Lasi kuljettaa täydellisesti juoman värisävyt

Lasi kuljettaa täydellisesti juoman värisävyt

turkki kupit teetä varten on useita nimiä ja ovat tavallisimmat ruokia Lähi-idässä. Ja kotimaassamme nämä tee-juomisen ominaisuudet ovat yhä enemmän kysyntää. Tämä ei ole yllättävää, koska tällaisen kupin päätehtävänä on säilyttää suosituimman kuuman juoman lämpö ja miellyttävä aromi. Kuppien muoto vaikuttaa myös kuppien ominaisuuksiin. Erään version mukaan turkkilainen teekuppi muistuttaa tulppaani - hellyyden ja rakkauden symboli.

  • Tee-juomien historia idässä
  • Kuinka oikein käyttää turkkilaisia ​​mukeja?
  • Ominaisuudet ja laajuus 
  • Miksi käyttää?
Todelliset teemingerit ymmärtävät oikeiden ruokien merkityksen juoman makun täyttymisen paljastamiseksi

Todelliset teemingerit ymmärtävät oikeiden ruokien merkityksen paljastaakseen mausteen täyteyden

Tee-juomien historia idässä

Euroopassa tee on tavallista juoda keraamisista kupista, Aasiassa on muita sääntöjä ja perinteitä.

Huomautus! Lännessä tämän säiliön tilavuus on 180 ml, ja sen muoto auttaa varmistamaan, että juomalla on optimaalinen lämpötila. Keski-Aasiassa, erityisesti Venäjän itäosassa ja Kaukasuksella, on myös toinen keino käyttää teekupuja.

On vaikea vastata kysymykseen, missä ja milloin tämä ainutlaatuinen attribuutti teeseremoniaan ilmestyi, mutta sitä kutsutaan usein turkkilaksi. Se on kupu, joka muistuttaa päärynää. Venäläiset ihmiset saviastiat muistuttaa todennäköisemmin epätavanomaista viinilasi, eikä teekuppi.

Turkkilainen teekuppi todella muistuttaa tulppaanin muotoa

Turkkilainen teekuppi todella muistuttaa tulppaanin muotoa

Lasi kallistuu alas ja yläosa, kapein osa on keskellä, joka muistuttaa makeaa hedelmää. Kuumaa teetä kaadetaan kuppeihin, ja henkilö voi juoda heti ilman polttamista. Lasin alaosassa neste pysyy kuumana, yläosassa se jäähtyy nopeasti. Keskiosan osalta se sekoittuu lämpötilajärjestelmiin. Tästä syystä teetä tällaisessa maljassa on erittäin kätevä juoda.

On tärkeää tietää! Useat aloittelijat ja maustetut herkut, jotka ovat Turkista, Azerbaidžanista ja eräistä muista maista, juovat teetä vain tällaisista kupeista. Tämä ilmiö on erittäin järkevä selitys. Tämä ruoanlaittoväline takaa sen muodon ansiosta optimaalisen lämpötilan milloin tahansa.

Kuinka oikein käyttää turkkilaisia ​​mukeja?

Erityisten turkkilaisten mugien järkevä käyttö edellyttää 1 cm: n yläosan täyttymistä. Tämä sivusto on suunniteltu huulille, mutta on tärkeää pohtia, että ne on suojattava mahdollisilta palovammilta. Juoma tarjoillaan erikoislaattoreilla tai kahvan pidikkeillä kahvalla. Tällä hetkellä ei ole vaikeaa ostaa kokonaisia ​​sarjoja, joissa on astioita, samovareita ja muita ruokalajeja.

Aseta jokapäiväiseen juomiseen

Aseta jokapäiväiseen juomiseen

Juhlava tyylikäs palvelu

Juhlava tyylikäs palvelu

Hieno keraaminen setti käsin

Hieno keraaminen setti käsin

Aasian perinteiden ominaisuudet

Itä-Aasiassa teetä ei juoda 5-10 minuuttia, kuten tavallinen venäläisten kanssa, mutta pitkään. Ilman tätä juomaa ei voi missään tapauksessa tehdä. Hänen kanssaan häät, juhlapäivät, yritystilaisuuksia pidetään. Yhdessä prosessissa voit ottaa noin 15 kupillista mustaa juomaa, vähemmän yleisesti käytettyinä vihreinä.

Jokaisessa perheessä on juhla- ja arkipäivää. Jotta teetä pidettäisiin päivittäin, posliinista valmistetut tavarat tai muovia. Juhlapyhät ovat samat, mutta koristeltu rikkailla, usein kultakuvioilla.

On tärkeää tietää! Teetä aasialaisissa maissa tarjotaan vieraille riippumatta siitä, miksi he ovat tulleet ja kuinka kauan he oleskelevat. Jos omistaja ei vaivaa tarjoamaan asiakkaalle tätä juomaa, hän katsoo hänelle vihollisen tai ei hyvä henkilö.

Kalakan ominaisuudet ja laajuus

Erityinen teesetti - yhteinen osa juomavettä alkoholijuomien ominaisuuksista Turkissa ja muissa itäisissä maissa. Tässä potissa jokainen juoma tulee todellinen ihailu, jonka henkilö saa niin paljon kuin mahdollista rauhassa ja maistelee jokaisen sip. Siksi on tärkeää tuntea kaikki maku ja aromi. Turkin aamu alkaa aina lasi herkullista teetä.

Voit ostaa tällaisen tuotteen, jos haluat tyylisi kotiasi isänmaallisen henkilön talon alla, joka kunnioittaa perinteitä. Teepussit valitaan aina suosituin ja suosittu kuumaa juomaa.

Miksi sinun pitäisi käyttää tällaisia ​​kuppeja?

Tämän valikoiman ruokia kohtaan on monia vivahteita. Jos aloitat tämän laitteen käyttämisen, et halua palata perinteisiin kuppeihin. Ja tämä on melko loogista, koska turkkilaiset teekupit takaavat sinulle useita etuja samanaikaisesti:

mukavuus Päärynänmuotoinen muoto, olettaen, ettei kahvoja ole, jättää juomaa kuumana pohjaan ja lämpimänä pinnalla;
houkutteleva ulkoasu itäinen teetä sisältävä ruokalaji pidetään erinomaisena pöydän koristeluna joka päivä ja erityistä lomaa varten;
tuotteen avoimuus Perinteisesti Turkki on aina palvellut teetä näissä kupit ja täytetään tarpeen mukaan, joten usein tuote on valmistettu lasista huolehtimiseen emäntä aina nähdä, kun täytyy täyttää kupin uudelleen.

Jos tarkastelet tarkasti tätä ruokia huolellisesti, sinun ei tule pahoillani, joten saat erinomaisen drinkin ja upean sisustuksen mihin tahansa lomaan.

Turkkilainen teekupit: miten oikein käyttää ja sisältää teetä juomaveden itäosassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 81