Ihana kasvi, jossa tyylikkäät lehdet

Ihana kasvi, jossa tyylikkäät lehdet

Monet meistä kiehtovat trooppisten puiden, kukkien ja muiden kasvien kauneus, nyt niitä voidaan kasvattaa kotona, kukkakauppiaan suosikki oli vaimea. Kuvat lehdistä hämmästelevät kuvan kirkkautta, mutta visuaalisen kauneuden lisäksi hän on tunnettu suhteellisesta yksinkertaisuudestaan ​​muiden omituisten trooppisten kollegojensa hoitoon ja siksi rakastui kukkakauppiaiden kanssa.

sisältö:

 • Lajit ja lajikkeet
 • Stromant, kotihoito
 • Miten propagoi ja siirretään
 • tauti
 • Miellyttävä yllätys
 • Ah, nämä legendoja

 

Kaunis kauneus stromanta

Kaunis kauneus stromanta

Lajit ja lajikkeet

Stromantin kasvi kuuluu maranthocksin perheeseen ja sillä on jopa 13 lajia luonteeltaan, mutta kahdentyyppiset ovat parasta kasvattaa kotona.

Stromanta toimii maisemasi kauniina sisustuksena

Stromanta toimii maisemasi kauniina sisustuksena

Potti sopii parhaiten:

 1. Stromantti on miellyttävä. Se kasvaa 35 cm korkeuteen, erottaa kauniit lehdet muodossa laaja ovals säännöllisesti muoto 15-20 cm pitkä. Heidän yleinen väri on vaaleanvihreää, lehtiä yläosa on peitetty tummanvihreillä nauhoilla, jotka liikkuvat symmetrisesti poispäin keskeltä sijaitsevasta laskimosta ja kulkevat sivuseinät pitkin reunaan. Pohjan lehdet ovat harmaahyvä.

  Stromant on miellyttävä

  Stromant on miellyttävä

 2. Stromantti on verinen. Kukkien toimitetaan kuumasta Brasiliasta, se on tunnettu siitä, että suuremmat mitat kuin stromanta miellyttävä aikuinen kasvi voi päästä korkeus 1 m. Lehdet on kapea soikea muoto muodossa nuolenpää. Niiden pituus on 20-40 cm, leveys 10 cm, ylempi osa levyn on vihreä väri kirjava tumman vihreitä raitoja, alhaalta - veri-punainen värisävy, jonka se sai nimen.
Lajike kutsutaan"кровавая" благодаря своей яркости пользуется большой популярностью

Lajike nimeltä "verinen" sen kirkkauden takia on erittäin suosittu

Lehden yläosan varjossa olevien erojen vuoksi kukka on jaettu kolmeen luokkaan:

 • trikolori - alapinta on punainen, yläosassa oleva kuvio on kolme sävyä: tummanvihreä yleisääni, vaaleanvihreät ja vaaleanpunaiset nauhat;
 • monivärinen - tummanvihreällä pohjalla näkyvän lehtien lehti tai salaatti ja valkoiset sävyt;
Variety Monivärinen

Variety Monivärinen

 • Triostar - lehtien ylemmän tummanvihreän sivun mustelmat ovat valkoisia ja vaaleanpunaisia;
Magnificent Triostar valkoisilla ja vaaleanpunaisilla lehdillä

Magnificent Triostar valkoisilla ja vaaleanpunaisilla lehdillä

 • Maroun - viininpunainen alla, lehtien keskeinen osa on vaaleanvihreä laskimo.
Stromanta Marun

Stromanta Marun

Suosituimmat tyypit ovat Stromant miellyttävä ja lajike Triostar on Stromant verinen. Jälkimmäinen on erittäin rakastunut suunnittelijoille, koska sillä on epätavallinen sävy, hän piikittää lyö sisätilat.

Kotihoito

Huolimatta siitä, että yksinkertainen hoito kasvaa eksoottisten sisäkasvien keskuudessa, sen viljely eroaa eräissä vivahteissa.

Kukinnan aikana: kirkkaan punaiset kukat

Kukinnan aikana: kirkkaan punaiset kukat

Mitä ei pitäisi olla:

 • luonnoksia;
 • lämpötila laskee, sen tulee olla stabiili, ei alle 18 astetta;
 • suora auringonvalo, koska lehdet pienentävät kokoa ja menettävät värin kirkkauden;
 • juottamalla kylmää vettä, voit viilentää juuret;
 • jatkuvasti märkä maa, juuristo voi murskata.
Stromantalle ilahduttaa sinua pitkään, kun huolehdit siitä, sinun on otettava huomioon joitain vivahteita

Stromantalle ilahduttaa sinua pitkään, kun huolehdit siitä, sinun on otettava huomioon joitain vivahteita

Normaalin kasvitautien edellyttämät olosuhteet:

 • tietty kosteus - ilman kuivuminen voi lopulta tuhota kasvin, kaikki alkaa lehtien kärkien kuivumisesta ja loppuu koko kukan kuoleman kanssa;
 • hajallaan mutta riittävä valo;
 • jos keinovalaistusta käytetään, sitä on pidettävä vähintään 16 tuntia päivässä;
 • majoitus paikoissa, jotka on peitetty vedosta;
 • vesi on tarpeellista vain kuivattaessa maakerroksen yläosaa;
 • vettä kastelun aikana tulisi olla vakaa ja lämmin;
 • päivittäin ruiskuttamalla lehtiä;
 • Laaja potin, sillä stromantilla on ominaisuus nopeasti laajenevaksi;
 • kohtalainen lannoitus - kukka ei siedä ravintoaineiden ylikuormitusta, joten käytä lääkkeitä paremmin puoleen annoksesta, joka on korkeintaan 2 kertaa kuukaudessa kevään ja syksyn välillä.
Blooming bush on stromant verinen

Blooming bush on stromant verinen

Oikeanhoidon vuoksi jotkut lajikkeet saavuttavat kohtuullisen koon. Kun kasvatat taloa juuristojärjestelmän kasvattamiseksi, sinun on välittömästi valittava laaja potti

Oikeanhoidon vuoksi jotkut lajikkeet saavuttavat kohtuullisen koon. Kun kasvatat taloa juuristojärjestelmän kasvattamiseksi, sinun on välittömästi valittava laaja potti

Vihje! oikean kosteuden ylläpitämiseksi on suositeltavaa käyttää erityisiä florariumeja tai terrariumeja. Ne löytyvät talon kasvien myynnistä erikoistuneissa myymälöissä.

Miten propagoi ja siirretään

Stromant rodut kahdella tavalla:

 1. Toimialoittain. Kasvi on varovasti purettu potin, sitten uusia versoja on käsin erotettu siitä, joka on jo juuret. Ne siirretään turpeen ja hiekan seokseen, jolloin muodostuu mini-kasvihuone, jossa ne ovat, kunnes ensimmäiset nuoret lehdet tulevat näkyviin.

  Kopiointi jakomenetelmällä

  Kopiointi jakomenetelmällä

 2. Leikkaamiseen. Leikkaa 10 cm: n päästä niin, että ne olivat 2-3 lehdet, laitettiin veteen, peitettiin polyetyleeniin, kunnes juuret näkyvät. Juurien ulkonäön jälkeen pistokkaita istutetaan uusiin ruukkuihin.

Jotta ymmärtäisit paremmin lisääntymis- ja siirtoprosessin, on järkevää tarkastella tätä prosessia valokuvissa ja videoopetusohjelmissa.

Vihje! yksi tärkeä normaalit elinolosuhteet stromanty - hyvä kuivatus, mutta koska potin arvoinen kolminkertainen vedenpoistokerroksen 3-5 cm maa on lievästi hapan ja ravinteiden toimenpide väärin lannoitteisiin se on mahdotonta ..

Jotta juuret eivät murskaa, kasvien on tyhjennettävä

Jotta juuret eivät murskaa, kasvien on tyhjennettävä

elinsiirrot:

 • Aikaa. Nuoret kasvit istutetaan joka kevät, aikuiset - joka kolmas vuosi.
 • Maa. Maaperän on oltava turve.
Kasviensiirto

Kasviensiirto

Vihje! Kokeneet viljelijät suosittelevat sekoituksen tekemistä: 1 osa hienonnettua puuhiiltä, ​​2 osaa hiekkaa, 2 osaa turpeesta ja 2 osaa turpeesta.

 • Potin. Kapasiteetin tulisi olla korkea, koska kukka eroaa voimakkaasti kehittyneestä juurihakemuksesta.

tauti

Stromanta näyttää hyvältä muiden maisemiesi kasveista

Stromanta näyttää hyvältä muiden maisemiesi kasveista

Yksi yleisimmistä kysymyksistä, kun huolehditaan tarttumisesta, johtuu siitä, miksi lehden vinkit ovat kuivia. Tämä voi johtua kolmesta syystä:

 1. Kuiva ilma - sinun on annettava oikea kosteus, suihkuttaa useammin, laita potin lokeroon, jonka pohjalla sinun on asetettava märkä saksanmossin.
 2. Suorat auringon säteet - Meidän on siirrettävä kukka välittömästi.
 3. Spider-punkki - Lehdet pestävät miedolla saippualiuoksella ja käsitellään erikoiskokoonpanolla, sitä myydään erikoisliikkeissä.
Liian kirkas valaistus voi aiheuttaa lehtivihjeiden kuivumisen

Liian kirkas valaistus voi aiheuttaa lehtivihjeiden kuivumisen

Tämän kukan avulla voit selvittää eksoottisen maiseman tyylin

Tämän kukan avulla voit selvittää eksoottisen maiseman tyylin

Toinen yleisin kysymys stromatauteista on se, miksi varsi haalistuu?

Tämä johtuu ylivirtauksesta tai alhaisesta lämpötilasta korkeassa kosteudessa, on välttämätöntä antaa lämpöä ja käsitellä haavoittuneita alueita sienitautien torjunta-aineella.

Joitakin ongelmia ja tapoja poistaa ne:

 • keltaiset lehdet - ylimääräinen auringonvalo, on välttämätöntä liikkua kiireellisesti tummempaan paikkaan;
 • lehdet peitetään tahroilla ja taittuvat - kastelun puutetta, sitä olisi lisättävä;
 • kasvu hidastui - ongelman juuressa voi olla jokin tekijä: kuiva ilma, rasti, auringonsäteet. Vaihtoehtoisesti poista yksi niistä ja etsi ulos ulospääsy: jos se ei auttanut siirtymään tummempaan kohtaan, useammin ruiskuttamalla, niin on aika tarkistaa kukka tuholaisille;
 • varret taivutetaan eri suuntiin tai lehtien taittuminen putkiin - kylmä tai liian kuiva maaperä, on tarpeen säätää lämpötilaa ja kastelua;
 • lehtien reunat ovat keltaisia ​​tai ruskeita - ongelmia päällysteen kanssa - ravintoaineiden puute tai liiallinen ravinto, on tarpeen säätää;
 • muodostuu pinnoitetta, joka on samanlainen kuin puuvilla Onko karkea punkki. Vaikuttavat alueet on käsiteltävä puuvillakankaalla, joka on kastettu alkoholiin, voimakkaasti vaurioituneet kasvin osat poistetaan, käsitellyt osat pestään puhtaalla lämpimällä vedellä.
Stromanta"Чарли"

Stromant Charlie

Miellyttävä yllätys

Jos kunnolla huolehdit stromantista ja noudatat tarkasti kaikkia sääntöjä, täytät hänen mielikuvituksensa, voit joskus saada selville, että tämä "nainen" antoi sinulle kukkia. Nämä eivät ole reheviä ruusuja, vaan melko mielenkiintoisia ihastuttavia kukintoja, jotka koostuvat valkoisista kukista, joissa on appelsiinipippuja. Kuitenkin ammattiviljelijöille sanoa, että tämä ilmiö tapahtuu hyvin harvoin, ja vaikka olet odottanut sellaisen ihmeen, se tarkoittaa, että et vain ole hyvä suorittaa huolellisuusvelvollisuuttaan, ja vasta virkosi täydellisessä harmoniassa.

Jotta kukkivan stromantin saaminen on suhteellisen epämukavaa, se on harvinainen ilmiö

Jotta kukkivan stromantin saaminen on suhteellisen epämukavaa, se on harvinainen ilmiö

Ah, nämä legendoja

On käsitys, että läsnäolo stromant talossa auttaa ihmisiä, jotka kärsivät unettomuudesta. Tietenkään tämä ei ole tieteellisesti todistettu hypoteesi, mutta mikä on yllättävää, että valtaosa haltijoiden raidallinen kauneuden ilmoittaneet, että niiden unen laatu on todella parantunut selittämättömistä syistä. Erään toisen version esoteerinen stromanta aktivoi energiaa ja itseluottamusta, se ei myöskään ole kiistaton totuus, mutta kuka tietää, ehkä kukkien ja palkitsee meidät kiitollisuutta täyttää kaikki tunnelmia.

Tämä koriste-kukka on saanut unenomaisuuden erinomaisen korjaustoimen kunniaksi. Kokeile ja siirrät potin hänen kanssaan makuuhuoneeseen

Tämä koriste-kukka on saanut unenomaisuuden erinomaisen korjaustoimen kunniaksi. Kokeile ja siirrät potin hänen kanssaan makuuhuoneeseen

Stromant on eksoottinen kauneus, joka houkuttelee välittömästi huomiota, joten hän on tervetullut vieras kotona. Mielentämisen lisäksi tämä kukka antaa meille toisen käyttökelpoisen taidon - meistä tulee organisoitumpi ja ymmärtää elementaarisen itsekurin elementit. Ainoastaan ​​tämän hetken takia kannattaa yrittää kasvattaa äärimmäisen ärsyttää kehosi ja saavuttaa ystävällinen kukinta siitä.

Trooppinen kauneus stromantti: Kodin hoito kotona 40+ valokuvaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − 52 =