Tetőtér. A padláson található nappali elrendezése: a legmagasabb magasságú mennyezetek metszetein át tartó átjáró területek

Példa a tetőtérben lévő nappali tervezésére: a legmagasabb magassági küszöb alatti szakaszok alatt

A XVII. Század közepén egy fiatal építész, François Mansar franciák jöttek létre azzal a ragyogó ötletgel: hogy a lakást a padláson belül bevonják, hogy ezt a helyet lakóhelyi célokra használhassák. Az ötlet átadta a "hurra", és a padlás szoba kapott hivatalos nevét - "padlás". Igaz, karrierjének hajnalán a padlás használt volt, mint egy szolga lakása.

tartalom

 • A padlás ma
 • Nappali a "hetedik égben"
 • A hálószobát csillagok veszik körül
 • Varázslatos gyerekek
 • A tetőtér terem kialakításának zengései
Friss fajta vendégszoba ablakos dormerekkel

Friss fajta vendégszoba ablakos dormerekkel

Tetőtér. Fehér festék a falakon, festetlen durva fa, fényes kiegészítők: skandináv stílusban manzárd étkező

Fehér festék a falakon, festetlen durva fa, fényes kiegészítők: skandináv stílusban manzárd étkező

Tetőtér. Néha az épület építészeti kialakításában padlástermékek vannak betonfalakkal, díszítő vakolattal hangsúlyozhatóak

Néha az épület építészeti kialakításában padlástermékek vannak betonfalakkal, díszítő vakolattal hangsúlyozhatóak

A mennyezeti gerendák a padlástér egyik fényes akcentusává válhatnak, ha a háttérszínnel ellentétben festettek

A mennyezeti gerendák a padlástér egyik fényes akcentusává válhatnak, ha a háttérszínnel ellentétben festettek

Tetőtér. Nyitott kötőelemekkel ellátott fagerendák a fő funkció mellett dekoratívak is

Nyitott kötőelemekkel ellátott fagerendák a fő funkció mellett dekoratívak is

A padlás ma már

Az élet modern valóságaiban minden lakóterület megfizethetetlen, és száz százalékig használatos. A tetőtér belső kialakítása átalakíthatja ezeket a helyiségeket a stílus és a családi komfort színvonalaként, ha képes a tervezéshez. A padlás tér jövőbeli céljának meghatározása során kívánatos a természetes egyensúly fenntartása: a nappali tökéletesen ötvözi a konyhát, a hálószobát munkateremmel és a gyerekszobát egy hangulatos hálószobával.

Tetőtér. Nagyon magas tetőfedő használható alapul a nem szabványos bútorgyártási megoldásokhoz

Nagyon magas tetőfedő használható alapul a nem szabványos bútorgyártási megoldásokhoz

Tetőtér. Ipari esztétika a padlás konyhájában

Ipari esztétika a padlás konyhájában

Tetőtér. Ha az épület felépítése megengedi, a tetőtér magas tető alatt lévő tetőtérben egy relaxációs zóna, egy kis medence

Ha az épület felépítése megengedi, a tetőtér magas tető alatt lévő tetőtérben egy relaxációs zóna, egy kis medence

Nappali a "hetedik égben"

Mi a fontos a nappaliban? Ahhoz, hogy a vendégek kényelmesen érezzék magukat, a teremnek tágasnak és reprezentatívnak kell lennie. A padlás kialakításának alapos tanulmányozása lehetővé teszi, hogy még egy kis helyiség is kényelmes szobává váljon.

Tipp A "láthatatlan" belső tér használata (a szoba díszítése világos színekkel: fehér bútorok, átlátszó asztalok és műanyagból vagy üvegből készült székek és tisztított falak) segít a vizuálisan növelni a tetőtéri helyet.

Tetőtér. A tetőtéri szobában ablakok minimális erőfeszítéssel és költséggel, akkor egy hangulatos nappali

A tetőtéri szobában ablakok minimális erőfeszítéssel és költséggel, akkor egy hangulatos nappali

Tetőtér. A tetőtérben lévő konyha-étkező kényelmes kialakítása: a munkaterület a lejtős falak alatt

A tetőtérben lévő konyha-étkező kényelmes kialakítása: a munkaterület a lejtős falak alatt

Nappali tervezés a tetőtéri padló rendkívüli lehet, mert a díszítés ablakok a tető lejtőin, a használata hosszanti, alacsony falak. A kandalló, még az egyszerű utánzás, teszi a nappali a padláson, különösen meleg és barátságos.

Tetőtér. A Boho-stílus impregnálása egy semleges fehér padláson, fedett fagerendákkal

A Boho-stílus impregnálása egy semleges fehér padláson, fedett fagerendákkal

Négy lépcső az elegáns mansárdszalonba

1. lépés. A helyes festék. A harmonikus hangulat megszervezéséhez és a falak és a szaggatott mennyezet közötti ellentétes különbség elrejtéséhez használjon falakra egy pasztellelt, néma hangszínt.

Tipp Ha a sokféleség fényes fröcskölését kívánja használni, telített színeket használjon a padlás középső falán. Lehetőség van a legmagasabb fal festésére fülbemászó árnyalatokban is - ez a technika emellett növeli a szoba térfogatát.

Tetőtér. A tetőn lévő fekete, fényes felület a tetőtér nagyobb mélységét illusztrálja

A tetőn lévő fekete, fényes felület a tetőtér nagyobb mélységét illusztrálja

Tetőtér. A tetőtéri szoba, ahol a központi darab egy nagy kanapé, puha párnákkal, a legjobb hely a házban a szabadidős barátok számára

A tetőtéri szoba, ahol a központi darab egy nagy kanapé, puha párnákkal, a legjobb hely a házban a szabadidős barátok számára

2. lépés: Igazi bútorok. A tetőtérben csak a legszükségesebb bútorok közül választhat, nem zavarhatja a helyet. Jobb a kompakt elemek használatát, beleértve azokat is fal és beépített polcok. Helyezze a bútorokat távolról a szabad mozgáshoz. A puha kanapé párnák nélkül.

Tipp Harmónia létrehozásához kínzó, polcok a padlás sarkában - ezáltal a szoba tágasabb és mélyebb lesz.

3. lépés: Tartozékok. A padláson lévő nappali létrehozásakor meg kell próbálnod felvenni az ilyen tartozékokat, amelyek egységesebbé teszik a többi részletet. Például, képek, függőlegesen felakasztva a falakon. Állítsa le a választékot ajándéktárgyakról, hosszúkás alakú vázákról, felfelé haladva.

Tetőtér. A szegélyezett falak előnyben részesíthetők lógó kiegészítőkkel (fény, bútorok stb.)

A szegélyezett falak előnyben részesíthetők lógó kiegészítőkkel (fény, bútorok stb.)

4. lépés: Ablaktervezés. A nappaliban sok természetes fényre van szükség, ezért fontolja meg a tetőtéri panorámaablakokban vagy ablakos tetőtérben történő szerelést a tetősínre szereléssel. A függönyök, függönyök könnyű és könnyű szövetekből választhatók. Jó fog kinézni és vak. Válasszon egy ilyen ablakot, amely lehetővé teszi az ablakok teljes megnyitását.

Tetőtér. Természetes nappali világítás tetőtér tökéletesen alkalmas az otthoni munkaterülethez

Természetes nappali világítás tetőtér tökéletesen alkalmas az otthoni munkaterülethez

Tetőtér. A modern építőanyagok lehetővé teszik, hogy ne tagadják meg a tetőtéri panorámablakok luxusját

A modern építőanyagok lehetővé teszik, hogy ne tagadják meg a tetőtéri panorámablakok luxusját

Tipp Ha a tetőtéri ablakok kicsi méretűek, válasszon nekik hosszú függönyök egyhangú mintát - ez vizuálisan növeli az ablakokat.

A hálószobát csillagok veszik körül

A tetőtéri hálószoba ideális pihenőhely, egy sarok, ahol elrejtheted az alsóbb szintek nyüzsgésétől. hely ágy az ablakok közelében, és elbűvölő kényelmet kap a varázslatos naplementék és hajnal fényében, madárvilága kíséretében.

Tetőtér. Hálószoba kilátással a csillagos égre

Hálószoba kilátással a csillagos égre

A szoba építészeti jellemzői nem engedhetik meg maguknak, hogy bőven töltsék be a tetőtéri hálószobát szekrények és az éjjeliszekrény. Ideális itt a moduláris bútorok, és a falak mentén található szekrények falpanellel kombinálva majdnem észrevehetetlenek lesznek ezek a szükséges kiegészítések.

Tetőtér. A tetőtéri tetőablakok komplex rendszere díszíthetõ és funkcionálisabb lehet a függönyök hozzáadásával

A tetőtéri tetőablakok komplex rendszere díszíthetõ és funkcionálisabb lehet a függönyök hozzáadásával

Tetőtér. A tetőtérben lévő alacsony, kis ablakokból származó napfény maximális fényereje fehér falak és mennyezet segítségével

A tetőtérben lévő alacsony, kis ablakokból származó napfény maximális fényereje fehér falak és mennyezet segítségével

Tipp Vizuálisan adja meg a mennyezet a manzárd hálószoba segít egy nagy padló és a tükör fali lámpák hosszúkás alakú. Próbáld meg megtartani a motívumot a függönyökön az ágyban lévő takarón.

Tetőtér. Egy skandináv stílusú egyszerű hálószobában egy fokozatosan összeszerelhető fal egy növény vagy geometriai minta segítségével

Egy skandináv stílusú egyszerű hálószobában egy fokozatosan összeszerelhető fal egy növény vagy geometriai minta segítségével

A padláson lévő hálószoba ideális kialakítása a tetőtéri mennyezet burkolatát teszi lehetővé, különösen akkor, ha a szoba nem nagy méretű. gerendák, amelyek gyakran megtalálhatók ezen a helyen, a béléssel együtt segít egy kis hálószobának egy hangulatos elrendezésében Provence stílusban.

Sok fehérített, mesterségesen érlelt fa kombinációban paletta nyári táj (búzavirág árnyalatok, levendula, citrom, kék ég, és zöld) tetőtér különösen kényelmes hálószoba impregnált rusztikus romantika.

Tetőtér. A rusztikus, elegáns tetőtéri falak díszítéssel, korhadt fából készültek, kovácsoltvas bútorokkal és virágos mintákkal díszített textíliákkal

Rusztikus elegáns tetőtéri adható alkalmazásával öregített fából a dekoráció a falak, kovácsoltvas bútorok és kényelmes textil virágmotívumok

És hozzá cellás belső takaró, terítő és takaró, a fegyveres festetlen, szándékosan durva fából készült bútorok, létre lehet hozni a hálószobában vidéki stílusban.

Tetőtér. Országstílus: festetlen fa, ősi falak, durva textíliák és dísztárgyak

Országstílus: festetlen fa, ősi falak, durva textíliák és dísztárgyak

Tetszik a klasszikusoknak? Festse a mennyezetet világos árnyékban, a padló és a falak sötétebb színt adjanak. Ablak díszíteni tekercs vagy Római függönyök. Adjon hozzá egy elegáns klasszikus dobogót és egy tiszta alakú tükör köré rendezett kovácsoltvas keretet. A tetőtéri hálószobák klasszikusa arany vagy rózsaszín hangzást, szigorú formájú bútorokat igényel.

Tetőtér. A tetőtér padlójának jó hőszigetelése lehetővé teszi, hogy bármilyen helyiséget felszereljenek: hálószoba, nappali, gyermekszoba vagy stúdió

A tetőtér padlójának jó hőszigetelése lehetővé teszi, hogy bármilyen helyiséget felszereljenek: hálószoba, nappali, gyermekszoba vagy stúdió

Tetőtér. Kontraszt kombinációja falak festett fehér és díszített vakolat sötét színű

Kontraszt kombinációja falak festett fehér és díszített vakolat sötét színű

Hogy vagy a divatos tető? Egy kis hideg stílus hangsúlyozza a téglafalat, a szürke beton jelenlétét. Itt nem tud elrejteni a kommunikációt - minden csövet, szellőzővezetéket kifelé, és vegyen fel különböző ipari lámpákat. A kis ablakok színt adnak a design eredetiségéhez.

Tetőtér. A tetőn lévő mennyezetek magassága lehetővé teszi második szintek létrehozását a tetőtérben

A tetőn lévő mennyezetek magassága lehetővé teszi második szintek létrehozását a tetőtérben

Varázslatos gyerekek

Tartalom és felújítják a belső a padláson a gyerekszoba - az, hogy teljesíti a gyerekek álma, hogy saját tündér ház, amely képes repülni tündérek, boszorkányok, vagy nézd meg a „jam jar” Carlson. A gyermek tervezésekor vegye figyelembe az árnyalatokat, amelyek optimálisan kihasználják az egész kis helyet:

 • Ha a mennyezet magassága lehetővé teszi, helyezze el a tetőtéri ágyat, amely alatt fel tudja szerelni a játékterületet. Helyezze el a végfal mellé.
 • Az ellenkező fal ideális hely egy kabinet elhelyezésére.
 • Az íróasztal adjon helyet az ablak közelében.
 • Helyezzen aktív játékokat a lépcsőktől távol.
 • Kisebb falakat használnak a miniatűr gyermekbútorok számára, vagy nyitott tároló szekrényeket hoznak létre a játékokhoz.
Tetőtér. A tetőtérben lévő játékok szobája - minden gyermek álma

A tetőtérben lévő játékok szobája - minden gyermek álma

Ne felejtsük el, hogy a gyereknek teljesen biztonságosnak kell lennie a gyerekeknek! A falak, a padló és az összes bútor nem éles sarkok, nagyon megbízható és tartós. A faelemek előzetesen áztatják azokat a készítményekben, amelyek növelik tűzbiztonságukat.

Tipp A színséma kiválasztásakor irányítsd a baba pszichotípusát. Túl aktívnak nem kell még élénken izgatnia. A festék intenzív festékei jobban megfelelnek a kényelmesen flegmáknak.

A fiúknál a legmegfelelőbb színek kaki, kék, világosszürke vagy kék, a kis hercegnők krémes, finom zöld, oliva, fehér vagy rózsaszín a mansardos óvoda kialakításában.

Tetőtér. Szokatlan kombinációja a panorámaablakok technológiájának durva természetes belsővel

Szokatlan kombinációja a panorámaablakok technológiájának durva természetes belsővel

A tetőtér terem kialakításának zengései

A tetőtér tetszőleges elrendezése, a stílustól függetlenül, kétféle módon szervezhető:

 1. Studio. A nyitott, tetőtéri padlás egy helyiséggel teli helyet kap.
 2. A háló. A terem elrendezése megszakítja a padlást külön zónákba, és egy többcélú helyiségbe alakítja át.
Tetőtér. Könyvespolcok a padlás alsó falain

Könyvespolcok a padlás alsó falain

Tetőtér. Hangulatos, egyszerű, rusztikus étkező

Hangulatos, egyszerű, rusztikus étkező

A legfőbb jellemzője a padlás - lejtős falak, más távolságot teremtve a mennyezethez bizonyos helyiségekben. Ez az árnyalat külön kiemeléssé válhat, amely az egész terem megjelenésének fő akcentusa lesz.

Sok szerencsét a design!

Tetőtér: egy álom belseje (60 fotó)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6