Laconic-sisustus, jota täydentävät kalusteet IKEA

Laconic-sisustus, jota täydentävät kalusteet IKEA

Käytännöllinen ja toimiva kirjoituspöydät Ikea on jo pitkään saanut ansaitun suosion kaikkialla maailmassa laakonisen ja universaalin muotoilun, erinomaisen laadun ja kohtuullisten hintojen ansiosta. Järjestää mukava työpaikka toimistossa, toimistossa tai taimitarhan, rajoittamalla samalla vaatimaton budjetti ei ole koskaan helppoa, mutta Skandinavian huonekaluja jättiläinen on aina valmis huolehtimaan asiakkaidensa. Laajasti edustettuna Ikea-myymälöissä kirjoitus ja tietokonepöydät hämmästyttää monimuotoisuuttaan. Niistä on helppo valita malli, joka soveltuu väriin, muotoon, kokoon, materiaaliin, lisää toiminnallisuutta asentamalla lisäyksiköt, jalustat ja hyllyt. Tyylikäs kirjoituspöytä ei tule pelkästään osaksi sisustusta, vaan myös lisää tuottavuutta, koska työskentely mukavasti on aina miellyttävämpää.

sisältö:

 • Ikea-pöydän edut
 • puutteet
 • tarvikkeet
 • Suunnittelun ja erilaisten vaihtoehtojen ominaisuudet
 • Oikean pöydän valinta
 • Suunnittelu ja valikoima
 • Ikean koululaisen työpöytä
Kirjahylly IKEA, Scarsta

Kirjahylly IKEA, Scarsta

Valoisa sisustus IKEA-huonekaluilla

Valoisa sisustus IKEA-huonekaluilla

IKEA-työpöytä metallikehyksellä

IKEA-työpöytä metallikehyksellä

IKEA: n pieni työpöytä

IKEA: n pieni työpöytä

IKEA-muuntajat

IKEA-muuntajat

Ikea-pöydän edut

Ensimmäinen asia, johon ostajat kiinnittävät huomiota, kun valitaan työpöytiä Ikeassa, on luettelo ja hinnat. Luettelo tuottaa monenlaisia ​​valintoja. Siinä on sekä yksinkertaisia ​​että laakonista mallia, jotka ovat sopivia toimistolaitteita tai sopivana koululaisten työpaikka, ja monimutkaisempia muunnelmia, jotka kykenevät miellyttävässä paikassa huoneeseen, jossa on tyylikäs sisustus.

Hinnoittelupolitiikan suhteen, kuten muiden Ikea-valikoimien kohdalla, se on riittävän joustava. Voit valita budjetin version yksinkertaisesta suunnittelusta tai kalliimmasta, mikä eroaa paitsi suunnittelusta myös käytetyistä materiaaleista. Ikea-myymälöissä kirjoituspöydät, hinnat, jotka sopivat monille, voit valita jokaiselle maulle ja kukkarolle. Monet ovat tyytyväisiä värin valintaan samassa pöydän mallissa, kykyä asentaa muita moduuleja.

IKEA-pöytä, jossa on kaksi pientä laatikkoa

IKEA-pöytä, jossa on kaksi pientä laatikkoa

Pieni työpöytä IKEA valkoinen

Pieni työpöytä IKEA valkoinen

IKEA-työpöytä, jossa on laatikot sivussa

IKEA-työpöytä, jossa on laatikot sivussa

Mutta monipuolisuuden ja hintojen lisäksi on useita syitä ostaa kirjallinen pöytä Ikea:

 1. Toiminnallisuus - valikoiman joukossa on helppo valita mallilla varustettu malli Modulaarinen järjestelmä, jossa on tarvittava määrä hyllyjä, laatikoita tai jopa ilman niitä.
 2. Mukavuus - lähes jokaisen työpöydän malli esitetään useammassa kerralla kerralla, joten voit valita aina kapeamman tai laajemman version. Jos taulukko on ostettu lapselle, voit valita korkeuden mukaan säädettävät vaihtoehdot muuttamalla jalkojen kokoa tai siirtämällä pöydän yläosaa eri tasoille.
 3. Turvallisuus - työpöytä Ikea on aina ympäristöystävällisimpiä materiaaleja, ja tämä koskee myös huonekaluja. Luonnonpuuta, laatua oleva muovi, ruostumaton teräs tai alumiini. Pinnoitteina käytetään vain korkealaatuisia ja turvallisia materiaaleja (maaleja, lakkoja, jauhemaaleja jne.), Jotka eivät aiheuta haitallisia aineita eikä häviä ulkonäköään pitkään aikaan. Rakenteen kokoaminen on myös luotettavin ja turvallinen, jos noudatat kaikkia ohjeita ja suosituksia.
 4. Kestävyys - pöydätuotantoon käytettävät materiaalit kestävät yli vuoden, menettämättä alkuperäistä ulkonäköään. Jopa kaikkein talousarviomalli on suunniteltu 3-5 vuotta, ja useimmissa tapauksissa valmistaja antaa 10 vuoden takuun.
 5. Helppo puhdistaa - useimmille malleille pyyhi pinnat pehmeällä ja pehmeällä kankaalla säännöllisin väliajoin käyttäen aggressiivisia puhdistusaineita.

neuvosto! kirjallinen pöytä ikea hyvin vain kerätä itsenäisesti.

Epätavallinen kirjoituspöytä korkeista jaloista IKEA: stä

Epätavallinen kirjoituspöytä korkeista jaloista IKEA: stä

Tietokoneen pöytä IKEA

Tietokonepöytä IKEA

Tyylikäs harmaa kirjoituspöytä IKEA: stä loft-tyyliin.

Tyylikäs harmaa kirjoituspöytä IKEA: stä loft-tyyliin.

puutteet

Ikean pöydät, huolimatta kaikista eduistaan, eivät ole ilman puutteita, joista voidaan mainita:

 1. Massiivisuus - valtavat osapuolet, jotka tuottavat tuotteita, vähentävät merkittävästi mahdollisuuksia luoda ainutlaatuinen sisustus. Mutta voit aina tehdä pöytäsi yksilön, koristelemalla sitä maistelemaan tai alkuperäisen yhdistelmän muiden kalusteiden kanssa. Jos haluat ylellisiä huonekaluja, kannattaa kiinnittää huomiota muihin valmistajiin, mutta niiden hinnat ovat paljon korkeammat.
 2. Yksinkertaisuus - yksi Ikean pääperiaatteista voi häiritä, jos haluat luoda monimutkaisen sisustuksen runsaasti koristeellisia yksityiskohtia. Tällaisia ​​taulukoita (mm veistetyt jalat, kuviollinen pöytälevy jne.) valmistajalta ei yksinkertaisesti ole olemassa. Mutta samanlaiset sisätilat, yleensä, tehdään yleensä tilauksesta, joten ei ole edes haitta.

neuvosto! alhainen hinta usein liittyy kanssa alhainen laatu, mutta vuonna ikea onnistuneesti kamppailee kanssa nämä stereotypia. Tietenkin, enemmän kuin laatu kirjallinen pöytä tulee olemaan kustannus kalliimpia, mutta tullaan tarjoamaan ne ovat lisää pitempi.

Työpöytä ja IKEA-teline

Työpöytä ja IKEA-teline

IKEA-koulukoristeinen shkolnik-kirjoituspöytä

IKEA-koululaisen työpöytä

Tyylikäs sisustus kirkkaissa väreissä huonekaluilla IKEA

Tyylikäs sisustus kirkkaissa väreissä huonekaluilla IKEA

tarvikkeet

Ikea-pöydät on valmistettu turvallisista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista, joilla on pitkä käyttöikä ja esteettinen ulkonäkö.

Työtasojen tuottamiseen käytetään:

 • Laadukas puulastulevy viilutettu pintakerros. Tällainen materiaali ei pelkää suuria kuormia, kosteutta ja lämpötilan muutoksia, ei polta, on helppo puhdistaa.
 • Array - luonnon puun edut sen kestävyydestä, käytännöllisyydestä ja estetiikasta.
 • Lasi yhdessä metallin kanssa.
IKEA-työpöytä lasipullalla

IKEA-työpöytä lasipullalla

IKEA-työpöytä mattakerroksella

IKEA-työpöytä mattakerroksella

Käytettäessä koristepinnoitteita:

 • Väri, joka säilyttää puun tekstuurin ja antaa vaaditun värin.
 • Akryylilakka.
 • Akryylimaali.
 • Polymeerikalvo.
 • Jauhemaalaus - antaa yhtenäisen kiiltävän kerroksen, jolla on parempi suorituskyky.

Ikea-pöydän pohja ja jalat on valmistettu voimakkaista materiaaleista, jotka kestävät suuria kuormia. Se voi olla terästä, alumiinia, puuta. Useimmiten ne kestävät ulkoisia vaikutteita pinnoittamalla (epoksi- tai polyesterijauhepäällyste), jonka ansiosta kauan aikaa ei menetä esteettistä ulkonäköä.

IKEA-työpöytä, jossa on kiinteä pää

IKEA-työpöytä, jossa on kiinteä pää

Tyylikäs sisustus IKEA-huonekaluilla

Tyylikäs sisustus IKEA-huonekaluilla

Suunnittelun ja erilaisten vaihtoehtojen ominaisuudet

Kirjoituspöydät Ikea, jonka luettelossa voi olla vaihtoehtoja jokaiselle makuun ja kukkarolle, eroaa useimmista valmistajista ja sen toiminnallisuudesta. Esitetystä valikoimasta on helppo valita sopiva vaihtoehto kooltaan sopivan alueen asettamiselle.

neuvosto! kapea kirjallinen pöytä ikea voida ottaa kaikki harvat istuimet, siksi järjestää työskentely paikka onnistua jopa vuonna pieni markkinarako, ilman menetys hyödyllinen alue.

Lähes kaikki Ikea-pöydän malleja on esitelty useissa eri versioissa, jotka eroavat toisistaan ​​värien, leveyden ja määrän mukaan laatikot, hyllykkö. Lisäksi jopa yksinkertaisin Ikea-työpöytä voidaan tehdä toimimalla ostamalla muita moduuleja (työpöytähylly, hyllyt jne.), minkä vuoksi on mahdollista järjestää tarvittavat asiat mahdollisimman tehokkaasti ja jättää riittävästi tilaa työhön.

Tyylikäs sisustus IKEA-huonekaluilla

Tyylikäs sisustus IKEA-huonekaluilla

Narrow desk IKEA laatikolla

Narrow desk IKEA laatikolla

IKEA-työpöytä muotoillut jalat sopii sekä klassiseen että moderniin sisustukseen

IKEA-työpöytä muotoillut jalat sopii sekä klassiseen että moderniin sisustukseen

Suorakulmion muotoisten klassisten pöydän lisäksi Ikea-luettelossa on kaikki mahdolliset kulmamuunnokset (symmetrinen, oikealla tai vasemmalla järjestelyllä). Tällaiset kirjoituspöydät sopivat hyvin pieniin huoneisiin, ja niitä voidaan käyttää myös tietokoneina erotteluna työtasot toiminnallisilla alueilla.

Pöydän työskentelyn helpottamiseksi ja järjestyksen säilyttämiseksi useimmissa malleissa on pöydän reikä reikään tai erikoisverkko niille.

Kirjahylly IKEA, Hismon

Kirjahylly IKEA, Hismon

IKEA: n työpöytä kahdelle

IKEA: n työpöytä kahdelle

IKEA-kalusteet lastentarhojen suunnittelussa

IKEA-kalusteet lastentarhojen suunnittelussa

Jalkojen korkeus useimmissa malleissa on säädettävissä.

neuvosto! kaikki kirjallinen pöytä ikea vastaavat standardit turvallisuus, vahvuus ja pysyvyys, siksi voida käytetään miten kotona, niin ja vuonna toimisto alueet.

Oikean pöydän valinta

Kun valitset Ikean kirjoituspöydän, sinun tulee kiinnittää huomiota seuraaviin kohtiin:

 1. Sijainti huoneessa - pöydän pitäisi olla vieressä ikkunasta, Siksi tämän huoneen koon ja muodon mukaan sinun on valittava taulukon muoto. Pieniin huoneisiin sopii nurkkaus- tai tietokonepöydät tai pienikokoisia suorakulmaisia ​​malleja.
 2. Pöydän yläosan korkeus - pöydän istuvan henkilön harteilla (kyynärpäät pöydällä) on oltava luonnollisessa asennossa. Jos hartioita lasketaan voimakkaasti tai nostetaan, on parempi löytää toinen vaihtoehto tai oppia korkeuden säätömahdollisuudesta.
 3. Työtason koko on paras vaihtoehto, kun henkilö on mukavasti pöydässä, ja kirjoja, papereita, muistikirjoja, kirjoitusmateriaaleja ja lamppua on tarpeeksi tilaa. Jos taulukko on tietokone, silloin on oltava tilaa asentaa näyttö tai kannettava tietokone (vähintään 60 cm: n etäisyydellä istuimen silmistä), ja pohjasta on järjestelmäyksikön niike, joka ei häiritse jalkoja. Myös tietokoneen kuulokkeiden (hiiri, näppäimistö, kaiuttimet jne.) Asennuspaikka pitäisi olla. Jos se on sisäänvedettävä konsoli, sen pitäisi sijaita auringon plexuksen tasolla.
 4. Toimivuus - Ikeassa kirjoituspöydät, joissa on hyllyt tai laatikot, ovat enemmistönä. Se voi olla sisäänrakennetut laatikot työtason tai puolella, avoimet laatikot hyllytyyppi sekä kaikenlaiset sisäänrakennetut hyllyt. Ikea-ruutuihin sopiva työpöytä voidaan varustaa muilla modulaarisilla hyllyillä, mutta myös laatikoiden lukumäärää voidaan valita samasta mallista.
  Työpöytä IKEA, Klimpen

  Työpöytä IKEA, Klimpen

  Kirjahylly IKEA, Linnmon

  Kirjahylly IKEA, Linnmon

  IKEA-työpöytä, Paul

  IKEA-työpöytä, Paul

Ikea-pöydät: suunnittelu ja valikoima

Yksinkertaisimmillaan suunnittelussa Ikean kirjoituspöydät ovat Bekantin kokoonpanossa. Ne eroavat lomakkeen yksinkertaisuudesta, joka muistuttaa koulupenkkiä, eikä niissä ole hyllyjä tai laatikoita. Tällaisilla pöydillä on suorakulmainen tai kulma muotoinen, on myös mallinmuuntajia, joiden avulla voit muuttaa pöydän korkeutta ja istuimen sopivuutta. Bekant-työpöytä on ihanteellinen toimistoon tai koululaisten huoneet, joka voi myös käyttää sitä tietokoneena.

Yksinkertaisista kirjoituspöytiä, joissa on laatikot, voidaan erottaa valkoiset Alex-mallit kahdella laatikolla työtason alla ja Arkelstornin kanssa männystä ja sivulokeroita vastapäätä oleva pöytälevy. Näissä pöydissä on takapaneelin kasvopinta, joten ne voidaan asentaa jopa huoneen keskelle.

Kirjallinen IKEA, Arkelsthorn

IKEA-työpöytä, Arkelsthorn

Työpöytä IKEA, Bekant

Työpöytä IKEA, Bekant

IKEA-työpöytä, Alex

IKEA-työpöytä, Alex

neuvosto! kirjallinen pöytä ikea täytäntöön vuonna yhdistynyt käsite tyyli kanssa loput kalusteet tästä tuottaja, siksi ei tulee olemaan työvoima luoda harmoninen sisustus, poimii useat eri kohdetta alkaen yksi linja.

Klassiset muodot ja siluetit fanit voivat kiinnittää huomiota malleihin:

 • Brusali (suora tai kulma) runsaasti laatikoita ja hyllyjä.
 • Lyatthorp on massiivinen toimistopöytä, jossa on kaksi symmetristä sivulokeroa.
 • Lexvik on tyylikäs 1700-luvun malli, jossa on taivutetut jalat ja laatikko työtasosta.

Työskentele kannettavan tietokoneen kanssa, kapeat taulukot Witsche lasia. Tällaisia ​​malleja voidaan lisäksi käyttää modulaarisesti hyllylle kirjoja varten, kansioita.

Työpöytä IKEA, Brusali

Työpöytä IKEA, Brusali

Kirjoituspöytä IKEA, Vitsche

Kirjoituspöytä IKEA, Vitsche

kannattajat minimalismiaja maistaa taulukoita:

 • Bresto sileä kiiltävä pinta.
 • Lisaboa liimattomasta puusta pyöreillä jaloilla.
 • Malm on laakoninen suorakulmainen muoto, jossa on sivulokero tai liukuva paneeli.
 • Tiikeri, jossa on sileä pöytälevy ja teräsjalat.
 • Todalen - suorat ja kulmaiset pöydät, joissa on kiinteät jalat, sileä päällinen sävy ja mahdollisuus asentaa modulaarinen hylly.
Työpöytä IKEA, Tiege

Työpöytä IKEA, Tiege

Kirjahylly IKEA, Todalen

Kirjahylly IKEA, Todalen

Työpöytä IKEA, malli Besto Bruce

Työpöytä IKEA, malli Besto Bruce

IKEA-työpöytä, Malm-malli

IKEA-työpöytä, Malm-malli

Ja sillä sisustus loft tyyliin Kullaberg-pöytä, jossa on vastakkainen muotoilu, on ihanteellinen: luonnollinen puu countertop jossa on ainutlaatuinen kuvio yhdistettynä epätavallisen mustavalkoisen metallikehyksen kanssa. Tällainen sisustuksen kohde korostaa menestyksekkäästi modernia teollista tyyliä

Ikea-pöydän väripaletti esitetään neutraaleja sävyjä, sopii kaikkiin sisätiloihin. Se voi olla sekä luonnon puun vaaleita värejä, valkoinen, sekä tumma että pimeä ruskeat sävyt, harmaa, musta. Joissakin malleissa on kehyksen tai yksittäisten elementtien kirkas väritys, nämä värit voivat vastata tilan muita elementtejä.

IKEA-työpöytä, Lisabon malli

IKEA-työpöytä, Lisabon malli

IKEA-työpöytä, Kullaberg

IKEA-työpöytä, Kullaberg

Ikean koululaisen työpöytä

Ikea-koululaisen pöydän valitseminen on hyvin yksinkertaista. Erityisesti valmistaja tarjoaa riviä:

 • Mikke - eri leveydet ja laatikot.
 • Paul - erilainen leveys ja mahdollisuus asentaa työpöytämoduulin hylly.
IKEA-työpöytä, Mikke

IKEA-työpöytä, Mikke

IKEA-työpöytä, Paul

IKEA-työpöytä, Paul

Kirjoituspöydät Ikea, Flisat

Työpöytä IKEA, Flisat

 • Flisat - säädettävä pöydän korkeus ja leveys.
 • Liesi - 2-3 laatikkoa ja lasten vaihdettava pöytä nuorempi ja "kasvu".

Ikean työpöydän valintaan jokainen saa odotetusti: paras hinta- ja laatuominaisuus, tyylikäs muotoilu ja toimivuus.

IKEA-työpöydät: valitse tyylikäs työpaikka kohtuullisella budjetilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 71 =