Tilava olohuone, jossa on kattoikkuna

Tilava olohuone, jossa on kattoikkuna

Asunnon asettamisen helpottaminen ja järjestyksen säilyttäminen talossa tarjoaa toiminnallinen tallennusjärjestelmä, joka on järjestettävä asianmukaisesti. Jos sinulla on pieni alue, ja siellä on monia erilaisia ​​asioita, ja kaikki on sijoitettava kompakti, voit käyttää ratkaisua, kuten hyllyt katon alle. Tällöin huone ei jumiudu ylös vaatekaapit ja lattialle sijoitetut muut huonekalut sekä esineet, joita ei usein käytetä, voidaan poistaa näkökentästä.

 • Missä varastointijärjestelmä on?
 • Kuinka tehdä itsesäilytysjärjestelmä?
 • Tärkeitä vivahteita
Keittiön sisustus korkean teknologian tyyliin

Keittiön sisustus korkean teknologian tyyliin

Missä varastointijärjestelmä on?

Kussakin talossa on tilaa kattolohkojen sijainnille. Ne voidaan luoda tällaisissa paikoissa:

 1. Keittiö. Täällä voit tehdä hyllyjä ovesi yläpuolelle, seinää pitkin, täytä yllä oleva tila jääkaappi tai keittiön sarja.
 2. Sisäänkäynti. Tässä huoneessa varastointijärjestelmä on järjestetty päähän yhdestä seinästä.
  Pieni keittiö, jossa hyllyt kattoon

  Pieni keittiö, jossa hyllyt kattoon

  Korit säilyttää asioita sisätiloissa käytävällä

  Korit säilyttää asioita sisätiloissa käytävällä

 3. Kylpyhuone. Tällaisessa huoneessa käytetään useimmin ovia tai seinän yläpuolella olevaa tilaa, eikä kylpyhuoneen vyöhykkeellä ole vaikutusta.
 4. Olohuoneet. Tällöin tällaiset hyllyt sijoitetaan kaikkien seinämien reunaan tai vain yhteen. Voit luoda sarjan asettamalla molemmat puolet ovi kaapit ja hylly yläpuolella.

Vihje! Jos huone on kapea, älä luo hyllyjä pitkiä seiniä pitkin, se visuaalisesti pienentää tilaa ja se on hankala käyttää tällaista järjestelmää.

Asemoimme hyllyt keittiössä

Tämä huone talossa on usein pieni koko, joten käytä hyllyt katon alle käytännöllisyyden ja mukavuuden vuoksi. Tällaisten järjestelmien sijoittaminen ja käyttö voi olla erilaisia:

Vihje! Hyvä paikka, jota ei useinkaan käytetä, on yläkaapit keittiön sarja. Voit varustaa hyllyjä samasta materiaalista kuin muissa huonekaluissa. Katso tyylikäs korit avoimella hyllyllä.

Keittiön työpinta, joka sijaitsee ikkunan alla

Keittiön työpinta, joka sijaitsee ikkunassa

Yksityisen talon suunnittelu valkoisena

Yksityisen talon suunnittelu valkoisena

 • Jääkaapin yläpuolella on myös paljon käyttämätöntä tilaa, joka on helppo täyttää, ripustettavat hyllyt, joihin voit laittaa ruokia tai koriste-esineitä.
 • Jos omistat huoneen, jossa on korkeat katot, voit sijoittaa hyllyjä useisiin riveihin. Tämä on kätevä ja käytännöllinen ratkaisu.

Kuinka järjestää varastointijärjestelmä kylpyhuoneessa?

Tässä tapauksessa tämä on win-win -vaihtoehto, koska sinun on sijoitettava paljon asioita, ja kylpyhuoneen tila on rajallinen. Wc-paperia tai pyyhkeitä voi käyttää katon alle avoimessa hyllyssä, joka muistuttaa a puolikerros, mutta se ei häiritse ja voit tallentaa kaikki tarvittavat kohteet. Mutta jotta pääsisitte tällaisiin rykmentteihin, sinun täytyy saada tikkaat,

Hyllyt omalla kädellään hygieniahuoneessa

Hyllyt omalla kädellään hygieniahuoneessa

Kirjahyllyt sisustuksessa

Jos haluat tallentaa kirjoja, voit valita tavan hyllyt makuuhuoneessa, olohuoneessa tai eteisessä. Paras vaihtoehto on avoin hylly, jossa on yksi osasto. Vaikuttaa tehokkaasti tällaisia ​​rakenteita, jos ne sijaitsevat eri huoneissa koko talon.

Hyllyn sijainti oven yläpuolella

Useimmiten tämä malli on pienikokoinen ja sitä voidaan käyttää sekä käytännön tarkoituksiin että sisustuksen elementiksi. Kylpyhuoneen kohdalla se voi tulla kotitalouskemikaaleille, puhtaille pyyheille tai muille tavaroille ja henkilökohtaisille hoitotuotteille.

Ajatus! Makuuhuoneessa voit luoda portaalin oven ympärille, jossa voit sijoittaa erilaiset pienet asiat, jotka ovat niin tarpeellisia kaikissa kotona.

Eri katot ullakolle

Jos sinulla on yksilö talo ullakolla, sitten on katto vinopinnoilta, jossa voi järjestää alkuperäisen ja tilava säilytystilaa. Nishi on toivottavaa suunnitella parhaillaan rakennuksen rakentamiseen, mutta on mahdollista luoda niitä valmiista rakenteesta. Tässä tapauksessa rakenne on saatu vahva, kestettävä raskaita kuormia, jotta ne voidaan sijoittaa eri raskaita esineitä, ja pelkää, että ne rikkovat hyllyt.

Vaatekaappi ullakkokerroksessa

Vaatekaappi ullakkokerroksessa

Räkit ja huonekalujen käyttö kattoon

Helppo ja käytännöllinen vaihtoehto talon varastotilojen luomiseen - raastava. Jos et halua hyllyjä tai aukkoja koko seinälle, riittää ostaa erityinen malli valmiista hyllyistä ja kiinnittää ne kattoon. Niiden alapuolella on helppo asentaa muitakin huonekaluja: pöytä, sohva tai vaatekaappi.

On myös mahdollista varustaa huone, joka mahdollistaa kalusteiden huonekorkeus selvittää, miten korjata kaikenlaisia ​​hyllyt ja kaapit asettaa korkeus rajan.

 • Esimerkiksi, osta vaatekaappi, jonka avulla voit mukauttaa suuria määriä esineitä, piilottamalla ne vieraista näkymistä.

Älä poraa seiniä. Näiden huonekalujen ulkonäkö on huomattavasti vaikuttavampi kuin tavanomaisten kaapin ulkonäkö.

Kuinka tehdä itsesäilytysjärjestelmä?

Valmiita ratkaisuja tiettyyn vaihtoehtoon ja tiloihin, joita tuskin löytyy. Jos haluat ostaa lopputuotteita myymälästä, sinun täytyy olla tyytyväinen huonekalujen valmistustehtaiden edustamiin supistuksiin. Valinta ei ole suuri, eikä mitat aina sovi yhteen tiettyyn tilanteeseen. On vain kaksi vaihtoehtoa - yksittäisen suunnittelun suorittaminen tai itse tekeminen.

Suurten lahjakkaiden hyllyjen tuottamiseen ei tarvita, riittää, että niillä on tiettyjä taitoja, kyettävä käyttämään työkaluja ja hankkimaan tarpeeksi materiaalia työhön.

Vihje! Aluksi on tarpeen valita paikka ja ajatella hyllyasetteluvaihtoehto. Kun olet valinnut, mittaa tilaa, jonka aiot täyttää saranoidulla rakenteella.

Työn seuraava vaihe on piirustuksen tuotanto. Voit tehdä piirustuksen käsin, joten on tärkeää asettaa tuotteen mitat ja parametrit oikein, jotta kaikki olisi täysin selvää. Piirustuksen mukaan on välttämätöntä leikata valmiit rakenteeseen koottavat elementit.

 • Tuotantoa varten voit valita puusta valmistetut materiaalit: levy, vaneri tai lastulevy. Nämä ovat edullisia vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti budjettiin.

Kun kaikki palaset ovat valmiina, sinun täytyy koota ja pitää yhdessä pääkomponentit ja rakenteen osiin, muista kokeilla niitä paikkaan, jossa ne ovat. Asianmukaista valmistus rakentamisen kaikissa vaiheissa, valmiina ongelmien syntyminen sen tilalle. Se on vain ripustaa sen seinälle.

Itse valmistetun hyllyn asennus

Itse valmistetun hyllyn asennus

Kauppaan ostetun hyllyn asennus

Kauppaan ostetun hyllyn asennus

Tämän vaiheen tuottamiseen tarvitaan kiinnittimiä. Tässä vaiheessa hylly kiinnitetään kannakkeisiin ja sen koristeluun. Kun olet suorittanut kaikki vaiheet, saat kätevän paikan tallentaa asioita tai koriste-elementti sisätiloihin.

Tärkeitä vivahteita

Kun kiinnität hyllyt, tarkista, että kaikki tuotteen osat kiinnittyvät kiinnittimiin seinällä. On parempi käyttää erityisiä sulkeja - toisin kuin tavalliset napit, ne ovat luotettavampia.

Keittiö, jossa harmaa julkisivu

Keittiö, jossa harmaa julkisivu

Tärkeää! Pidä huolellisesti, mitä aiot tallentaa, koska on tärkeää ottaa huomioon kuormitusvoima. Raskaiden esineiden sijoittamiseksi on parasta valita hyllylle materiaali, joka kestää raskaita kuormia, kuten levyä tai paksua vaneria. Pienten ja kevyiden pesuvälineiden varastointiin soveltuvat rakenteet lastulevystä tai kipsilevystä. Tämä päätös on tehtävä korjauksen aikana.

Hylly kattoon autotalli

Hylly kattoon autotalli

Hyllyjä valittaessa on otettava huomioon niiden asioiden kuorma, joita aiot tallentaa siellä

Hyllyjä valittaessa on otettava huomioon niiden asioiden kuorma, joita aiot tallentaa siellä

Tärkeä asia on pääsy valmiiden kattorakenteiden järjestämiseen. Huomaa, että tarvitset portaat tai tuoli, Jos haluat saada esineitä suurelta korkeudelta, ja sijoittaa nämä laitteet lattialle, tulisi olla riittävästi tilaa.

Tällaisissa paikoissa asetetaan tavaroita, joita ei useinkaan käytetä, ja tämä osoittaa, että siellä voi kerääntyä pölyä. Jotta voit rajoittaa osuman, voit tehdä ovia tai kaihtimia, jotka suojaavat tallennettuja esineitä sen vaikutuksesta.

Hyllyt kattoon: vapaata hyödyllistä tilaa asunnossa ilman hässäkkää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 22