Laconic-keittiö klassiseen tyyliin, jossa on aksentteja kiveä

Laconic-keittiö klassiseen tyyliin, jossa on aksentteja kiveä

Nykyaikaisissa asunnoissa käytetään yhä enemmän keinokivestä, ei tullut poikkeus ja uppouma tästä aineistosta. Jos haluat valita tuotteen oikein ja käyttää sitä pitkään aikaan, sinun on tiedettävä joitain ominaisuuksia ja lajikkeita. Kyse on keinotekoisesta akryylikivestä, jonka plastisuus antaa sinulle mahdollisuuden luoda alkuperäisiä, epätavallisia tuotteita siitä.

 • piirteet 
 • Tuotteiden lajikkeet
 • Pesun valinta 
 • Suunnitteluratkaisut keittiölle
 • Kuinka hoitaa akryylikivi?
Stone-pesualtaat ylellisessä uusklassisessa kylvyssä

Stone-pesualtaat ylellisessä uusklassisessa kylvyssä

piirteet

Ominaisuuksiltaan tämä materiaali muistuttaa muovia eikä muovia. kivi. Koostumuksessaan - mineraali- ja akryylikomponentit sekä pigmentti.

Tärkeää! Materiaali ei siedä kovin kuumaa vettä, joten autopesu et voi kaataa kiehuvaa vettä. Se on kuitenkin erittäin hygieeninen ja ottaa ympäröivän ilmakehän lämpötilan.

Huolimatta siitä, että keinotekoinen materiaali on resistenttejä monille kemiallisille aineille, sen pitkäaikaista kosketusta syövyttävän aineen kanssa ei voida hyväksyä. Jos jokin tällainen neste pääsee kiven pinnalle, pese ne pois runsaalla vedellä ja huuhtele saippualla. Jos et, kivi voi olla vahingoittunut.

Tiukka fuusio

Tiukka fuusio keittiöalueelle

Huomautus! Materiaalin kovuudesta huolimatta se voi halkeilla tai halkeilla, jos se kärsii kovalla jyrkällä tai raskaalla.

Pitkäaikainen käyttö saattaa naarmuuntua, ne näkyvät erityisen tummissa sävyissä. Välttääksesi niiden ulkonäön, tuotteet on pestävä hankaamattomilla puhdistusaineilla.

Kodikas maalaistyyli

Kodikas maalaistyyli

Tuotteiden lajikkeet

Sen pesun muodot voidaan suorittaa seuraavasti:

 1. Neliö.
 2. Soikea.
 3. Ympyrä.

Tässä tapauksessa valinta jätetään kuluttajalle.

Tyylikäs ratkaisu

Tyylikäs ratkaisu skandinaaviseen tyyliin

Keittiön asennusmenetelmillä tuotteet jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

näkymä kuvaus
lovi Tässä tapauksessa kulhossa ei ole sivuja. Asennus toteutetaan pöydän yläpuolella.
yläpuolella Tämä malli on työnnetty pöytälevyn reikien leikkaukseen ja lepää sen päälle.
Monoliittiset mallit Tämä vaihtoehto valetaan yhdessä työtason kanssa. Niitä kutsutaan myös integroituna.
Pohjahihnan kiinnityksen kanssa Pesuallas on kiinnitetty pöydän yläosaan pohjasta.
Moderni ja samanaikaisesti romanttinen sisustus Välimeren keittiön keittiössä

Moderni ja samanaikaisesti romanttinen sisustus Välimeren keittiön keittiössä

Jos puhumme kylpyhuoneesta, on olemassa myös erilaisia ​​tapoja asentaa akryylipesät:

näkymä kuvaus
cantilevered Pesuallas on kiinnitetty seinään eikä piilota viestintää. Tällöin on tarpeen lisäksi järjestää esteettisesti sifon ja tyhjennysputki.
sisäänrakennettu Pesuallas on integroitu työtasoon. Tällaisia ​​malleja tuotetaan monenlaisissa muodoissa ja väreissä.
Pesu jalustalla Tämä vaihtoehto sopii, jos haluat piilottaa viestinnän.
Aurinkoista tunnelmaa joka aamu

Mukavuus kylpyhuoneessa aurinkoiseen tunnelmaan joka aamu

Tällaiset pesualtaat ovat hyvä symbiosis toiminnallisuudelle ja estetiikalle kylpyhuoneellesi

Tällaiset pesualtaat ovat hyvä symbiosis toiminnallisuudelle ja estetiikalle kylpyhuoneellesi

Pesun valinta

Tärkeimmät kohdat valitsemalla pesuallas - tämä on huoneen koko ja huonekalujen rakenteelliset ominaisuudet. Tärkeä tekijä on käyttöasteen väri ja intensiteetti. Asennusmenetelmä on tunnettava etukäteen, koska se vaikuttaa myös valintaan.

Jos huone on pieni, osta kulmaisen version tuotteista. Jos mahdollisuuksista on tilava keittiö, siellä on paljon enemmän. Voit ottaa valinnan useammasta kulhosta, poimia syvyys. Älä kuitenkaan ota liian syvää tai laajaa tuotetta: nosturin valinta voi olla ongelma.

Maalaismainen tyyli

Puhdistettu ja ylellinen maalaistyylinen tyyli

Vihje! Usein käytössä kannattaa valita kolmiulotteinen versio, jossa on siipi, jossa on kätevää panna tai keitetty ruoka. Jos talo on harvoin valmis, voit valita pienen pesuallas.

Uimurin onnistunut järjestely

Syvä ja toimiva pesu onnistunut järjestely

Suunnitteluratkaisut keittiölle

Tekokas akryylikivi mahdollistaa erilaisten tuotteiden erilaisten versioiden, jotka eroavat toisistaan ​​omaperäisyydessään ja tyylikkäästi.

 1. Voit valita yhden värivaihtoehdon pöytälevy tai työskentelevä esiliina. Tämä hetki on tärkeä ilmaisun faneille.
 2. Alkuperäisten ratkaisujen faneille on valtava valikoima epätavallisia värivaihtoehtoja ja -muotoja. Kuitenkin hiljaisten sisätilojen ystävät voivat valita ja klassisen suorituskyvyn.
 3. Toinen suunnittelumenetelmä - valinta pesu värin kodinkoneiden ja toisin sävyjä työtaso. Tämä sopii retrotyyliin ja uusklassismi.

Huolimatta tuotteiden melko korkeista kustannuksista, heillä on hyvin ansaittu suosio kuluttajien keskuudessa. Ne voidaan valita eri tavoin keittiön sisustussuunnittelu ja jokaisen makuun omistaja.

Vilpitön klassinen tyyli

Vilpitön klassinen tyyli

Ylellinen suklaaväreissä

Ylellinen suklaaväreissä

Kuinka hoitaa akryylikivi?

Jos varmistat akryylipesun asianmukaisen hoidon, voit merkittävästi pidentää sen käyttöikää.

Huomautus! Tiheän rakenteen ansiosta akryylikivi ei ime likaa ja rasvaa, vaan ne voidaan helposti pestä saippualla. Mikro-organismit ja sienet eivät kerro tällä pinnalla.

Marine motiiveja

Marine motiiveja

Teollisuus tuottaa myös erityisiä kotitalouskemikaaleja tällaisille pinnoille. Se on turvallinen ja puhdistaa varovasti, eikä naarmuja ja tahroja jää. Ihanteellinen on tavallinen saippua, joka ei jätä kalvoa pinnalle.

Tärkeää! Jos huolehdit tuotteesta epäsäännöllisesti, se voi aiheuttaa pysyviä tahroja viinistä, kahvin, öljyn ja niin edelleen. Poista ne on erityinen neste, geeli tai jauhe kiveen. Käytä puhdistusaineita astioiden ollessa ääritapauksissa.

Moderni klassikot ovat aina tärkeitä

Moderni klassikot ovat aina tärkeitä

Levystä käytettiin erikoistyökaluja, jotka soveltuvat akryylikiven puhdistamiseen. Levitä niitä muutaman minuutin ajan pinnalla, huuhtele sitten vedellä. Tällaisen keinon puuttuessa voidaan käyttää etikkahappoa 2,5%. On tärkeää pitää tällainen työkalu lyhyessä ajassa: vain pari minuuttia, muuten yläkerros voi reagoida ratkaisuun. Pyyhi hyvin pehmeällä sienellä ja huuhtele vedellä.

 

Alkuperäinen lomake

Alkuperäinen pesumuoto

Desinfiointia varten voidaan käyttää klooria sisältäviä aineita. Ne eivät voi vahingoittaa ja ne pestään ilman jälkiä. Huomaa, että pesut akryylikivi Älä tarvitse desinfioida, koska ne eivät kerro mikro-organismeja.

Vihje! Puhdistuksen ja pesun jälkeen on toivottavaa pyyhkiä tuote kuivaksi. Jos näin ei tehdä, kuivatut pisarat voivat jättää jälkiä, jotka näkyvät tummalla pohjalla.

Kaunis kylpyhuone

Tehokas ratkaisu kylpyhuoneisiin

Huomautus! Jos olet ostanut akryylikivestä valmistetun tuotteen, kannattaa ostaa erityisiä kemiallisia tuotteita materiaalihoitoon ja käyttää niitä pidentämään käyttöaikaa.

Keinotekoisista kiveistä valmistetut uimarit, tietenkin, ovat tyylikkäitä ja kalliita. Eri muodot ja värimuutokset tehdä niistä erittäin suosittuja. Kuitenkin, kun valitset tällaisen kodin, kannattaa kiinnittää huomiota artikkelissa lueteltuihin vivahteisiin ja noudattamaan suosituksia. Tällöin hankit sellaisen asian, joka palvelee sinua pitkään aikaan.

Akryylikiven uppoamiset: 65 + tyylikkäät designit keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =