Odabir pravog krevetića je jamstvo snažnog sna vašeg djeteta

Odabir pravog krevetića je jamstvo snažnog sna vašeg djeteta

Bebe rastu vrlo brzo, a to uzrokuje da roditelji rastu s njima, stvarajući nove ideje u unutrašnjosti kako bi dizajnirale osobni prostor djece. Jedan od ključnih trenutaka takvog uređenja je krevet. Uostalom, beba ne samo spava na njemu, već dobiva novu snagu, odmara se nakon napornog dana, čitajući i ponekad igrati. A kad je beba odrasla, naučila je hodati, pa čak i trčati oko kuće, vrijeme je da odaberete dobar dječji krevet s odbojnici. Prije nego što se brinu o roditeljima, postoji mnogo pitanja o izboru ovog komada namještaja. Razmotrite koje nijanse vrijedi obratiti pažnju pri pripremi za kupnju i kako napraviti izbor.

 • Koje točke zahtijevaju posebnu pozornost?
 • Je li vrijedno kupiti namještaj za rast?
 • Najpopularnije vrste kreveta
Unutrašnjost dječje sobe u stilu shebbie-šik

Unutrašnjost dječje sobe u stilu shebbie-šik

Koje točke zahtijevaju posebnu pozornost?

Glavni uvjet za krevetić za dijete od dvije godine svakako je sigurnost. Važno je da je cjelokupni dizajn pouzdan i ako Bračni krevet, tako da su strane gornjeg sloja bile dovoljno visoke.

Swing u unutrašnjosti sobe za dječaka

Swing u unutrašnjosti sobe za dječaka

Za ukrašavanje malih soba, svijetle boje

Za ukrašavanje malih soba, svijetle boje

Chevron u dizajnu djeteta

Chevron u dizajnu djeteta

Ugodna soba u secesijskom stilu

Ugodna soba u secesijskom stilu

materijal

Najbolje je rješenje odabrati krevet koji će biti izrađen od šumskog polja. Takav namještaj omogućuje da zrak prođe dobro i dopušta koži da "diše". Štoviše, u prirodnom drvu postoji poseban miris i vlastita jedinstvena energija.

Savjet! Ako želite uštedjeti novac, možete uzeti krevet, čije je glavno tijelo načinjeno od prirodnih sirovina, a pojedini dijelovi su izrađeni od MDF. Uostalom, ovaj materijal je najoptimalnija zamjena za prirodno drvo.

U najpopularnijim salonima takvi kreveti su predstavljeni u širokom rasponu materijala - hrast, smreka, breza, bukve, bora.

Dimenzije

Roditelji koji su odlučili prenijeti svoje dijete na odvojeni krevet, voljeli bi najsuvremenija rješenja.

Važno! Za udoban san važno je promatrati režim prema kojemu dužina od 20 cm treba premašiti ljudski rast.

Većina modernih proizvođača spremni su ponuditi standardne veličine parametara za vez. Dužina je 200 cm i širina 90 cm. Naravno, ove su mjere za odraslu osobu. Ali možete kupiti takav proizvod za bebu.

Savjet! Imajte na umu da su sva djeca individualna, tako da će mnoge bebe od 2-5 godina biti neugodno spavati u takvom krevetu. Za ovo doba vrijedi dati prednost proizvodima manje veličine. Na primjer, 140 x 70 cm ili 150 x 80 cm.

Dječji krevetić s ladicom

Dječji krevetić s ladicom

kvaliteta štof za suknju

koji odbojnici bili prisutni ne samo "za krpelja", već ispunili svoju neposrednu funkcionalnu ulogu, važno je odgovorno zauzeti svoj izbor. Oni bi trebali imati optimalnu visinu, tj. Ne predugo (to će ometati dijete i njegov san), a ne prekratko (tako da dijete ne padne s kreveta).

Savjet! Najbolje je da su mekani i izrađeni od prirodnog kvalitetnog materijala.

Klasični krevetići sa strane su zastupljene u širokom rasponu i visoke su kvalitete, pogotovo ako su izrađene od vrijednih materijala.

Elegantan interijer vrtića u pastelnim bojama

Elegantan interijer vrtića u pastelnim bojama

madrac

Potrebno je uzeti u obzir činjenicu da je to jedna od najvažnijih komponenti bilo kojeg kreveta. Stoga proizvod mora biti strogo razina, ortopedski, Nemojte imati debljinu veću od 6 cm. Materijal za punjenje zaslužuje posebnu pozornost.

Savjet! Najbolje je dati prednost prirodnom kokosu ili strugotinama, koji imaju sloj lateksa. Takvi će proizvodi imati dobru ekološku učinkovitost i vrlo prihvatljivu vrijednost.

Da bi oblik ostao nepromijenjen madrac, važno je redovito ga prebaciti na drugu stranu. Usput, možete mu pružiti posebnu izmjenu poklopac tkanine, koji se prema potrebi podvrgava postupku pranja. Madrac mora biti krut, i važno je da nema izvora. Takav dizajn je neophodan kako bi se osiguralo sprečavanje bolesti kralješaka.

Je li vrijedno kupiti namještaj za rast?

Najveći broj pitanja uzrokuje namještaj za djecu od 3-4 godine, jer je problematično pronaći krevet za ovo doba. S jedne strane, dječji krevetić bi trebao u potpunosti odgovarati rastu djeteta, s druge strane - nije svaki roditelj spreman kupiti novi namještaj za nekoliko godina.

U ovoj situaciji, tzv rastući namještaj, koja, kao dijete raste, postupno se diže i pretvara u neku vrstu potkrovlje.

Savjet! U tom slučaju, prostor ispod takvog kreveta može se koristiti kao igralište.

Moderni proizvođači dugo su organizirali proizvodnju takvih struktura. Oni su najprikladniji za zavjese, koji se vole penjati, skočiti i igrati se.

Minimalizam u dizajnu prostorije za dijete

Minimalizam u dizajnu prostorije za dijete

Posebnu pozornost treba posvetiti izboru dječjeg krevetića

Posebnu pozornost treba posvetiti izboru dječjeg krevetića

Žuta boja je savršena za uređenje dječje sobe

Žuta boja je savršena za uređenje dječje sobe

Savjet! Moguće je kombinirati takvu strukturu kreveta s sportski kompleks, žičara, ljuljačke ili švedskog zida. U ovom slučaju, soba će se pretvoriti u raj za bebu.

Najpopularnije vrste krevetića od dvije godine

Poduzetni dizajneri dugo su razvili nekoliko uobičajenih varijacija ovog namještaja i razmotrit ćemo najoriginalnija rješenja.

Kreveti za djecu mlađih dobnih skupina moraju imati zaštitne rubove

Kreveti za djecu mlađih dobnih skupina moraju imati zaštitne rubove

 1. Potkrovlje krevet Ovo je najbolje rješenje za malu sobu. Važno je obratiti pažnju na strane, posebno za drugi kat i kvalitetu koraci, koji mora imati protukliznu prevlaku.

  Krevetica će uštedjeti dragocjeni prostor

  Krevetica će uštedjeti dragocjeni prostor

 2. Pojedinačni modeli idealno za djecu koja žele izraziti svoju osobnost. Za djevojke može biti lutka, a za dječake - raketu ili automobilu. Glavna stvar - da se uključi u let fantasya.

  Krevetić u obliku trenera

  Krevetić u obliku trenera

 3. Klasični namještaj Pretpostavlja se rešetkasti rub koji se nalazi samo u području glave, a ne duž cjelokupnog opsega proizvoda. Takva rješenja pružaju druge detalje - kutije, kotači.

  Krivotvorene stavke pomoći će naglasiti klasični stil

  Kovanice naglašavaju klasični stil

 4. Preobrazba proizvoda funkcionalno i ekonomično u smislu prostora. U potrazi za mogućnostima, proizvođači ih opremaju komora, police i čak pisanje stolova.
Bed-transformator - idealan za male prostorije

Bed-transformator - idealan za male prostorije

Ovdje je izbor modernih proizvoda za djecu bilo koje dobi i rasta. Ovlašteni pristup izboru jamči bebu sretnom djetinjstvu i snažnom zdravlju!

 

Dječji krevetić sa stranama za dvije godine starosti: nijanse izbora za promišljene roditelje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 42 =