Mukavat ja käytännölliset huonekalut, joiden muotoilu voidaan valita mihin tahansa sisustukseen

Mukavat käytännölliset huonekalut, joiden muotoilu sopii mihin tahansa sisustukseen

Yhtiö IKEA monien vuosien ajan harjoittaa kaikenlaisten kodin huonekalujen valmistusta. Nämä ovat eri versioita monitoimisten kohteiden kaikista huoneista talossa. Tuotantokustannukset on suunniteltu keskimääräiselle ostajalle ja kuuluisa erinomaisesta suunnittelusta ja tuotannon laadusta. Tässä aineistossa ymmärrämme, mitkä ovat itse laatikot tämä brändi.

 • Erilaisia ​​laatikoita Alankomaiden valmistajalta
 • Sarja lipastoja "Malm"
 • Rast Ruler
 • Mallit "Todalen"
 • Hemmes-rivi
 • Leskvik - ihanteellinen lasten lipastot
 • IKEA PS alkuperäinen makuuhuone
 • "Brimnes" -viiva
 • Muoviset lipastot
Makuuhuoneen sisustus minttuihin

Makuuhuoneen sisustus minttuihin

Erilaisia ​​laatikoita Alankomaiden valmistajalta

IKEA: n tuotteet ovat mukavia, tyylikkäitä ja käytännöllisiä laatikoita, jotka voidaan asentaa olohuone, ja sisään makuuhuone, ja sisään sali. Tällainen huonekaluosa sopii liinavaatteiden tai pienten vaatteiden varastointi - sukat, sukkahousut tai huivit.

IKEA-lipastojen edut

Tämä huonekalu valmistetaan eri suunnitteluratkaisuissa, minkä ansiosta ne sopivat mihin tahansa sisätiloihin. Kilvet IKEA on useita etuja:

 1. Käytännöllisyys. Huonekalut voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen ja varastoida eri asioita.
 2. Tyylikäs muotoilu. Arkkeja erottaa varattu, siisti tyylisekoitus. Suunnittelijat kehittävät huolellisesti jokaisen uuden mallin.
 3. Vankka rakenne. Nykyaikaisten innovatiivisten materiaalien avulla voit saada kauniin, mutta myös laadukkaan tuotteen monen vuoden ajan.
Brimnes-miniatyyripakkaus, joka on luotu makuuhuoneisiin

"Brimnes" - pienikokoinen laatikko makuuhuoneeseen

Suunnittelijoiden kehityksen ansiosta näille huonekaluille oli paljon vaihtoehtoja, jotka yhdistettiin sarjassa.

Sarja lipastoja "Malm"

Tämä sarja on esitelty tyyli minimalismia. Vaihtoehdoissa on erikokoisia ja useita säilytyslaatikoita. Valitessaan kannattaa kiinnittää huomiota tavaroiden mittoihin, jotta huonekalut sopivat täydellisesti huoneen sisätilaan.

Huomautus! Kaikissa malleissa on tarve kiinnittää seinään. Runko on tehty lastulevystä ja julkisivuun viilua luonnonpuusta.

Värin ja tekstuurin antaminen tahra. Laatoissa ei ole kynää, ja käyttö on kätevää ovensulkimet ja rajoittajat.

Kiinnitä huomiota! "Malm" -sarja koostuu neljästä tai kuudesta laatikosta, ja sitä pidetään kuluttajien tyylikkäimpänä.

Tammi viilua lopulta hankkii vanhan mutta jaloisen ulkonäön

Tammi viilua lopulta hankkii jalo antiikki näyttää

Rast Ruler

Nämä mallit ovat mieluummin ne, jotka ovat valinneet suunnitella kotinsa ekostyle tai Provence, maa. Huomion arvoinen ulkonäkö saadaan käsittelemättömän männyn ansiosta, josta lipasto on valmistettu. Julkisivulta näet luonnollisen puun rakenne, karheus ja luonnollinen väripaletti.

Vihje! Pidennettäessä käyttöikää on suositeltavaa käyttää lakkaa, tahraa tai vahaa pintakäsittelyyn. Kumpi valitsee, kuluttaja päättää, koska tällaiset työkalut voivat muuttaa pukeutumisen värin.

Mallit kuuluvat klassisiin ratkaisuihin, jotka on asennettu seinään ja joissa on kolme laatikkoa.

Mallit "Todalen"

Tässä sarjassa esitetyt huonekalut kuuluvat talousarvioon tarkoitettuihin huonekaluihin. Kehykset on valmistettu lastulevystä, ja julkisivut peitetään kalvolla ja laminoidaan. Tällaiset pinnat eivät vaadi pitkää hoitoa ja niille on ominaista pitkä käyttöikä. Ne on tehty seinäasennusvaihtoehdolla.

On tärkeää: täydellisiä malleja vain kahdessa versiossa - kolmella tai viidellä laatikolla.

saatavuus klassista muotoilua voit käyttää tällaisia ​​huonekaluja sekä käytävällä että makuuhuoneessa. Tulpat eivät pääse avaamaan avattaessa.

Decoupage koristelee yhden tonsisäisen kuution

Decoupage koristelee yhden tonsisäisen kuution

Kätevän täytön avulla voit jakaa asioita mukavasti

Kätevän täytön ansiosta voit jakaa asioita helposti

Hemmes-rivi

On mahdollista valita erikokoisia arkkeja ja laatikoita kahdesta kahdeksaan kappaleeseen. Tiukan muotoilun tyylikkyys mahdollistaa huonekalujen sijoittamisen mihin tahansa sisustukseen.

Vihje! Paras vaihtoehto pieni makuuhuone - malli, jossa on kahdeksan pieniä laatikoita. Se sallii visuaalisesti lisää tilaa.

Tämän sarjan tuottamiseen käytetään luonnollista mäntyä. Tuotantoolosuhteissa se on lakattu, käytön aikana se on toistettava. Vaihda värisävy voi olla tahra. Joskus akryylivärejä käytetään - tässä tapauksessa kirkas julkisivu saadaan.

Tärkeää! Lipasto voidaan kiinnittää seinään erityisten kiinnittimien avulla ja asentaa se myös lattialle.

Jos käytät akryylimaalia perusvärin päälle, voit saavuttaa ainutlaatuisen sävyn

Jos käytät akryylimaalia perusvärin päälle, voit saavuttaa ainutlaatuisen sävyn

Leskvik - ihanteellinen lasten lipastot

Tämän rivin mallit valitaan lastenhuoneen järjestely. Pöytälevyllä on pukeutumispöytä ja erikoiset kuoppia. Käytön helpottamiseksi voit valita kasvustasi vastaavia malleja.

Huomautus! Kun vauva kasvaa, swaddler voidaan helposti muuntaa a kirjoituspöytä.

Sivut auttavat kynät ja lyijykynät eivät pudota pöydältä. Tämän sarjan koirien käyttämiseksi mäntyä. Pinta on peitetty akryylilakalla, joka säilyttää puun tekstuurin ja luonnollisen värin.

IKEA PS alkuperäinen makuuhuone

Tyylikäs laatikosto on konstruktivismi. Kalusteilla on suhteeton ulkonäkö johtuen erilaisten lohkojen muodostavien laatikoiden modulaarisesta järjestelystä, ja ne on yhdistetty eri kokoluokkiin. Tuotannossa käytetään luonnollista mäntyä, joka on lakattu. Voit antaa väriä levittää tahraa. Laatikon sisäpinta on maalattu sisään punainen väri, joka näyttää alkuperäiseltä luonnollisella puun sävyllä.

"Brimnes" -viiva

Nämä mallit ovat hyviä tyyli-techno tai hi-tech. Erottuva piirre on lasihella, jossa käytetään karkaistua lasia.

Tärkeää! Näiden mallien keräämisessä sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota tämän laatikon kokoamiseen.

Läpinäkyvä laatikko mahdollistaa helpon suunnittelun. Kotelo on valmistettu lastulevystä, joka on laminoitu kalvolla, mattamaalauksia käytetään maalaukseen. Voit ostaa variantin, jossa on kolme tai neljä laatikkoa - joista valita.

Jokaisella IKEA-sarjalla on omat ainutlaatuiset ominaisuudet

Jokaisella IKEA-sarjalla on omat ainutlaatuiset ominaisuudet

Muoviset kannet

Täysin muovinen lipasto IKEA: ssä et löydä. Huonekalusuunnittelijoissa yhdistyvät eri materiaaleista valmistetut osat - puu tai lastulevy, muovi. Tällaisia ​​laatikoita käytetään usein lasten ja makuuhuoneiden järjestely. Huonekalujen runko on lastulevyä, julkisivu on laminoitu tai maalattu jäljittelemään puun luonnollista pintaa. Muovista valmistetut astiat sisällä - ne voidaan vetää ulos tai poistaa kokonaan.

Tärkeää! Koska muovinen ylimääräinen helppous ei vahingoita lapsia, jos kaatuu. Nämä elementit voivat olla eri kokoisia.

Menestyvä yhdistelmä muovia ja puuta

Menestyvä yhdistelmä muovia ja puuta

Kiinnitä huomiota! Joskus julkisivun muovia voidaan käyttää, ja useammin se tehdään tyyli minimalismia tai hi-tech. Perusta on MDF-aluksella, joka on koristeltu muovikalvolla.

Tyylikäs kuuloke johtavalta hollantilaiselta valmistajalta

Tyylikäs kuuloke johtavalta hollantilaiselta valmistajalta

IKEA-valmistajan monipuolisuudesta on helppo valita vaihtoehto, joka sopii mainiosti makuuhuoneeseen tai käytävään. Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​värejä, laatikoiden määrä. Jos budjettivaihtoehdoista on etusija, sinun on ymmärrettävä, että niiden käyttöaika on rajallinen.

Arvostelu ja vertailu moderniin IKEA-kalusteiden sisätiloihin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 40