A sík tető a modern épületekben népszerű

A sík tető a modern épületekben népszerű

A házak Angliából érkeztek hozzánk, és ez volt egyszintes házak, egy kis család számára. Gyakran a tetőtéri helyük fel volt szerelve tetőtér, amely lehetővé tette a lakótér növelését. A ház teljes területe 100 volt m2. m. Modern házak jelentősen eltérnek a klasszikusoktól. Egy lakóépület, amely mind a városon belül, mind azon túl felépíthető. A ház mérete eléri a 300 négyzetmétert. m, és kényelmesen neki a komfort kommunikációhoz. Az épület gyakran berendezett és kifinomult ház területén. Ami más a különböző funkcionális ház házak - olvassa tovább.

 • Anyagok falakhoz
 • tető                                                                                
 • elrendezés
 • Belsőépítészet
Egy kis medence egy vidéki ház udvarán

Egy kis medence egy vidéki ház udvarán

Nagy ablakok a ház díszítése

Nagy panorámás ablakok - nagyszerű ötlet egy vidéki házhoz

Anyagok falakhoz

Tipp Általános szabály, hogy mielőtt egy kész struktúrát választanának, vagy megkezdenék a munkát a projekten, érdemes megfontolni az anyagi összetevőt, és azt is, hogy ezek a lakások hiányosságai és előnyei függenek. A megfelelő használat és az erekció, a ház fog szolgálni neked hosszú ideig.

Modern kétszintes ház

Modern kétszintes ház

faipari

Ez az anyag klasszikus az épület számára. Faházak a fa feldolgozásától függően különböznek, és bizonyos jellemzők jellemzik őket. Tekintsük őket az alábbi táblázatban:

faj nyalánkság ellenérvek
Rönk és rönk A legolcsóbb minden lehetséges anyag, különösen az erdőterületeken. Az oszlopos alapozás alacsony hővezetést biztosít. Nem valószínű, hogy nedves behatolás belül Tűzveszélyes. A legrövidebb üzemidő. Az alsó részt védeni kell a csapadéktól
A fából Egyszerűbb és ezért gyorsabb építési folyamat. Kevesebb nyersanyagot használnak Kedves. Kevésbé esztétikus
A lekerekített rönkökből Gyönyörű homlokzat. Tartósság. biztonság Nagy költségek. Komplikált és hosszú építési folyamat

A jegyzethez! Az összes fő előnye faházak - ez a környezetvédelem.

Fűrészáru magánháza

Fűrészáru magánháza

tégla

Téglaházak kissé költségesek, de nagyon tartósak. Természetesen ez a telepítési szabályok betartásától függ. Ebben az esetben fontos szerepet kell kapnia az alapítványnak, mivel a normák megsértésével az épület megrepedhet.

Tipp Minél nagyobb az épület, annál szélesebbnek és mélyebbnek kell lennie az alapnak, és a megerősítést kell használni az öntéskor.

mert kőművesség Különböző módszereket és különböző típusú téglákat használnak, amelyek a házat felkeltik.

Luxus téglaház díszes kővel díszítve

Luxus téglaház díszes kővel díszítve

Különösen cementszuszpenziót alkalmaznak, amely magában foglalja:

 • a 200-300-as márka cementje;
 • homok;
 • a víz.

Fontos! A téglaépületek minden előnye ellenére egy nagy hátrány - télen nagyon hidegek. Ezért a ház elrendezéséhez további szigetelés szükséges. A belső vagy külső dekorációhoz tervezték.

Szokatlan ház a lejtőn

Szokatlan ház a lejtőn

Habbeton

A lakóépületek modern anyaga habbeton. Sok előnye van, és a legfontosabb a megbízható hőszigetelés biztosítása, míg tűzálló. És természetesen ne felejtsük el a pénzügyi oldalt - sokkal alacsonyabb, mint a téglaé. De az összes előny hátterében egy nagy hátránya van: habblokkok Rövid életűek, idővel elveszítik erejüket és egyéb tulajdonságaikat.

A habblokkokból készült házak meglehetősen gyorsan épültek

A habblokkokból készült házak meglehetősen gyorsan épültek

tető

Az egyik legfontosabb eleme az objektumok fejlesztésében. tető a geometriájukban különböznek egymástól:

 • Egyszeri - Lapos felület, falak által támasztva, amelyek különböző magasságban vannak felállítva. Ez a legolcsóbb megoldás, de lehetetlen felszerelni egy padlót.
 • Gable - ez a legáltalánosabb lehetőség. Két síkból áll, pódiumon egy izoelszövött háromszög alakjában. Esztétikus kialakítással rendelkezik, és jelentős teret biztosít a padlásnak.
Gable tető

Gable tető

 • Hip - a falak számától függően négy síkból áll össze. Kényelmes olyan helyeken, ahol erős szél gyakran emelkedik, de az alatta lévő padlás kisebb, mint egy gally.
 • Sátor - négyzetes épületek számára készült. Mivel négy egyforma síkból áll - az egypólusú háromszög oldalai, amelyek egy ponton konvergálnak a csúcsokon. Nagyon ellenáll az időjárási változásoknak és a csapadéknak.
 • Multi-clasp - Úgy tervezték, hogy az épületeket lefedje, törékeny sokszöghez hasonlít. Nagyon bonyolult kialakítású, de egy ilyen tető nagyon vonzónak tűnik.
Kis hangulatos ház panorámás ablakokkal

Kis hangulatos ház panorámás ablakokkal

 • Broken - célja tetőtérben. Két gördeszka áll, amelyek nagy csomósodási szögben vannak, és támasztékkal vannak ellátva. A tetőtér maximális hasznos területét biztosítja.
 • kupola és kúpos a tetőket nagyon ritkán használják. Kiválóan esztétikus megjelenésűek, és a falak gyűrűszerű felépítésére alkalmas szerkezetekre vannak felépítve, különböznek a szerkezet bonyolultságától, a burkolás összetettségétől stb .;
 • Kombinált - többet tartalmaz tetőszerkezetek.
Típusok: 1 - egyszeri; 2 - kétoldalas; 3 csípő; 4 - félig magas

Tetőfajták: 1 - pent; 2 - nyeregtetős; 3 - kontyolt; 4 - poluvalmovaya

Tipp Válassza ki a tetőt attól függően, hogy milyen formában és területen a létesítmény, valamint az éghajlat.

Az űrlapon kívül meg kell értenie a tetővel fedett anyagot. A mai napig a gyártók széles választékot kínálnak. Az anyagok összetételében, tulajdonságaiban és árában különböznek, kétféleképpen oszthatók meg - levél és darab.

Tetők típusai: 5 - vonallánc; 6 - kupola; 7 - kúpos; 8 - hipped

Tetők típusai: 5 - törött vonal; 6 - Dome; 7 - kúp; 8 - sátor

lap

A lapanyagok olyan anyagok, amelyeket külső lemezek gyártanak. Rendszerint alacsony ár. A könnyű telepítésnek köszönhetően könnyebben elhelyezhető. Tekintsük az alábbi táblázatban szereplő jellemzőiket.

anyag struktúra A kifejezés tervezés méltóság ellenérvek
Fémcserép Horganyzott acélból készül, kétoldalas polimer bevonattal 15 éves Külsőleg utánozza a zsindelyeket, széles színekkel rendelkezik elérhetőség Alacsony zajszigetelés
Azbesztcement palánta Cementből készült adalékkal 20-30 éves Egyenes vagy hullámos. Szürke vagy színezett Elérhetőség, tűzbiztonság Zavarosság, toxicitás, nagy tömeg
Ondulin Bitumenes impregnálással rendelkező cellulózszálakból készül legfeljebb 20 évig Hullámos lemezek Könnyű súly, hozzáférhetőség Nem különösebben szemet gyönyörködtető
Profilozott lemez Horganyzott vagy festett acél 15 éves hullámos Elérhetőség, egyszerűség Nincs zajszigetelés
Tetőburkolatok Festett fém akár 50 évig Lapos lapok Tartósság és tartósság Alacsony zajszigetelés, hővezetés, magas költségek
Modern ház egyedi projektben, medencével

Modern ház egyedi projektben, medencével

Figyelem! Az azbeszt-cementlemez, amely fent említett, környezetvédelmi szempontból nem biztonságos. Ezért minden előnyéből adódóan mindenki egyre többet elutasít az európai országokban.

Meg kell jegyeznünk, hogy mindegyik típusnak van egy hátránya - nem alkalmasak komplex tetőszerkezetek létrehozására.

darab

A bevonatok, amelyek a tető elhelyezésére tervezett kis elemekből állnak, darabok. Rendszerint vonzóak, összetett szerkezetekhez gyártva, minimális hulladékmennyiséget biztosítanak. Különbözőek csempe, amelyek típusai az összetételben, a szervizidőben és az árban különböznek:

 • Kerámia - vonzó, tartós, külső tényezőkkel szemben ellenálló, akár 150 évig is működhet, viszonylag magas áron van, miközben nagy súlya van, ezért a telepítés nehézségeket okoz.
Ház hajlított tetővel

Ház hajlított tetővel

 • Cement-homokos - megfizethetőbb és kevésbé tartós, akár 100 évig is működik, ugyanazokkal a pluszokkal és mínuszokkal jár, mint az előző változat.
 • Shale - nagyon drága, de tartós. A szerviz élettartama legfeljebb 200 év, környezetbarát, vonzó, erős, különböző hatásokkal szemben ellenálló, de nagy súlya van, így problémák merülnek fel a telepítés során.
 • Bitumenes - puha, rugalmas rugalmas, az élettartam kb. 50 év, könnyű súly, megfizethető és könnyen telepíthető, ellenáll a külső hatásoknak.

 

Tipp A kúpos tetők burkolásához a bitumenes csempe a leginkább rugalmas tulajdonságaikhoz igazodik. De ne felejtsük el, hogy körülbelül 50 évig tart.

A tető tető típusának megválasztása függ a formájától és a személyes preferenciáitól, valamint a várható élettartamtól.

elrendezés

A kényelmes házaknak elegendő figyelmet kell fordítaniuk a tervezésre. Először is el kell döntenie, hogy hány emelet van. Rendszerint ezek készülnek egy történet vagy több emeleten egy tetőtér.

Az első emelet leggyakrabban a nappali terület, a második az éjszakai. Ezért ajánlatos gondoskodni az alábbi helyiségekről:

 1. nappali;
 2. ebédlő;
 3. konyha;
 4. fürdőszoba a vendégek számára;
 5. könyvtár;
 6. tornaterem;
Egy nagy, két emeletes ház elrendezése

Egy nagy, két emeletes ház elrendezése

A második emelet fel van szerelve a kikapcsolódásra és a magányra. Vannak hálószobák mind a tulajdonosok és a vendégek számára. Van egy magánhivatal és más helyiségek is. Felhívjuk figyelmét, hogy a szabályok szerint minden hálószobának hozzá kell férnie fürdőszoba és fürdőszoba. Ennek következtében a második emeleten is megtalálhatók.

Tipp A szobák száma és funkcionalitása az Ön preferenciái szerint történik. Ez jellemzően a család összetételétől, valamint a társadalmi helyzetétől függ. Döntse el, hogy milyen funkciókat tölt be a vendégház, akár vendég fogadója lesz, szociális vagy üzleti vacsorát szervez.

Belsőépítészet

Fontos szerepet tölt be a modern lakásépítésben belső kialakítás. Jó, ha a kiválasztott stílus megfelel a belső világnak. Te és családja kényelmesen érezze magát otthonában. A belső tér típusa alapján a vendégek sajátos következtetéseket vonhatnak le magukért.

Fontos! Attól függően, hogy a stílust választották-e a szoba, bútorok és kiegészítők belső dekorációja. Ha különböző helyiségeket használ a szobákhoz, akkor sima átmenetet kell létrehoznia. 

Fontos, hogy gondoskodjunk róla kilátás a homlokzatra és a terület javítása. És meg kell határozni további létesítmények rendelkezésre állását is udvar. Minden épületnek összhangban kell lennie egymással, és kényelmes átmenetet kell biztosítania egymás között. Abban az esetben, ha nem teheti meg magad, ne aggódj, ebben az esetben könnyen segíthet különböző szakemberek részt vesznek a házak létrehozásában, valamint tájépítészek.

Modern házak: az optimális anyagok kiválasztása a dekoráció és a finomság a design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 55 =