Maksimalno prirodno drvo i soba postaju san čak i odrasle osobe

Maksimalno prirodno drvo - i soba se pretvara u san!

Razvoj i stvaranje interijera dječje sobe - odgovoran i složen zadatak. Uostalom, uz činjenicu da mala osoba ovdje treba biti udobna, ne smijemo zaboraviti na sigurnost korištenih materijala, utjecaj njihovih boja na razvoj i psihičko stanje djeteta. Ako se to tiče drvena kuća, zatim o ekologiji koja se ovdje vodi u fazi erekcije, sve ostalo zahtijeva manje pažnje.

 • Prije nego što počnete
 • raspored
 • boja
 • Važne pojedinosti o unutrašnjosti
Jedna od glavnih komponenti dječje sobe je njegova ekološka prijateljstvo i osvjetljenje

Jedna od glavnih komponenti dječje sobe je njegova ekološka prijateljstvo i osvjetljenje

Prije nego što počnete

Važno je zapamtiti da je svako dijete jedinstveno, a ne radi kao jedno. Soba bi trebala biti dizajnirana u skladu sa željama, vještinama, dobi i hobijima sina ili kćeri. Ne morate biti dizajner koji će ugoditi dijete s dizajnom prostorije, važno je samo znati što voli, a što ne.

Važno! Završetak drvenih zidova treba biti siguran za stanovnika prostora, mora biti higijenski čist. Mlađe dijete, više ciklusa takvog čišćenja treba obaviti.

Prilikom uređenja prostorije za novorođenče vrijedi dati prednost samo prirodnim materijalima

Prilikom uređenja prostorije za novorođenče vrijedi dati prednost samo prirodnim materijalima

Zidovi od drveta u drvenoj kući ne trebaju nikakvu dodatnu doradu, jer oni sami već apsolutno poštuju gore navedeno pravilo. Ako se takva prirodnost ne može ostaviti u izvornom obliku, primjerice, kada kuća nije nova, možete koristiti sljedeća rješenja:

 1. Obrada drveta.

  Podstava zidova s ​​drvenim oblogom potpuno je prihvatljiva opcija za djecu

  Podstava zidova s ​​drvenim oblogom je potpuno prihvatljiva opcija za dijete

 2. Plastične ploče. Mogu biti ožbukani ili wallpapered. Što se tiče potonjih, ne biste trebali kupiti previše skupo. Optimalna opcija - papir. Oni su šareni, a njihova promjena neće biti opipljivi udarac novčaniku.

  Kombinacija pozadinskih i monokromijskih zidova zgodna je opcija, lako se mijenja dizajn, ažurira shemu boja

  Kombinacija pozadinskih i monokromijskih zidova prikladna je opcija: lako se mijenja dizajn, ažurira shemu boja

 3. Ako zidovi nisu u najboljem stanju, ali nemaju duboke pukotine, onda ih mogu obnavljati pokrivajući ih mrlja ili boja na bazi vode, koji su također sigurni.

  Dječja soba je zaseban magični prostor za dijete

  Dječja soba je zaseban magični prostor za dijete

raspored

Ako dizajnerske delicije nisu tako važne za djecu, onda je planiranje važno. A zbog praktičnosti ovisi želju djeteta da bude u sobi, studiji, itd. U svakom slučaju, morate postići učinak "zanimljivih". mošt odaberite nekoliko glavnih zona, koji bi se trebali razlikovati, barem vizualno.

mjesto za san

Sve je jasno - to je krevet. To bi trebao biti:

 •  Udobno - umjereno teško madrac.
Izbor madraca je odgovorna komponenta jer ovisi o zdravlju leđa djeteta

Izbor madraca je odgovorna komponenta jer ovisi o stanju djetetove kralježnice

 •  Izrađen od sigurnih materijala.
Ako roditelji tvrde za potpunu ekološku prilagodljivost prilikom odabira kreveta, madrac od kokosovog punila je zaista siguran i koristan za kralježnicu

Ako roditelji zagovaraju punu ekološku kompatibilnost prilikom odabira kreveta, madrac od kokosovog punila je zaista siguran i koristan za leđa

 • Pristup prema dobi. To znači da za dijete krevet mora imati lukove, za dijete starije da odgovara rastu. Poseban problem su adolescenti, koji su često sramežljivi od previše "beba" kreveta, koje su roditelji odlučili rasti.
Soba tinejdžera trebala bi biti što bliža odrasloj osobi, što je u skladu s dobi

Soba tinejdžera trebala bi biti što bliža dizajnu s odraslom osobom, primjerenom dobi

Kreativnost i proučavanje

Dvije važnije komponente djetetove zabave kod kuće, bez obzira na njegovu dob. Istina, ovisno o dobi je odabir punine ove zone. Kriteriji su opći u svakom slučaju:

 1.  Najviše osvijetljeno mjesto. Što se tiče prirodnih i umjetno svjetlo.

  Obavezan atribut je veliki prozor blizu kojeg možete instalirati stol

  Obavezan atribut je veliki prozor blizu kojeg možete instalirati stol

 2.  Namještaj je odabran prema rastu i potrebama. To će vam pomoći u održavanju pravilnog držanja tijela i ne pokvariti vid.

  Na takvom namještaju kao stolu, stolici i krevetu bolje je spasiti

  Na takvom namještaju kao stolu, stolici i krevetu, bolje je ne spasiti

 3. Na jednom zidu možete organizirati salon za sastanke. Mogućnosti ove mase - objesiti posebnu ploču, prekriti zid s bojom, koji je prikladan za crtanje.

  Zid kreativnosti je genijalna ideja za vaše dijete

  Zid kreativnosti izvrsna je ideja za vaše dijete

Savjet! Razumno rješenje je kupiti Namještaj s podešavanjem visine i nagib od countertop. To će značajno spasiti obiteljski proračun.

Igranje kutak

Bez njega, nigdje, opet, bez obzira na dob, osim što u sobi tinejdžera neće biti potrebno, iako definitivno ima svoje igračke. Ova zona treba biti opremljena bez obzira na veličinu prostorije. Vrlo povoljno dizajnirati ovaj kutak s mekim modularnim namještajem, koji se istodobno može koristiti kao dizajner.

Važno! Na podu mora biti tepih, čak i ako kat je drven. Tepih će najprije ublažiti udarac ako dijete padne. To se događa u različitim dobima, jer igre su uvijek vrlo aktivne.

Soba u svijetlim bojama izgleda posebno nježno

Soba u svijetlim bojama izgleda posebno nježno

 • Ako prostor dopušta, potrebno je opremiti siguran švedski zid: tjelesni razvoj nužan je uvjet zdravog djetinjstva. Ovdje, sve stvari moraju biti sigurne, bez oštrih kutova.
Oprema za sport treba odgovarati hobijima i dobi djeteta

Oprema za sport treba odgovarati hobijima i dobi djeteta

Savjet! Da bi se dječak upoznao iz ranog doba, važno je osigurati prikladne sustave za pohranu i on mora moći sami otvoriti posude i druge kutije.

boja

 • Tradicionalno, boja je odabrana na podu: za dječaka - plavu, za djevojku - ružičastu. Ali ne mislite na stereotipni način, možete doći do nešto zanimljivije, pogotovo ako je dizajn zidova atipičan.

Osnovno pravilo koje treba slijediti ovdje je pastelnim nijansama na zidovima, i tekstila, igračaka i drugih izmjenjivih atributa - svijetle. Dijete svake dobne skupine treba svjetlinu, bez nje, soba će se brzo dosaditi i postati nezanimljiva.

Za dijete nema granica svjetline boje

Za dijete nema granica svjetlosti

Savjet! Kombinirajte boje, ali uredno, kako ne biste otjerali sobu. Osim toga, neke boje djeluju depresivno na psihu, na primjer, tamno plava. crvena djeluje na živčani sustav je uzbudljivo, tako da ne bi trebalo biti puno.

Važne pojedinosti o unutrašnjosti

U dječjoj sobi u drvenoj kući nema sitnica, sve je važno. Posebna pozornost treba posvetiti tekstilima. Pomaže naglasiti geometriju, usredotočiti se na određeno područje, proširiti ili smanjiti prostor. Ako koristite različite materijale u teksturi, moguće je dati izgled svoje sobe originalnosti.

Hrabro kombinirajte boje i rezultat će biti fantastičan

Hrabro kombinirajte boje, a rezultat će biti fantastičan

Važno! Obratite pažnju na zidove: ako su prirodni, tj. Stablo nije skriveno iza gipsane ploče, tada treba odabrati tekstil.

Nemojte zanemariti rasvjetu - u vrtiću ne može biti mnogo, neka bude bolje. A prekidači bi trebali biti postavljeni tako da bi ih dijete moglo doprijeti do njih, i nije više pozivalo roditelje.

U blizini kreveta možete instalirati i izvore svjetlosti

Izvori svjetlosti također se mogu postaviti u blizini kreveta

Ako je dijete stariji, onda s rasporedom prostorije može biti s njim s vlastitim rukama kako bi napravili prekrasnu hladovinu. Time će soba biti ugodnija i, naravno, neobična.

zaključak

Dječja soba - posebno mjesto u svakom domu. Bez obzira na materijal zidova (drvo, opeka) važno je stvoriti apsolutnu udobnost i sigurnost za svoje stanovnike - to je glavni zadatak roditelja.

Zemlja raspoloženje: stvoriti unutrašnjost dječje sobe u drvenoj kući

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2