Tyylikkäät keittiökalusteet pastellivärillä

Tyylikkäät keittiökalusteet suljetulla sinisellä värillä

keittiö - erityinen alue talossa. Huolimatta siitä, että modernit naiset johtavat aktiivista elämäntapaa, suurin osa kodin säilyttämisestä on edelleen etusijalla. Tältä osin monet vapaa-ajastaan ​​käyttävät keittiössä. Todellinen taikuus on tässä huoneessa. Perinteiset tuotteet muuttuvat jotain epätavalliseksi. Lisäksi se antaa tilaisuuden kokoontua illalliselle ja päivälliselle koko perheelle. Juhlapäivinä on erittäin tärkeää luoda mukavuutta ja mukavuutta siinä.

 • tyypit
 • tapaaminen
 • suunnittelu
 • Tee se itse
Valkoiset kalusteet sopivat täydellisesti sisustukseen, sisustettuina skandinaaviseen tyyliin

Valkoiset kalusteet sopivat täydellisesti sisustukseen, sisustettuina skandinaaviseen tyyliin

Pelisuunnat keittiön suunnittelussa

Kontrastin peli on aina trendi

Upea muotoilu modernismin tyyliin

Upea design art nouveau -tyylillä

Keittiötaso, jossa on sisäänrakennettu uuni

Keittiötaso, jossa on sisäänrakennettu uuni

Tilan järjestämiseen käytetään erilaisia ​​malleja. Se on suunniteltu varastointia varten, koska tässä on välttämätöntä sijoittaa samanaikaisesti laitteita työhön, ruokiin ja tuotteisiin. Yksi vaihtoehdoista on kaappi-kynä, joka on korkea pystykaappi. Sitä kutsutaan myös sarakkeeksi.

Se on kätevä käyttää erityisesti pienen tilan järjestelyyn. Useimmiten sarake on melko kapea, joten se sopii yleiseen tilanteeseen.

tyypit

Musta- ja keltaisvärien yhdistelmä moderniin sisätiloihin

Musta- ja keltaisvärien yhdistelmä moderniin sisätiloihin

Ensinnäkin valittaessa huonekaluja kannattaa kiinnittää huomiota materiaaliin. Joissakin tapauksissa kannattaa kiinnittää huomiota kosteuden kestävyyteen. Mutta jos uunissa, joka on ruoanlaitto, on varustettu liesituulettimella, kosteus on alhainen. Tässä tapauksessa huonekaluja käytetään mistä tahansa sopivasta vaihtoehdosta. Tämä voi olla puu, laminoitu lastulevy, MDF ja muut, kalusteet voidaan peittää emalilla tai kalvolla, yhdistetään. Sen valmistuksessa käytetään useita materiaaleja samanaikaisesti.

Tietenkin sarakkeet eroavat muodoltaan, kooltaan ja muotoilultaan. Sarakkeen valitseminen kiinnittää erityistä huomiota kokoon. Jotta se ei erotu kuulokkeen kokonaiskuvasta, sen syvyyden tulisi vastata muiden sisustusten mittasuhteita. Sama pätee myös korkeuteen. Sarakkeen yläkansi on vastattava tasoa tämän elementin kanssa roikkuu kaapit.

Sarakkeen muoto riippuu mieltymyksistäsi sekä sen toiminnallisuudesta. Sarakkeet ovat:

 • avoin - varustettu vain hyllyillä;
 • suljettu - varustettu etupaneelilla;
 • Yhdistetty.

Toinen ero on muoto. Tällöin kaikki vaihtoehdot voidaan jakaa suoriksi ja kulmikkaiksi. Jälkimmäiset on yleensä varustettu hyllykkö pyöristettynä. Tällaiset pylväät voidaan sijoittaa huonekaluosaan, joka on kohtisuorassa toisiinsa nähden. Ne näyttävät myös hyviltä päistä kuulokkeet. Suora malli voidaan asentaa mihin tahansa paikkaan, paitsi kulmaan.

Mielenkiintoinen ikkunoiden ja keittiökalusteiden sijainti

Keittiön kalusteiden ja ikkunoiden mielenkiintoinen sijainti

Lyijykotelo lasilevyllä

Lyijykotelo lasilevyllä

Suljetuissa on ovet tai laatikot. Niiden määrä ja koko riippuvat henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Julkisivu voidaan tehdä erilaisista materiaaleista ja koristella sisustuksella. Ovet voivat olla kiinteitä tai sisäänrakennetulla lasilla, läpinäkyvä muovi. Ne voivat olla myös yksi- tai kaksinkertaisia. Monimutkaisimpi rakenne on suljettu pyöristetty kulma-sarake. Tällöin julkisivulla on puoliympyrän muoto. Tässä yhteydessä käytetään muovia tai pehmeää metallia.

tapaaminen

Pieni keittiö skandinaaviseen tyyliin

Pieni keittiö skandinaaviseen tyyliin

Jokainen sisustuselementin pitäisi suorittaa tehtävänsä. Kapeakaapin sijoittaminen ratkaisee useita ongelmia samanaikaisesti:

 • säilytystilan järjestäminen keittiötarvikkeet;
 • vapaa tila liikkua avaruudessa;
 • luomalla alkuperäinen ja houkutteleva muotoilu.

Tämä tyyppi on kätevä ja käytännöllinen. Sitä käytetään paitsi tähän huoneeseen myös myös sali, olohuone, makuuhuone, lasten ja jopa kylpyhuone. Kapea kaappi voi toimia pohjana sisäänrakennetut laitteet. Se voidaan asentaa uuni, mikroaaltouuni tai jopa jääkaappi.

Keittiön pylväs, jossa sisään vedettävät pystysuorat laatikot

Keittiön pylväs, jossa sisään vedettävät pystysuorat laatikot

Puinen katto keittotilan yläpuolella

Puinen katto keittotilan yläpuolella

Suljetuissa malleissa, joissa on kiinteät ovet, on sijoitettu kodinkoneita, astioita ja muita välineitä. Näin voit suojata esineitä pölyltä ja pilaantumiselta. Myös täällä voit tallentaa viljaa, kodin säilyttämistä ja jopa vihanneksia.

Jos julkisivu on varustettu lasinsisällä, siinä on jotain houkuttelevaa ja toimivaa. Se voi olla lasi saviastiat, setit, kauniita purkkeja irtotavarana.

Laatikot mahdollistavat kätevästi keittiötekstiilejä, kuten pyyhkeitä, astioita, lautasliinoja. Ja myös esimerkiksi pergamenttipaperi, kalvo tai holkki leivontaan ja paljon muuta.

Etupaneeli luotettavasti suojaa keittiön esineitä pölyltä ja lialta. Jos käytät avoimia hyllyjä, ne laittaa jotain, joka pitäisi sisustaa keittiötäsi, mutta se ei pelkää pölyä, esimerkiksi maljakkoa kukkia. Myös heille on suositeltavaa laittaa asioita, jotka ovat koko ajan kurssilla ja joiden pitäisi olla käsillä.

Mitä sijoittaa kaappiin riippuu sen sijainnista. Jos se on lähellä työskentelyaluetta, on parempi laittaa ruoanvalmistukseen tarvittavat ruoat ja ruoat. Jos kaappi sijaitsee vieressä ruokapöytä, niin voit sijoittaa siihen kaiken mitä tarvitset palvelemiseen.

Kaappi, jossa on laatikot kodinkoneiden säilytykseen

Kaappi, jossa on laatikot kodinkoneiden säilytykseen

Jos on useita osastoja, niin jossakin näistä voi sijoittaa kotitalouskemikaaleja, joita tarvitaan työhön. Nämä ovat pesuaineita, sieniä, rättejä ja paljon muuta.

suunnittelu

Tyylikäs sisustus pastelliväreissä

Tyylikäs sisustus pastelliväreissä

Keittiö - paikka paitsi työtä, mutta myös perheiden lomaa varten. Sen vuoksi on tärkeää, että sen järjestely ei ole vain toimiva, vaan myös houkutteleva. Oikean valinnan ansiosta voit luoda erityinen huoneen mukavuutta. Erilaisten huonekalujen ostaminen, on suositeltavaa valita yksi tyyli, sitten muotoilu näyttää harmonisemmalta.

Ulkonäkö riippuu sisustuksen tyylistä. Tarkastele yleisimpiä vaihtoehtoja:

 • Moderni tyyli mahdollistaa monokromaattisten emästen käytön, jotka on peitetty emalilla, muovilla tai kalvolla. Nykyään kirkkaat värit ovat erityisen suosittuja, ja se on mahdollista yhdistää useita sävyjä. Suunnittelijat suosittelevat keltainen, vihreä, oranssi, punainen, violetti ja muut.
Kontrasti lattia keittiön sisustuksessa, sisustettu moderniin tyyliin

Kontrasti lattia keittiön sisustuksessa, sisustettu moderniin tyyliin

Musta keittiö, jossa valkoiset pöytälevyt, näyttää erittäin mielenkiintoiselta

Musta keittiö, jossa valkoiset pöytälevyt, näyttää erittäin mielenkiintoiselta

 • Hi-Tech tarjoaa varatut värit, kuten valkoinen, harmaa, sininen, beige ja muut. Se on alumiiniprofiili, joskus käytetään kromiliitoksia.
 • Ranskan Provence-tyyli Tarjoaa puun käyttöä kupariliitoksilla. Valkoiset, siniset ja siniset värit voivat koristella decoupage-elementtejä. On avoimia hyllyjä, joihin sijoitetaan yleensä lasista valmistettuja maustepulloja tai posliiniastioita.
Ranskalaisen Provence-tyylin harmoninen muotoilu

Ranskalaisen Provence-tyylin harmoninen muotoilu

Suunnittelijat arvostavat sinistä väriä, joka kykenee päivittämään tylsät sisätilat ja nimeämään ne

Suunnittelijat arvostavat sinistä väriä, joka kykenee virkistämään ja nimeämään tylsät sisätilat

 • Vuonna maan tyyliin sopii täydellisesti luonnon puun malliin. Se voi olla joko auki tai kiinni. Mikä parasta, kun kynän kotelo on peitetty kirkkaalla lakalla.

Tee se itse

Jos haluat asentaa kynäkotelon, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta ostaa sitä, voit tehdä suunnittelun itse. Aineistoja, joita voidaan käyttää tähän tarkoitukseen, on lueteltu edellä. Sinun on tehtävä kaksi seinää, yläkansi, pohja, jalat tai "keula" hyllystä ja tarvittaessa ovea. Takaseinään käytetään kuitulevyä. Jos haluat varustaa koteloidun koteloidun laatikon, tarvitset myös erityisiä mobiilirakenteita kynät. Hyllyt voivat olla irrotettavia ja pysyviä erityislevyissä tai paikallaan. Oven asennukseen tarvitaan katos.

Keittiökaapin kokoonpano omilla käsillä

Keittiökaapin kokoonpano omilla käsillä

Kaikki ulkoiset ominaisuudet riippuvat mieltymyksistäsi. Jos sinulla on palapeli, voit tehdä pyöreitä hyllyjä. Jos käytät laminoitua lastulevyä, se ei tarvitse erityistä muotoilua. Tähän mennessä värivaihtoehto on monipuolinen, mikä yksinkertaistaa työtäsi. Taustalla voit käyttää haluttua kuvio tai kuvio. Voit tehdä tämän käyttämällä akryylimaalia tai decoupage-tekniikka.

Keittiön varastointijärjestelmät: valitsimme monitoimisen ja modernin vaatekaappi-kotelon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =