Kulmasohva"Амстердам" для малогабаритной гостиной

Kulmasohva pienelle olohuoneelle

Kulmasohva "Konsuli" - järkevä vaihtoehto pienen huoneen järjestämiseksi liikkuville ja dynaamisille ihmisille, jotka arvostavat mukavuutta ja ymmärrystä kaikessa. Tämä korostaa edullisesti huoneen arvokkuutta huonekalut, jonka avulla voit saavuttaa optimaaliset tulokset. "Konsuli" - malli, joka yhdistää menestyksekkäästi mielenkiintoiset suunnittelutoiminnot ja optimaaliset toiminnalliset ominaisuudet. Kätevä kokoonpano antaa kalusteille mahdollisuuden säästää vapaata tilaa ja viihtyisiä virkistysolosuhteita koko perheelle.

sisältö:

 • ominaisuudet 
 • Kulmatuotteiden tyypit
 • Kulmasohvien yleisen rakenteen elementit
 • Sohvan tyyliominaisuudet
Mielenkiintoinen sohvan verhoilu luo lämpimän tunnelman huoneeseen

Mielenkiintoinen sohvan verhoilu luo lämpimän tunnelman huoneeseen

Mustavalkoinen klassinen sohva, jossa on lisäksi sohvapöytä

Mustavalkoinen klassinen sohva, jossa on lisäksi sohvapöytä

Kulmasohva konsuli luonnon nahkaa

Kulmasohva "konsuli" luonnollisessa nahassa

Sohvan mukavat puiset käsinojat korvaavat sohvapöydän

Sohvan mukavat puiset käsinojat korvaavat sohvapöydän

Modulaarinen kulmasohva konsulissa tilavassa olohuoneessa

Modulaarinen kulmasohva "konsuli" tilavassa olohuoneessa

ominaisuudet

Kulmasohva "konsuli" on malli, jossa on modulaarinen layout-järjestelmä. Tämän ratkaisun erityispiirre on se, että se on mahdollista muodostaa minkä tahansa halut ja mieltymyksen mukaan, vaikka huoneistossa ei ole suurta aluetta. Lisäksi tällaisen suunnitelman sohvat käytetään aktiivisesti ja vuonna 2010 maalaistalot. Tuotteen tilaaminen on mahdollista muutoksen mekanismi tai ilman sitä.

Kulmasohvan täydellinen sijainti ikkunassa säästää tilaa

Kulmasohvan sijainti ikkunassa säästää tilaa

Tärkeä rooli on kätevä ja käyttäjäystävällinen käsinojan muotoilu, joka mahdollistaa sen käytön sohvapöydän sijasta ja juomien juomana. Tarvittaessa sohva muuttuu helposti a täysikokoinen vuode. Suunnittelun mukavuus on myös siinä, että se sijaitsee nurkarakenteessa, joka on istuin laatikko liinavaatteisiin johon pääsee kätevästi nostomekanismin avulla.

Mukava sohva sohvan sisällä pyykille

Mukava sohva sohvan sisällä pyykille

Muutama vuosi sitten suosio saatiin taitettava sohva, joka muuttuu sängyksi. Oli myös erityinen rooli taitettava kirjan. Nykyään huoneissa on yhä enemmän taitettavat rakenteet "konsuli". He painostivat edeltäjiään huomattavan määrän etuja. Tämä pehmeä kalustus on johtava asema, jota se ei anna kenellekään. Tämä muotoilu tulee tilan kuningattareksi, ei pelkästään kotona vaan myös toimistossa, joten ostajan on kiinnitettävä huomiota kaikkiin sen eduihin.

Kulmatuotteiden tyypit

Nykyaikaisia ​​tuotteita tuotetaan eri muunnelmissa, ja kumpikin eroaa myönteisistä näkökohdistaan:

 • on oikea ja vasen kulma;
 • malleilla on samat puolet;
 • tuotteet ovat epäsymmetrisiä, niissä on 1-2 käsijohtoa;
 • Koko vaihtelut tai sohvat, joissa on irrotettavat virkkaus;
 • modulaariset elementit tai muuntajat;
Tekstiiliverhoilu luo huoneen tunnelman

Tekstiiliverhoilu luo huoneen tunnelman

 • niittyillä tai rakenteellisilla yksityiskohdilla;
 • taittuvat variaatiot, joissa on nukkumispaikka, tuotteet, joissa ei ole asettelua;
 • huonekalu- tai suorakulmaiset huonekalut;
 • pienikokoiset tai monen istuimen "konsolit";
 • materiaalina - aito nahka tai sen korvaavan kudoselementtejä.
Mukava niche kirjaa sohvan käsinojassa

Mukava niche kirjaa sohvan käsinojassa

"Konsuli" on eniten innostuneita, eikä se ole yllättävää, koska se yhdistää menestyksekkäästi paljon hyötyjä, jotka kuluttavat yhä enemmän kuluttajia. Huonekalut voidaan arvostaa ja valita runsaasti näyttelyissä, myynnissä, taidekalusteiden salongissa, antiikkikaupoissa. Nykyaikaiset valmistajat yrittävät varustaa markkinoilla valtavan valikoiman pehmeitä huonekaluja, jotka poikkeaisivat laajimmillaan valikoimastaan. Usein nurkkaelementit on varustettu eri laatua pohja, verhoilu, eri mekanismeja muuntaminen.

Kulmasohva konsulissa sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen

Kulmasohva "konsuli" sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen

Kulmasohvien yleisen rakenteen elementit

Jotkut vaihtoehdot ovat erittäin vaatimattomia, ja jotkut eroavat ainutlaatuisella tyylillä ja uskomattomalla ylellisyydellä. Monissa tuotteissa on nahkaverhoilu tai ne ovat kalliita kuvakudos. Yleisesti ottaen laadukkaat sohvamallit on varustettu runsaasti muita hyödyllisiä yksityiskohtia, jotka ovat tärkeitä, jotta ne otettaisiin huomioon:

Sohvan tärkein ominaispiirre on konsuli - useat hyllyt ja tuet tuotteessa

Tärkein ominaisuus "konsuli" - paljon hyllyjä ja tukea

Voit tehdä kirjahyllyn omilla käsilläsi

Voit tehdä kirjahyllyn omilla käsilläsi

 • pöydälle taitettava tyyppi;
 • kätevä hylly säilyttää asioita;
 • vetäytyminen juoma-palkki;
 • laatikoiden ja markkinaraon;
 • monia sisäänrakennettuja malleja ja elementtejä.
Runsas käsinoja - toinen valtava plus sohva sohva

Runsas käsinoja on yksi sohvan "konsuli"

Sohvan alle oleva niche säästää tilaa kaapissa

Sohvan alle oleva niche säästää tilaa kaapissa

Jos päätettiin ostaa tällainen nurkkaan sohva, et varmasti pahoillasi, koska voit ostaa huonekaluja omalle makusi ja tarjota sisustuksesi alkuperäiseen tyyliin.

Edut kulmasohvojen käyttämisestä

Mitä tahansa mukavuutta, jota tavallinen sohva tarjoaa, "konsuli" ylittää sen kaikilta osin, koska sen sijainnin erityispiirteet a priori ovat ystävällinen keskustelu ja viestintä epävirallisessa ilmapiirissä. Lisäksi tällä sohvalla on muita vahvuuksia:

Mielenkiintoinen suunnittelu ja materiaalien ja sävyjen yhdistelmä

Tehokas muotoilu - yhdistämällä tuotteen materiaalit ja sävyt

 • kätevä käyttö - kun jotain tarvitsee, sinun tarvitsee vain valita elementti, jossa ne on tallennettu ja työnnä sitä;
 • Pieni muoto ja mahdollisuus säästää tilaa - valtava plus, jonka ansiosta tällainen sohva valitaan ihmisten kanssa rajoitetun asunnon kuvamateriaalia;
 • järkevästi suunniteltu kokoonpano - tämän ansiosta voit korostaa huoneen yleistä tyyliskuvaa ja luoda unelmiesi sisätilat;
 • käytännöllisyys mahdollistaa useiden sohva-toimintojen käytön samanaikaisesti ja miellyttää omistajia monipuolisuudessaan.
Hyllyjen alkuperäinen design sohvan takaosasta

Hyllyjen alkuperäinen design sohvan takana

Nämä elementit ovat usein käteviä nukkumaan, vaikka niitä ei olekaan järjestetty, varsinkin jos henkilöllä on pieni kasvu. Mutta monissa malleissa on ainutlaatuiset designominaisuudet - niillä on joka tapauksessa houkutteleva ulkonäkö, jopa avautuvassa tilassa. Ne tarjoavat asiakkaille erityisen paikan, mikä asettaa ne etusijalle käyttäjien mieltymysten mukaan. Ennen suunnittelun valitsemista on tarkistettava mukavuusaste etenkin, jos sohvan myöhempi käyttö useissa muunnelmissa on epäsuora.

Kulmasohva Consul ja sen tyylisuunnat

Kulmasohva "Konsoli" - "KOMO" sopii useille tyylillisille kuville menettämättä ulkoisen ulkoasunsa ominaisuuksia. Tällä hetkellä tämä muotoilu on yksi mielenkiintoisimmista, sillä sillä on suuri määrä kontrastia elementtejä, pehmeitä viivoja ja kekseliäitä muotoja. koriste tyynyt luo ainutlaatuisen kuvan missä tahansa sisätilassa. Se on täällä, näissä malleissa on ihanteellinen yhdistelmä muotisuuntauksia moderni tyyli jossa on klassinen idea kodin mukavuudesta. Tässä mallissa on kaikki, mitä tarvitaan täydellisiin verhoiltuihin huonekaluihin, - huomaavainen suunnitteluominaisuudet, kätevä ratkaisu, yksinkertaisin muutosjärjestelmä.

Tyylikäs ullakon versio olohuoneesta nahkasohvan sohvalla KOMO

Tyylikäs ullakon versio olohuoneesta nahkasohvan sohvalla "KOMO"

Oikea kulmasohva COMO ullakolla

Oikea kulmasohva COMO ullakolla

Perusteena on luotettava mekanismi, joka toteutetaan eurooppalaisten standardien ja periaatteiden mukaisesti. Tämä etu mahdollistaa sohvan sijoittamisen rationaalisesti suunnitellussa sängyssä melkein joka päivä. Ja jos haluaa sijoittaa sohvan makuuhuoneeseen, pääset eroon tarvittavasta pysyvästä taittumisesta, koska sen avautuvassa muodossa se näyttää täyteen sänkyyn. On huomattava, että pehmeät osat on varustettu erityisellä täyteaineella laadukkaan vaahtokumin muodossa.

U-muotoinen jatko kulmasohva olohuoneessa eklektismin tyyliin

U-muotoinen jatko kulmasohva olohuoneessa eklektismin tyyliin

Kulmasohva Amsterdamissa pienessä lounge-parvekkeessa

Kulmasohva "Amsterdam" pienessä olohuoneessa parvekkeella

Tuote sopii helposti mihin tahansa sisätiloihin. Kaikki tämä, mallit ovat samanlaisia ​​kilpa-autot - ne ovat niin tyylikäs, mukava, kaunis. Voit laittaa tämän sohvan mihin tahansa huoneeseen ja näin luoda upea alue mukavaan lepoon ja vastaanottamiseen rakkaat vieraat. Yksinkertaisesti sijoittaa lähellä oleva matala sohvapöytä ja varustaa rakenne metallilla lattiavalaisimet yksinkertaisten geometristen tuotteiden muodossa.

Seuraavaksi tarkastelemme tärkeimpiä tyylejä, joissa tämä sohva on orgaanista:

Kaunis valkoinen sohva jugendtyylisessä olohuoneessa

Kaunis valkoinen sohva jugendtyylisessä olohuoneessa

 • klassinen - missä ilman sitä! Kätevät ja suuret tuotetyypit mahdollistavat sen käytön mahdollisimman järkevästi, klassisten huoneiden sisustukseen. Niistä pastelli paletti käyttäjä voi helposti löytää klassikoiden vaaleiden ja tummien sävyjen vaihtelut.
Classic-huoneen sisustus kermanvärisellä konsulilla

Klassinen sisustus huoneeseen kermanvärisellä sohvalla "konsuli"

 • minimalismia - Toinen tyyli, jossa tilaa säästävä ja vähäinen yksityiskohdat ovat tärkeitä: kaiken yhdellä käyttökerralla pääset eroon lisäominaisuuksien hankkimisesta, ylimääräisistä ajankäytöstä ja rahoista sekä tilan rasittamisesta.
Sohvan perinteinen muotoilu on minimalistisen tyylin konsuli

Perinteinen design sohva "konsuli" tyyliin minimalismia

 • barokki - tämä suunta liittyy kaikkiin ylellisyyteen ja kaikkiin kauneimpiin, joten mikä voisi olla parempi kuin valtava upea vuode, joka sisustaa makuuhuoneesi tai olohuoneesi?
Ylellinen puinen ja nahkasohva barokilla

Ylellinen puinen ja nahkasohva barokilla

Huonekalujen käytännöllinen lähestymistapa saavuttaa optimaalisen tuloksen ja luo sisustuksen, jonka olisit voinut unelmoida. Voit valita kulmasohvan "consul" vasemmalla tai oikealla puolella. Huomaa, että nukkajalle ei tule olla vikoja, taipumia ja kuperat osat sekä merkittävät osuudet sen osiin. Siksi yksi taitettavan sohvan tärkeistä tehtävistä on sen yhdistäminen sängyn periaatteisiin.

Kulmasohva “konsuli”: kaikki mallivalikoimasta ja laadukkaiden verhoilujen hienovaraisuudesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1