése minimális. De mielőtt telepítené, még mindig el kell készítenie a terület elrendezését. A kapott jelzések szerint a mélyedés fagyás mélységébe mélyedve mélyedni kezd, ahol a doboz, a megerősítés, majd a beton öntése ásásra kerül. Az alapítvány a kötelező csinálni vízszigetelés és csővezeték a fa, ezt követően biztosítva az al-födémgerendák a gerenda keresztmetszete 100 x 50 mm.

A fából készült terasz legjobb anyaga a vörösfenyő táblák

A fából készült terasz legjobb anyaga a vörösfenyő táblák

A durva padló OSB-vel vagy szélezett deszkákkal van varratva, fűtéssel vagy burkolattal ellátva. Ez egy fonott szigeteléssel van burkolva, amely viszont OSB lemezekkel van varratva.

A lapokat antiszeptikus anyagokkal kell kezelni, és a réteg jobb résszel történő elhelyezésére kell helyezni

A lemezeket fertőtlenítőszerrel kell kezelni és elhelyezni, így a rés jobb szellőzést biztosít

A terasz elrendezése

A kőház és a veranda a bárból nagyon harmonikusnak tűnnek

A kőház és a veranda a bárból nagyon harmonikusnak tűnnek

Amikor majdnem minden készen van, rakja le a padlót. Jobb, ha olyan anyagokat használ, amelyek nem esnek nedvességre, például kompozit. Ez a választás bűntudat nélkül lehetővé teszi, hogy a terasz nyitva maradjon a télen.

Nyitott veranda egy lógó kandallóval

Nyitott veranda egy lógó kandallóval

Az alapítvány tetszés szerint díszíthető. Ideális esetben összhangban kell lennie a ház alapjával.

Nyári terasz belseje és terasz

Ha kívánja, a teraszon a pólusokat a felső kábelköteggel lehet felszerelni, amelyet a nyári függönyökhöz csatolnak. Emellett a fali épület falaira erősített amplett növényekkel ellátott függesztett vázák jól láthatóak. Itt ültetett zárt lámpatesteket is elhelyezhet.

A helyszínen hordozható vagy álló bútorok, például padok, fonott székek, nyugágyak, napernyők, vagy akár grillsütők vannak felszerelve. Ha a pénzeszközök korlátozottak, logikus döntés lesz, hogy a verandát bútorokkal készítsék el saját kezével.

A fővárosban kialakított terasz lehet a legszebb hely a webhelyén, hogy időt töltsen barátaival és családjával

A fővárosban kialakított terasz lehet a legszebb hely a webhelyén, hogy időt töltsen barátaival és családjával

Veranda a dákán saját kezűkkel: veranda építése

Zárt veranda rajzolása

Zárt veranda rajzolása

Az alapítványok típusai

Az alapítványok típusai

Ez a folyamat sokkal időigényesebb és drágább. Az alapozás mellett a tető, a tetőszerkezet, a tetőszerkezet szerelése is szükséges. Az egész életen át tartó használatra szóló lehetőség létrehozásakor falakat kell telepíteni, nem szabad megfeledkezni a verandáról készült ablakokról és ajtókról.

A Provence stílusú, zárt veranda gyönyörű belső tere

A Provence stílusú, zárt veranda gyönyörű belső tere

A verandah növeli a hasznos területet és a helyiségek átfogó elrendezését, így az ilyen műveletekhez, még a webhelyén is, engedélyt kell kérnie a helyi hatóságoktól. A kérés erre jobb, ha gondoskodunk (ideális esetben télen), hogy elkerüljük a sorok várakozását a szezonban.

Egy vidéki ház egy üveg verandával

Egy vidéki ház egy üveg verandával

A dáma veranda a saját kezével építhető, vagy szakembereket hívhat meg

A dáma veranda a saját kezével építhető, vagy szakembereket hívhat meg

Egy kis ház egy manzárd padlóval és egy hangulatos verandával

Egy kis ház egy manzárd padlóval és egy hangulatos verandával

A veranda lényegében a bejárat kiterjesztése a szobába, és egy ilyen épület, amely elválasztva a főteremből, már egy pavilonnak számít. Ezért, miután ez egy alapra szerelve alapítvány, az együttes teljes felső pántok, ha fából 100 x 100, és összekötve mauerlat a főépülettől. Ehhez fából készült rönkök segítségével. Ezek a beépített táblák, amelyek vízszigetelő réteggel vannak bevonva, majd a fő tetőszerkezet például ondulinból vagy más könnyű anyagból áll, amely nem teremt terhelést a kereten.

Vidéki birtok a kerek rönkök verandájával

Vidéki birtok a kerek rönkök verandájával

Francia ablakok - a tökéletes megoldás a tágas mellékelt verandára

Francia ablakok - a tökéletes megoldás a tágas mellékelt verandára

Hangulatos veranda nagy ablakokkal

Hangulatos veranda nagy ablakokkal

Ha fémes hegesztett kereteket használnak, akkor minden más történik, és ha az épület tégla, akkor a homlokzat falelemei olyan beágyazott elemekkel egészülnek ki, amelyekhez a keret csatlakozik. A design ezen verziójában könnyebb játszani az űrlapon és megvalósítani a projekt fantáziáját.

Egy kis veranda elrendezése és kialakítása

Egy fából készült veranda, téglaházhoz csatolva

Egy fából készült veranda, téglaházhoz csatolva

A jól szigetelt veranda könnyedén válhat a tanya szobájába

A jól szigetelt veranda könnyedén válhat egy vidéki ház teljes értékű szobájává

Annak ellenére, hogy az ilyen helyiségekben lévő falak opcionálisak, helyettesíthetőek könnyű rács ruhával, vagy installálhatnak faragott síneket. Naprakészek lesznek az alacsony falak nyitott tetővel, ablakok cseréjével, vagy akár összecsukható redőnyökkel a helyükön, így téli és nyári mellékletben egy igazi időtöltést tesznek lehetővé.

Nyugodt bézs színek a verandai belső térben egy hinta kanapéval

Nyugodt bézs színek a verandai belső térben egy hinta kanapéval

A fonott bútorok és szőnyegek kényelmet nyújtanak a belső téred

A fonott bútorok és szőnyegek kényelmet nyújtanak a belső téred

A nyitott verandán lévő kandalló nemcsak a dekoráció elemeként szolgál majd, hanem a hideg évszakban is melegít

A nyitott verandán lévő kandalló nemcsak a dekoráció elemeként szolgál majd, hanem a hideg évszakban is melegít

Verandán dupla üvegezésű ablakok és ablakok verandára (fotó)

Ne felejtsük el, milyen klíma rejlik a régióban. Ha a nehéz tél nem ritka, akkor érdemes megemlíteni a lehetőséget egy teljesen üvegezett verandával. Ellenkező esetben szükséges egy belső fűtési rendszert létrehozni ezen a területen, szerelni egy fűtőtestet a tető alatt, teljes felületet felépíteni, lezárni a varrásokat és telepíteni a kiváló minőségű kettős üvegezésű ablakokat. Így a kereten lévő terhelés növekedni fog, és meg kell erősíteni annak terjesztése érdekében, ennek eredményeképpen a ház közelében meleg veranda van.

Ország téglaház egy kompakt, nyitott verandával

Ország téglaház egy kompakt, nyitott verandával

Az üvegből készült veranda nagyon szép

Az üvegből készült veranda nagyon szép

Tökéletes kombinációja durva kőből és könnyűfüggönyökből a verandán belül

Hatalmas kő és fényfüggönyök kombinációja a verandán belül

Azonban nem elég csak egy ilyen objektum csatolásához. Meg kell tölteni mindent, ami szükséges. A sikeres kombináció a külső tényezőktől védett, puha bútor, és a szőnyeg, ami sokkal kényelmesebb járni.

Veranda műanyagból: a fa helyett tartós műanyag mennyezet és poliuretán dekoráció használható

Veranda műanyagból: a fa helyett tartós műanyag mennyezet és poliuretán dekoráció használható

Üveg verandák-teraszok: a kettős üvegezésű ablakok és a fűtőelem lehetővé teszi, hogy pihenjen a verandán még a súlyos fagyok

Üveg verandák-teraszok: a kettős üvegezésű ablakok és a fűtőelem lehetővé teszi, hogy pihenjen a verandán még a súlyos fagyok

A dákka nyitott kiterjesztésű, helyesen megválasztott függönyei nemcsak díszítik, hanem néhány fontos gyakorlati problémát is megoldanak

A dákka nyitott kiterjesztésű, helyesen megválasztott függönyei nemcsak díszítik, hanem néhány fontos gyakorlati problémát is megoldanak

A bőr és a szőrme belső használatával különleges hangulatot és eleganciát ad

A bőr és a szőrme belső használatával különleges hangulatot és eleganciát ad

Ha a használható terület lehetővé teszi, az alap bútorok mellett lehetőség van olyan függőleges polcok felszerelésére is, amelyeken a kiválasztott dekoráció kerül. A Windowsot fel lehet függeszteni római vagy klasszikus függönyökkel, hogy kényelmes környezetet teremtsen a napszaknak megfelelően.

A házhoz csatolt verandák projektjei: a teremtés költségei

A veranda építésének kezdete előtt meg kell tervezni és ki kell számítani az épület költségeit

A veranda építésének kezdete előtt meg kell tervezni és ki kell számítani az épület költségeit

A tervezéstől eltérően az építés azonnali pénzügyi költségeket vagy más anyagi vagy fizikai erőforrásokat igényel. Az ilyen miniatűr formátumú építkezés időbe telik, még akkor is, ha az egész folyamatot a bérelt személyzet nyújtja. Kötelező a projekt megvitatása, jóváhagyása, építési terv jóváhagyása a városi hatóságok részéről. Az utolsó művelet hónapokig tarthat. Várakozás sorok és egyéb apróságok okozhatnak halasztani a végrehajtás, és a csökkentés azáltal, hogy a harmadik féltől származó szolgáltatásokra várakozási idő jelentősen befolyásolja a folyamatot az egyedülálló áremelkedés, bizonyos esetekben még egyszer arra kényszerítve, hogy elhalasztja a projekt. Érdemes megjegyezni, hogy az építőiparban a tornácon, amelyek ára nem engedheti meg magának, alig hogy a boldogság alatt senkinek a jelenlegi gazdasági körülmények között.

Felépítés: terasz a medencénél. Az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy bővítse otthonát, és friss és mindig ünnepi megjelenést biztosítson

A fővárosi melléklet - a medence melletti terasz - az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy kibővítse a házat, és friss és mindig ünnepélyes megjelenést biztosítson

Szúnyogháló a verandán

Szúnyogháló a verandán

Függesztett kanapé-hinta: teljes kikapcsolódás a verandán

Függesztett kanapé-hinta: teljes kikapcsolódás a verandán

Mozaik egy magánház teraszos padlójának kialakításában

Mozaik egy magánház teraszos padlójának kialakításában

Kényelmes nyári melléképület polikarbonát tetővel

Kényelmes nyári melléképület polikarbonát tetővel

Tipp Bizonyos esetekben megengedett a terasz eredeti létrehozása, majd átalakítása bonyolultabb tárgyakká - a verandára. Tehát racionálisabb lesz a sorozathoz rendelt pénzeszközök és források felhasználása.

 Veranda saját kezűleg: projektek és fontos részletek

Érdemes megemlékezni, hogy az ábrázolt objektum a képen csak az érme egyik oldala. A tervezés során érdemes figyelembe venni sok apró dolgot. Ha ez egy fallal körülvett tárgy, figyelembe kell venned a légáramlást, függetlenül attól, hogy kényelmetlenséget okoz. Ugyanez vonatkozik a terasz kiosztott helyére is. Fontos megérteni, hogy mennyi és milyen bútorok férnek hozzá egy adott területen.

Ha a növényeket ültetik a helyszínen, rendszeres gondozásra lesz szükségük, és különben nem éri túl az egy szezont.

A tervezési szakaszban vagy további üzemeltetés során eleget kell tenni a villamosenergia-hálózatok telepítésének szabályai, ha további fény szükséges a helyszínen (lásd az alábbi fotót), különben a tűzbiztonsági problémák elkerülhetetlenek.

A házhoz csatolt veranda: a nyitott térrel ellentétben az üvegezett verandát úgy alakíthatjuk ki, mint egy igazi helyiség

A nyílttól eltérően a mázas veranda rendezhető igazi helyiségként

A házhoz csatolt veranda: végül

Tágas, világos, kényelmes - a verandán kedves pihenni kanapé vagy be szék, élvezze a napot, az illatot színek és a szél fúj. És este -, hogy együtt a társasággal, vagy töltsön időt a családdal. Télen tökéletesen tambour szolgál, amely lehetővé teszi, hogy a helyiségben tartsa a hőt. Ezt saját kezével teheted meg, vagy meghívhatsz olyan szakmai vállalkozókat, akik ízlése szerint további anyagokat rendelhetnek hozzá.

Fa terasz lombkoronával: a pergola kitűnő lombkorona a nyári verandára

Fa terasz lombkoronával: a pergola kitűnő lombkorona a nyári verandára

Milyen kedves, miután befejezte üzleti tevékenységét, pihent egy csésze illatos kávéval vagy a kedvenc könyvével, és fedezze le a forró napsütést egy hangulatos teraszon!

Milyen szép, az üzleti tevékenység befejezése után pihenni egy csésze kávéval vagy egy kedvenc könyvvel, a meleg napsütésen egy kellemes teraszon!

Klasszikus stílus a telek belsejében, a verandán és a tájtervezésen

Klasszikus stílus a telek belsejében, a verandán és a tájtervezésen

A házhoz egy veranda tartozik: bővítse ki a hasznos helyet (120 legjobb projekt)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 16