Kevyt puun käyttö olohuoneen sisustuksessa

Kevyt puun käyttö olohuoneen sisustuksessa

Muoti tuli jälleen huonekalut luonnollisesta puusta. Nykyaikaiset suunnittelijat mieluummin suosivat vaaleita värejä, jotka edistävät tummat pöydät, kaapit ja lipastot. Mutta on ikuinen suosikki - tammi Sonoma, joka paljastaa paletin palasista pienen huomaavan, mutta aina tunnistettavan vaaleanpunaisen värisävyn.

 • Sonoma jokaisessa talossa
 • edut
 • Sävyt sisustuksessa
 • Muutama suunnittelijan vinkit
Moderni muotoilu keittiötilaa harmonisella yhdistelmällä eri materiaaleja

Moderni muotoilu keittiötilaa harmonisella yhdistelmällä eri materiaaleja

Tosiasia! Oak sonomno sai tietoisesti tällaisen soinnillisen nimen. Sonoma on Kalifornian pohjoisrannikolla sijaitseva alue, jossa käännös intialaisista tarkoittaa "kuun laaksoa". Puu poikkeaa muista lajeista, joissa harmaasävyinen paletti valkoisilla erotteilla.

Vuodesta muinaisina aikoina tammi pidettiin aatelisuuden ja hyvinvoinnin symbolina. Se on kovaa kiveä, jota ei ole niin helppo käsitellä kuin muut analogit. Tuotantomahdollisuuksien vaikeuksista huolimatta se ei ole vain kaunista vaan myös massiivipuuta, ja sen vuoksi huonekalut tarjoavat omistajilleen uskollisesti vuosikymmeniä.

Puun viileä sävy sopii täydellisesti työalueen kuvaan

Puun viileä sävy sopii täydellisesti työalueen kuvaan

Jotta tammi olisi sopiva huonekalujen tuotantoon, sen täytyy kasvaa hyvin pitkään ja kasvaa sen maksimiin asti. Tällaiset puut ovat metsään istutettu massa, ne edellyttävät erityisehtoja, koska huonekaluista tällaisesta tammesta on erittäin korkea hinta. Kuitenkin valmistajat ovat löytäneet tien ulos, miten tehdä unelma mille tahansa budjetin tasolle, on lastulevy.

Hellävarainen vaaleanpunainen sävy tekee keittiöstä viihtyisemmän

Hellävarainen vaaleanpunainen sävy tekee keittiöstä viihtyisemmän

Sonoma jokaisessa talossa

Jos ei ole mahdollista varautua koko kalliiseen puuhun, sisustustekijät suosittelevat pieniä temppuja. Yksi niistä on laminoitu lastulevy, laminoitu levy painetaan puulastujen. Itse asiassa vähän rahaa varten saamme täydellisen etupuolen osuuden, joka ei ole mitenkään huonompi kuin kuuluisa tammipuu, eikä kukaan arvaise, että nämä ovat sahanpurunlevyt, jos tarkkaan, suurennuslasilla, älkää katsoko sivuseiniä.

Vihje! Materiaalin paksuus voi vaihdella, joten ostaessasi huonekaluja lastulevystä, tarkista se. Liian ohut paneelit eivät voi pitää suurta määrää raskasastioita.

Yhdistetty valkoinen, huone visuaalisesti laajenee

Yhdistetty valkoinen, huone visuaalisesti laajenee

Toinen tapa simuloida kiinteää puuta - viilu. Tämä on kalvo, joka maksimaalisesti kopioi kaikki tahrat, solmujen puuosat ja muut yksityiskohdat, jotka ovat ominaisia luonnollinen puu.

edut

 1. yhdistettynä kaikkiin väreihin ja tyylejä;
 2. on rikas ja mielenkiintoinen rakenne;
 3. peittää täydellisesti pölyn, lian ja naarmut;
 4. visuaalisesti laajentaa kuvamateriaalia;
 5. luo valon ja mukavuuden tunteen;
 6. tyylikkyys ja "korkeat kustannukset" - tällä värillä, jopa yksinkertaisin kengän hylly näyttää taideteokselta.

Sonoma sisustuksessa

Vaalea tammi suunnittelussa tahansa huoneessa visuaalisesti laajentaa tilaa ja lisää mielenkiintoisia aksentteja, kun taidokkaasti yhdistettynä muihin yksityiskohtiin.

Olohuone

sydän olohuone - seinä, Nykyään se ei ole vain hankala rakenne, jossa on tyypillinen hyllylevy ja kaappi, jossa haluamme majoittaa mahdollisimman paljon asioita. Nykyaikainen Sonoma-sarja - eleganssia ja ilmapiiriä, joka sopii minkäänlaiseen huoneeseen. Se on paljon avoimia tiloja ja kaarevia hyllyjä lasiseinien kanssa, tilava aukot suuri taulutelevisio ja epätavallisia esineitä, jotka ovat esillä.

Vaalea puu, jossa viereiset sävyt näyttävät kunnioittavilta

Vaalea puu, jossa viereiset sävyt näyttävät kunnioittavilta

Vihje! Tällainen seinä ei ole liiallisen työn hankkimien tavaroiden varasto, vaan maallisen olohuoneen attribuutti. Jätetään hänet onnelliseksi katsomaan, ja lisäämme kaikki kertyneet asiat sisään ruokakomero.

Ei tehdä ilman olohuoneessa ja ilman pieni sohvapöytä. Suunnittelijoita kehotetaan kiinnittämään huomiota malleihin, joilla on tummanruskea lasi - tämä yhdistelmä antaa meille kauniin kahvin vaikutuksen maidon kanssa.

Vaaleita puulajeja voidaan käyttää kaikkien sisustustuotteiden valmistuksessa

Vaaleita puulajeja voidaan käyttää kaikkien sisustustuotteiden valmistuksessa

Sisäänkäynti

Tämä on vaatekaappi ja pieni pieni jalkojen reunakivet. Koska käytävä - pienin osa asunnosta, tässä sopivimmekin avaruuden laajentamisen vastaanotto, joka antaa sononalle kevyemmän sävyn.

Vihje!  Suunnittelijat huomaavat, että vastaanotto toimii hyvin - kapea, mutta korkea, melkein kattoon, kulmakaapit ja kirkas avoimet hyllyt saranoitu tyyppi. Niiden avulla voit asentaa lukuisia asioita ja samalla painaa tilaa visuaalisesti.

tutkimus

Työilmapiiri ei aina ole suora yhteys vanhan aristokratian synkän pimeään asuun. Työympäristössä se vieläkin paremmin luo laajan kuvan valoisasta tulevaisuudesta, joten matta harmaata ja vaaleanpunaista pintaa ei koskaan aja sinua masentuneita ja antaa myönteisen asennon. Vuonna hänen toimistonsa tarvitsemme kirjahylly, useita avoimia hyllykkö ja tietokoneen pöytä.

Huomautus! Huonosta sävystä huolimatta kalusteet ovat yllättävän käytännöllisiä, ja paradoksaalisesti se on vähemmän havaittavissa oleva pöly ja muut kotitalouden puutteet, jotka saavat huonekaluja sen jatkuvaan käyttöön verrattuna kuin tummilla analogeilla.

Erinomainen yhdistelmä mustaan ​​sisustuksessa moderniin tyyliin

Erinomainen yhdistelmä mustaan ​​sisustuksessa moderniin tyyliin

Suunnittelijat käyttävät vaaleaa puuta luomaan päivittäisiä esineitä sekä yksinoikeuksia

Suunnittelijat käyttävät vaaleaa puuta arjen käyttötavaroihin sekä yksinoikeuksiin

Vihje! Sonoma-värin visuaalisen vaikutuksen parantamiseksi voit tilata samanlaisen värin oven huoneeseen.

Kevyitä jaloja värejä voidaan käyttää pintojen viimeistelyyn

Kevyitä jaloja värejä voidaan käyttää pintojen viimeistelyyn

Makuuhuone

Epätavallisen ja yllättävän lempeä näyttää vaaleaa sävyä puu makuuhuoneessa. Vaaleanpunainen-kultainen sänky, pieni lipasto ja pukeutumispöytä luo viihtyisyyttä ja ilmapiiriä, joka asettaa kevyille unelmille ja unelmille. Huonekalujen tulee olla pienikokoisia, ei korkeita, rintakehän voi laittaa kauniita sävellyksiä tai paria tyylikkäitä maljakoita, ja kehystetty peili Pukeutumispöytä visuaalisesti laajentaa tilaa.

Vihje! Jos makuuhuoneesi mitat eivät salli rintakehää, voit käyttää sitä pienoiskoossa yöpöydät.

Jos haluat mieluummin mittatilaustyönä tehdyistä huonekaluista, voit edes ajatella pientä pukuhuone, tärkeintä on rakentaa moduulit onnistuneesti.

lastentarha

Itse asiassa se on yhdistelmä makuuhuone ja kaappi, se on huonekalut tehty tammen tammen, jonka avulla voit muuttaa tilaa millään tavalla ilman "syö" arvokasta metriä. Jokainen lapsi tarvitsee vaatekaappi, työpöytä - pöytä ja tuoli, sänky ja hyllyt. Moduulien vaaleat sävyt ja eräät suunnittelutekniikat auttavat yhdistämään eri moduulit yhdeksi kokoonpanoksi. Esimerkiksi suuri hyllyt taitettava sänky tai pöytä korvaa täydellisesti hyllyt ja palvelee paikka opiskeluun. Kokoontuneessa osavaltiossa hän vapauttaa maksimaalisesti aktiivisten pelien tilaa.

Harmoninen ja lämmin kuva lastenhuoneesta

Harmoninen, lämmin kuva lastenhuoneesta

Vihje! Lapset rakastavat kirkkaita värejä ja yksityiskohdat. Voit yhdistää huonekalut tammenpuusta värikkäillä paikoilla, esimerkiksi sijoittaa huoneen keskelle pyöreä värillinen matto tai pari kirkkaat tuolit - ne vaikuttavat tehokkaasti monokromaattisiin kuulokkeisiin.

Kevyt puun universaali pohja sopii hyvin lastentarhan suunnitteluun

Kevyt puun universaali pohja sopii hyvin lastentarhan suunnitteluun

keittiö

Toinen huone, jossa on vähintään metriä - keittiö. Tietenkin on erittäin tilavia vaihtoehtoja, mutta harkitsemme standardin kuvamateriaalia. Riippumatta valituista tyypeistä, kameleontilainen sonomi hyväksyy kaiken peitteen ja suorittaa sen päätoiminnon - visuaalisesti lisää metrejä ja antaa tunnetta helpoksi. Valokaapit ja ruokapöytä houkuttelee ilmaa ja aatelia, harmonisoimalla pari.

Muutama suunnittelijan vinkit

Kuuluisat koristeet korostavat sonomin viehätystä useilla perusmenetelmillä:

 1. yhdistää kuulokkeet kirkkailla seinillä, taustallaan rauhallisilla sävyillä on vielä tyylikkäämpiä ja jaloja;
 2. käyttää runsaasti lasi yksityiskohdat, he antavat mielenkiintoisen pelata valoa;
 3. keskittyä korkeuteen - antaa mieluummin kapeat kaapit katon alle ja leveä avoimet hyllyt;
 4. käyttää huonekalut peilielementeillä - tämä laajentaa tilaa, avaamalla "portaalit maailmassa näkölasi takana";
 5. koristamaan tämän värin huoneet, jotka ovat pohjoisen puolen edessä ja joilla on heikko valaistus. Sonnon valonsäde ei vain kompensoi auringonvalon puutetta, he antavat lämmön illuusion;
 6. Älä pelkää pelata kontrastia - esimerkiksi käyttää kuulokkeen tummaa reunaa ja jotkin huoneen tummat elementit, esimerkiksi käyttää ruskea tuoleja ja suklaata viimeistelyyn kaappeihin.
Kaunis yhdistelmä vihreillä sävyillä

Kaunis yhdistelmä vihreillä sävyillä

Tammi on yksi tämän puun mielenkiintoisimmista lajikkeista. Se ei koskaan poistu muotia ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia kokeiluihin suunnittelussa, ottamatta visuaalisesti yhtä mittaria. Jos olet omistaja vaatimattomia huoneistoja tai niillä on suuri jalanjälki, mutta ne ovat alttiita minimalismia, rohkeasti suosivat tätä jaloa ja yleismaailmallista vaihtoehtoa. Hän ei missään vaiheessa sopeudu mihinkään haluaisiisi - liukua sisätilaan tai arvokkuus erottuu ja "tulee ulos", jos muokkaat seinää.

Nobility, joka on kaikkien ulottuvilla: 65 valoa ja lakonista sisustusta, joissa on huonekalu tammitynnyreissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3