tartalom

 • Vinyl siding egy rönk alatt: anyagi jellemzők
 • Anyagtípusok
 • A vászon felszerelésének hangjai
 • Fontos részletek: tippek és trükkök
 • Homlokzati műanyag nyílászáró log - videó, fotók alatt
Vinyl siding a napló alatt. Vinyl iparvágány - egy modern, tartós, könnyű és szép befejező anyag

Vinyl iparvágány - egy modern, tartós, könnyű és szép befejező anyag

Az egyik legnépszerűbb anyag a dekoráció ma vidéki házak egy mellékvágány gerenda: az anyag képei és árai a hálózaton találhatók hasonló szöveges kérelem esetén. Ha elegendő mennyiségű információval rendelkezik a kívánt anyagról és típusairól, a működtetés és a telepítés jellemzőiről, akkor lehet teljes képet készíteni, lehetővé téve, hogy mért döntést hozhasson az iparvágány használatáról vagy nem használatáról.

Vinyl siding a napló alatt. Hatékonyan tűnik az iparvágányhoz, utánozva a színezett fát

Hatékonyan tűnik az iparvágányhoz, utánozva a színezett fát

Vinyl siding egy rönk alatt: anyagi jellemzők

A rönkök alatt készült vinilpárnák megfizethető lehetőség egy látványos megjelenés megteremtéséhez otthon viszonylag kicsi pénzügyi eszközöket. Természetes naplókból készült házak és egyéb építmények mindig is és mindig is előnyösek lesznek, azonban ezeknek a házaknak a költsége és építőerejük bonyolultsága sok, hogy feladják az álmaikat, hogy saját faház. A helyzet gyakorlati és költségvetési kiútja az iparvágány használata - a modern, megbízható és vonzó anyag.

Vinyl siding a napló alatt. A félköríves rönkeket utánzó vinilburkolatú panelek tökéletesen egyenletesek és zökkenőmentes burkolatot tesznek lehetővé

A félköríves rönkeket utánzó vinilburkolatú panelek tökéletesen egyenletesek és zökkenőmentes burkolatot tesznek lehetővé

Nemrégiben egyre népszerűbb és széles körben elterjedt vinilpólus, amely nemcsak a természetes fából, hanem a fém. Ennek az anyagnak a jellemzői közül érdemes megemlíteni:

 • Erőssége és megbízhatósága a garanciális időszak alatt (az ismert időszakban a vállalatok 25 és 50 év közöttiek). Az ilyen panelek nem rothadnak, nem bomlanak fel, és nem rozsdásak, és hosszú ideig vonzó megjelenést biztosítanak.
 • A különleges feldolgozású vinil rendkívül ellenáll a különböző mechanikai sérüléseknek, hőmérsékletváltozásoknak, páratartalomnak és más környezeti összetettségnek.

FACT! A +50 és -60 fok közötti hőmérséklet-tartomány a vinil alátéteket a napló alatt ideális anyagnak tekinti az ország bármely pontjára.

Vinyl siding a napló alatt. Siding, utánozza az amerikai fenyő természetes színét

Siding, utánozza az amerikai fenyő természetes színét

 • Az emberek biztonsága, környezetbarát és nem mérgező. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az ilyen anyagok felhasználását a házak külső és belső helyiségek befejezéséhez. Ezenkívül nem termékeny talaj a baktériumok kialakulásához, és nem alkalmas rovarok és rovarok táplálására, ami teljesen kiküszöböli a kártevők lehetőségét.
 • A telepítési folyamat meglehetősen egyszerű és gyors, ami lehetővé teszi Önnek, hogy minimális tapasztalattal rendelkezzen az építési munkálatokkal kapcsolatban. Érdemes megemlíteni az anyag könnyedségét is (egy panel súlya legfeljebb 2 kg), ami nagyban megkönnyíti a ház bélésén való munkavégzés folyamatát.
 • A vinil egyszerű ahhoz, hogy szappanoldattal kezelje az eredeti ragyogást és vonzerőt.
Vinyl siding a napló alatt. Úgy néz ki, szép kombinációja különböző színek az iparvágány és csatlakozó elemek, és szemben a ház sarkában és az ablak lejtőin

Úgy néz ki, szép kombinációja különböző színek az iparvágány és csatlakozó elemek, és szemben a ház sarkában és az ablak lejtőin

De ne feledkezzünk meg néhány árnyalatról. Például károsodás esetén a teljes panelt módosítani kell, mivel nem javítható. A vinil halálos kimenetele szintén tűz, hőforrásként: műanyag olvad és elveszíti alakját.

Vinyl siding a napló alatt. A vinil szegélyezés hátulja az, hogy mechanikai károsodás esetén az egész lapot ki kell cserélni, a fémvázszerkezet pedig még kiegyenlíthető

A vinil szegélyezés hátulja az, hogy mechanikai károsodás esetén az egész lapot ki kell cserélni, a fémvázszerkezet pedig még kiegyenlíthető

Anyagtípusok

A sírkötélblokkot a napló alatt a nagyüzemi üzletek tárolják. A ház tulajdonosának el kell felejtenie, hogy mesterséges anyagot tervez, és a természetes árnyékolásra összpontosít. Borovi, cseresznye, tölgy, gesztenye, lucfenyő és mások. A természeti lehetőségek mellett a "festett" fa népszerűsíti a különböző árnyalatokat is: a bézs karamell előtt.

Vinyl siding a napló alatt. Az iparvágány színe"старая сосна" - популярный выбор

A "régi fenyő" oldalirányú színe népszerű választás

Vinyl siding a napló alatt. Vinyl siding for color"темный орех"

Vinyl iparvágány a szín "sötét dió"

Vinyl siding a napló alatt. Egyszerű és szép kombinációja a színes iparvágánynak"карельская сосна" с облицовкой под камень

Könnyű és gyönyörű kombinációja a "Karéliai fenyő" színű oldalvászonnak, a kő alatt

TIPP! A ház előtt álló helyzetben rendkívül fontos, hogy a fő panelek színe minden összetett elemet használjon: ez lehetővé teszi, hogy a szerkezet természetesnek és vonzónak tűnjön.

Néha egy eredeti kép elkészítéséhez a szakemberek egy-egy helyiség dekorációjában közeli vagy kontrasztos színek kombinációját válthatják ki. Fontos megfigyelni a színegyensúlyt és az egységet, egy egészséges képet létrehozni a naplóból.

Különleges vonzerő a panelek textúrája, természetes anyagok utánzása. A vinil mind kívülről, mind az érintésről kellemes, ami lehetővé teszi a sokoldalúságnak a magánházak befejezésére való beszélését.

Vinyl siding a napló alatt. Vinyl iparvágány egy könnyű fenyő alatt - jó választás egy vidéki ház, és a townhouse

Vinyl iparvágány egy könnyű fenyő alatt - jó választás egy vidéki ház, és a townhouse

A vászon felszerelésének hangjai

Annak ellenére, hogy a szerelés az iparvágány - a folyamat egyszerű és egyszerű, csak a szakemberek ajánlásainak megfelelően kell elvégezni. Lépésről lépésre, egy vidéki házzal szemben, vinil iparvágány a következő:

 • A lécek fémből vagy fából való felszerelése 40 cm-es lépcsőkben, a lemezek, amelyek lehetővé teszik, hogy a panelek ugyanabban a síkban helyezkedjenek el, függetlenül attól, hogy a szerkezet felülete milyen szinten volt.
Vinyl siding a napló alatt. A szalagok szerelése a szigetelésen és vízszigetelésen keresztül

A szalagok szerelése a szigetelésen és vízszigetelésen keresztül

TIPP! A rönk alatt a vájat lezárása előkészítő lehetőséget biztosít melegítő és a falak vízszigetelése a befejező anyag alatt.

 • Sarokelemek, lejtők felszerelése ajtók és az ablakok, valamint a függőleges dokkolási profilok. Fontos figyelembe venni az egész szerkezet részleges mobilitásának szükségességét, ami nem teszi lehetővé az anyag deformálódását: elegendő 1 mm-es rés.
 • A kezdő csíkot vízszintesen kell rögzíteni: ez biztosítja a jövőbeli befejezés minden vonalának tisztaságát. A zár segítségével az első panel a helyére illeszkedik, amelyet az önfúró csavarokkal a dobozhoz is rögzíteni kell. Az összes következő panel ugyanolyan módon van rögzítve.
Vinyl siding a napló alatt. Lyukak önmetsző csavarokhoz és a vinil szegélydísz panelek reteszeléséhez

Lyukak önmetsző csavarokhoz és a vinil szegélydísz panelek reteszeléséhez

Vinyl siding a napló alatt. Vinyl panelek telepítése az ablakok körül. Az épület külső ablakpárkányaira és sarkaira sarokelemeket használnak az alapanyag színéhez

Vinyl panelek telepítése az ablakok körül. Az épület külső ablakpárkányaira és sarkaira sarokelemeket használnak az alapanyag színéhez

A vinilalkatrészek megjelenítésének fenntartása nem igényel további feldolgozást és remegést. Viszonylag kedvező körülmények között ez a felület évek óta vonzónak tűnik, és továbbra is megbízható védelmet biztosít fal otthon.

Vinyl siding a napló alatt. A textil a vinyl iparvágány alatt bár, egy közelebbi pillantást

A textil a vinyl iparvágány alatt bár, egy közelebbi pillantást

Fontos részletek: tippek és trükkök

 • A szakértők azt mondják, hogy nem csak vonzó, hogy nézzen meg egy házat egy melléktálca alatt egy rönk, hanem védi a falakat a negatív hatása a külső környezet.
 • A panelek kiválasztását különös gonddal kell elvégezni, mivel a jövőbeli burkolat minden részletének minősége a teljes szerkezet életétől függ.
Vinyl siding a napló alatt. A vinil iparvágány nem fél a kártevők, a penész és a korrózió megjelenésétől

A vinil iparvágány nem fél a kártevők, a penész és a korrózió megjelenésétől

 • Az anyag ára egy oldalra 180-290 rubel. Ez az ár jóval kisebb, mint egy hasonló fém termék, a megbízhatóság és az erő pedig a vinil-deszkánál nagyobb népszerűségnek örvend. Az előnyben részesített gyártók közül általában a német Holzplast és Döcke cégeket hívják, bár a hazai gyártók is méltó termékminőséget mutatnak: például az Alta-profil panelek és a Terna Polymer kombinálják a megbízhatóságot és a megfizethető költségeket.
Vinyl siding a napló alatt. Vinyl siding a napló jól kombinálva a bélés utánzó falazat és más típusú iparvágány

Vinyl siding a napló jól kombinálva a bélés utánzó falazat és más típusú iparvágány

Vinyl siding a napló alatt. Az épület összes külső falának környezeti szempontból ellenálló vinil-deszkánnyal kell szembenéznie, míg a verandát és a belső felületet valódi fa panelekkel lehet készíteni

Az épület összes külső falának környezeti szempontból ellenálló vinilpárnásszal kell szembenéznie, míg a verandát és a belső felületet valódi fa panelekkel lehet készíteni

Egy vidéki ház befejezése vagy kert vinyl siding egy rönk alatt - kiváló lehetőség egy vonzó szerkezet megszerzésére, védve a rossz időjárástól és a mechanikai sérüléstől. Természetes rönkök modern gyártók általi utánzása olyan ügyesen történik, hogy a hamisítványt csak a felület alapos vizsgálatával lehet megfigyelni. A kiváló minőségű és tartós vinil ideális választás hazánk éghajlatára.

Vinyl siding a napló alatt. A fa falburkolata természetes és hagyományos általános nézet a házhoz, bár a homlokzat minimális karbantartást igényel. Elég csak a szappanoldat feldolgozásához, hogy visszaadja az eredeti fényt

A fa falburkolata természetes és hagyományos általános nézet a házhoz, bár a homlokzat minimális karbantartást igényel. Elég csak a szappanoldat feldolgozásához, hogy visszaadja az eredeti fényt

Homlokzati műanyag nyílászárók egy log-video alatt

Vinyl siding egy napló alatt - fotó

Vinyl siding egy napló alatt (36 fotók és árak): egy vidéki ház látványos megjelenése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 92