Lasi-keraaminen liesi vaatii erikoisastioita

Lasi-keraaminen liesi vaatii erikoisastioita

Lasi-keraamisten pintojen ulkonäön perusteella voidaan päätellä, että perinteiset laatat ovat "kaukana olevia sukulaisia". Uudet veljet erotetaan vankalla ja täydellisellä pinnalla, korkeatasoisella toimintaperiaatteella, joten tämä paneeli on suunniteltu aiheuttamaan poikkeuksellista iloa. Keittiötarvikkeet valmistuksen korkealaatuisen materiaalin ansiosta optimaaliset ominaisuudet ovat - kulumiskestävyys, korkea lämmön- ja lämmönjohtavuus. Lasi-keraamisten levyjen astiat - elementti, joka vaatii erikoiskäsittelyä ominaisuuksien valintaan ja tallentamiseen, koska se vaikuttaa makuihin ja etuja, joita keitetään siellä.

sisältö:

 • Miksi on tärkeää valita oikeat ruokalajit?
 • Millaiset astiat eivät ehdottomasti sovellu
 • Millaisia ​​ruokia voi käyttää
 • Lasi-keraamisten levyjen astioiden lajikkeet
 • Muutamia vinkkejä asiantuntijoilta
Lautaset lasi-keraamiset levyt: Alumiini joukko keittiövälineitä paksuilla pohjalla

Alumiininen keittiöväline, jossa paksunnettu pohja

Keraamisen ruiskutuksen kaltaiset astiat ovat ihanteellisia lasikeraamisen levyn pinnalle

Keraamisen ruiskutuksen kaltaiset astiat ovat ihanteellisia lasikeraamisen levyn pinnalle

Valurautainen boorki moderni muotoilu tasainen pohja ja eri värejä

Valurautainen boorki moderni muotoilu tasainen pohja ja eri värejä

Käytä emaloitu lasiesineitä vain, jos se on täysin tasaisella pohjalla

Käytä lasikeramiikkaa emaloituihin lasitavaroihin vain, jos se on täysin tasainen pohja

Epätavallinen lasista valmistettu pannu on erinomainen vaihtoehto keraamiselle lasipinnalle

Epätavallinen lasista valmistettu pannu on erinomainen vaihtoehto lasikeraamiselle pinnalle

On tärkeää tietää! Vaikka materiaalipaneeli, jota käytetään tällaisten ominaisuuksien tekemiseen, onnistut pudottamaan suuren keiton keittoa tai plovia, se ei repeä eikä vaurioidu. Mutta että laatta oli kyky palvella uskossa ja totuudessa pitkään, on suositeltavaa pidättäytyä kokeista.

Kaunis keraaminen ruoanlaittoastiat

Kaunis keraaminen ruoanlaittoastiat

Miksi on tärkeää valita oikeat astiat

On välttämätöntä ymmärtää, mitä saviastiat lasi-keraamisille levyille on suositeltavin, sillä irrationaalisesti valitut säiliöt aiheuttavat tiettyjä vaikeuksia tuotteen toiminnassa:

 • että astioiden pohjalla ja ruoanlaittopinnalla ei ole tosiasiaa, että sähkön määrä voi kasvaa merkittävästi, mikä ei ole tällä hetkellä halpaa;
 • väärin valitut pannut, paistinpannut ja kampasimpukoita sekä leivinuotteita kuumennetaan pitkään, mikä lisää kypsennysaikaa;
 • keittiötarvikkeilla, jotka on valittu väärin, on lyhyt käyttöikä, riittämätön korkea lujuus ja alhainen kulumiskestävyys.

Näiden todennäköisten vaikeuksien yhteydessä on tärkeää ymmärtää, mitkä astiat ovat sopivia lasikeraami- sille levyille. Jos sisään keittiötarvikkeet, joka on hyödynnetty teillä, on epätasainen pohja, tämä voi johtaa vaurioiden mekaanisen luonnetta sekä ruokia ja itse laite. Virheellisesti valittu kapasiteetti vaikuttaa lämmön jakeluominaisuuksiin ja johtaa pinnan laadun huomattavaan heikkenemiseen.

Keraamiset tavarat kulkevat helposti lämpöä polttimen vyöhykkeessä

Keraamiset tavarat kulkevat helposti lämpöä polttimen vyöhykkeessä

Millaiset astiat eivät ehdottomasti sovellu

Lasi-keramiikkaa voidaan käyttää samanaikaisesti kahden lämmityskomponentin kanssa: tavallinen lämmitin tai induktiokäämi. Perinteisiin levyihin, kaikki pannut, tasaisella pohjalla. Tärkein edellytys on, että pinta on täysin kosketuksissa ja millaisia ​​välineitä haluat omalle laitteellesi, ei ole väliä.

Ihanteellinen ratkaisu lasikeraamiseen on ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiöväline, jossa on kaksoispohja

Ihanteellinen ratkaisu lasikeraamiseen on ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiöväline, jossa on kaksoispohja

Ottaen huomioon kysymys siitä, mitkä astiat ovat sopivia lasi-keraamiset levyt, voit ymmärtää, mitä nämä elementit ovat poissuljettuja:

 • välineet, jotka on varustettu epämukavalla ja karkealla pohjalla, jossa on epäsäännöllisyyksiä, eivät voi antaa suurta tiheyttä tarttumiseen pinnalle, mikä aiheuttaa tehokkuusindeksin merkittävän vähenemisen ja sähköenergian kulutuksen kasvun;
Sileä kaksoispohja - pitkäkestoisen lasikeraamisen levyn pinta

Astioiden litteä kaksinkertainen pohja on lasi-keraamisen levyn pinnan pitkä palkkio

 • Toinen haara, jolla on käyrä ja karkea pinta, on se, että se kattaa välittömästi materiaalin sileän päällisen erilaisilla naarmuilla ja puutteilla, jotka heikentävät paneelin ulkonäköä ja heikentävät lujuutta;
Huoliteltu valikoima ruokia pidentää lasikeraamisen liesielämää

Huoliteltu valikoima ruokia pidentää lasikeraamisen liesielämää

 • Älä käytä pyöreällä pohjalevyllä varustettua Kazankiä, sillä keskinäinen kosketuspinta on pieni, mikä hidastaa lämmitys- ja ruoanlaittoprosessia.
Casabanks on moderni muotoilu tasainen pohja ja puinen"ложкой" - ручкой

Casabanks on moderni muotoilu tasainen pohja ja puinen lusikka-kahva

Tällä hetkellä lasi-keraamisia levyjä, joita voi ostaa helposti, on tarjolla laaja valikoima, joten omassa keittiössäsi voit valita optimaalisen vaihtoehdon.

Millaisia ​​ruokia voi käyttää

Tämä päätös riippuu keittiön koristeluun asennetun laatan tyypistä ja tyypistä. Jos lasi-keraamisella pinnoitteella varustetun induktiomallin malli on ostettu, on ehdottomasti käytettävä erikoisastioita magneettisella pohjalla. Eli välineet tulisi tehdä pääasiassa teräksestä, ruostumattomasta teräksestä tai valuraudasta. Seinämien osalta ne voidaan tehdä erilaisesta materiaalista, ja tähän käytetään usein alumiinia, ei-magneettista terästä ja lasia, jolla on suurempi lämpöstabiilius. Muussa tapauksessa jotkut mallit eivät voi edes käynnistää, monet on varustettu anturilla, joka määrittää astioiden "oikeellisuuden".

Kun valitset ruokia, kiinnitä huomiota, jos se ulottuu magneettiin, jos ei - levy ei toimi, paitsi: alumiini, kupari sekä keramiikka- ja lasista valmistetut ei-metalliset astiat

Kun valitset ruokia, kiinnitä huomiota siihen, ulottuuko se magneettiin? Jos ei - levy ei toimi. Poikkeuksia ovat alumiini, kupari sekä keramiikan ja lasin valmistetut ei-metalliset astiat

On suositeltavaa käyttää täysin uusia ruokia, varsinkin jos ennen oli kaasu- tai sähköliesi

Lasi-keraamiselle levylle on suositeltavaa käyttää täysin uusia astioita

Sellaisilla säännöllisyyksillä on yhteys induktiolaitteiden toiminnan periaatteeseen, jossa lämmitystä ei suoriteta kosketettaessa lämmitettyä levyä, vaan muodostamalla alhaalla induktiiviset virrat. Jos puhumme perinteisestä lasikeraasilevystä, jossa on erilaisia ​​lämmityselementtejä, kaikenlaiset litteillä pohjalla varustetut astiat tekevät. Lisäksi sitä suurempi sileys, sitä suurempi on kontaktitiheys (emaloitu ja terästuotteet soveltuvat hyvin). Joskus on suositeltavaa käyttää lasia, mutta sähköä tässä tapauksessa kulutetaan nopeammin.

Lasi-keraamisen levyn periaate

Lasi-keraamisen levyn periaate

Lasi-keraamisten levyjen astioiden lajikkeet

Koska tällainen tehtävä on lasikeraamilaattojen valinta, on välttämätöntä saada tietoja markkinoiden tarjoamista elementeistä markkinoilla. Itse asiassa on monenlaisia ​​tuotteita, jotka eroavat materiaalista, ulkoisesta suunnittelusta, toiminnan periaatteesta. Kaikilla niillä on henkilökohtaisia ​​etuja ja haittoja, jotka on otettava huomioon ennen valintapäätöksen tekemistä. Harkitse suosituimpia ja usein ehdotettuja muunnelmia:

 • Ruostumaton teräs - paras vaihtoehto markkinoilla. Se on täysin pestävä, sillä on korkea lämmönjohtavuusominaisuus, materiaalista valmistetut astiat ovat houkuttelevia, ja tämä laite voi olla keittiön tilan keskus. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon sen magneettiset ominaisuudet: perinteisesti pakkauksessa on merkitty vastaavat piktogrammit.
Lasikuitupintojen materiaalin menestynein versio on ruostumatonta terästä

Menestyvä materiaali lasi-keraamisille pinnoille on ruostumatonta terästä

 • Lasi-keraamisen levyn alumiiniset astiat ovat myös erinomainen valinta, joten voit valita minkä tahansa kuvion keittiötilan tyylisen kuvan mukaisesti. Mutta älä unohda astioiden pohjaa - sen pitäisi olla täysin sileä, ilman naarmuja ja kohoumia. Jotkut alumiinilevyt sopivat täydellisesti induktiopaneeleihin, joiden pinta on lasikeramiikkaa.
Neuvostoketjun alumiiniset astiat tasainen pohja

Neuvostoketjun alumiiniset astiat tasainen pohja

 • Kun valitset alumiini astiat antavat etusija tuotteille, joilla on anodisoituja ominaisuuksia, joilla on teräspohja. Tämän materiaalin panssarit vaativat huolellista hoitoa, koska tämä materiaali on pehmeää, se voi helposti muodostaa naarmuja.
Moderni alumiininen keittiötarvike, jossa vahvistettu pohja

Moderni alumiininen keittiötarvike, jossa vahvistettu pohja

 • lasi Lasi-keraamisten levyjen astiat ovat houkuttelevia ulkonäöltään monenlaisten vaihteluiden vuoksi, mutta ei ole aina järkevää käyttää keittotasoa. Sitä voidaan käyttää ilman ongelmia, mutta tämä aiheuttaa ylimääräistä sähkön ylijäämää. Lasielementit ovat erinomaisia ​​eriä varten uunit.
Ruoat on valittava polttimen koon mukaan, muutoin lämpö jaetaan sen seisomien ruokien lisäksi ja tämä uhkaa vaurioita

Ruoat on valittava polttimen koon mukaan, muutoin lämpö jaetaan sen seisomien ruokien lisäksi ja tämä uhkaa vaurioita

 • Tuotteet keraamisella pinnoitteella sopii erinomaisesti tällaiselle levylle. Jos pohja on magneettinen, sitä voidaan myös käyttää induktio elementtejä, mutta pitäisi kiinnittää huomiota merkintää - se on erityinen joukko merkkejä, jotka erityisesti tehokasta käyttöä tuotteen.
Lautasen pohjasta huolellinen hoito takaa mukavan ja kestävän käytön liesituulettimella

Lautasen pohjasta huolellinen hoito takaa mukavan ja kestävän käytön liesituulettimella

Pätevä ja järkevä lähestymistapa materiaalivalikoiman valintaan takaa tuotteen pitkä käyttöaika ja sen todellinen palvelu sinulle ja rakkaille.

Muutamia vinkkejä asiantuntijoilta

Ennen lasi-keraamisten levyjen ruokalajien valintaa on kiinnitettävä huomiota valmistajien erityisiin suosituksiin. Alla ovat säännöt, jotka sinun on aina muistettava, kun käydään ostoksilla.

Tyhjät kattilat ei pidä jättää päällä lasikeraamisella, sillä se voi vaurioitua siinä määrin, että on tarpeen muuttaa uuteen

Tyhjiä astioita ei saa jättää mukana toimitetulle keraamiselle lasilevylle, koska se voi olla vahingoittunut siinä määrin, että sitä on vaihdettava uuteen

 • Kiinnitä erityistä huomiota pohjaan - sen pitäisi olla tasainen ja tasainen. Tämä vaatimus johtuu mahdollisuudesta tarjota optimaalinen lämpöindeksi levystä astioihin. Jos tätä vaatimusta ei noudateta, lämpöä ei ole riittävästi. Kaikenlaiset välikerrokset vähentävät lämmönsiirtoa, levyn huomattava ylikuumentuminen vähentää käyttöaikaa.
Lasi-keraamipintoihin tarkoitettujen astioiden pohjalla on tietty merkki

Lasi-keraamipintoihin tarkoitettujen astioiden pohjalla on tietty merkki

 • Ihanteellisesti pohjassa pitäisi olla matemaattiset ominaisuudet ja tumma väri, mikä osaltaan parantaa huomattavasti lämmönjohtavuuden indeksiä. Paksuuden kannalta on tärkeää myös seurata perusparametreja. Ne edistävät kuumennuksen epämuodostumia ja vähentävät lämmönjohtavuuden tasoa. Perinteisesti tämä elementti on valmistettu voileipäksi, jota edustavat useat metalliset elementit. Tällainen pohja, jolla on erityinen rakenne, antaa käyttöön tiettyjä ominaisuuksia omaavia välineitä ja luo lisäominaisuuksia siinä.
Lautasen tumma mattapinta varmistaa optimaalisen lämmönsiirron

Lautasen tumma mattapinta varmistaa optimaalisen lämmönsiirron

 • Lautasen pohjaan kiinnittyminen ei ole satunnaista, koska lämmönjakautuminen riippuu siitä. Valmistusmateriaalilla on tärkeä rooli, ihanteellisesti - ruostumaton teräs.
Lautasen pohjan tulee olla riittävän paksu, jotta vältettäisiin muodonmuutos

Lautasen pohjan tulee olla riittävän paksu, jotta vältettäisiin muodonmuutos

 • On tärkeää ottaa huomioon lämmön leviämisen erityispiirteet, joten pohjan tulee olla paksua ja tiheää. Ensinnäkin se tekee käyttöprosessista yksinkertaisimman ja nautinnollisen, ja toiseksi se parantaa tuotteen kuluttajaominaisuuksia.
Alumiini- tai kupariastioissa on oltava maalattu tai kiillotettu teräspohja

Alumiini- tai kupariastioissa on oltava maalattu tai kiillotettu teräspohja

Tuotteen valinnainen valinta antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa herkullisia ja terveellisiä ruokia, Älä pelkää vaikeuksia käyttäessäsi ruokia.

Lasi-keraamisten levyjen astiat: kuinka valita paras vaihtoehto ja ei ylityötä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 27